Hrvati u šoku
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvati u šoku
Pa u Todorica i nema druge robe, nego srpske...jedino u Lidlu se nađe ponešto našeg...
Last edited by jasambrend on 23/9/2016, 15:17; edited 1 time in total
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
bolje na TV bajina baštaPiglet wrote:I ja sam to gledao na TV Kikinda, tako da je događaj istinit :)jastreb wrote:Ne,nego je jeftinije.vuksadinare wrote:...pa moras kupovati..ekumena jejastreb wrote:U pičku,ja se upravo htio pohvaliti kako uzimam ulje Iskon,jer je jeftinije,a sad gledam i ono je iz Srbije.veber wrote:svi uljni proizvodibranda zvijezda dolaze iz srbije
Da sam znao da je iz Srbije ne bih ga kupio,jer je Mile Martić jednom u Banjaluci rekao Karadžiću "Slušaj,radovane ja sam spreman napustiti Krajinu i prepustiti je Hrvatima,jer mi je Slobo 1994. u jednom razgovoru rekao:"Slušaj Mile,vi tamo nemate šanse da Hrvate porazite vojnim putem,pa zato ostavite im Krajinu,a ja ću da sredim da ih dovedemo u stanje da kupuju našu robu. Inače ovaj razgovor su zabilježili i novinari "Glasa Homolja".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne. Nisam. Ali ti jesi. Sinjska krajina. Dakle stvar je jasna.vuksadinare wrote:
aj iskreno jesi krajisnik ili nisi?..bar ti je netko...sta se imas sramiti...pa to je javna tajna samo ti ne zelis priznati...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u vlasnistvu ivice todoricapizzon wrote:ima poznatija, dijamant i vital.
mada, ima ono jos bolje, dijamant hladno cedjeno,
i omegol ulja, isto dijamant.
2014-12-30
br'te jastrebe....nemoj da se ljutis...mali covjek a takav otrov..e ja takve ljude ne volim..ali volim one koji piju a gledaju te u oci kad piju...koji mogu pojest i popit..e takve volimjastreb wrote:Ne. Nisam. Ali ti jesi. Sinjska krajina. Dakle stvar je jasna.vuksadinare wrote:
aj iskreno jesi krajisnik ili nisi?..bar ti je netko...sta se imas sramiti...pa to je javna tajna samo ti ne zelis priznati...
2015-09-08
jastreb wrote:Ne,nego je jeftinije.vuksadinare wrote:...pa moras kupovati..ekumena jejastreb wrote:U pičku,ja se upravo htio pohvaliti kako uzimam ulje Iskon,jer je jeftinije,a sad gledam i ono je iz Srbije.veber wrote:svi uljni proizvodibranda zvijezda dolaze iz srbije
Da sam znao da je iz Srbije ne bih ga kupio,jer je Mile Martić jednom u Banjaluci rekao Karadžiću "Slušaj,radovane ja sam spreman napustiti Krajinu i prepustiti je Hrvatima,jer mi je Slobo 1994. u jednom razgovoru rekao:"Slušaj Mile,vi tamo nemate šanse da Hrvate porazite vojnim putem,pa zato ostavite im Krajinu,a ja ću da sredim da ih dovedemo u stanje da kupuju našu robu. Inače ovaj razgovor su zabilježili i novinari "Glasa Homolja".
A eto malo i vijesti iz rubrike"Verovali ili ne" Politikonog zabavnika...
darth_vader-
2014-04-17
srbi u soku.
yugo iz kine.
i radi, jebomter, radi.
sjednes i vozis, ne moras vise budit susjede ujtro da te gurnu.
yugo iz kine.
i radi, jebomter, radi.
sjednes i vozis, ne moras vise budit susjede ujtro da te gurnu.
2014-12-30
koliko vidim roba je skoro ista,
kod vas i kod nas,
hranimo se istim proizvodima.
znaci, kad udjem u hr drakstor,
sve isto.
kod vas i kod nas,
sve isto.
Guest- Guest
i dišemo isti zrak, jedino vi pijete našu pišaku, dok mi vašu ne moremo sve i da hoćemo....pizzon wrote:koliko vidim roba je skoro ista,
kod vas i kod nas,
sve isto.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:Koji preglupi naslov
Od koga je jos je i dobar :))
a za koga je,
mnogo je dobar
Guest- Guest
i da je od zlata ne bi je pili..je'l tako marama?...sa time bismo izdali sve unesrecene,ubijene,masakrirane...izdali mi prijatelje suborce....kad bi pili i jeli njihove stvari....a da nismo bas na umoru od gladi i žeđi...financirali bi drzavu koja jos nije platila ratnu odstetumichaellcmacha wrote:i dišemo isti zrak, jedino vi pijete našu pišaku, dok mi vašu ne moremo sve i da hoćemo....pizzon wrote:koliko vidim roba je skoro ista,
kod vas i kod nas,
sve isto.
2015-09-08
vuksadinare wrote:i da je od zlata ne bi je pili..je'l tako marama?...sa time bismo izdali sve unesrecene,ubijene,masakrirane...izdali mi prijatelje suborce....kad bi pili i jeli njihove stvari....a da nismo bas na umoru od gladi i žeđi...financirali bi drzavu koja jos nije platila ratnu odstetumichaellcmacha wrote:i dišemo isti zrak, jedino vi pijete našu pišaku, dok mi vašu ne moremo sve i da hoćemo....pizzon wrote:koliko vidim roba je skoro ista,
kod vas i kod nas,
sve isto.
to su erini, mi ih zovemo bosancidzango wrote:vuksadinare wrote:i da je od zlata ne bi je pili..je'l tako marama?...sa time bismo izdali sve unesrecene,ubijene,masakrirane...izdali mi prijatelje suborce....kad bi pili i jeli njihove stvari....a da nismo bas na umoru od gladi i žeđi...financirali bi drzavu koja jos nije platila ratnu odstetumichaellcmacha wrote:i dišemo isti zrak, jedino vi pijete našu pišaku, dok mi vašu ne moremo sve i da hoćemo....pizzon wrote:koliko vidim roba je skoro ista,
kod vas i kod nas,
sve isto.
2014-12-30
Nije. Erini nose one varta zastave a ne kafanske stolnjake.veber wrote:to su erini, mi ih zovemo bosancidzango wrote:vuksadinare wrote:i da je od zlata ne bi je pili..je'l tako marama?...sa time bismo izdali sve unesrecene,ubijene,masakrirane...izdali mi prijatelje suborce....kad bi pili i jeli njihove stvari....a da nismo bas na umoru od gladi i žeđi...financirali bi drzavu koja jos nije platila ratnu odstetumichaellcmacha wrote:i dišemo isti zrak, jedino vi pijete našu pišaku, dok mi vašu ne moremo sve i da hoćemo....pizzon wrote:koliko vidim roba je skoro ista,
kod vas i kod nas,
sve isto.
činjenica je da srbi piju vodu iz save u koju se slijedom i redom ispiša oko 2 milijuna hrvata.... ako pridodamo i dravu onda smo vam se stvarno pošteno ispišali u labrnju.... teško da vam i diamant majoneza more saprat usta....
2015-08-08
Sva sreća pa vi pojedete sva govna koja Nemci isere pa nam je bolji kvalitet vode od vašeg.michaellcmacha wrote:činjenica je da srbi piju vodu iz save u koju se slijedom i redom ispiša oko 2 milijuna hrvata.... ako pridodamo i dravu onda smo vam se stvarno pošteno ispišali u labrnju.... teško da vam i diamant majoneza more saprat usta....
jes ti siguran u vezi nijemaca, dunava i kalorija koje unosite na dnevnoj razini....dzango wrote:Sva sreća pa vi pojedete sva govna koja Nemci isere pa nam je bolji kvalitet vode od vašeg.michaellcmacha wrote:činjenica je da srbi piju vodu iz save u koju se slijedom i redom ispiša oko 2 milijuna hrvata.... ako pridodamo i dravu onda smo vam se stvarno pošteno ispišali u labrnju.... teško da vam i diamant majoneza more saprat usta....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mene bilo sramota da sam branitelj, a imam tako malu penziju.
crvenkasti-
2014-04-17
A opet, kao Hrvat, ja im ne bi dao ništa. Oni su najviše krivi za ovo što sad imamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvati u šoku: Pa zar i Rumuni bolji od nas
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
Page 2 of 6