GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
maggie13 wrote:sad mozda nisi, drugi put jesi..iako, po meni je osobno svako grubo uopcavanje..
U principu ne krećem osobno ali tako mi velikog Manitua neću ostati dužan zlikovcima
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
u principu sam i ja vrijedna kucanica, no pocesto mi se ni ne kuha..o drugom da i ne govorim ;-)dawson wrote:maggie13 wrote:sad mozda nisi, drugi put jesi..iako, po meni je osobno svako grubo uopcavanje..
U principu ne krećem osobno ali tako mi velikog Manitua neću ostati dužan zlikovcima
2014-04-12
maggie13 wrote:u principu sam i ja vrijedna kucanica, no pocesto mi se ni ne kuha..o drugom da i ne govorim ;-)
Ti si emancipirana. Pročitao sam na na ovom forumu da to nije ok
catabbath-
2015-08-22
ako imam zelje razlicite od uvrijezenih i pozeljnih, ne znaci da sam odmah buntovnica..dobro, mozda u pokusaju :Ddawson wrote:maggie13 wrote:u principu sam i ja vrijedna kucanica, no pocesto mi se ni ne kuha..o drugom da i ne govorim ;-)
Ti si emancipirana. Pročitao sam na na ovom forumu da to nije ok
2014-04-12
maggie13 wrote:ako imam zelje razlicite od uvrijezenih i pozeljnih,
Neka, podržavam.
catabbath-
2015-08-22
aha, vidim. ^_~dawson wrote:maggie13 wrote:ako imam zelje razlicite od uvrijezenih i pozeljnih,
Neka, podržavam.
2014-04-12
ovisi meni je od babe brat, (materin ujac) partizan prvoborac , prošao 4godine rata za ove antifašiste, na kraju završio na golom otoku, pod optužbom da je neki informbirovac da je veliča staljina :Ddawson wrote:jastreb wrote:Na Golom su robijali časni ljudi,poput narodnog heroja Save Stanojevića,dalmatinskog komunističkog pučkog tribuna Vicka Jelaske,nesalomljivog Vlada Dapčevića,Milete Perovića i sl.
Tako da bi pošiljanje ondje jednog Glasnovića taj prostor obeščastilo i oskvrnulo.
poima nemam tko su ti ljudi ali sigurno je da je tamo bio večinom šljam.
navodno ga je cinkao jedan drugi komunist iz sela, koji je tio biti šef sela pa je najbolje bilo da ovoga optužiš i adio na goli otok
Guest- Guest
dva brata wrote: koji je tio biti šef sela pa je najbolje bilo da ovoga optužiš i adio na goli otok
Lukavo. Pa ti dokaži da nisi.
catabbath-
2015-08-22
je a vi srbi ste u istri već 500 godina... i svoji na svom... kad mrtvi ne mogu zaiskati ono na čemu se zadnjih 70 godina kočoperite....dawson wrote:michaellcmacha wrote:ok malo si se kultivirao na prvi pogled kad si spuzao sa krdžanije, ali to ti nije dovoljno, prepoznaješ se čim otvoriš labrnju.... ;)
Ne razumijem ti ja te turcizme jbt. pa 200 godina više nema tvojih ovdje a vi krkani nikako da se prilagodite zapadu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:je a vi srbi
Ahaha evo s čime si ti opterečen. Pa na tvoju veliku žalost nema veze s njima a ni s trucima za razliku od tebe . Štoviše mi ovdje sa zapada na vas jednako gledamo i ne pravimo neku razliku, svi ste vi pod zajedničkim zanivom "širikolo"
catabbath-
2015-08-22
Dawsone ti je poznat bio Damir Smajla? Vidim da je poginuo.dawson wrote:michaellcmacha wrote:je a vi srbi
Ahaha evo s čime si ti opterečen. Pa na tvoju veliku žalost nema veze s njima a ni s trucima za razliku od tebe . Štoviše mi ovdje sa zapada na vas jednako gledamo i ne pravimo neku razliku, svi ste vi pod zajedničkim zanivom "širikolo"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Dawsone ti je poznat bio Damir Smajla? Vidim da je poginuo.
Ne, ali sam pročitao u crnoj kronici.
catabbath-
2015-08-22
Jako dobar čovjek.dawson wrote:jastreb wrote:Dawsone ti je poznat bio Damir Smajla? Vidim da je poginuo.
Ne, ali sam pročitao u crnoj kronici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A sto je covjek krivo reko..poslao ove na filozofskom u t.p.m..i rekao da mu je pun quratz njih i njihofe filozofije,lijenosti i terora i ucjenjivanja te odredjivanja tko sto smije...da ce vama glasni po picki...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pročitao danas u HR - YUGOSLOVENSKU ŠTAMPU - ŽUTARNJI,24 SATA i ostale nacoinal izdajice koje revno rade protiv HR i Hrvata - protivhrvatske protuhe tipa JELENE LOVRIĆ , MARKOVINE i ostalih pridruženih HR izdajnika - koji danas upravljaju, djeluju i usmjerevavaju politička razmišljanja običnog čovjeka u HR koji i baš nije upoznat s politikom koja mu kroji svakodnevni život - no naslovi su uvijek bombastični i obični jadnici se tu svakako neće - niti mogu snaći - NO ; zato su tu uvijek spremni protuhrvatski elementi koji bez ikakve odgovornosti LAŽNO PLJUJU po HR državi i to još debelo naplaćuju od svih nas poštenih Hrvata koji volimo svoju domovinu i plaćamo porez iz kojih se takovi PROTUDRŽAVNI HR elementi financiraju !!
U današnjim tiskovinama RAZVIDNO je da su protuHRVATI koji ovdje žive ORKESTRIRANO i u međusobnom zajedničkom dogovoru napale Glasnovića PRI TOME UOPĆE NE SPOMINJUĆI ZBOG ČEGA JE GLASNOVIĆ OVAKO OŠTRO REAGIRAO ;
Možda nekima pomognem - ako pokušamo slijediti tijek događanja i zbog čega se Glasnović tako oštro referirao !!
JEBOTE ; ovo je stvarno " OSVJEŽAVAJUĆE " za HR narod - stvarno imamo napredne snage koje su sposobne da se uhvate u borbu s svjetskim izazovima u kojima HRvati koji ŠUTE imaju ulogu kućepazitelja ili voditelja mačaka - pasa i ŠTOVATELJA KOLUBARSKE BITKE ; BITKE NA KAJMAKČALANU - KONAČNO I NA " EPOPEJI " - gdje su SRBI izgubili od TURAKA ( što u konačnici nije bilo dobro niti za nas Hrvate - NO, SRBI NIKADA -ILI ĆE SAKRIVATI DA JE NA KOSOVU POLJU BILO I 10 000 HRVATA KOJI SU SE BORILI Na srpskoj strani protiv turčina !! ; ZVANOJ KOSOVSKA BITKA I SOLUNSKE POBJEGULJE S SRPSKE strane - no to su uspješno naplatili na hr račun ; možda će se neki mlađi pitati kakve veze ima sve ovo s ovim sadašnjim životom u HR - nažalost IMA I PREVELIKE VEZE - UPRAVO DANAŠNJE TISKOVINE U HR PLAČU ZA NEKIM BIVŠIM VREMENIMA - A, VI HRVATI VJERUJTE _ NE PLAČU ZA VAMA HRVATIMA - trebam crtati - a POLITIKA JE KURVA ?? !
U današnjim tiskovinama RAZVIDNO je da su protuHRVATI koji ovdje žive ORKESTRIRANO i u međusobnom zajedničkom dogovoru napale Glasnovića PRI TOME UOPĆE NE SPOMINJUĆI ZBOG ČEGA JE GLASNOVIĆ OVAKO OŠTRO REAGIRAO ;
Možda nekima pomognem - ako pokušamo slijediti tijek događanja i zbog čega se Glasnović tako oštro referirao !!
JEBOTE ; ovo je stvarno " OSVJEŽAVAJUĆE " za HR narod - stvarno imamo napredne snage koje su sposobne da se uhvate u borbu s svjetskim izazovima u kojima HRvati koji ŠUTE imaju ulogu kućepazitelja ili voditelja mačaka - pasa i ŠTOVATELJA KOLUBARSKE BITKE ; BITKE NA KAJMAKČALANU - KONAČNO I NA " EPOPEJI " - gdje su SRBI izgubili od TURAKA ( što u konačnici nije bilo dobro niti za nas Hrvate - NO, SRBI NIKADA -ILI ĆE SAKRIVATI DA JE NA KOSOVU POLJU BILO I 10 000 HRVATA KOJI SU SE BORILI Na srpskoj strani protiv turčina !! ; ZVANOJ KOSOVSKA BITKA I SOLUNSKE POBJEGULJE S SRPSKE strane - no to su uspješno naplatili na hr račun ; možda će se neki mlađi pitati kakve veze ima sve ovo s ovim sadašnjim životom u HR - nažalost IMA I PREVELIKE VEZE - UPRAVO DANAŠNJE TISKOVINE U HR PLAČU ZA NEKIM BIVŠIM VREMENIMA - A, VI HRVATI VJERUJTE _ NE PLAČU ZA VAMA HRVATIMA - trebam crtati - a POLITIKA JE KURVA ?? !
Guest- Guest
Sve legalno i sve 5 dok ovi prijete polomit noge zastitarima a dekanu sjecom glave...'napredno'..i...'gradjanski'..prpa drugovi kad vam se istom mjerom uzvraca...sve vise se nece sutjet i okretat drugi obraz...jebo vas plenki i njegovi...racunao je na sutnju i klimanje glavom...niks gos'n plenki imate da se rostiljate i ti i nalogodavci ti
2015-09-08
Hasan,esih,hebrang,glasnovic,juric..svakim danom sve vise otpora desnice...i istine ma koga bolilo...nema vise svi ruke gore....ovo je je pocetak javnog otpora i glasnog NE VISE KAD SE HOCE I DOKLE SE HOCE...drugarcine
2015-09-08
Batice za ove sa zapada i ti spadaš u isto kolo bez obzira što si tamo. Nije važno gdje si nego odakle si.dawson wrote:michaellcmacha wrote:je a vi srbi
danni1-
2014-04-16
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» GLASNOVIĆ SE PONOVNO OGLASIO: Nisam izvrijeđao studente nego neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine
» Fakulteti pripremaju studente za ekonomiju koje viš nema
» S ekonomskim politikama koje vode: Srbija će preteći Hrvatsku
» Huić:Sindikati su interesne skupine koje vode dobro plaćeni lobisti
» Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
» Fakulteti pripremaju studente za ekonomiju koje viš nema
» S ekonomskim politikama koje vode: Srbija će preteći Hrvatsku
» Huić:Sindikati su interesne skupine koje vode dobro plaćeni lobisti
» Ruski ambasador u Hrvatskoj:'Nećemo podržati Dodikove akcije koje vode destabilizaciji situacije'
Page 11 of 11