Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Kurac Mujo zna. On teferiči po mahalski kak ga nana Zumra naučila.michaellcmacha wrote:ne bum, al ne bi niš protiv imao da zlatko to odradi, on zna hrvatski... ;)Eva wrote:Je, ti buš određival tko je Hrvat, a ni hrvatski spikat ne znaš. Daj me nemoj jebatmichaellcmacha wrote:šta je smiješno... nije smiješno nego je žalosno da je netko poput epikura uopće bio u prilici da konkurira za hrvatsku domovnicu.... i velika je vjerojatnost da ju je dotični dobio na isti način kao i dragan zelić.... nikako drugačije...Eva wrote:Smiješnomichaellcmacha wrote:
rođeni zagrepčanac, za razliku od ovog našeg zadra.... ovaj tuzlaklije....
I evo odgovora, draži im Turčin, tj. poturčeni Srbin iz Užica od Hrvata, samo zato jer voli šehidsko ustaške otpadke.
Guest- Guest
Re: Neslužbeni rezultati: 'Da' glasovalo 99,8 posto glasača. Dodik: Republika Srpska je država!
Najvolem kad ova jugo zidovkica i jugosloven iz Tuzle raspravljaju o hrvatskom pitanju u Bosni!michaellcmacha wrote:tko zna možda dođe u priliku i da se pozabavi sa tom falš imigracijom.... nekako sam uvjerenja da bi u tom slučaju epikur navijao za dodu ravno iz tuzle....kaja_333 wrote:Pa da. Bavi se čovjek problemima u Hrvatskoj za razliku od ovog bosanca .michaellcmacha wrote:rođeni zagrepčanac, za razliku od ovog našeg zadra.... ovaj tuzlaklije....kaja_333 wrote:Vjerojatno ga boli kurac. On nije Bosanac kao ti pa ga ne zanima.epikur37 wrote:Kaj veli hasance :D
To ne znas dal da sracku dobiješ ili žgaravicu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Oboje. Uljepšaj mi večer.kaja_333 wrote:Najvolem kad ova jugo zidovkica i jugosloven iz Tuzle raspravljaju o hrvatskom pitanju u Bosni!michaellcmacha wrote:tko zna možda dođe u priliku i da se pozabavi sa tom falš imigracijom.... nekako sam uvjerenja da bi u tom slučaju epikur navijao za dodu ravno iz tuzle....kaja_333 wrote:Pa da. Bavi se čovjek problemima u Hrvatskoj za razliku od ovog bosanca .michaellcmacha wrote:rođeni zagrepčanac, za razliku od ovog našeg zadra.... ovaj tuzlaklije....kaja_333 wrote:
Vjerojatno ga boli kurac. On nije Bosanac kao ti pa ga ne zanima.
Guest- Guest
Vis kako ti znas sve te izraze, vidi se da ste vi i muslimani braća.Eva wrote:Kurac Mujo zna. On teferiči po mahalski kak ga nana Zumra naučila.michaellcmacha wrote:ne bum, al ne bi niš protiv imao da zlatko to odradi, on zna hrvatski... ;)Eva wrote:Je, ti buš određival tko je Hrvat, a ni hrvatski spikat ne znaš. Daj me nemoj jebatmichaellcmacha wrote:šta je smiješno... nije smiješno nego je žalosno da je netko poput epikura uopće bio u prilici da konkurira za hrvatsku domovnicu.... i velika je vjerojatnost da ju je dotični dobio na isti način kao i dragan zelić.... nikako drugačije...Eva wrote:
Smiješno
I evo odgovora, draži im Turčin, tj. poturčeni Srbin iz Užica od Hrvata, samo zato jer voli šehidsko ustaške otpadke.
2015-08-15
Ma budeš ti zaspala i ako ti ju ne uljepšam. Ako ne možes pusti malo plina sa štednjaka dok ne zacoris. Nemoj samo previse , ono, malo, da zaljulja.Eva wrote:Oboje. Uljepšaj mi večer.kaja_333 wrote:Najvolem kad ova jugo zidovkica i jugosloven iz Tuzle raspravljaju o hrvatskom pitanju u Bosni!michaellcmacha wrote:tko zna možda dođe u priliku i da se pozabavi sa tom falš imigracijom.... nekako sam uvjerenja da bi u tom slučaju epikur navijao za dodu ravno iz tuzle....kaja_333 wrote:Pa da. Bavi se čovjek problemima u Hrvatskoj za razliku od ovog bosanca .michaellcmacha wrote:
rođeni zagrepčanac, za razliku od ovog našeg zadra.... ovaj tuzlaklije....
2015-08-15
pa ja sam napisao u tekstu... nama je u interesu da ovi zarate i da prodajemo jednima i drugima naftu i oružje i gledamo da rat traje dok se jedni i drugi skroz ne iscrpe. Jasno usput pričamo o miru i posredujemo.
Kak ne bih znala, kad su jezici bitni.kaja_333 wrote:Vis kako ti znas sve te izraze, vidi se da ste vi i muslimani braća.Eva wrote:Kurac Mujo zna. On teferiči po mahalski kak ga nana Zumra naučila.michaellcmacha wrote:ne bum, al ne bi niš protiv imao da zlatko to odradi, on zna hrvatski... ;)Eva wrote:Je, ti buš određival tko je Hrvat, a ni hrvatski spikat ne znaš. Daj me nemoj jebatmichaellcmacha wrote:
šta je smiješno... nije smiješno nego je žalosno da je netko poput epikura uopće bio u prilici da konkurira za hrvatsku domovnicu.... i velika je vjerojatnost da ju je dotični dobio na isti način kao i dragan zelić.... nikako drugačije...
I btw, oi su retardirani rođaci, nikakva braća, osim bolesna.
Guest- Guest
I prodaš Hrvate u BIH da ih jebu Srbi i Muje naizmjence. Jako mudro.marcellus wrote:pa ja sam napisao u tekstu... nama je u interesu da ovi zarate i da prodajemo jednima i drugima naftu i oružje i gledamo da rat traje dok se jedni i drugi skroz ne iscrpe. Jasno usput pričamo o miru i posredujemo.
Guest- Guest
tvoji?Eva wrote:Kak ne bih znala, kad su jezici bitni.kaja_333 wrote:Vis kako ti znas sve te izraze, vidi se da ste vi i muslimani braća.Eva wrote:Kurac Mujo zna. On teferiči po mahalski kak ga nana Zumra naučila.michaellcmacha wrote:ne bum, al ne bi niš protiv imao da zlatko to odradi, on zna hrvatski... ;)Eva wrote:
Je, ti buš određival tko je Hrvat, a ni hrvatski spikat ne znaš. Daj me nemoj jebat
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hasini.michaellcmacha wrote:tvoji?Eva wrote:Kak ne bih znala, kad su jezici bitni.kaja_333 wrote:Vis kako ti znas sve te izraze, vidi se da ste vi i muslimani braća.Eva wrote:Kurac Mujo zna. On teferiči po mahalski kak ga nana Zumra naučila.michaellcmacha wrote:
ne bum, al ne bi niš protiv imao da zlatko to odradi, on zna hrvatski... ;)
Uh, kak vrijeme brzo ide u lošem društvu. Odoh, hasta la vista.
Guest- Guest
granica je tu gdje je, jebiga kad nam nisu dali da ju postavimo gdje je trebala biti, shodno tomu hrvati iz bosne će morati preći k nama u hrvatsku, ionako ima vas ohoho koji bi rado otišli put majčice srbije ili bar ka kćeri srpskoj....Eva wrote:I prodaš Hrvate u BIH da ih jebu Srbi i Muje naizmjence. Jako mudro.marcellus wrote:pa ja sam napisao u tekstu... nama je u interesu da ovi zarate i da prodajemo jednima i drugima naftu i oružje i gledamo da rat traje dok se jedni i drugi skroz ne iscrpe. Jasno usput pričamo o miru i posredujemo.
2015-08-08
odi, želim ti ko i orsat da se orijentiraš, i da ti nema tko priteć u pomoć.... ako ništa bar te ne bi čitali jedno pol godine....;)Eva wrote:Hasini.michaellcmacha wrote:tvoji?Eva wrote:Kak ne bih znala, kad su jezici bitni.kaja_333 wrote:Vis kako ti znas sve te izraze, vidi se da ste vi i muslimani braća.Eva wrote:
Kurac Mujo zna. On teferiči po mahalski kak ga nana Zumra naučila.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ajde, pali.pardon na izrazu . Fala ti boze da ode.Eva wrote:Hasini.michaellcmacha wrote:tvoji?Eva wrote:Kak ne bih znala, kad su jezici bitni.kaja_333 wrote:Vis kako ti znas sve te izraze, vidi se da ste vi i muslimani braća.Eva wrote:
Kurac Mujo zna. On teferiči po mahalski kak ga nana Zumra naučila.
2015-08-15
Eva wrote:I prodaš Hrvate u BIH da ih jebu Srbi i Muje naizmjence. Jako mudro.marcellus wrote:pa ja sam napisao u tekstu... nama je u interesu da ovi zarate i da prodajemo jednima i drugima naftu i oružje i gledamo da rat traje dok se jedni i drugi skroz ne iscrpe. Jasno usput pričamo o miru i posredujemo.
ne nego pustiš vas i mujkane da se tamanite međusobno, malo i poguraš ako treba, a hrvati se trebaju držat po strani od toga. Onda kad se međusobno potamanite mi lijepo ušećemo ko mirotvorci ono. Tako rade ameri i englezi, što ne bi i mi malo
Eva wrote:Je, ti buš određival tko je Hrvat, a ni hrvatski spikat ne znaš. Daj me nemoj jebatmichaellcmacha wrote:šta je smiješno... nije smiješno nego je žalosno da je netko poput epikura uopće bio u prilici da konkurira za hrvatsku domovnicu.... i velika je vjerojatnost da ju je dotični dobio na isti način kao i dragan zelić.... nikako drugačije...Eva wrote:Smiješnomichaellcmacha wrote:rođeni zagrepčanac, za razliku od ovog našeg zadra.... ovaj tuzlaklije....kaja_333 wrote:
Vjerojatno ga boli kurac. On nije Bosanac kao ti pa ga ne zanima.
On je čak i meni jednom rekao da nisam Hrvat. Meni!
Zapamtio sam ja.
Onda znaš kakav je to čovjek.
crvenkasti-
2014-04-17
A tko je više puta napisao ja sam Hrvat od mene??
crvenkasti-
2014-04-17
Idem još jednom: ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Idem još jednom: ja sam Hrvat.
cuti, to sramota...
Guest- Guest
Mi? Možda mi Hrvati iz Hrvatske. Ali zar doista misliš da bi Hrvate tek tako ostavili na miru da gledaju?marcellus wrote:pa ja sam napisao u tekstu... nama je u interesu da ovi zarate i da prodajemo jednima i drugima naftu i oružje i gledamo da rat traje dok se jedni i drugi skroz ne iscrpe. Jasno usput pričamo o miru i posredujemo.
Novi rat u BIH imao bi (i) elemente džihada,koji ne bi razlikovao nevjernike rimske i grčke jeresi.
Osobno mislim da Hrvate u RS ne bi dirali,ali ni to se ne može sa sigurnošću potvrditi,a ovi u federaciji,naročito u tuzlanskom i zeničkom bazenu i u srednjoj Bosni bi prvi došli na udar.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvata u Bosni i tako ima na kapaljku . Onaj Neum im treba oteti i izlaz na more . Za ostalo se ne vredi ni tući. Samo žicu dici. Ako hoće neka dođu u hrvatsku živjeti.
2015-08-15
jastreb wrote:Mi? Možda mi Hrvati iz Hrvatske. Ali zar doista misliš da bi Hrvate tek tako ostavili na miru da gledaju?marcellus wrote:pa ja sam napisao u tekstu... nama je u interesu da ovi zarate i da prodajemo jednima i drugima naftu i oružje i gledamo da rat traje dok se jedni i drugi skroz ne iscrpe. Jasno usput pričamo o miru i posredujemo.
Novi rat u BIH imao bi (i) elemente džihada,koji ne bi razlikovao nevjernike rimske i grčke jeresi.
Osobno mislim da Hrvate u RS ne bi dirali,ali ni to se ne može sa sigurnošću potvrditi,a ovi u federaciji,naročito u tuzlanskom i zeničkom bazenu i u srednjoj Bosni bi prvi došli na udar.
pa naravno da bi ih pustili da gledaju, što će napast zapadnu Hercegovinu? Muse bi imali pune ruke posla sa Srbima i ne bi im bilo na kraj pameti dirati Hrvate. A Hrvate u RS nitko ne bi dirao jer ih nema. Da se razumijemo jedni i drugi u bosni smatraju da hrvate u BIH treba istrijebiti, i dodo i bošnjakistanci. Zašto onda pomagati njemu ili njima? Naprotiv, da je Hrvatska pametna gledala bi da se jedni i drugi istrijebe međusobno.
Similar topics
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» DODIK: Ako Hrvati ne izađu na izbore, neće ni Republika Srpska
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» DODIK: Ako Hrvati ne izađu na izbore, neće ni Republika Srpska
Page 11 of 13