Poljaci,znate li šta radite:Poslali specijalce u Donbas
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Poljaci,znate li šta radite:Poslali specijalce u Donbas
Čuj,ako nemaš neki pametni argumenat kojim bi pobio moj napis,molio bih te da se okaneš takvih podlosti.vuksadinare wrote:...jebote sto si ti zapeo za srbe i da im svi pomognu kao da su ti srbi rod najrođeniji....jastreb wrote:vuksadinare wrote:....odlicni su prijatelji..posto su mahom navijaci desnicari..poljski desnicari su rastavili na sve djelove ruske desnicare...u poljskoj...i ti isti ruski desnicari u francuskoj su sanjali susret s poljacima da opvima vrate za osvetu...jastreb wrote:Neupućen si do zlaboga. To što se Rusi i Poljaci ne vole,ne znači da ne bi ratovali na istoj strani kad bi Srbi ratovali protiv islama.vuksadinare wrote:......evo ti figa jastrebe...
Pa i Hrvati i Srbi su jedno vrijeme u BIH bili na istoj strani.
Poljska desnica i srpska desnica su više nego prijatelji.
Budalo,pričam o odnosima sa srpskom desnicom.
U slučaju rata u BIH i jedni i drugi bili bi na strani Srba. jesi li ti pijan,ili si uvijek tako blesav?????
Dokazao sam ti da je poljska desnica na srpskoj strani,bez obzira na loše odnose sa Rusima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma nis ti nisi pobio ti si dapace dokazao...ono sto se odavno sumnja a i znajastreb wrote:Čuj,ako nemaš neki pametni argumenat kojim bi pobio moj napis,molio bih te da se okaneš takvih podlosti.vuksadinare wrote:...jebote sto si ti zapeo za srbe i da im svi pomognu kao da su ti srbi rod najrođeniji....jastreb wrote:vuksadinare wrote:....odlicni su prijatelji..posto su mahom navijaci desnicari..poljski desnicari su rastavili na sve djelove ruske desnicare...u poljskoj...i ti isti ruski desnicari u francuskoj su sanjali susret s poljacima da opvima vrate za osvetu...jastreb wrote:
Neupućen si do zlaboga. To što se Rusi i Poljaci ne vole,ne znači da ne bi ratovali na istoj strani kad bi Srbi ratovali protiv islama.
Pa i Hrvati i Srbi su jedno vrijeme u BIH bili na istoj strani.
Poljska desnica i srpska desnica su više nego prijatelji.
Budalo,pričam o odnosima sa srpskom desnicom.
U slučaju rata u BIH i jedni i drugi bili bi na strani Srba. jesi li ti pijan,ili si uvijek tako blesav?????
Dokazao sam ti da je poljska desnica na srpskoj strani,bez obzira na loše odnose sa Rusima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Jedno je vlast a drugo desnica:udba wrote:Kažu Poljaci, nakon što su ga priznali.dzango wrote:Kosowo jest serbskie.jastreb wrote:http://web-tribune.com/tema_dana/desnicari-iz-ceske-poljske-i-slovacke-marsirali-za-srpsko-kosovovuksadinare wrote:
ma svakako...toliko da ce pucat na one srpske desnicare u donbasu
Znam, vlast donosi zakone i kontrolira lovu, dok desnica paradira po cestama.
S tim da se smatra kako je ova poljska vlast desna i Kosovo im nije tema.
2014-04-19
.....jasno.....no kako jastreb ne spomenu da se doticnima na jednom transparentu omakla karta velike srbije....sa dijelovima hrvatske..toliko o nekoj slavenskoj 'ljubavi'...udba wrote:dzango wrote:Jedno je vlast a drugo desnica:udba wrote:Kažu Poljaci, nakon što su ga priznali.dzango wrote:Kosowo jest serbskie.jastreb wrote:
http://web-tribune.com/tema_dana/desnicari-iz-ceske-poljske-i-slovacke-marsirali-za-srpsko-kosovo
2015-09-08
Ovde i pričamo o krajnjoj desnici i eventualnim akcijama. Vuk kaže da bi Poljaci bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata. Ja kažem da ne bi.udba wrote:dzango wrote:Jedno je vlast a drugo desnica:udba wrote:Kažu Poljaci, nakon što su ga priznali.dzango wrote:Kosowo jest serbskie.jastreb wrote:
http://web-tribune.com/tema_dana/desnicari-iz-ceske-poljske-i-slovacke-marsirali-za-srpsko-kosovo
dobro je znaci ti si dodao i hrvate..ti si bar posten za razliku od ovog jastreba i ne umatas u celofandzango wrote:Ovde i pričamo o krajnjoj desnici i eventualnim akcijama. Vuk kaže da bi Poljaci bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata. Ja kažem da ne bi.udba wrote:dzango wrote:Jedno je vlast a drugo desnica:udba wrote:Kažu Poljaci, nakon što su ga priznali.dzango wrote:
Kosowo jest serbskie.
2015-09-08
Slažem se s tobom, premda je ovo zadnji puta da ti tolerišem pisanje ovde dok je Vučić na tronu.dzango wrote:Ovde i pričamo o krajnjoj desnici i eventualnim akcijama. Vuk kaže da bi Poljaci bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata. Ja kažem da ne bi.
Normalno da ne bi bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata, ja bih dodao ni na strani Srba. Taman posla da ginu za bilo koje pleme na Balkanu. Vrh podrške je tamburanje po cesti prije nego počne utakmica ili repriza Pan-Tau. Bolje da tuku Engleze i osvete kojeg svog plavookog gastarbajtera kojeg zbog imigracije ozlojeđeni Englezi prikuju ekserima od tarabu.
Taras Buljba se borio protiv Poljaka i Tatara.vuksadinare wrote:jel ono rece jastreb da bi se rusi i poljaci zajedno borili u bosni..
Zanimljivost... u putovanjima Alberta Fortisa po Dalmaciji opisujući stanovnike vlaylanda piše da imaju perčine na glavi....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pa to je bilo tad dosta popularno...u istocnoj i jugoistocnoj europi....mutava baštarda wrote:Taras Buljba se borio protiv Poljaka i Tatara.vuksadinare wrote:jel ono rece jastreb da bi se rusi i poljaci zajedno borili u bosni..
Zanimljivost... u putovanjima Alberta Fortisa po Dalmaciji opisujući stanovnike vlaylanda piše da imaju perčine na glavi....
2015-09-08
Meni to sve isto.vuksadinare wrote:dobro je znaci ti si dodao i hrvate..ti si bar posten za razliku od ovog jastreba i ne umatas u celofandzango wrote:Ovde i pričamo o krajnjoj desnici i eventualnim akcijama. Vuk kaže da bi Poljaci bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata. Ja kažem da ne bi.udba wrote:dzango wrote:Jedno je vlast a drugo desnica:udba wrote:
Kažu Poljaci, nakon što su ga priznali.
Bravo za Poljake, naša mitteleuropska braća klerofašisti
posteno....recimo epikur i jastreb bi ti htjeli biti na silu braca makar ti ga i popusili....ali tvoj se uvjet zna...samo srbi mozete biti ili bar rusi..a popusiti ga uvijek mogu ovako ili onako...dzango wrote:Meni to sve isto.vuksadinare wrote:dobro je znaci ti si dodao i hrvate..ti si bar posten za razliku od ovog jastreba i ne umatas u celofandzango wrote:Ovde i pričamo o krajnjoj desnici i eventualnim akcijama. Vuk kaže da bi Poljaci bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata. Ja kažem da ne bi.udba wrote:dzango wrote:
Jedno je vlast a drugo desnica:
2015-09-08
udba wrote:Slažem se s tobom, premda je ovo zadnji puta da ti tolerišem pisanje ovde dok je Vučić na tronu.dzango wrote:Ovde i pričamo o krajnjoj desnici i eventualnim akcijama. Vuk kaže da bi Poljaci bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata. Ja kažem da ne bi.
Normalno da ne bi bili na strani Muslimana, Šiptara i Hrvata, ja bih dodao ni na strani Srba. Taman posla da ginu za bilo koje pleme na Balkanu. Vrh podrške je tamburanje po cesti prije nego počne utakmica ili repriza Pan-Tau. Bolje da tuku Engleze i osvete kojeg svog plavookog gastarbajtera kojeg zbog imigracije ozlojeđeni Englezi prikuju ekser
Samo neka tamburaju. I to je nešto u odnosu na neka prošla vremena.
pa nije tajna hrpa poljaka su dobrovoljci bili u ratu u ukraini.. na strani ukrainaca.. i najgore od svega.. hrpa rusa i bjelorusa.. hrvati klasika. .
jedino mislim da nije bilo srba na strani ukrainaca, neka me netko ispravi
jedino mislim da nije bilo srba na strani ukrainaca, neka me netko ispravi
Guest- Guest
marcellus wrote:Bravo za Poljake, naša mitteleuropska braća klerofašisti
:D ajte na staljingrad, sorosh se veseli ...ajme
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ukrainci su pred staljingradom.. koji je dvi ure vožnje autoputom od ukrainskih položaja
edit: uru ipo
Guest- Guest
dva brata wrote:ukrainci su pred staljingradom.. koji je dvi ure vožnje autoputom od ukrainskih položaja
ukrajinci su u govnima, zasluženo i nisu neki narod :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kakav je to panslavizam kaad se udara na Bošnjake? I Bošnjaci su Slaveni!
Poljaci idu tamo gdje im Kunta Kinte kaže, a i mi isto. Uskoro će i Srbi.
Poljaci idu tamo gdje im Kunta Kinte kaže, a i mi isto. Uskoro će i Srbi.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Donbas
» Berlin zbog neonacista raspustio sve specijalce
» Rano sam ispucao sve metke,želio sam ubijati specijalce
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Donbas
» Berlin zbog neonacista raspustio sve specijalce
» Rano sam ispucao sve metke,želio sam ubijati specijalce
Page 2 of 3