GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Eroo wrote:Nekad ste nas za ovo zatvarali, nema više, komšinice. Zaboravi.Sora wrote:Ti ne vidis pozadinu uopceMaximusDecimusMiridije wrote:Pa ti non stop spomenes prva partizane i ndh neovisno od teme u 90% slucajeva bogamu...
Ovdje u RH
PERU NAM MOZAK COVJECE
PA NE DAM DA MI IZROD PERE MOZAK
OK.
Ne dam makar crkla nocas
Mi smo kršćani, fini ljudi, ne boj se...
Ero
IDKUSNA SAM I STARA ZENA
Znam ponesto o ljudskoj psihi
Ne treba vas zatvarati
UGUSITI CETE SE U SVOM DREKU , VJERUJ MI
POVIJEST NIJE NA STRANI NASILNIKA , PODMUKLIH I POKVARENIH
IZGUBILI STE OBRAZ A BUDETE U GLAVU
BILO I BITI CE PONOVO
PONOVIT CE SE BLRIBURG
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
MaximusDecimusMiridije wrote:Pfff....depresija. Ajbok.
Bok
Sora wrote:Eroo wrote:Nekad ste nas za ovo zatvarali, nema više, komšinice. Zaboravi.Sora wrote:Ti ne vidis pozadinu uopceMaximusDecimusMiridije wrote:Pa ti non stop spomenes prva partizane i ndh neovisno od teme u 90% slucajeva bogamu...
Ovdje u RH
PERU NAM MOZAK COVJECE
OK.
Ne dam makar crkla nocas
Ero
IDKUSNA SAM I STARA ZENA
Ne treba vas zatvarati
BILO I BITI CE PONOVO
PONOVIT CE SE BLRIBURG
Nedavno ste propustili priliku i jbiga...sad se nas pita.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Sta se vas pita ?
Bolje ti je okreni se svojm hercegovcima . Drogiraju se l locu i klece pred gospom.
I izumiru .
Nece ni vama svijeca do jutra.
Bolje ti je okreni se svojm hercegovcima . Drogiraju se l locu i klece pred gospom.
I izumiru .
Nece ni vama svijeca do jutra.
Pošto nam se prijeti "Bleiburgom", ovo je naš odgovor...Što više neki šutili o ovome, bit ćemo se glasniji....Jazovka, tisuće Jazovki...sve to treba kao poseban predmet naučavat u školama. Šta kažu mladi "filozofi" na ovo? A-ha, da, vraćanje u povijest...
Ta Bruna Esih je faksifikatorica povijesti .
Navedi nekog postenog povjesnicara koji ce djecu poducavati.
Jebes te tvoje krojace i krijscice
Slusala sam Esih . Preokrece mi se zrludac od nje.
Ona nsvslila na Tita koda joj je cacu ubio svojom rukom.
Pa necete Titu naoraviti nista cim vise trudite . Cim je vise lazi Tito nam drazi
Jebes te tvoje krojace i krijscice
Slusala sam Esih . Preokrece mi se zrludac od nje.
Ona nsvslila na Tita koda joj je cacu ubio svojom rukom.
Pa necete Titu naoraviti nista cim vise trudite . Cim je vise lazi Tito nam drazi
Kako neće kad su nam već pomogli.Sora wrote:NECETE ERO USPJETI .
NECETE .
DIGNUT CE SE MLADI . POCELI SI S FF I VJERUJ NIJE TU KRAJ
SVE VASE LAZI O NDH , O DR O RATOVANJU ZA BOSNU ..SVE JE TO PROCITANO ODAVNO .
NI LAZ NI KRADA NI UBOJSTVO NECE VAM POMOCI
Baš nam je super jedino se vi partizani nešto žalite.
Džabe sad ti pjeniš, gotovo je slobodno se priperite i depilirajte,vrijeme "antifašizma" je završilo.
danni1-
2014-04-16
Eroo wrote:
PS: I za tebe bi se našlo mista na Guatanamu.
A šta bi ja tamo, tamo arapi trpaju tvoju rodbinu s bliskog istoka tako da me nebi čudilo da je i neki tvoj rodijak bosančeros već tamo
Last edited by dawson on 24/9/2016, 23:40; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Evo Klasić i Jakovina, na primjer.Sora wrote:Ta Bruna Esih je faksifikatorica povijesti .
2016-07-22
Mislio sam na vaš "Guantanamo" - otok Goli. Velik dio ifrastrukture već ima, kamenja za tucat također.dawson wrote:Eroo wrote:
PS: I za tebe bi se našlo mista na Guatanamu.
A šta bi ja tamo, tamo arapi trpaju tvoju rodbinu s bliskog istoka tako da me nebi čudilo da je i neki tvoj rodijak bosančeros već tamo
2016-07-22
Sora wrote:Eroo wrote:Nekad ste nas za ovo zatvarali, nema više, komšinice. Zaboravi.Sora wrote:Ti ne vidis pozadinu uopceMaximusDecimusMiridije wrote:Pa ti non stop spomenes prva partizane i ndh neovisno od teme u 90% slucajeva bogamu...
Ovdje u RH
PERU NAM MOZAK COVJECE
OK.
Ne dam makar crkla nocas
Ero
IDKUSNA SAM I STARA ZENA
Ne treba vas zatvarati
BILO I BITI CE PONOVO
PONOVIT CE SE BLRIBURG
Međusobno ubijanje unutar jednoga naroda smo mogli pratiti samo u državama s komunističkim sistemom; počev o CCCP, pa haj do Juge.
Ako to nije nakazno onda ne znam što je...Dok god se to ne razjasni uvijek se može svašta očekivati, kao i tvoje obećavanje Bleiburga.
Vidiš, ja kao "ustašoid", za razliku od tebe "ntifašistke", mislim da su hrvatska ww2 stratišta i Jasenovac i Jazovka, i tisuću drugih Jazovki.
Ne možeš ti to razumjeti, jer nisi iz tog korpusa...
2016-07-22
Dama, par exellence. Ispričat će se kad se otrijezni.Sora wrote:Eroo wrote:
Jebem ti mater ustasku budalo
2016-07-22
Kao i obicno, nista nova pod nebeskom kapom. Oni koji su opravdavali i podrzavali stvarno nasilje nad protestantima (branitelji-crkva) su do bola protiv virtualnog nasilja covjeka bez ikakove politicke tezine (u kontekstu odlucivanja). Kila mozga..... Jedni su prosvjedi nasi a drugi njihovi. Jebeno shvacanje demokracije i jednakosti. Ne dirajte marsalov trg. Dobro vam stoji. Dobro je vama jos uvijek, jako dobro.
2014-04-14
Ovdje u RH
PERU NAM MOZAK COVJECE
OK.
Ne dam makar crkla nocas
Ero
IDKUSNA SAM I STARA ZENA
Ne treba vas zatvarati
BILO I BITI CE PONOVO
PONOVIT CE SE BLRIBURG
2014-04-18
protagorovcima! jesam li ikad ranije bila vulgarna i agresivna? nisam. imam pravo valjda jedan put i ja izbacit frustracije po forumu?deda ilerminatus wrote:kakav pendrek i suzavac?frakcija wrote:zaslužuju metak u čelo
osim toga pouzdano se može reći da jedino studentice prava i ekonomije briju noge, jer jedino je tamo dozvoljeno dolazit u minjacima i štiklama.. na ostalim fakultetima se križaju kad vide takvo što.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Dugo nisam pročitala bolji i točniji opis titojungena . Genijalac.Eroo wrote:UGLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Goran Mehkek / CROPIX / CROPIXGoran Mehkek / CROPIX
Umirovljeni general Željko Glasnović koji je na ovim izborima kao neovisni kandidat na listi za dijasporu osvojio jedan mandat i ušao u Sabor, na Facebooku gdje ga prati više od 12.000 ljudi osvrnuo se na prosvjede na Filozofskom fakultetu.
Glasnović se u komentaru obrušio na studente koji su se pobunili protiv dekana Vlatka Previšića i rektora Damira Borasa.
'Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Previšića na Filozofskom fakultetu. To je već viđeni ofucani scenarij na demonstracijama Radija 101, georgijana na Trgu bana Jelačića.
Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u.
Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF.
To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine. Kineska poslovica kaže: iza debelog lica kuca tamno srce. Njihove AVNOJ face, ne pokazuju ni najmanji trunak ikakve emocije. Patološki mrze sve što je hrvatsko i žale za izgubljenim privilegijama njihove propale države.
U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa sa neobrijanim nogama za Piongjang. Tamo će imati sve vrijeme svijeta uvježbavati vlastitu kvazi demokraciju. Tamo kao njihovi djedovi i bake mogu vječno pjevati: saditi ćemo žito iz neba, dok gladna Amerika i Engleska gleda', napisao je Glasnović.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/glasnovic-se-obrusio-na-studente-filozofskog-boljsevicki-sotonisti-koje-vode-skojevke-neobrijanih-nogu.-to-se-rjesava-pendrekom-i-suzavcem/4724084/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Dugo nisam pročitala bolji i točniji opis titojungena . Genijalac.Eroo wrote:UGLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Goran Mehkek / CROPIX / CROPIXGoran Mehkek / CROPIX
Umirovljeni general Željko Glasnović koji je na ovim izborima kao neovisni kandidat na listi za dijasporu osvojio jedan mandat i ušao u Sabor, na Facebooku gdje ga prati više od 12.000 ljudi osvrnuo se na prosvjede na Filozofskom fakultetu.
Glasnović se u komentaru obrušio na studente koji su se pobunili protiv dekana Vlatka Previšića i rektora Damira Borasa.
'Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Previšića na Filozofskom fakultetu. To je već viđeni ofucani scenarij na demonstracijama Radija 101, georgijana na Trgu bana Jelačića.
Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u.
Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF.
To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine. Kineska poslovica kaže: iza debelog lica kuca tamno srce. Njihove AVNOJ face, ne pokazuju ni najmanji trunak ikakve emocije. Patološki mrze sve što je hrvatsko i žale za izgubljenim privilegijama njihove propale države.
U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa sa neobrijanim nogama za Piongjang. Tamo će imati sve vrijeme svijeta uvježbavati vlastitu kvazi demokraciju. Tamo kao njihovi djedovi i bake mogu vječno pjevati: saditi ćemo žito iz neba, dok gladna Amerika i Engleska gleda', napisao je Glasnović.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/glasnovic-se-obrusio-na-studente-filozofskog-boljsevicki-sotonisti-koje-vode-skojevke-neobrijanih-nogu.-to-se-rjesava-pendrekom-i-suzavcem/4724084/
:)
A zato i kmece toliko...
darth_vader-
2014-04-17
DEKAN Filozofskog fakulteta u Zagrebu Vlatko Previšić i akademik Mislav Ježić najglasniji su u napadima na dio vlastitih studenata na Filozofskom fakultetu, ali i obrani ideji o suradnji između Filozofskog fakulteta (FF) i Katoličko bogoslovnog fakulteta (KBF).
Dio profesora, ali i studenata uvjeren je kako vjernost dekana Previšića i akademika Ježića prema idejama bivšeg dekana FF-a, a današnjeg rektora Damira Borasa ima veze s kadrovskim rješenjima na FF-u.
Naime sinovi Previšića i Ježića zaposleni su na FF-u i to pred kraj Borasova mandata.
Tako je od 1. srpnja 2013. godine Martin Previšić zaposlen kao asistent na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Doktorski rad pod naslovom Povijest informbirovskog logora na Golom otoku 1949.-1956., izrađen pod mentorstvom prof. dr. sc. Ive Banca, obranio je 7. srpnja 2014. godine.
Ljudevit Fran Ježić zaposlen je na FF-u od rujna 2013. na Odsjeku za filozofiju kao asistent, a od srpnja 2015. kao poslijedoktorand.
Dio profesora, ali i studenata uvjeren je kako vjernost dekana Previšića i akademika Ježića prema idejama bivšeg dekana FF-a, a današnjeg rektora Damira Borasa ima veze s kadrovskim rješenjima na FF-u.
Naime sinovi Previšića i Ježića zaposleni su na FF-u i to pred kraj Borasova mandata.
Tako je od 1. srpnja 2013. godine Martin Previšić zaposlen kao asistent na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Doktorski rad pod naslovom Povijest informbirovskog logora na Golom otoku 1949.-1956., izrađen pod mentorstvom prof. dr. sc. Ive Banca, obranio je 7. srpnja 2014. godine.
Ljudevit Fran Ježić zaposlen je na FF-u od rujna 2013. na Odsjeku za filozofiju kao asistent, a od srpnja 2015. kao poslijedoktorand.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
na svim fakultetima su familijedebotoijusto wrote:DEKAN Filozofskog fakulteta u Zagrebu Vlatko Previšić i akademik Mislav Ježić najglasniji su u napadima na dio vlastitih studenata na Filozofskom fakultetu, ali i obrani ideji o suradnji između Filozofskog fakulteta (FF) i Katoličko bogoslovnog fakulteta (KBF).
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:na svim fakultetima su familijedebotoijusto wrote:DEKAN Filozofskog fakulteta u Zagrebu Vlatko Previšić i akademik Mislav Ježić najglasniji su u napadima na dio vlastitih studenata na Filozofskom fakultetu, ali i obrani ideji o suradnji između Filozofskog fakulteta (FF) i Katoličko bogoslovnog fakulteta (KBF).
nije to samo na fak. vec svim drzavnim/gradskim/komunalnim ustanovama
ostali su gradjani drugog reda
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Eureka.
2014-04-12
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
» Fakulteti pripremaju studente za ekonomiju koje viš nema
» S ekonomskim politikama koje vode: Srbija će preteći Hrvatsku
» Huić:Sindikati su interesne skupine koje vode dobro plaćeni lobisti
» Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
» Fakulteti pripremaju studente za ekonomiju koje viš nema
» S ekonomskim politikama koje vode: Srbija će preteći Hrvatsku
» Huić:Sindikati su interesne skupine koje vode dobro plaćeni lobisti
» Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
Page 8 of 11