Hrvati u šoku
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvati u šoku
Noor wrote:ne bo nikakov hasen ni tebi zdaj ovak pripovedati, vu duši boš za navek črni četnik z betegom ostal. deni si vanjkuša na glovu i čkomi već jemput.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:za razliku od tebe koji si 100% čejen....
Ne seri, nema više od 30-40%...
Stavi ovo s c/p na svaku temu par puta, možda dobiješ još smajlija.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
michaellcmacha wrote:osnov za pripremu hrane na korejski način je fermentirana chilli pasta u kojoj je pak glavni sastojak chilli paprika naziva snowflake ( u stvari se radi o sortnim ljutim paprikama bilo kojim samo je bitan način sušenja)... a korejci suše ljutu papriku na nančin da se za umake iskorištava isključivo meso paprike nikako koža i nikako sjemenke i usplođe na kojem se sjemenke nalaze. na taj način se dobije čisti okus lutosti koji u pozadini vuče na slatko, a nikako na gorko i tu je ta finesa... naravno tu su još i ovi začini češnjak, limunska trava, sol, lukovica, galangal, korijander sjemenke, korica kaffir limete, curry u prahu 1.3% (korijander sjemenke, kurkuma, kumin, sjemenke komorača. galangal, pješčani đumbir (kaempeferia galanga, sand ginger)), kumin, cimet, kurkuma, kardamom, muškatni oraščić i kad se to sve smiksa uzadanim omjerima uistinu se radi o finom začinu koji se doslovno lijepi za nepce....Riplex wrote:Winter is coming wrote:mozda drugaciji zacini
Upravo to, začini i prilozi. Sada kada ga jedem osjećam se ko dite opet, kada sam mogo samostalno razvaliti janjeću glavušu :D
Vi branitelji još godinu-dvije, a onda ukidanje penzija i šutnja. Moraš iskoristiti vrijeme.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Noor wrote:ne bo nikakov hasen ni tebi zdaj ovak pripovedati, vu duši boš za navek črni četnik z betegom ostal. deni si vanjkuša na glovu i čkomi već jemput.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:za razliku od tebe koji si 100% čejen....
Ne seri, nema više od 30-40%...
Stavi ovo s c/p na svaku temu par puta, možda dobiješ još smajlija.
mogla bih, možda prodjeluje
Guest- Guest
ti pobjeglico još godinu ili dvije u srbiji a onda trkom nazad i molit da te se primi.... ili ostaneš tamo pa trklja u guzicu....;)
2015-08-08
Pa je, to je normalno. Srbi su šljakeri Hrvati konzumenti. Proizvodnjom su se uvijek bavili niži slojevi pučanstva.pizzon wrote:puno nekih vesti danas !?
što će srbi nego proizvodit jer za konzumiranje proizvoda pa i vlastitih jednostavno nemaju para.
danni1-
2014-04-16
Napisao bi opet gde griješiš ali uzalud nam trud svirači, ezek ni milimetra naprijed bez obzira što mu daš, od mekinja i sijena do hobotnice i blitve mjemu sve istored wolf wrote:Ako će nešto dobro donijeti kapitalizam u 21. stoljeću, to je da će uništiti nacionalizam...
Guest- Guest
Onda se idi ubij i pokaži primjerom drugima da postoji višak ljudi na zemlji. Svi vi kozmopoliti bi tuđim kurcem u ovom slučaju tuđim životom mlatili. Evo vam mauna, ubijte se kao pokazni primjer pa ako vas neko bude sljedio vama na čast( u paklu naravo) ostalima na sramotu i zgražanjered wolf wrote:Nemoj. Previše je ljudi na Zemlji.Riplex wrote:red wolf wrote:Ako će nešto dobro donijeti kapitalizam u 21. stoljeću, to je da će uništiti nacionalizam...
Pajdo ja kontam živit jedno 200 godina i imat bar petoro dice. Pa i braća i rođeni. A vi jedan po jedan dolazite i idete u zaborav ;)
Guest- Guest
i ja. piše na zejtinu made in srbija i mi smo toliko šokirani da prosto imamo debatu, sjest u auto pa u austriju po zejtin.
jedan frend se od šoka srondao u bazen.
do jutra bu valjda isplivao dok se vrati onaj sa zejtinom.
dok se oni zajebavaju mi bumo bez zejtina, sa špekom napravili roštilj.
2014-12-30
Čekaj samo dok i na maslinovom ulju ne počne da piše Маде ин Сербиа. Ima i po WC šoljama da se davite.veber wrote:i ja. piše na zejtinu made in srbija i mi smo toliko šokirani da prosto imamo debatu, sjest u auto pa u austriju po zejtin.
Ne mozes vise ni da znas cija je roba, jer on sada u Srbiji kao proizvodi Dukat, sto moze znaciti stavljanje etiketa a ostalo iz HR, isto i u suprotnom pravcu, branioc kupuje HR proizvod iskljucivo, proizveden u Srbiji a zbog etiketiranja u HR, napise se domace iz HR.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Sladoled mu je skup, jeftiniji u Italiji od Frikom.
Mleko ista prica, ovde ima za 55 centi u Esselunga.
Mleko ista prica, ovde ima za 55 centi u Esselunga.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
onda ćemo po zejtin u grčku.dzango wrote:Čekaj samo dok i na maslinovom ulju ne počne da piše Маде ин Сербиа. Ima i po WC šoljama da se davite.veber wrote:i ja. piše na zejtinu made in srbija i mi smo toliko šokirani da prosto imamo debatu, sjest u auto pa u austriju po zejtin.
inače, najbolje maslinovo je s hvara od sorte oblica.
trpko, punog okusa. tko voli zna.
2014-12-30
ja sam u šoku otkad sam se rodioMaximusDecimusMiridije wrote:Samo da napomenem, ja sam još uvijek u šoku.
2014-04-14
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvati u šoku: Pa zar i Rumuni bolji od nas
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
Page 6 of 6