ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku  - Page 5 Empty Re: Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 09:54

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:  
u brckom districtu...su u 70%..sve zajedno..bosnjaci su tamo vec na 50% a hrvata ima 20%..srba 30%...sa tim da hrvati ne cine 20% u samom gradu..vec je dosta hrvatskih sela oko brckog...muslimana je najvise u gradu....te srba....provjeri
Tamo je negdje i Maoča. A Hrvati baš i nisu zadovoljni zbog toga. Uostalom radim sa dečkima Hrvatima iz okolice Brčkog (Skakave,Dubrave,Bijela...) pa ako znaš nekog iz tih sela pitaj ih s kim gore bolje stoje.
sa srbovima ne stoje nikako.... možda s tobom ali samo zato što se lažno izjašnjavaš....

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku  - Page 5 Empty Re: Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 09:55

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:  
jel zna netko kako hrvati iz okolice brčkog zovu srbe....
Radoje,aj na pivo!
nisu se oni baš družili sa srbovima, taj tamo kraj je ostao dosljedan sve vrijeme bez obzira na usposatavljeni banditluk koji je trajao 45 godina.... sa srbovima ne imat posla....
Gdje si to pročitao??? Bio sam tamo x puta. Znam ljude ko svoj džep. Cijeli život s njima živim. masa ih je poženila Srpkinje. O čemu ti pričaš?
nisam pročitao meni je susjed koji ima 84 godine odande i detalje dobijem iz prve ruke, a ne iz crvenih enciklopedija....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 21/9/2016, 09:56

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:  
u brckom districtu...su u 70%..sve zajedno..bosnjaci su tamo vec na 50% a hrvata ima 20%..srba 30%...sa tim da hrvati ne cine 20% u samom gradu..vec je dosta hrvatskih sela oko brckog...muslimana je najvise u gradu....te srba....provjeri
Tamo je negdje i Maoča. A Hrvati baš i nisu zadovoljni zbog toga. Uostalom radim sa dečkima Hrvatima iz okolice Brčkog (Skakave,Dubrave,Bijela...) pa ako znaš nekog iz tih sela pitaj ih s kim gore bolje stoje.
sa srbovima ne stoje nikako.... možda s tobom ali samo zato što se lažno izjašnjavaš....
Sa Srbima se druže masovno. Idu na njihove fešte i ovi dolaze na hrvatske.

Preklani sam bio na jednoj hvatskoj fešti. Pjevala je pjevačica iz srbije i došla je masa Srba.

Izabrao si pogrešno mjesto. Možda ne znam ništa o Baniji,ili tuzlansko-zeničkom bazenu,ali o kraju zvanom Ravne-Brčko znam sve.  pirat
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 21/9/2016, 09:57

michaellcmacha wrote:  
nisam pročitao meni je susjed koji ima 84 godine odande i detalje dobijem iz prve ruke, a ne iz crvenih enciklopedija....
Hahahaha,84. godine??? Pa ja živim sa susjedima koji su mladi. Imaš ih od 20 do 60 godina. I često sam s njima tamo išao. Daj nađi nekog mlađeg pa ga pitaj.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 09:57

michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:stanojko..nema ti druge..pizzon je izdao naredbu kju vucko jos ne smije..svi na front...napose oni koji nisu za vucka...to se odnosi i na tebe..pizzon ce ti slati sendvice i tanjir pasulja..kao moralnu podrsku u bosanskim gudurama...i navijat ce za tebe
Takve cemo prve na banderu... Za primer. jocolor

gde si bio 99 ??
ti u grčkoj.... i onda druge pitaš za ratni raspored.... mada si mi sumnjiv prije će biti da si tada pobjego nazad u hrvatsku.... dok ne prođe grmljavina.... tako ste mnogi napravili.... vjerojatno i ti

pardon, 
ja sam bio do zadnjeg dana sa jedinicom
13.6. sam posao kuci.
grcka je bila kasnije

Last edited by pizzon on 21/9/2016, 10:00; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 09:59

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:  
Sa Srbima se druže masovno. Idu na njihove fešte i ovi dolaze na hrvatske.

Preklani sam bio na jednoj hvatskoj fešti. Pjevala je pjevačica iz srbije i došla je masa Srba.

Izabrao si pogrešno mjesto. Možda ne znam ništa o Baniji,ili tuzlansko-zeničkom bazenu,ali o kraju zvanom Ravne-Brčko znam sve.  pirat
nemaš ti pojma ni šta je ni gdje je brčko, a kamoli odžak i kakvi su tamo odnosi bili, ranije, malo manje ranije i danas....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 21/9/2016, 10:01

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:   
nemaš ti pojma ni šta je ni gdje je brčko, a kamoli odžak i kakvi su tamo odnosi bili, ranije, malo manje ranije i danas....
Za Odžak i ne znam. I neću o Orašju,Odžaku,Derventi,ili Modriči govoriti ništa,ali Gornju i Donju Skakavu,Ulice,Dubravu ili Bijelu,znam ko svoj džep.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 10:02

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:  
Hahahaha,84. godine??? Pa ja živim sa susjedima koji su mladi. Imaš ih od 20 do 60 godina. I često sam s njima tamo išao. Daj nađi nekog mlađeg pa ga pitaj.
gle tulipane... šogorica mi je iz dervente, susjed kojeg sam naveo ima sina 61. godište koji radi kod nas u narodnim novinama, ja sam tamo bio 1992. godine i za razliku od tebe nikad ali nikad ne izmišljam i ne lažem... moš ti nać kog hoćeš i gdje hoćeš kad si sklon laganju i izmišljanju i nepodoban za ozbiljnije rasprave....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 10:05

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
Za Odžak i ne znam. I neću o Orašju,Odžaku,Derventi,ili Modriči govoriti ništa,ali Gornju i Donju Skakavu,Ulice,Dubravu ili Bijelu,znam ko svoj džep.
znaš ti kurac onda bi znao i gdje su hrgovi, odkud mi je susjed...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 21/9/2016, 10:06

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:  
gle tulipane... šogorica mi je iz dervente, susjed kojeg sam naveo ima sina 61. godište koji radi kod nas u narodnim novinama, ja sam tamo bio 1992. godine i za razliku od tebe nikad ali nikad ne izmišljam i ne lažem... moš ti nać kog hoćeš i gdje hoćeš kad si sklon laganju i izmišljanju i nepodoban za ozbiljnije rasprave....
Opet ti kažem,ne znam za Derventu. Samo znam stanje u,i oko Brčkog. 

Pitaj kojeg god hoćeš Brčaka Hrvata sa kim se bolje slažu. Sa Srbima ili Bošnjacima. U najmanje 90% slučajeva reći će ti sa Srbima.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 10:07

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:  

Pitaj kojeg god hoćeš Brčaka Hrvata sa kim se bolje slažu. Sa Srbima ili Bošnjacima. U najmanje 90% slučajeva reći će ti sa Srbima.
nemaš pojma rekoh i potvrdih... da znaš gdje je bijela moraš znati i za hrgove jer je jedno uz drugo.... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 10:08

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:  

neistina i to perfidna do bola... svaki hrvat iz tog kraja će ti reći da se ne slaže ni sa jednima ni sa drugima, srbove ne mogu smisliti, a muslimani su im se zgadili zbog izdajničkog mentaliteta....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 21/9/2016, 10:12

Dobro,neću više o tome. Ja znam svoje,a ti tjeraj po svome.

Možemo prijeći na Hrvate iz Vareša,Kaknja,Bugojna, Rame,Vakufa,Travnika i N.Travnika i oni su isto u jako lošim odnosima sa Srbima. pirat
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/9/2016, 10:18

jastreb wrote:Dobro,neću više o tome. Ja znam svoje,a ti tjeraj po svome.

Možemo prijeći na Hrvate iz Vareša,Kaknja,Bugojna, Rame,Vakufa,Travnika i N.Travnika i oni su isto u jako lošim odnosima sa Srbima. pirat
jebe mi se o čem ćeš ti bulazniti.... radije reci u kakvim ste odnosima s hrvatima u Rijeci... kolko čujem vrlo su vam loši odnosi sa domaćim hrvatima....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/9/2016, 10:22

hm..zanimljiv mi je taj jastreb..'on kao sve zna..jer mu ej rekao neko sa zidica koji je gle cuda brcak i hrvat'...ili prosao jedan dva puta kroz brcko i odmah o njemu sve zna....hrvati u brckom districtu odnosno u tom dijelu se ponasaju po sistemu luk ni neo ni mirisao...u odnosu na ostatak bosne tamo je snosljivost među narodima nesto bolja nego u ostatku bosne i hercegovine...mozda zbog toga jer se tamosnji gradonacenik bira po rotirajucem sistemu...a i gospodarska situacija je zadovoljavajuca u odnosu na federaciju i srpsku...i znam mnoge hrvate,bosnjake pa i srbe koji ne bi sad ni u federaciju ni u srpsku..njima je district super...bio sam prije mjesec dana u brckom....jer sam vozio zeninu majku i tetu posto su isle tamo na sprovod...i nesto obaviti...i iz direktnih prica sa tamosnjim hrvatima..zakljucak je...da imaju normalnu suradnju i sa srbima i sa bosnjacima...nije to sad na najvisem nivou ali postoji obostrano uvazavanje...u brckom nije zamjecen neki izrazeniji muslimanski radikalizam bez obzira na obliznju maocu a kako vele ti hrvati oni rijetko i dolaze u brcko vise idu u tuzlu...sto se tice srba tamo nema izrazenih dodikovaca....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 21/9/2016, 10:32

vuksadinare wrote:hm..zanimljiv mi je taj jastreb..'on kao sve zna..jer mu ej rekao neko sa zidica koji je gle cuda brcak i hrvat'...ili prosao jedan dva puta kroz brcko i odmah o njemu sve zna....hrvati u brckom districtu odnosno u tom dijelu se ponasaju po sistemu luk ni neo ni mirisao...u odnosu na ostatak bosne tamo je snosljivost među narodima nesto bolja nego u ostatku bosne i hercegovine...mozda zbog toga jer se tamosnji gradonacenik bira po rotirajucem sistemu...a i gospodarska situacija je zadovoljavajuca u odnosu na federaciju i srpsku...i znam mnoge hrvate,bosnjake pa i srbe koji ne bi sad ni u federaciju ni u srpsku..njima je district super...bio sam prije mjesec dana u brckom....jer sam vozio zeninu majku i tetu posto su isle tamo na sprovod...i nesto obaviti...i iz direktnih prica sa tamosnjim hrvatima..zakljucak je...da imaju normalnu suradnju i sa srbima i sa bosnjacima...nije to sad na najvisem nivou ali postoji obostrano uvazavanje...u brckom nije zamjecen neki izrazeniji muslimanski radikalizam bez obzira na obliznju maocu a kako vele ti hrvati oni rijetko i dolaze u brcko vise idu u tuzlu...sto se tice srba tamo nema izrazenih dodikovaca....
Vuče,Hrvati i Srbi u Distriktu se druže. Pače i žene međusobno.

Mišamaša govori suprotno. Jsi li bio na kojoj hrvatskoj fešti ondje?

Osimlokalnih šargijaša obavezno nastupa neki srpski pjevač (Stoja,Seka,mile Kitić) i ondje masovno dolaze Srbi.

Od Hrvata iz oklice Brčkog masa ih je oženila Srpkinje,te ovdje kod njih dolaze u posjet Srbi rodbina tih žena i odnosi su odlični.

Sad meni Mišamaš hoće reći da sve to nije istina. S druge strane ne znam niti jedan(1) primjer mješovitih brakova između Hrvata i Bošnjaka sa tih prostora.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 10:34

Ero napada,Stanojko brani...nema tu neke mudrosti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/9/2016, 10:36

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:hm..zanimljiv mi je taj jastreb..'on kao sve zna..jer mu ej rekao neko sa zidica koji je gle cuda brcak i hrvat'...ili prosao jedan dva puta kroz brcko i odmah o njemu sve zna....hrvati u brckom districtu odnosno u tom dijelu se ponasaju po sistemu luk ni neo ni mirisao...u odnosu na ostatak bosne tamo je snosljivost među narodima nesto bolja nego u ostatku bosne i hercegovine...mozda zbog toga jer se tamosnji gradonacenik bira po rotirajucem sistemu...a i gospodarska situacija je zadovoljavajuca u odnosu na federaciju i srpsku...i znam mnoge hrvate,bosnjake pa i srbe koji ne bi sad ni u federaciju ni u srpsku..njima je district super...bio sam prije mjesec dana u brckom....jer sam vozio zeninu majku i tetu posto su isle tamo na sprovod...i nesto obaviti...i iz direktnih prica sa tamosnjim hrvatima..zakljucak je...da imaju normalnu suradnju i sa srbima i sa bosnjacima...nije to sad na najvisem nivou ali postoji obostrano uvazavanje...u brckom nije zamjecen neki izrazeniji muslimanski radikalizam bez obzira na obliznju maocu a kako vele ti hrvati oni rijetko i dolaze u brcko vise idu u tuzlu...sto se tice srba tamo nema izrazenih dodikovaca....

Osimlokalnih šargijaša obavezno nastupa neki srpski pjevač (Stoja,Seka,mile Kitić) i ondje masovno dolaze Srbi.

Od Hrvata iz oklice Brčkog masa ih je oženila Srpkinje,te ovdje kod njih dolaze u posjet Srbi rodbina tih žena i odnosi su odlični.

Sad meni Mišamaš hoće reći da sve to nije istina. S druge strane ne znam niti jedan(1) primjer mješovitih brakova između Hrvata i Bošnjaka sa tih prostora.
da li se ti pravis glup ili doista jesi..kakve veze imaju folk pjevaci sa dobrim odnosima..?..pa bog te mazo u svakoj diskoteci u bosni pjeva neki folk pjevac..recimo dara bubamara pjeva u doboju a dođu je gledat oni iz usore..jel to znaci da su si tamo hrvati i srbi dobro zbog folka?....evo nekidan u bivsem kvarti jedan frend mi ozenio srpkinju a njegov otac nemre smislit srbe...mislim kakve ti usporedbe radis
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 11:08

jastreb wrote:Po mom mišljenju ne bi to bio rat između Srba i Bošnjaka. Ili možda bi samo u početku.

Na kraju bi se to premetnulo u opći Harmagedon. Bošnjacima bi u pomoć došla cijela Sirija i Čečenija,a Srbima najprije ruski,potom poljski dobrovoljci,a onda bi tu na kraju bilo i Hrvata.

Provo je rekao kako za rat valja imati novaca. Možda RS i FBIH nemaju novaca,ali imaju sponzora i ljudskih resursa.
Poljski? Jesi li ti to nešto pomješao, rusi i poljaci na istoj strani?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/9/2016, 11:10

tre911 wrote:
jastreb wrote:Po mom mišljenju ne bi to bio rat između Srba i Bošnjaka. Ili možda bi samo u početku.

Na kraju bi se to premetnulo u opći Harmagedon. Bošnjacima bi u pomoć došla cijela Sirija i Čečenija,a Srbima najprije ruski,potom poljski dobrovoljci,a onda bi tu na kraju bilo i Hrvata.

Provo je rekao kako za rat valja imati novaca. Možda RS i FBIH nemaju novaca,ali imaju sponzora i ljudskih resursa.
Poljski? Jesi li ti to nešto pomješao, rusi i poljaci na istoj strani?
to i ja bas htjedoh napisati ali zaboravio..pa poljaci i rusi se vise mrze nego bilo tko..sjedimo se samo na proslom europskom prvenstvu kako su poljaci brutalno mlatili ruske navijace..ne bi tako ni muje...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 21/9/2016, 11:17

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:

da li se ti pravis glup ili doista jesi..kakve veze imaju folk pjevaci sa dobrim odnosima..?..pa bog te mazo u svakoj diskoteci u bosni pjeva neki folk pjevac..recimo dara bubamara pjeva u doboju a dođu je gledat oni iz usore..jel to znaci da su si tamo hrvati i srbi dobro zbog folka?....evo nekidan u bivsem kvarti jedan frend mi ozenio srpkinju a njegov otac nemre smislit srbe...mislim kakve ti usporedbe radis
 Na primer, u Čačku ne zovu Himzu Polovinu da im peva na svadbi kada žene sina. 

Nije je tata ženio nego sin. U tome je razlika. Da je tata birao, doveo bi sa sela neku brkatu katolkinju koja ima dobre proporcije karlice za rađanje.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics