Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
sa srbovima ne stoje nikako.... možda s tobom ali samo zato što se lažno izjašnjavaš....jastreb wrote:Tamo je negdje i Maoča. A Hrvati baš i nisu zadovoljni zbog toga. Uostalom radim sa dečkima Hrvatima iz okolice Brčkog (Skakave,Dubrave,Bijela...) pa ako znaš nekog iz tih sela pitaj ih s kim gore bolje stoje.vuksadinare wrote:
u brckom districtu...su u 70%..sve zajedno..bosnjaci su tamo vec na 50% a hrvata ima 20%..srba 30%...sa tim da hrvati ne cine 20% u samom gradu..vec je dosta hrvatskih sela oko brckog...muslimana je najvise u gradu....te srba....provjeri
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nisam pročitao meni je susjed koji ima 84 godine odande i detalje dobijem iz prve ruke, a ne iz crvenih enciklopedija....jastreb wrote:Gdje si to pročitao??? Bio sam tamo x puta. Znam ljude ko svoj džep. Cijeli život s njima živim. masa ih je poženila Srpkinje. O čemu ti pričaš?michaellcmacha wrote:nisu se oni baš družili sa srbovima, taj tamo kraj je ostao dosljedan sve vrijeme bez obzira na usposatavljeni banditluk koji je trajao 45 godina.... sa srbovima ne imat posla....jastreb wrote:Radoje,aj na pivo!michaellcmacha wrote:
jel zna netko kako hrvati iz okolice brčkog zovu srbe....
2015-08-08
Sa Srbima se druže masovno. Idu na njihove fešte i ovi dolaze na hrvatske.michaellcmacha wrote:sa srbovima ne stoje nikako.... možda s tobom ali samo zato što se lažno izjašnjavaš....jastreb wrote:Tamo je negdje i Maoča. A Hrvati baš i nisu zadovoljni zbog toga. Uostalom radim sa dečkima Hrvatima iz okolice Brčkog (Skakave,Dubrave,Bijela...) pa ako znaš nekog iz tih sela pitaj ih s kim gore bolje stoje.vuksadinare wrote:
u brckom districtu...su u 70%..sve zajedno..bosnjaci su tamo vec na 50% a hrvata ima 20%..srba 30%...sa tim da hrvati ne cine 20% u samom gradu..vec je dosta hrvatskih sela oko brckog...muslimana je najvise u gradu....te srba....provjeri
Preklani sam bio na jednoj hvatskoj fešti. Pjevala je pjevačica iz srbije i došla je masa Srba.
Izabrao si pogrešno mjesto. Možda ne znam ništa o Baniji,ili tuzlansko-zeničkom bazenu,ali o kraju zvanom Ravne-Brčko znam sve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hahahaha,84. godine??? Pa ja živim sa susjedima koji su mladi. Imaš ih od 20 do 60 godina. I često sam s njima tamo išao. Daj nađi nekog mlađeg pa ga pitaj.michaellcmacha wrote:
nisam pročitao meni je susjed koji ima 84 godine odande i detalje dobijem iz prve ruke, a ne iz crvenih enciklopedija....
2014-04-22
michaellcmacha wrote:ti u grčkoj.... i onda druge pitaš za ratni raspored.... mada si mi sumnjiv prije će biti da si tada pobjego nazad u hrvatsku.... dok ne prođe grmljavina.... tako ste mnogi napravili.... vjerojatno i tipizzon wrote:Stanojko wrote:Takve cemo prve na banderu... Za primer.vuksadinare wrote:stanojko..nema ti druge..pizzon je izdao naredbu kju vucko jos ne smije..svi na front...napose oni koji nisu za vucka...to se odnosi i na tebe..pizzon ce ti slati sendvice i tanjir pasulja..kao moralnu podrsku u bosanskim gudurama...i navijat ce za tebe
gde si bio 99 ??
pardon,
ja sam bio do zadnjeg dana sa jedinicom
13.6. sam posao kuci.
grcka je bila kasnije
Last edited by pizzon on 21/9/2016, 10:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
nemaš ti pojma ni šta je ni gdje je brčko, a kamoli odžak i kakvi su tamo odnosi bili, ranije, malo manje ranije i danas....jastreb wrote:Sa Srbima se druže masovno. Idu na njihove fešte i ovi dolaze na hrvatske.michaellcmacha wrote:sa srbovima ne stoje nikako.... možda s tobom ali samo zato što se lažno izjašnjavaš....jastreb wrote:Tamo je negdje i Maoča. A Hrvati baš i nisu zadovoljni zbog toga. Uostalom radim sa dečkima Hrvatima iz okolice Brčkog (Skakave,Dubrave,Bijela...) pa ako znaš nekog iz tih sela pitaj ih s kim gore bolje stoje.vuksadinare wrote:
Preklani sam bio na jednoj hvatskoj fešti. Pjevala je pjevačica iz srbije i došla je masa Srba.
Izabrao si pogrešno mjesto. Možda ne znam ništa o Baniji,ili tuzlansko-zeničkom bazenu,ali o kraju zvanom Ravne-Brčko znam sve.
2015-08-08
Za Odžak i ne znam. I neću o Orašju,Odžaku,Derventi,ili Modriči govoriti ništa,ali Gornju i Donju Skakavu,Ulice,Dubravu ili Bijelu,znam ko svoj džep.michaellcmacha wrote:nemaš ti pojma ni šta je ni gdje je brčko, a kamoli odžak i kakvi su tamo odnosi bili, ranije, malo manje ranije i danas....jastreb wrote:michaellcmacha wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:
2014-04-22
gle tulipane... šogorica mi je iz dervente, susjed kojeg sam naveo ima sina 61. godište koji radi kod nas u narodnim novinama, ja sam tamo bio 1992. godine i za razliku od tebe nikad ali nikad ne izmišljam i ne lažem... moš ti nać kog hoćeš i gdje hoćeš kad si sklon laganju i izmišljanju i nepodoban za ozbiljnije rasprave....jastreb wrote:Hahahaha,84. godine??? Pa ja živim sa susjedima koji su mladi. Imaš ih od 20 do 60 godina. I često sam s njima tamo išao. Daj nađi nekog mlađeg pa ga pitaj.michaellcmacha wrote:
nisam pročitao meni je susjed koji ima 84 godine odande i detalje dobijem iz prve ruke, a ne iz crvenih enciklopedija....
2015-08-08
znaš ti kurac onda bi znao i gdje su hrgovi, odkud mi je susjed...jastreb wrote:Za Odžak i ne znam. I neću o Orašju,Odžaku,Derventi,ili Modriči govoriti ništa,ali Gornju i Donju Skakavu,Ulice,Dubravu ili Bijelu,znam ko svoj džep.michaellcmacha wrote:nemaš ti pojma ni šta je ni gdje je brčko, a kamoli odžak i kakvi su tamo odnosi bili, ranije, malo manje ranije i danas....jastreb wrote:michaellcmacha wrote:jastreb wrote:
2015-08-08
Opet ti kažem,ne znam za Derventu. Samo znam stanje u,i oko Brčkog.michaellcmacha wrote:gle tulipane... šogorica mi je iz dervente, susjed kojeg sam naveo ima sina 61. godište koji radi kod nas u narodnim novinama, ja sam tamo bio 1992. godine i za razliku od tebe nikad ali nikad ne izmišljam i ne lažem... moš ti nać kog hoćeš i gdje hoćeš kad si sklon laganju i izmišljanju i nepodoban za ozbiljnije rasprave....jastreb wrote:Hahahaha,84. godine??? Pa ja živim sa susjedima koji su mladi. Imaš ih od 20 do 60 godina. I često sam s njima tamo išao. Daj nađi nekog mlađeg pa ga pitaj.michaellcmacha wrote:
Pitaj kojeg god hoćeš Brčaka Hrvata sa kim se bolje slažu. Sa Srbima ili Bošnjacima. U najmanje 90% slučajeva reći će ti sa Srbima.
2014-04-22
nemaš pojma rekoh i potvrdih... da znaš gdje je bijela moraš znati i za hrgove jer je jedno uz drugo.... ;)jastreb wrote:Opet ti kažem,ne znam za Derventu. Samo znam stanje u,i oko Brčkog.michaellcmacha wrote:gle tulipane... šogorica mi je iz dervente, susjed kojeg sam naveo ima sina 61. godište koji radi kod nas u narodnim novinama, ja sam tamo bio 1992. godine i za razliku od tebe nikad ali nikad ne izmišljam i ne lažem... moš ti nać kog hoćeš i gdje hoćeš kad si sklon laganju i izmišljanju i nepodoban za ozbiljnije rasprave....jastreb wrote:Hahahaha,84. godine??? Pa ja živim sa susjedima koji su mladi. Imaš ih od 20 do 60 godina. I često sam s njima tamo išao. Daj nađi nekog mlađeg pa ga pitaj.michaellcmacha wrote:
Pitaj kojeg god hoćeš Brčaka Hrvata sa kim se bolje slažu. Sa Srbima ili Bošnjacima. U najmanje 90% slučajeva reći će ti sa Srbima.
2015-08-08
neistina i to perfidna do bola... svaki hrvat iz tog kraja će ti reći da se ne slaže ni sa jednima ni sa drugima, srbove ne mogu smisliti, a muslimani su im se zgadili zbog izdajničkog mentaliteta....jastreb wrote:Opet ti kažem,ne znam za Derventu. Samo znam stanje u,i oko Brčkog.michaellcmacha wrote:gle tulipane... šogorica mi je iz dervente, susjed kojeg sam naveo ima sina 61. godište koji radi kod nas u narodnim novinama, ja sam tamo bio 1992. godine i za razliku od tebe nikad ali nikad ne izmišljam i ne lažem... moš ti nać kog hoćeš i gdje hoćeš kad si sklon laganju i izmišljanju i nepodoban za ozbiljnije rasprave....jastreb wrote:Hahahaha,84. godine??? Pa ja živim sa susjedima koji su mladi. Imaš ih od 20 do 60 godina. I često sam s njima tamo išao. Daj nađi nekog mlađeg pa ga pitaj.michaellcmacha wrote:
2015-08-08
Dobro,neću više o tome. Ja znam svoje,a ti tjeraj po svome.
Možemo prijeći na Hrvate iz Vareša,Kaknja,Bugojna, Rame,Vakufa,Travnika i N.Travnika i oni su isto u jako lošim odnosima sa Srbima.
Možemo prijeći na Hrvate iz Vareša,Kaknja,Bugojna, Rame,Vakufa,Travnika i N.Travnika i oni su isto u jako lošim odnosima sa Srbima.
2014-04-22
jebe mi se o čem ćeš ti bulazniti.... radije reci u kakvim ste odnosima s hrvatima u Rijeci... kolko čujem vrlo su vam loši odnosi sa domaćim hrvatima....jastreb wrote:Dobro,neću više o tome. Ja znam svoje,a ti tjeraj po svome.
2015-08-08
hm..zanimljiv mi je taj jastreb..'on kao sve zna..jer mu ej rekao neko sa zidica koji je gle cuda brcak i hrvat'...ili prosao jedan dva puta kroz brcko i odmah o njemu sve zna....hrvati u brckom districtu odnosno u tom dijelu se ponasaju po sistemu luk ni neo ni mirisao...u odnosu na ostatak bosne tamo je snosljivost među narodima nesto bolja nego u ostatku bosne i hercegovine...mozda zbog toga jer se tamosnji gradonacenik bira po rotirajucem sistemu...a i gospodarska situacija je zadovoljavajuca u odnosu na federaciju i srpsku...i znam mnoge hrvate,bosnjake pa i srbe koji ne bi sad ni u federaciju ni u srpsku..njima je district super...bio sam prije mjesec dana u brckom....jer sam vozio zeninu majku i tetu posto su isle tamo na sprovod...i nesto obaviti...i iz direktnih prica sa tamosnjim hrvatima..zakljucak je...da imaju normalnu suradnju i sa srbima i sa bosnjacima...nije to sad na najvisem nivou ali postoji obostrano uvazavanje...u brckom nije zamjecen neki izrazeniji muslimanski radikalizam bez obzira na obliznju maocu a kako vele ti hrvati oni rijetko i dolaze u brcko vise idu u tuzlu...sto se tice srba tamo nema izrazenih dodikovaca....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vuče,Hrvati i Srbi u Distriktu se druže. Pače i žene međusobno.vuksadinare wrote:hm..zanimljiv mi je taj jastreb..'on kao sve zna..jer mu ej rekao neko sa zidica koji je gle cuda brcak i hrvat'...ili prosao jedan dva puta kroz brcko i odmah o njemu sve zna....hrvati u brckom districtu odnosno u tom dijelu se ponasaju po sistemu luk ni neo ni mirisao...u odnosu na ostatak bosne tamo je snosljivost među narodima nesto bolja nego u ostatku bosne i hercegovine...mozda zbog toga jer se tamosnji gradonacenik bira po rotirajucem sistemu...a i gospodarska situacija je zadovoljavajuca u odnosu na federaciju i srpsku...i znam mnoge hrvate,bosnjake pa i srbe koji ne bi sad ni u federaciju ni u srpsku..njima je district super...bio sam prije mjesec dana u brckom....jer sam vozio zeninu majku i tetu posto su isle tamo na sprovod...i nesto obaviti...i iz direktnih prica sa tamosnjim hrvatima..zakljucak je...da imaju normalnu suradnju i sa srbima i sa bosnjacima...nije to sad na najvisem nivou ali postoji obostrano uvazavanje...u brckom nije zamjecen neki izrazeniji muslimanski radikalizam bez obzira na obliznju maocu a kako vele ti hrvati oni rijetko i dolaze u brcko vise idu u tuzlu...sto se tice srba tamo nema izrazenih dodikovaca....
Mišamaša govori suprotno. Jsi li bio na kojoj hrvatskoj fešti ondje?
Osimlokalnih šargijaša obavezno nastupa neki srpski pjevač (Stoja,Seka,mile Kitić) i ondje masovno dolaze Srbi.
Od Hrvata iz oklice Brčkog masa ih je oženila Srpkinje,te ovdje kod njih dolaze u posjet Srbi rodbina tih žena i odnosi su odlični.
Sad meni Mišamaš hoće reći da sve to nije istina. S druge strane ne znam niti jedan(1) primjer mješovitih brakova između Hrvata i Bošnjaka sa tih prostora.
2014-04-22
Ero napada,Stanojko brani...nema tu neke mudrosti..
Guest- Guest
da li se ti pravis glup ili doista jesi..kakve veze imaju folk pjevaci sa dobrim odnosima..?..pa bog te mazo u svakoj diskoteci u bosni pjeva neki folk pjevac..recimo dara bubamara pjeva u doboju a dođu je gledat oni iz usore..jel to znaci da su si tamo hrvati i srbi dobro zbog folka?....evo nekidan u bivsem kvarti jedan frend mi ozenio srpkinju a njegov otac nemre smislit srbe...mislim kakve ti usporedbe radisjastreb wrote:Vuče,Hrvati i Srbi u Distriktu se druže. Pače i žene međusobno.vuksadinare wrote:hm..zanimljiv mi je taj jastreb..'on kao sve zna..jer mu ej rekao neko sa zidica koji je gle cuda brcak i hrvat'...ili prosao jedan dva puta kroz brcko i odmah o njemu sve zna....hrvati u brckom districtu odnosno u tom dijelu se ponasaju po sistemu luk ni neo ni mirisao...u odnosu na ostatak bosne tamo je snosljivost među narodima nesto bolja nego u ostatku bosne i hercegovine...mozda zbog toga jer se tamosnji gradonacenik bira po rotirajucem sistemu...a i gospodarska situacija je zadovoljavajuca u odnosu na federaciju i srpsku...i znam mnoge hrvate,bosnjake pa i srbe koji ne bi sad ni u federaciju ni u srpsku..njima je district super...bio sam prije mjesec dana u brckom....jer sam vozio zeninu majku i tetu posto su isle tamo na sprovod...i nesto obaviti...i iz direktnih prica sa tamosnjim hrvatima..zakljucak je...da imaju normalnu suradnju i sa srbima i sa bosnjacima...nije to sad na najvisem nivou ali postoji obostrano uvazavanje...u brckom nije zamjecen neki izrazeniji muslimanski radikalizam bez obzira na obliznju maocu a kako vele ti hrvati oni rijetko i dolaze u brcko vise idu u tuzlu...sto se tice srba tamo nema izrazenih dodikovaca....
Osimlokalnih šargijaša obavezno nastupa neki srpski pjevač (Stoja,Seka,mile Kitić) i ondje masovno dolaze Srbi.
Od Hrvata iz oklice Brčkog masa ih je oženila Srpkinje,te ovdje kod njih dolaze u posjet Srbi rodbina tih žena i odnosi su odlični.
Sad meni Mišamaš hoće reći da sve to nije istina. S druge strane ne znam niti jedan(1) primjer mješovitih brakova između Hrvata i Bošnjaka sa tih prostora.
2015-09-08
Poljski? Jesi li ti to nešto pomješao, rusi i poljaci na istoj strani?jastreb wrote:Po mom mišljenju ne bi to bio rat između Srba i Bošnjaka. Ili možda bi samo u početku.
Na kraju bi se to premetnulo u opći Harmagedon. Bošnjacima bi u pomoć došla cijela Sirija i Čečenija,a Srbima najprije ruski,potom poljski dobrovoljci,a onda bi tu na kraju bilo i Hrvata.
Provo je rekao kako za rat valja imati novaca. Možda RS i FBIH nemaju novaca,ali imaju sponzora i ljudskih resursa.
Guest- Guest
to i ja bas htjedoh napisati ali zaboravio..pa poljaci i rusi se vise mrze nego bilo tko..sjedimo se samo na proslom europskom prvenstvu kako su poljaci brutalno mlatili ruske navijace..ne bi tako ni muje...tre911 wrote:Poljski? Jesi li ti to nešto pomješao, rusi i poljaci na istoj strani?jastreb wrote:Po mom mišljenju ne bi to bio rat između Srba i Bošnjaka. Ili možda bi samo u početku.
Na kraju bi se to premetnulo u opći Harmagedon. Bošnjacima bi u pomoć došla cijela Sirija i Čečenija,a Srbima najprije ruski,potom poljski dobrovoljci,a onda bi tu na kraju bilo i Hrvata.
Provo je rekao kako za rat valja imati novaca. Možda RS i FBIH nemaju novaca,ali imaju sponzora i ljudskih resursa.
2015-09-08
Na primer, u Čačku ne zovu Himzu Polovinu da im peva na svadbi kada žene sina.vuksadinare wrote:da li se ti pravis glup ili doista jesi..kakve veze imaju folk pjevaci sa dobrim odnosima..?..pa bog te mazo u svakoj diskoteci u bosni pjeva neki folk pjevac..recimo dara bubamara pjeva u doboju a dođu je gledat oni iz usore..jel to znaci da su si tamo hrvati i srbi dobro zbog folka?....evo nekidan u bivsem kvarti jedan frend mi ozenio srpkinju a njegov otac nemre smislit srbe...mislim kakve ti usporedbe radisjastreb wrote:Vuče,Hrvati i Srbi u Distriktu se druže. Pače i žene međusobno.vuksadinare wrote:hm..zanimljiv mi je taj jastreb..'on kao sve zna..jer mu ej rekao neko sa zidica koji je gle cuda brcak i hrvat'...ili prosao jedan dva puta kroz brcko i odmah o njemu sve zna....hrvati u brckom districtu odnosno u tom dijelu se ponasaju po sistemu luk ni neo ni mirisao...u odnosu na ostatak bosne tamo je snosljivost među narodima nesto bolja nego u ostatku bosne i hercegovine...mozda zbog toga jer se tamosnji gradonacenik bira po rotirajucem sistemu...a i gospodarska situacija je zadovoljavajuca u odnosu na federaciju i srpsku...i znam mnoge hrvate,bosnjake pa i srbe koji ne bi sad ni u federaciju ni u srpsku..njima je district super...bio sam prije mjesec dana u brckom....jer sam vozio zeninu majku i tetu posto su isle tamo na sprovod...i nesto obaviti...i iz direktnih prica sa tamosnjim hrvatima..zakljucak je...da imaju normalnu suradnju i sa srbima i sa bosnjacima...nije to sad na najvisem nivou ali postoji obostrano uvazavanje...u brckom nije zamjecen neki izrazeniji muslimanski radikalizam bez obzira na obliznju maocu a kako vele ti hrvati oni rijetko i dolaze u brcko vise idu u tuzlu...sto se tice srba tamo nema izrazenih dodikovaca....
Nije je tata ženio nego sin. U tome je razlika. Da je tata birao, doveo bi sa sela neku brkatu katolkinju koja ima dobre proporcije karlice za rađanje.
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Putin Erdoganu jasno stavio do znanja: Ne diraj Srpsku to je naše!
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
Page 5 of 13