Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
Ne brini se za taj detalj. To se lako riješi. Napravi na 100 metara obale tu šemu pa samo proucavaj , pa onda 200 metara pa tako. To je tehnicka stvar koj se lako riješi. I onako bi im prodavali municiju na crno ovo je samo da nebude da kao nemaju dostavu pa 100% Hr dobavlja tj nas optuže.tre911 wrote:Nadalje ona ideja gdje bi ti povukao pet km sajle i vukao teglenice uzvodno...dobro jel ti imaš pojma kolika je težina samo jedne takve sajle? Jel ti imaš pojma koliko bi morala biti debela da se ne istegne i ne pukne, jel znaš kakav stroj mora biti na drugoj strani da bi to povukao? Jel imaš ideju koliko mora biti postolje takvog jednog stroja da ne ode u pm pri prvom naporu i to na pjeskovitom i muljevitpom terenu, što se sve prije toga mora napraviti za stabiliziranje istoga... rey ideja je tupava da tupavija ne može biti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dodik, odbranicemo rs,
istog trenutka nismo deo bih.
samo ako budemo napadnuti.
koliko citamo zapad ne obecava
vojnu pomoc balijama.
vise pisu o tome ds ce srbijs
braniti srpsku. tezak pol.poraz
srpska izlazi kao pol. favorit
vojnu pomoc balijama.
Guest- Guest
Tre kad bi mene zaista zanimalo projektovanje toga onda bi ja nabacio puno više tehnickih detalja al mene zanima samo to da oni mogu napravit slijedece : preko nekog konopa vuc ovo dva tri kilometra ( gradska obalna zona grada Brčkog ) i na to stavit neku robu tipa topničke granate ....jer ako to nema onda bi mogli optužit Hr da im mi švercamo preko granice a to bi bilo nezgodno za nas.
Last edited by RayMabus on 21/9/2016, 19:38; edited 1 time in total
2014-04-11
U to ste također vjerovali dok su kolone traktora i vozila ulazile u Beograd nakon Oluje...pizzon wrote:Dodik, odbranicemo rs,
vojnu pomoc balijama.
red wolf-
2016-02-10
to znaci ono sto tebe jebe.tre911 wrote:To znači da mora jebati mater srbima u RS ako išta pokušaju napraviti oko odcjepljenja.dzango wrote:Srbija po Dejtonu ima obavezu da štiti taj ugovor.
Guest- Guest
red wolf wrote:U to ste također vjerovali dok su kolone traktora i vozila ulazile u Beograd nakon Oluje...pizzon wrote:Dodik, odbranicemo rs,
vojnu pomoc balijama.
ne mozete da prebolite
cinjenicu da su devedeset
davno prosle.
Guest- Guest
Ta prica o splavu ti je vojni trik ....imajte u vidu da je ovo taktika ako mali zeleni samoincijativno nešto pokušaju ....ako Srbi nemaju ovo tj prekinuta im je svaka komunikacija postalo bi malo sumnjivo odakle im sad topnicke granate u zapadnom dijelu rs a prvi optuženi bi bila hr ...a ovako jbga ...wuču splawom a štaš.
Doduše oni bi ti splawom stwarno mogli wuč nešto muničije al je bitnije da postoji ta komunikačija dok bi wečina robe stigla šwercom iz prawča Hr ....samo ako nema owoga onda te swijet može optužit a owako nisu sigurni.
Ja i Yoda budemo brojali pare od Putina za owaj šwerc.
Doduše oni bi ti splawom stwarno mogli wuč nešto muničije al je bitnije da postoji ta komunikačija dok bi wečina robe stigla šwercom iz prawča Hr ....samo ako nema owoga onda te swijet može optužit a owako nisu sigurni.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ta prica o splavu ti je vojni trik ....imajte u vidu da je ovo taktika ako mali zeleni samoincijativno nešto pokušaju ....ako Srbi nemaju ovo tj prekinuta im je svaka komunikacija postalo bi malo sumnjivo odakle im sad topnicke granate u zapadnom dijelu rs a prvi optuženi bi bila hr ...a ovako jbga ...wuču splawom a štaš.
2014-04-11
Ti je sigurno neceš obranit ......al pošto malo zeleno govno Seferović daje takve izjave a to bi on kao nešto sam armija bih a isti je ratovao protiv Hrvata u BiH i oce zelenu Bosnu i došlo bi do raspada i Federacije .....onda se budem ja uključio pa onih 10-15 Seferovih dana koliko mu treba da slomi RS bi se moglo pretvorit u :pizzon wrote:Dodik, odbranicemo rs,
vojnu pomoc balijama.
2014-04-11
Ne. Vi nikako da naučite neke stvari. No to je vaš problem.pizzon wrote:red wolf wrote:U to ste također vjerovali dok su kolone traktora i vozila ulazile u Beograd nakon Oluje...pizzon wrote:Dodik, odbranicemo rs,
vojnu pomoc balijama.
ne mozete da prebolite
cinjenicu da su devedeset
davno prosle.
red wolf-
2016-02-10
Ovaj Ray mabus je Srbenda
Sora wrote:Ovaj Ray mabus je Srbenda
Kako sad Srbenda...kakvi su to degradacija izjave na racun toga sto je netko iz neke drzave. Gdje nestade bratstvo i jedinstvo. Partizani bi te za ovo pred zid stavili....razjebavanje slavenskog jedinstva i te sheme.
Guest- Guest
Ne nego mi se ne sviđa izjava Sefera Halilovića a nece meni nitko glumit baju u Bosni tj može pokušat on i slični al ....Sora wrote:Ovaj Ray mabus je Srbenda
Sve šta je napisano napisano je u kontekstu onoga šta je Sefer izjavio ......njegova taktika pada u vodu nakon šta sam ja iznio kontra plan .....srpska ne pada za 10-15 dana .....možda ce past za trideset ....šezdeset ......al će puno malih zelenih izgubit glavu u osvajanju iste.
Srpska ce pasti kad ja odlucim a nece sigurno jer to oće tamo neki Sefer koji je ratovao protiv Hrvata i Srba i ciji je plan bio zelena Bosna.
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:Ovaj Ray mabus je Srbenda
Kako sad Srbenda...kakvi su to degradacija izjave na racun toga sto je netko iz neke drzave. Gdje nestade bratstvo i jedinstvo. Partizani bi te za ovo pred zid stavili....razjebavanje slavenskog jedinstva i te sheme.
Nema bratstva s izdajicama. Ratnim huskacima, slugama okupatora itd
Ni s cetnicima . Srbendama .
Rej za to ti treba žičara, piloni u savi, trista čudesa za koje ti trebaju mjeseci i mjeseci neometanog rada i stabilnog vodostaja a dovoljno je jedna granata da sve razjebe ili samo jedna jača kiša, nemoguća misija odmah ti kažem. To jednostavno neće doći u obzir ni u kojem slučaju. Jedina opcija je napad svim snagama na brčko i pokušaj povezivanja a čak i da to uspiju koridor će biti preuzak za neometan prolaz. Nema opcije da zapadni dio RS preživi.RayMabus wrote:Tre kad bi mene zaista zanimalo projektovanje toga onda bi ja nabacio puno više tehnickih detalja al mene zanima samo to da oni mogu napravit slijedece : preko nekog konopa vuc ovo dva tri kilometra ( gradska obalna zona grada Brčkog ) i na to stavit neku robu tipa topničke granate ....jer ako to nema onda bi mogli optužit Hr da im mi švercamo preko granice a to bi bilo nezgodno za nas.
Dakle postoje samo dvije opcije, sjednu za stol i naprave novu kartu ma koliko dugo pregovori trajali ili raspad bosne kroz rat gdje će srbi dobiti podrinje (a i to je pitanje) zbog naslanjanja na srbiju.
Guest- Guest
Tebe jebe sve što ima logiku ali ajde nije da nisi i do sada pokazivao iste znakove.pizzon wrote:to znaci ono sto tebe jebe.tre911 wrote:To znači da mora jebati mater srbima u RS ako išta pokušaju napraviti oko odcjepljenja.dzango wrote:Srbija po Dejtonu ima obavezu da štiti taj ugovor.
Guest- Guest
Do donošenja novog. Moj post se odnosio na ono Marcelusovo da međunarodne okolnosti ne dozvoljavaju Srbiji da brani RS.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Srbija po Dejtonu ima obavezu da štiti taj ugovor.
Tako je. Pravno. Dok Dayton dakle kao dokument postoji. Dakle ugovor sam vec nije necega radi ponisten ili u praksi postao nistavan. Tada sve oklade odose u 3pm.
Cini ti se. Recimo da je šema ova : mogu li oni ovako prebacit 10 topničkih granata ?tre911 wrote:Rej za to ti treba žičara, piloni u savi, trista čudesa za koje ti trebaju mjeseci i mjeseci neometanog rada i stabilnog vodostaja a dovoljno je jedna granata da sve razjebe ili samo jedna jača kiša, nemoguća misija odmah ti kažem. To jednostavno neće doći u obzir ni u kojem slučaju. Jedina opcija je napad svim snagama na brčko i pokušaj povezivanja a čak i da to uspiju koridor će biti preuzak za neometan prolaz. Nema opcije da zapadni dio RS preživi.RayMabus wrote:Tre kad bi mene zaista zanimalo projektovanje toga onda bi ja nabacio puno više tehnickih detalja al mene zanima samo to da oni mogu napravit slijedece : preko nekog konopa vuc ovo dva tri kilometra ( gradska obalna zona grada Brčkog ) i na to stavit neku robu tipa topničke granate ....jer ako to nema onda bi mogli optužit Hr da im mi švercamo preko granice a to bi bilo nezgodno za nas.
Dakle postoje samo dvije opcije, sjednu za stol i naprave novu kartu ma koliko dugo pregovori trajali ili raspad bosne kroz rat gdje će srbi dobiti podrinje (a i to je pitanje) zbog naslanjanja na srbiju.
Ja mislim da mogu a kad to mogu nitko nemože uprit prstom u Hr da im negdje preko granice šverca pod okriljem mraka 10 tisuca topnički granata ..Putin platio ..masno.
2014-04-11
rej ovako kako ti pišeš ne mogu niti jednu, prije će čamcima na vesla to prevesti nego ijednom žicom. Osim toga imaš prilično nečujne motore koji mogu gurati masu toga uzvodno tako da ovo što pišeš ne dolazi u obzir u slučaju rata.RayMabus wrote:Cini ti se. Recimo da je šema ova : mogu li oni ovako prebacit 10 topničkih granata ?tre911 wrote:Rej za to ti treba žičara, piloni u savi, trista čudesa za koje ti trebaju mjeseci i mjeseci neometanog rada i stabilnog vodostaja a dovoljno je jedna granata da sve razjebe ili samo jedna jača kiša, nemoguća misija odmah ti kažem. To jednostavno neće doći u obzir ni u kojem slučaju. Jedina opcija je napad svim snagama na brčko i pokušaj povezivanja a čak i da to uspiju koridor će biti preuzak za neometan prolaz. Nema opcije da zapadni dio RS preživi.RayMabus wrote:Tre kad bi mene zaista zanimalo projektovanje toga onda bi ja nabacio puno više tehnickih detalja al mene zanima samo to da oni mogu napravit slijedece : preko nekog konopa vuc ovo dva tri kilometra ( gradska obalna zona grada Brčkog ) i na to stavit neku robu tipa topničke granate ....jer ako to nema onda bi mogli optužit Hr da im mi švercamo preko granice a to bi bilo nezgodno za nas.
Ja mislim da mogu a kad to mogu nitko nemože uprit prstom u Hr da im negdje preko granice šverca pod okriljem mraka 10 tisuca topnički granata ..Putin platio ..masno.
Guest- Guest
To su tehnički nebitni detalji. Ako si shvatio takticki raspored bitke onda si skužio da Srbima grad Brčko ne treba nego samo jaki bokovi koje imaju , topništvo koje imaju na istocnom boku te da drže neprijateljske vojnike paljbom od obalne linije posebno nocu kad se teret prebacuje ne kopnom kroz grad nego uz samu obalu.tre911 wrote:
rej ovako kako ti pišeš ne mogu niti jednu, prije će čamcima na vesla to prevesti nego ijednom žicom. Osim toga imaš prilično nečujne motore koji mogu gurati masu toga uzvodno tako da ovo što pišeš ne dolazi u obzir u slučaju rata.
To je bitno a ne tehnicki detalji kako ce se ovo izvest.
2014-04-11
I ovo ti je u osnovi odgovor na Seferovo da ce RS past za deset do petnajst dana .....brajkane ja mislim da nece ...možda ce za trideset al ti ceš ispušit faktor iznenađenja i pun kuraz svojih malih zelenih a nije receno i da ce nakon toga rs past.RayMabus wrote:To su tehnički nebitni detalji. Ako si shvatio takticki raspored bitke onda si skužio da Srbima grad Brčko ne treba nego samo jaki bokovi koje imaju , topništvo koje imaju na istocnom boku te da drže neprijateljske vojnike paljbom od obalne linije posebno nocu kad se teret prebacuje ne kopnom kroz grad nego uz samu obalu.tre911 wrote:
rej ovako kako ti pišeš ne mogu niti jednu, prije će čamcima na vesla to prevesti nego ijednom žicom. Osim toga imaš prilično nečujne motore koji mogu gurati masu toga uzvodno tako da ovo što pišeš ne dolazi u obzir u slučaju rata.
To je bitno a ne tehnicki detalji kako ce se ovo izvest.
2014-04-11
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Putin Erdoganu jasno stavio do znanja: Ne diraj Srpsku to je naše!
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
Page 13 of 13