Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
Page 1 of 1
Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
http://www.saff.ba/ruski-ambasador-u-hrvatskoj-necemo-podrzati-dodikove-akcije-koje-vode-destabilizaciji-situacije/#.WEFKebIrLcs
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
od kud sad to? ..mozda je koli odkucala motebitne ruske igrice sa dodikom ono o tajnom ruskom naoruzavanju srpske...
2015-09-08
Re: Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
od kud sad odjednom 'zelimo pomoci hrvatskoj'..a jos jucer prijetilo se sankcijama hrvatskoj...
2015-09-08
mozda su ruje analizirali intervju kolinde...pa zakljucili prigovaramo hravtskoj sto kenja o ukrajini a mi kenjamo u njenom dvoristu...i krojimo sto ce tko i kako...
2015-09-08
Često čujem ljude da me zovu budalom. Moram im nešto reći, i to javno.
Nisam ja budala, nego moja žena, i cijela njezina familija. Od svih njih ne zna se tko je veća budala i tko je gluplji. Nema gorih ljudi nadaleko i svi to znaju. Jedini ja nisam znao dok se nisam oženio.
I onda sam ja budala ...
Nisam ja budala, nego moja žena, i cijela njezina familija. Od svih njih ne zna se tko je veća budala i tko je gluplji. Nema gorih ljudi nadaleko i svi to znaju. Jedini ja nisam znao dok se nisam oženio.
I onda sam ja budala ...
crvenkasti-
2014-04-17
Kaj saff. bolan :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti-
2014-04-17
Frka, Moskvići, ha? Sad će vam Koli vratom zavrnuti. Putine, traži azil u Skoreji.
bosna, rov, voda i aligatori
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Epikur place :)))
2016-11-17
Similar topics
» Deset zaključaka Predsjedništva na koje Dodik nije pristao: Poziv Hrvatskoj da svoje teritorijalno more tretira kao međunarodne vode
» SAD: Nećemo podržati nove entitete u BiH!
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» SAD: Nećemo podržati nove entitete u BiH!
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 1 of 1