Hrvati u šoku
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvati u šoku
A opet, kao Hrvat, ja im ne bi dao ništa. Oni su najviše krivi za ovo što sad imamo.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam šokiran.
Ja jesam, ali nisam baš do kraja. Ti si već 100% Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
za razliku od tebe koji si 100% čejen....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:za razliku od tebe koji si 100% čejen....
Ne seri, nema više od 30-40%...
crvenkasti-
2014-04-17
Kada tebe vidim, sasvim sam siguran. Voda čista kao da niko nikada u nju nije srao.michaellcmacha wrote:jes ti siguran u vezi nijemaca, dunava i kalorija koje unosite na dnevnoj razini....dzango wrote:Sva sreća pa vi pojedete sva govna koja Nemci isere pa nam je bolji kvalitet vode od vašeg.michaellcmacha wrote:činjenica je da srbi piju vodu iz save u koju se slijedom i redom ispiša oko 2 milijuna hrvata.... ako pridodamo i dravu onda smo vam se stvarno pošteno ispišali u labrnju.... teško da vam i diamant majoneza more saprat usta....
crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam šokiran.
Ja jesam, ali nisam baš do kraja. Ti si već 100% Hrvat.
Ja sam prije svega ostaloga....ja. Krasan mladich, dobar mami svojoj.
Guest- Guest
ne bo nikakov hasen ni tebi zdaj ovak pripovedati, vu duši boš za navek črni četnik z betegom ostal. deni si vanjkuša na glovu i čkomi već jemput.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:za razliku od tebe koji si 100% čejen....
Guest- Guest
Bombastican naslov, jbt sto sve probusen kondom ne napravi.
omni-
2014-04-12
Noor wrote:ne bo nikakov hasen ni tebi zdaj ovak pripovedati, vu duši boš za navek črni četnik z betegom ostal. deni si vanjkuša na glovu i čkomi već jemput.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:za razliku od tebe koji si 100% čejen....
Još niste shvatili da kupujete robu u trgovačkim lancima...Varate se ako mislite da oni imaju zastavu. Njih zanima samo dobit (razlika u cijeni) i to je sve.
Da al smo u šoku. Necemo se oporavit jos 500 godina bre.Eroo wrote:Još niste shvatili da kupujete robu u trgovačkim lancima...Varate se ako mislite da oni imaju zastavu. Njih zanima samo dobit (razlika u cijeni) i to je sve.
omni-
2014-04-12
veber-
2014-12-30
2014-04-14
evo i ja prestao kupovati chokolino,ovaj srpski keks ga je nadmashio,svaka cast
2014-04-14
Kakav šok, Todi kupio po Srbije i drži milijun trgovina u Hrvatskoj.
Viš da vam čovik da posla, a ti opet viči, ustaše vake nake
Viš da vam čovik da posla, a ti opet viči, ustaše vake nake
Winter is coming wrote:evo i ja prestao kupovati chokolino,ovaj srpski keks ga je nadmashio,svaka cast
To sam probo prije par godina u Banja Luci, nije mi sjelo, a vidim da je nedavno stiglo i u Hrvatsku
ja se bas navukao,ko zna mozda mecu nesto unutra,zeru kakvog carobnog praha
2014-04-14
To je kapitalizam 21. stoljeća, gdje nećeš gledati čiju robu kupuješ...Eroo wrote:Još niste shvatili da kupujete robu u trgovačkim lancima...Varate se ako mislite da oni imaju zastavu. Njih zanima samo dobit (razlika u cijeni) i to je sve.
red wolf-
2016-02-10
Bog zna da vamo ljudima samo to more pomoćWinter is coming wrote:ja se bas navukao,ko zna mozda mecu nesto unutra,zeru kakvog carobnog praha
Ako će nešto dobro donijeti kapitalizam u 21. stoljeću, to je da će uništiti nacionalizam...
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvati u šoku: Pa zar i Rumuni bolji od nas
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
Page 3 of 6