Tko je Željko Glasnović?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tko je Željko Glasnović?
Jastrebe seronjo, znamo što Bleiburg simbolizira.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Poraz vojske NDH,i nešto četnika,koji su ondje položili oružje. I ništa više.Regoč wrote:Jastrebe seronjo, znamo što Bleiburg simbolizira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
Željko Glasniqi: "Jastrebe ti su boljševistička sotonjara s filizofskog"
Last edited by dawson on 26/9/2016, 09:24; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Vise ne ne ubija i ne zatvara za drugacija misljenja, kritike,i sl. Uzivajmo u slobodi govora, mi ne mrzimo B-)
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
upravo na to i aludiram ;-)Regoč wrote:Ne ubija se fizički nego medijski.
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Bilo bi ok ,da je samo seronja, no on je nasljednik "antivafišstičkog Jamara"Regoč wrote:Jastrebe seronjo, znamo što Bleiburg simbolizira.
Staljin je svakako počinio masovne zločine protiv vlastitog naroda, deseci milijuna Rusa zaglavili su po 'gulazima' u Sibiru dok je kumrovečki "JAMAR" sa svojom 'komunističkom klikom' primijenio drugu metodu. Naime, preskupo im je bilo izgrađivati logore, hraniti logoraše i plaćati stražare pa je komunistička vrhuška došla na 'originalnu' ideju - umjesto u logore strpali su ljude u rudarske jame, tenkovske rovove izgrađene po njemačkim vojnicima, ili u istarske fojbe! Doduše, ni danas se ti 'antifašisti' ne mogu dogovoriti tko je glavni krivac za stravične, neljudske zločine o čemu najbolje govori slučaj jedne od najstravičnijih, 'Hude Jame':
2014-04-18
Danke no ostajem kod moje marke..bogomdani wrote:Lobo,pijes uzasno svapsko piffo??'
Evo sto je prava stvar..
2014-04-18
Srbima da. Al da.. Jastreb je to napisao, sve ok.jastreb wrote:Poraz vojske NDH,i nešto četnika,koji su ondje položili oružje. I ništa više.Regoč wrote:Jastrebe seronjo, znamo što Bleiburg simbolizira.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zašto sad Srbima?kaja_333 wrote:Srbima da. Al da.. Jastreb je to napisao, sve ok.jastreb wrote:Poraz vojske NDH,i nešto četnika,koji su ondje položili oružje. I ništa više.Regoč wrote:Jastrebe seronjo, znamo što Bleiburg simbolizira.
Ovo je tipični hrvatski bezobrazluk.
Kad se spominje učešće Hrvata u partizanskim jedinicama onda smo glasni. Kad se spominje prva partizanska četa iz Siska,onda smo glasni,a kada se povede razgovor o Križnom putu i likvidacijama zarobljenih ustaša,e onda se sva krivica prebacuje na Srbe,a zna se da su tu najaktivniji bili Dalmatinci, Istrijani,te Zagorci. Ovi potonji su uglavnom do 1943. bili domobrani,te su se htjeli pokazati veći komunisti od prvoboraca iz 41.
2014-04-22
A ovo je tipično srpsko podmetanje. Kažem da je Bleiburg asocijacija Srbima na ustase, Hrvatima je na stradanje Hrvata.jastreb wrote:Zašto sad Srbima?kaja_333 wrote:Srbima da. Al da.. Jastreb je to napisao, sve ok.jastreb wrote:Poraz vojske NDH,i nešto četnika,koji su ondje položili oružje. I ništa više.Regoč wrote:Jastrebe seronjo, znamo što Bleiburg simbolizira.
Kad se spominje učešće Hrvata u partizanskim jedinicama onda smo glasni. Kad se spominje prva partizanska četa iz Siska,onda smo glasni,a kada se povede razgovor o Križnom putu i likvidacijama zarobljenih ustaša,e onda se sva krivica prebacuje na Srbe,a zna se da su tu najaktivniji bili Dalmatinci, Istrijani,te Zagorci. Ovi potonji su uglavnom do 1943. bili domobrani,te su se htjeli pokazati veći komunisti od prvoboraca iz 41.
Krivicu za samo stradanje ne prebacujem Srbima, poznato mi je da su se neki Hrvati iskazali posebno u ubijanju , pa neke je sam Simo zdrukao . On je kaže trebao biti pijan da bi mogao toliko ubijati, Hrvati koji su sudjelovali nikada to nisu htjeli ni priznati i vjerujem da oni nisu trebali biti pijani.
O tim govnima imam daleko gore mišljenje .
Tako da ne podmeći.
Last edited by kaja_333 on 26/9/2016, 16:21; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne ,ovo nije srpsko podmetanje.kaja_333 wrote:A ovo je tipično srpsko podmetanje. Kažem da je Bleiburg asocijacija Srbima na ustase, Hrvatima je na stradanje Hrvata.jastreb wrote:Zašto sad Srbima?kaja_333 wrote:Srbima da. Al da.. Jastreb je to napisao, sve ok.jastreb wrote:Poraz vojske NDH,i nešto četnika,koji su ondje položili oružje. I ništa više.Regoč wrote:Jastrebe seronjo, znamo što Bleiburg simbolizira.
Krivicu za samo stradanje ne prebacujem Srbima, poznato mi je da su se neki Hrvati iskazali posebno u ubijanju , pa neke je sam Simo zdrukao . On je kaže trebao biti pijan da bi mogao toliko ubijati, Hrvati koji su sudjelovali nikada to nisu htjeli ni priznati i vjerujem da oni nisu trebali biti pijani.
O tim govnima imam daleko gore mišljenje .
Tako da ne podmeći.
Ovo sam prepisao od mog prijatelja Iknara jea gaya.
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» General Željko Glasnović ne ide na izbore sa HDZ-om
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
» General Željko Glasnović ne ide na izbore sa HDZ-om
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
Page 5 of 5