Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
To je baš hebacka spozanaja da za održavanje dostave oružjem Srbima ne treba grad nego samo obala i da kad im treba nocu uz obalu povlace splav necujno da bi opskrbili zapadne bokove tj zapadnu rs opcenito.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Slažem se. Ja sam samo objasnio šemu ....doduše Rusija mora neutralizirat NATO tj borbe se moraju vodit samo pješadijom i ono to je to.MaximusDecimusMiridije wrote:Ipak BiH mediji su po necemu 100% u pravu. Srbi su u svakom slucaju prenapuhali preko svake mjere vaznost izjave lika koji nema nikakvu realnu ni politicku ni vojnu moc da donosi samostalno ikakve odluke. Dok kod njih sjede jebote kao zastupnici likovi koji pozivaju na anektiranja,nove ratove i ostale bolestine. Ludo sve skupa.
Đabe Seferu šta prvi zauzme grad Brčko ako nema bokove.
2014-04-11
Cime ce Muslimani ratovati...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Aha..ode ti taj Tamić i brodić u tri kurca čim ih postaviš a ne moraju mu čak ni prič blizu.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Pa dobro jel ti znaš kako izgleda ta žicara ?MaximusDecimusMiridije wrote:Ne pricamo o tome. Nego se bavimo kreativnim pisanjem po pitanju toga sto bi bilo kad bi bilo. Postupit cu suprotno onome sto mi zdravi razum nalaze pa cu napisati nesto sto nije sprd. Dakle ovo sto ti opisa....to iziskuje ozbiljno vrijeme,velike napore inzinjerijske i uigranu vojsku i mehanizaciju koja ce sve to napraviti. Dakle nemozes skupiti sve luzere u krugu 100km...i reci im jebote...idemo napravit zicaru,Maginot liniju i onda cemo satrati sve i svakoga tko se usudi da nas dirne...jbt...
Ono na kamion zada ubaciš motor i zavariš dizalicu ciji kran ide pet metara unazad ....dođeš na rijeku i to sad visi pet metara u dalj , motor upališ i namotana žica ili konop vuce brod privezan par kilometara južnije.
Šta tu ima instalirat jbte.
Kran na vozilu i taj kran ide pet metara od obale i na to kolotura a na koloturi žica koju motor vrti i povlaci ovo :
Samo šta ovo nevuce PREKO rijeke nego uz rijeku.
Zahebo si distrikt Brčko i nemaš potrebu stacionirat ogromne vojne snage u samom gradu nego samo neprijatelja držat od obale i to samo nocu i kad ti treba ovo provuc.
danni1-
2014-04-16
Nebitno. Bitno ti je samo da Rusija neutralizira NATO i da ono šema samo prsa u prsa u BiH.Serbinho-3 wrote:Cime ce Muslimani ratovati...
Eto Seferu sam grad Brčko ....đabe mu je ako ne drži bokove ....Srbima grad uopce ne treba ...izrokaju ga topništvom , vosjka tu nemože ostat povlaci se ....kad treba prebacit splav natovarenu oružjem u zapadni dio rs samo po noci na vuču i uz obalu ta dva tri kilometra a snajperisti i ekipa se spusti sa bokova i drže neprijateljsku pješadiju dalje od te zone dok se teret neprovuce.
2014-04-11
Pa ne baš ....rekao sam da se moraju dogovorit sa Hr .....ono eto nemojte sa Rusima preko Županje tj odhebite od nas i okrenit cemo nocu glavu.danni1 wrote:Aha..ode ti taj Tamić i brodić u tri kurca čim ih postaviš a ne moraju mu čak ni prič blizu.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Pa dobro jel ti znaš kako izgleda ta žicara ?MaximusDecimusMiridije wrote:Ne pricamo o tome. Nego se bavimo kreativnim pisanjem po pitanju toga sto bi bilo kad bi bilo. Postupit cu suprotno onome sto mi zdravi razum nalaze pa cu napisati nesto sto nije sprd. Dakle ovo sto ti opisa....to iziskuje ozbiljno vrijeme,velike napore inzinjerijske i uigranu vojsku i mehanizaciju koja ce sve to napraviti. Dakle nemozes skupiti sve luzere u krugu 100km...i reci im jebote...idemo napravit zicaru,Maginot liniju i onda cemo satrati sve i svakoga tko se usudi da nas dirne...jbt...
Ono na kamion zada ubaciš motor i zavariš dizalicu ciji kran ide pet metara unazad ....dođeš na rijeku i to sad visi pet metara u dalj , motor upališ i namotana žica ili konop vuce brod privezan par kilometara južnije.
Šta tu ima instalirat jbte.
Kran na vozilu i taj kran ide pet metara od obale i na to kolotura a na koloturi žica koju motor vrti i povlaci ovo :
Samo šta ovo nevuce PREKO rijeke nego uz rijeku.
Zahebo si distrikt Brčko i nemaš potrebu stacionirat ogromne vojne snage u samom gradu nego samo neprijatelja držat od obale i to samo nocu i kad ti treba ovo provuc.
2014-04-11
sapunom i vodom,to je ono čeg se naviše čede boje.Serbinho-3 wrote:Cime ce Muslimani ratovati...
danni1-
2014-04-16
Kao i n-ti put,ce upregnuti tutleke Hrvate za svoj interes...Serbinho-3 wrote:Cime ce Muslimani ratovati...
Guest- Guest
Mislim da je Hrvatskoj lakše nocu okrenit glavu i kao necuju taj splav koji je i onako na vucu i nevide ga jer je noc a i vuce se uz samu njihovu obalu da prebaci zonu grada Brčkog koja je Staljingrad ....nego riskirat da Rusi sa Srbijom navale preko Županje.
Jbga svak gleda svoje interese ....šta bi mi ratovali za hebeni Brčko......nek ratuje Sefer.
Jbga svak gleda svoje interese ....šta bi mi ratovali za hebeni Brčko......nek ratuje Sefer.
2014-04-11
Može al ima jedan uvjet : imam popis od deset tisuca Bošnjaka koji su wehabdije ....neka mi donesu njihove glave.bogomdani wrote:Kao i n-ti put,ce upregnuti tutleke Hrvate za svoj interes...Serbinho-3 wrote:Cime ce Muslimani ratovati...
Imena i prezimena ....mnogi od njih su i utjecajni Bošnjaci.
Šta msiliš oce li donijeti njihove glave ?
Ja bih rekao da ne pa onda ......
2014-04-11
Citajuci Fuka,vidim da je spreman Mošnjacima dati bjanko cek..Kaze da sa njima znas sa kime imas posla,osim sto po n-ti puta nagazite na iste grabuljeRayMabus wrote:Može al ima jedan uvjet : imam popis od deset tisuca Bošnjaka koji su wehabdije ....neka mi donesu njihove glave.bogomdani wrote:Kao i n-ti put,ce upregnuti tutleke Hrvate za svoj interes...Serbinho-3 wrote:Cime ce Muslimani ratovati...
Guest- Guest
Kemo,jeben vibro-glas,neponovljiv..
Guest- Guest
Nekako mi se cini da su oni ti koji nagaze na te grablje malo žešce ....nije nama pobilo 8-9 tisuca vojno sposobnih balija koji da su danas tu mogli bi napravit operaciju na srednju Bosnu i Hercegovinu.bogomdani wrote:Citajuci Fuka,vidim da je spreman Mošnjacima dati bjanko cek..Kaze da sa njima znas sa kime imas posla,osim sto po n-ti puta nagazite na iste grabuljeRayMabus wrote:Može al ima jedan uvjet : imam popis od deset tisuca Bošnjaka koji su wehabdije ....neka mi donesu njihove glave.bogomdani wrote:Kao i n-ti put,ce upregnuti tutleke Hrvate za svoj interes...Serbinho-3 wrote:Cime ce Muslimani ratovati...
Mala osveta za srednju Bosnu.
Još jedna takva i postat ce manjina u BiH.
2014-04-11
Nije im dosta ratova?...
red wolf-
2016-02-10
Nije Ezeku,..,vidis,tutleci bi opet prolijevali krf...
Guest- Guest
Ja sam za mir al jbga shit happens.red wolf wrote:Nije im dosta ratova?...
Moram Srbadiji objasnit taktiku oko Brčkog ....neratuje mi se a oni nisu dovoljno pametni da skuže kako se koridor osvaja uz minimalne gubitke.
2014-04-11
Neće ovaj put, neće...bogomdani wrote:Nije Ezeku,..,vidis,tutleci bi opet prolijevali krf...
red wolf-
2016-02-10
Zašto bi ja Seferu dao da napravi zelenu Bosnu a onda mu je iduca meta Dalmacija ?
Pa nisma ja debil .....ima razlog zašto sam izložio ovu taktiku javno da je svi vide.
Šalji dalje ...pošalji Srbiji ....neka ide u eter.
Pa nisma ja debil .....ima razlog zašto sam izložio ovu taktiku javno da je svi vide.
Šalji dalje ...pošalji Srbiji ....neka ide u eter.
2014-04-11
najgori su ovi huskaci sa obje strane..e takve bi trebalo baciti u kutiju 5x5x5 metara,pa nek se pobiju,kad im je toliko do ratovanja..jednostavno neke zivotinje treba brutalno mrknutired wolf wrote:Neće ovaj put, neće...bogomdani wrote:Nije Ezeku,..,vidis,tutleci bi opet prolijevali krf...
Guest- Guest
Ja sam za mir al vidim da bi Sefer zelenu Bosnu pa udaram kontru i otkrivam vojne planove kako Srbi mogu dobit koridor a od samog grada Brčko napravit bošnjaclki Staljingrad.bogomdani wrote:najgori su ovi huskaci sa obje strane..e takve bi trebalo baciti u kutiju 5x5x5 metara,pa nek se pobiju,kad im je toliko do ratovanja..jednostavno neke zivotinje treba brutalno mrknutired wolf wrote:Neće ovaj put, neće...bogomdani wrote:Nije Ezeku,..,vidis,tutleci bi opet prolijevali krf...
2014-04-11
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Putin Erdoganu jasno stavio do znanja: Ne diraj Srpsku to je naše!
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
Page 11 of 13