PREDSJEDNICA U BIJELOJ ČIPKASTOJ HALJINI PREDSTAVILA NOVI IMIDŽ Izazvala brojne pozitivne reakcije: 'Prošla su vremena korporativnog odijevanja'
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PREDSJEDNICA U BIJELOJ ČIPKASTOJ HALJINI PREDSTAVILA NOVI IMIDŽ Izazvala brojne pozitivne reakcije: 'Prošla su vremena korporativnog odijevanja'
drzmo se mi njenog tijela..i guzle..za pohvalu je kako sada izgleda..
Guest- Guest
Re: PREDSJEDNICA U BIJELOJ ČIPKASTOJ HALJINI PREDSTAVILA NOVI IMIDŽ Izazvala brojne pozitivne reakcije: 'Prošla su vremena korporativnog odijevanja'
Da malo ubaci britanskog naglaska, djeluje otmjenije. Ima lijep slavenski izgovor, s natruhama general američkog, ipak je išla tamo u školu. Ja, recimo da znam engleski htio bih zvučati ko Michael Caine ili Rodney.Noor wrote:Sora wrote:Lijepa plavusa .
Sta vise treba dodati.
Kad govori engleski se toliko oreserava da se cini da svrsava nad svojim poznavanjem engleskog.
U politickoj karjeri nikad ali nikad nece biti vise od OBICNE NATO KUHARICE KAVE.
U UNUTARNJOJ POLITICI JE STREBER I PASIVNI IMITATOR NEKOH DESNICARSKIH UZORA . zato nije procjenila vaznost Tita ..
Nosit ce dozivitno traume od Milanovica . Tak joj i treba . Milsnovic je za nju einstein politike
sora, daj ne jebi...pa za znanje engleskog joj se baš ništa ne može prigovoriti, savršeno je.
kaj bi trebala namjerno štucati i mucati? kakvi bi onda bili komentari?
Nemamo se mi šta držati njenog tijela. To ima njen muž i Zoki Mamić radit, nekog reda mora bit.bogomdani wrote:drzmo se mi njenog tijela..i guzle..za pohvalu je kako sada izgleda..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Da malo ubaci britanskog naglaska, djeluje otmjenije. Ima lijep slavenski izgovor, s natruhama general američkog, ipak je išla tamo u školu. Ja, recimo da znam engleski htio bih zvučati ko Michael Caine ili Rodney.Noor wrote:Sora wrote:Lijepa plavusa .
Sta vise treba dodati.
Kad govori engleski se toliko oreserava da se cini da svrsava nad svojim poznavanjem engleskog.
U politickoj karjeri nikad ali nikad nece biti vise od OBICNE NATO KUHARICE KAVE.
U UNUTARNJOJ POLITICI JE STREBER I PASIVNI IMITATOR NEKOH DESNICARSKIH UZORA . zato nije procjenila vaznost Tita ..
Nosit ce dozivitno traume od Milanovica . Tak joj i treba . Milsnovic je za nju einstein politike
sora, daj ne jebi...pa za znanje engleskog joj se baš ništa ne može prigovoriti, savršeno je.
Rodney
ili komentatori British Superbike-a
Guest- Guest
a ebi ga sad.. Ero,Srbi sa Foruma i ja se ponadali grupnoj ljubavi sa njom,a ono truć..!!!udba wrote:Nemamo se mi šta držati njenog tijela. To ima njen muž i Zoki Mamić radit, nekog reda mora bit.bogomdani wrote:drzmo se mi njenog tijela..i guzle..za pohvalu je kako sada izgleda..
Guest- Guest
Noor wrote:
Rodney
ili komentatori British Superbike-a
Lojf s a lof and däth is đöuk its, čröü
Ju l si its ol a šaü
Kip em lofing ež jü nöü
Đst rimemba d lost loof is on jöü
Eiiiiind, o'uajs luk on d brojt soid of lojf
fju fju, fju fju fju fju fju fju
udba- Posts : 4945
2015-11-10
vrhudba wrote:Da malo ubaci britanskog naglaska, djeluje otmjenije. Ima lijep slavenski izgovor, s natruhama general američkog, ipak je išla tamo u školu. Ja, recimo da znam engleski htio bih zvučati ko Michael Caine ili Rodney.Noor wrote:Sora wrote:Lijepa plavusa .
Sta vise treba dodati.
2014-04-12
udba wrote:
Lojf s a lof and däth is đöuk its, čröü
Ju l si its ol a šaü
Kip em lofing ež jü nöü
Đst rimemba d lost loof is on jöü
Eiiiiind, o'uajs luk on d brojt soid of lojf
fju fju, fju fju fju fju fju fju
end, majbei hi vil tajk hiz last čans…jes…jes…hei is ouvtajkin him in d last kona…ou maj gaaad luk et det…luk vot hei đst did
Guest- Guest
Za političarku, zgodna je. Vidim ponekad Opačićku i Bernardicu po Tuškancu, bolja je Koli.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OD GRADA NA NERETVI OSTALO JE TEK SJEĆANJE NA PROŠLA VREMENA: Mostar je bošnjačka Gaza
» ''BIZARNA FOTOGRAFIJA SVEĆENIKA KOJI SE HVALI NOVIM PORSCHEOM IZAZVALA BIJESNE REAKCIJE 'Odvratno! Pa što je njima?' ''
» Tonino Picula:'Dok je na celu Njemacke bila Merkel,Srbiji se gledalo kroz prste.Ta su vremena prosla.'
» Mirela Holy utjecala na novi modni imidž Hillary Clinton
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» ''BIZARNA FOTOGRAFIJA SVEĆENIKA KOJI SE HVALI NOVIM PORSCHEOM IZAZVALA BIJESNE REAKCIJE 'Odvratno! Pa što je njima?' ''
» Tonino Picula:'Dok je na celu Njemacke bila Merkel,Srbiji se gledalo kroz prste.Ta su vremena prosla.'
» Mirela Holy utjecala na novi modni imidž Hillary Clinton
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 9 of 9