Rano sam ispucao sve metke,želio sam ubijati specijalce
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Rano sam ispucao sve metke,želio sam ubijati specijalce
[size=34]'Rano sam ispucao sve metke, želio sam ubijati specijalce..."[/size]
Podsjetimo, Jašarević je 28. listopada 2011. godine iz automatske puške pucao na veleposlanstvo SAD-a u Sarajevu. Tijekom 50 minuta ispalio je 105 metaka iz automatske puške, dok je dio grada bio blokiran.
Tom prilikom Jašarević je teško ranio pripadnika policije Mirsada Velića. Jašarevića je u jednom trenutku pogodio i onesposobio snajperist Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.
Mevlid Jašarević je rođen u Novom Pazaru. Vehabijski putevi odveli su ga u Beč, a potom i u Donju Maoču.
Vehabija Mevlid Jašarević dao je ekskluzivnu ispovijest za jednu televiziju u BiH. Bez trunke kajanja govorio je o svom napadu na veleposlanstvo SAD-a u Sarajevu
Najveća greška mi je bila što sam prebrzo ispucao sve metke iz mog kalašnjikova. Sve vrijeme dok sam pucao ispred veleposlanstva SAD-a u Sarajevu,nadao sam se da će specijalci izaći iz zgrade i priželjkivao sam ih za mete.Nisam zadovoljan svojim učinkom tog dana i samo jednim ranjenim policajcem. Ovo je u emisiji 'Napadanja', autora Admira Crvčanina, emitiranoj na bh. Sinema TV, u svojoj 'ekskluzivnoj ispovijesti' rekao Mevlid Jašarević, vehabija iz Novog Pazara. Jašarević je sat i pol, bez trunke kajanja i s osmijehom na licu, govorio o pripremama za napad, pucnjavi u Sarajevu, suđenju, 15-godišnjoj zatvorskoj kazni koju je dobio i zatvorskim danima u Kazneno-popravnom zavodu Zenica.'Ideja je bila moja, nitko me nije nagovarao'
- Na napad sam se pripremao u Donjoj Maoči, gdje sam živio sa suprugom i djetetom.Nitko od braće me nije nagovarao, niti mi je pomagao, ideja je bila moja. Kuća mi je bila puna oružja; svaki Musliman treba da je dobro naoružan - ispričao je u svojoj ispovijesti Jašarević, naglasivši da je 's braćom u Donjoj Maoči pokušavao vježbati gađanje i da su im smetali helikopteri koji su često nadlijetali ovu vehabijsko-selefijsku koloniju u BiH', prenosi Dnevni avaz.Podsjetimo, Jašarević je 28. listopada 2011. godine iz automatske puške pucao na veleposlanstvo SAD-a u Sarajevu. Tijekom 50 minuta ispalio je 105 metaka iz automatske puške, dok je dio grada bio blokiran.
Tom prilikom Jašarević je teško ranio pripadnika policije Mirsada Velića. Jašarevića je u jednom trenutku pogodio i onesposobio snajperist Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.
Na suđenju se kajao i dobio 15 godina zatvora
Na suđenju u Sarajevu pojavio se obrijan, te se tada odrekao vehabija i braće u Maoči, tvrdeći da mu je bilo bolje da misli o svom djetetu nego o Afganistanu. Na suđenju se ispričao obitelji ranjenog policajca Mirsada Velića, građanima Sarajeva i osoblju američkog veleposlanstva. Osuđen je na 15 godina zatvora.U zatvoru opet promijenio 'ploču'
No, da se nije odrekao vehabija, pokazalo se čim je otišao na izdržavanje kazne. Odmah se vratio svojoj vehabijskoj ideologiji i prepoznatljivom vehabijskom imidžu.Mevlid Jašarević je rođen u Novom Pazaru. Vehabijski putevi odveli su ga u Beč, a potom i u Donju Maoču.
vili40-
2015-08-02
Re: Rano sam ispucao sve metke,želio sam ubijati specijalce
Jel to pokajnik??? :S:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
borac protiv američke hegemonije, uskoro će biti slavljen
2014-04-15
Prošlu (ne jučer) nedjelju je bio odličan domaći film na temu vehabija.
Zove se "Na putu".
Ne znam jel tko gledao.
Zove se "Na putu".
Ne znam jel tko gledao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebiga kada je navalio ko junfer na sisu a još glup kao kurac. Hteo da ubija specijalce pa izašao na ulicu da šenluči u fasade i ispuca 105 metaka. Klasičan idiot.
Ne vidim u čemu je problem, sad lijepo mu natrag stave još 15-20 godina i kraj priče pa neka vrti lovačke u ćeliji do smrti.
Ha jebote, to je ono što govorim o sustavu koji ne zna biti fleksibilan i vrlo je neodgovoran.
Ha jebote, to je ono što govorim o sustavu koji ne zna biti fleksibilan i vrlo je neodgovoran.
Guest- Guest
a lijep je ko slika
vili40-
2015-08-02
Epijev suborac :DDn_razbojnik wrote:borac protiv američke hegemonije, uskoro će biti slavljen
Guest- Guest
Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
prije u srpskoj, ovaj je antiNATO, antiUSA...dzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
Last edited by n_razbojnik on 25/1/2016, 14:27; edited 1 time in total
n_razbojnik-
2014-04-15
zbilja simpatičan momak..da mu odrežeš glavu i baciš ju u šumu veprovima..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Odlično! Karaturčinmarkov rođo sa ženine stranedzango wrote:Da nije u zatvoru, sad je mogao da dobije neku ministarsku fotelju u hrvatskoj vladi.
Guest- Guest
Ne serite, Mevludin je samo kulturno obogaćen utjecajima s bliskog istoka. Papa kaže da to tako treba.
Ako HR ne izvuče Vaso iz vehabijskog zagrljaja, dimije se vraćaju u ZG.
Guest- Guest
Pa to kaže i Karature, to mu daidža djeci, mora i njega zbrinut. Nek bude ministar okolišanja.marcellus wrote:Ne serite, Mevludin je samo kulturno obogaćen utjecajima s bliskog istoka. Papa kaže da to tako treba.
Guest- Guest
dimije se ne vraćaju ali antifašizam leti u ropotarnicu povijesti..hehehEva wrote:Ako HR ne izvuče Vaso iz vehabijskog zagrljaja, dimije se vraćaju u ZG.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svaki Musliman treba da je dobro naoružan - ispričao je u svojoj ispovijesti Jašarević, naglasivši da je 's braćom u Donjoj Maoči pokušavao vježbati gađanje i da su im smetali helikopteri koji su često nadlijetali ovu vehabijsko-selefijsku koloniju u BiH'
vili40-
2015-08-02
pa što nije gađao helikoptere?vili40 wrote:svaki Musliman treba da je dobro naoružan - ispričao je u svojoj ispovijesti Jašarević, naglasivši da je 's braćom u Donjoj Maoči pokušavao vježbati gađanje i da su im smetali helikopteri koji su često nadlijetali ovu vehabijsko-selefijsku koloniju u BiH'
vili40-
2015-08-02
Slabo si ti upoznata sa vehabijskom kulturom. Kad te plahtom ogrnu a jastučnicu navuku na glavu, sjetit ćeš se s čežnjom minica i kratkih hlačica. A sve tako počne bezazleno s jednim umjerenim islamistom.kaja_333 wrote:dimije se ne vraćaju ali antifašizam leti u ropotarnicu povijesti..hehehEva wrote:Ako HR ne izvuče Vaso iz vehabijskog zagrljaja, dimije se vraćaju u ZG.
Guest- Guest
Gledala sam taj film. Zrinka Cvitešić i Leon Lučev. Odličan film. To je stari film, 5-6 godina najmanje.jastreb wrote:Prošlu (ne jučer) nedjelju je bio odličan domaći film na temu vehabija.
Zove se "Na putu".
Ne znam jel tko gledao.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pobuna imigranata u Španjolskoj , policija koristila gumene metke, petoro povrijeđeno
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
» Berlin zbog neonacista raspustio sve specijalce
» Za ISIL želimo ubijati u EU
» Poljaci,znate li šta radite:Poslali specijalce u Donbas
» Putin:'Rano je za susret sa Trumpom,Obama je dobrodošao u Rusiju'
» Berlin zbog neonacista raspustio sve specijalce
» Za ISIL želimo ubijati u EU
» Poljaci,znate li šta radite:Poslali specijalce u Donbas
Page 1 of 3