PREDSJEDNICA U BIJELOJ ČIPKASTOJ HALJINI PREDSTAVILA NOVI IMIDŽ Izazvala brojne pozitivne reakcije: 'Prošla su vremena korporativnog odijevanja'
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PREDSJEDNICA U BIJELOJ ČIPKASTOJ HALJINI PREDSTAVILA NOVI IMIDŽ Izazvala brojne pozitivne reakcije: 'Prošla su vremena korporativnog odijevanja'
Mislim...foliranti...kao "ne bih je, nije moj tip"... Lazovi... :)Noor wrote:Stanojko wrote:U mom slucaju nikad... Ali nisam iskljuciv...sve su drage... :)Noor wrote:više ne važi ono...muškarci više vole plavuše?
ko zna, zna
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: PREDSJEDNICA U BIJELOJ ČIPKASTOJ HALJINI PREDSTAVILA NOVI IMIDŽ Izazvala brojne pozitivne reakcije: 'Prošla su vremena korporativnog odijevanja'
zasto mi se beljis?...Noor wrote:vuksadinare wrote:pokraj tebe..to gubi svaki smisaoNoor wrote:više ne važi ono...muškarci više vole plavuše?
dobro, to znam
al pitam općenito
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
interesantno ali plavi moof mi je odbojan..dok original plavojke su mi zakon,ali ne pobojane..Stanojko wrote:Ova nema muf...Kodzak style, yeah!vuksadinare wrote:...jedino a'k joj je muf plav...ali post nije prirodno plavusa..ni's....Stanojko wrote:Kojote, i ja volim crnke vise, ali ovu ne bih drzao za ruku i vodio u pozoriste...vuksadinare wrote:ne mogu..ja volim crnkebogomdani wrote:
bas se pitah,hoš nam se u Grupnoj Ljubavi pridruziti..
crne..nisu kurcu strane,najcesce su,samo znaju imati doli preintenzivan miris..nekad odbija..plavojke pak doli mirisu ..na malt..karamelu..mlac..!!!!..naravno moraju se izbrijati..
Guest- Guest
sta cu moram maloNoor wrote:Winter is coming wrote:ma to ja malo zekimNoor wrote:Winter is coming wrote:jeva veli da je u pitanju neki steznjakbogomdani wrote:Medo,ovdje se vidi da je omrsavila..dapace,jako dobro izgleda,vis da se Ero kao neki šiparac odusevio..
ma, onu masu ni u jedan nemreš strpat.
ipak je smršavila i to je pohvalno. odmah drugačije žena izgleda.
zeko zeki
2014-04-14
Bi vi, ali ste negdje zaturili žvake...Uvik neki belaj.
a jbg neko voli okuse po slanim stapicima...bogomdani wrote:interesantno ali plavi moof mi je odbojan..dok original plavojke su mi zakon,ali ne pobojane..Stanojko wrote:Ova nema muf...Kodzak style, yeah!vuksadinare wrote:...jedino a'k joj je muf plav...ali post nije prirodno plavusa..ni's....Stanojko wrote:Kojote, i ja volim crnke vise, ali ovu ne bih drzao za ruku i vodio u pozoriste...vuksadinare wrote:
ne mogu..ja volim crnke
crne..nisu kurcu strane,najcesce su,samo znaju imati doli preintenzivan miris..nekad odbija..plavojke pak doli mirisu ..na malt..karamelu..mlac..!!!!..naravno moraju se izbrijati..
2015-09-08
Ero,..nas nekoliko i tvojoj Kraljici bi se purilo izmedju nogu..poslije bi Ćuću trpala u lavor sa ladnom vodom..
Guest- Guest
......ja bi k'o jadran..prvo posnjofao...
2015-09-08
Pravi muškarci se nikad ne hvale, njih hvale ženske...a i one rađe šute, da se ne pročuje, pa kud onda s konkurencijom.
a dobro..ima hvala bogu ovih Durex gelova,sa okusima i mirisom voća,peperminta,cak naletih na smek bourbona...ima za svakog ponesto..vuksadinare wrote:a jbg neko voli okuse po slanim stapicima...bogomdani wrote:interesantno ali plavi moof mi je odbojan..dok original plavojke su mi zakon,ali ne pobojane..Stanojko wrote:Ova nema muf...Kodzak style, yeah!vuksadinare wrote:...jedino a'k joj je muf plav...ali post nije prirodno plavusa..ni's....Stanojko wrote:
Kojote, i ja volim crnke vise, ali ovu ne bih drzao za ruku i vodio u pozoriste...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:zasto mi se beljis?...Noor wrote:vuksadinare wrote:pokraj tebe..to gubi svaki smisaoNoor wrote:više ne važi ono...muškarci više vole plavuše?
dobro, to znam
al pitam općenito
jel te to boli?
Guest- Guest
......ne tebe boli....naravski da me boli....Noor wrote:vuksadinare wrote:zasto mi se beljis?...Noor wrote:vuksadinare wrote:pokraj tebe..to gubi svaki smisaoNoor wrote:više ne važi ono...muškarci više vole plavuše?
dobro, to znam
al pitam općenito
jel te to boli?
2015-09-08
No..pravi muškarci raskupusaju macicu curi,da ne moze stabilno na nogicama stajati,i da ne moze bez njega zrak udisati..ebo ti sutnju...Eroo wrote:Pravi muškarci se nikad ne hvale, njih hvale ženske...a i one rađe šute, da se ne pročuje, pa kud onda s konkurencijom.
Guest- Guest
baš to, kao da ona njih biStanojko wrote:Mislim...foliranti...kao "ne bih je, nije moj tip"... Lazovi... :)Noor wrote:Stanojko wrote:U mom slucaju nikad... Ali nisam iskljuciv...sve su drage... :)Noor wrote:više ne važi ono...muškarci više vole plavuše?
ko zna, zna
Guest- Guest
vuksadinare wrote:......ne tebe boli....naravski da me boli....Noor wrote:vuksadinare wrote:zasto mi se beljis?...Noor wrote:vuksadinare wrote:
pokraj tebe..to gubi svaki smisao
dobro, to znam
al pitam općenito
jel te to boli?
maz-maz
Guest- Guest
..ne paliNoor wrote:vuksadinare wrote:......ne tebe boli....naravski da me boli....Noor wrote:vuksadinare wrote:zasto mi se beljis?...Noor wrote:
dobro, to znam
al pitam općenito
jel te to boli?
maz-maz
2015-09-08
ODA KOLINoor wrote:baš to, kao da ona njih biStanojko wrote:Mislim...foliranti...kao "ne bih je, nije moj tip"... Lazovi... :)Noor wrote:Stanojko wrote:U mom slucaju nikad... Ali nisam iskljuciv...sve su drage... :)Noor wrote:više ne važi ono...muškarci više vole plavuše?
ko zna, zna
Iako bih sigurno zaglavio cuzu
vrlo rado Koli bi razvalio guzu...
Iako na zao glas doslo bi mi ime
vrlo rado nosicem bi joj protrljao vime...
Mada znam da Eri pokvario bi srecu
ipak bi mu dao da nam drzi svecu...
vuksadinare wrote:..ne paliNoor wrote:vuksadinare wrote:......ne tebe boli....naravski da me boli....Noor wrote:vuksadinare wrote:
zasto mi se beljis?...
jel te to boli?
maz-maz
onda uzmi Rapidol :)
Guest- Guest
Najprije nađi žvaku...bogomdani wrote:No..pravi muškarci raskupusaju macicu curi,da ne moze stabilno na nogicama stajati,i da ne moze bez njega zrak udisati..ebo ti sutnju...Eroo wrote:Pravi muškarci se nikad ne hvale, njih hvale ženske...a i one rađe šute, da se ne pročuje, pa kud onda s konkurencijom.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
..uzeo sam bolje....Noor wrote:vuksadinare wrote:..ne paliNoor wrote:vuksadinare wrote:......ne tebe boli....naravski da me boli....Noor wrote:
jel te to boli?
maz-maz
onda uzmi Rapidol :)
2015-09-08
Kad se stari panj vužga..Stanojko wrote:ODA KOLINoor wrote:baš to, kao da ona njih biStanojko wrote:Mislim...foliranti...kao "ne bih je, nije moj tip"... Lazovi... :)Noor wrote:Stanojko wrote:
U mom slucaju nikad... Ali nisam iskljuciv...sve su drage... :)
ko zna, zna
Iako bih sigurno zaglavio cuzu
vrlo rado Koli bi razvalio guzu...
Iako na zao glas doslo bi mi ime
vrlo rado nosicem bi joj protrljao vime...
Mada znam da Eri pokvario bi srecu
ipak bi mu dao da nam drzi svecu...
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OD GRADA NA NERETVI OSTALO JE TEK SJEĆANJE NA PROŠLA VREMENA: Mostar je bošnjačka Gaza
» ''BIZARNA FOTOGRAFIJA SVEĆENIKA KOJI SE HVALI NOVIM PORSCHEOM IZAZVALA BIJESNE REAKCIJE 'Odvratno! Pa što je njima?' ''
» Tonino Picula:'Dok je na celu Njemacke bila Merkel,Srbiji se gledalo kroz prste.Ta su vremena prosla.'
» Mirela Holy utjecala na novi modni imidž Hillary Clinton
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» ''BIZARNA FOTOGRAFIJA SVEĆENIKA KOJI SE HVALI NOVIM PORSCHEOM IZAZVALA BIJESNE REAKCIJE 'Odvratno! Pa što je njima?' ''
» Tonino Picula:'Dok je na celu Njemacke bila Merkel,Srbiji se gledalo kroz prste.Ta su vremena prosla.'
» Mirela Holy utjecala na novi modni imidž Hillary Clinton
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 3 of 9