Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Srbija je svima stavila do znanja da će braniti Srpsku
Ja ću da je branim ispod ženine suknje.Noor wrote:pizzon wrote:
ja sam odgovorio.
nema psovanja ako se ne postrojite protiv nas.
gdje? pitanje je bilo, kako ćeš ti braniti srpsku?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ja ću da je branim ispod ženine suknje.Noor wrote:pizzon wrote:
ja sam odgovorio.
očekivano :D
na jezicima ste najjači
Guest- Guest
Pa to je mozda laz za alpske siptare, ali za SS i Vermaht nije...Eroo wrote: Ako vaš predsjednik države mirno kaže da je u Jasenovcu bilo 1 milijun srpskih žrtava, a mediji tu očevidnu laž prešute, onda ste stvarno gotovi, na izdisaju.
Da ste Kosovarima sami ponudili republiku u devedesetim, imali bi ste danas koliko toliko normalno stanje na vašem jugu.pizzon wrote:Winter is coming wrote:zasto se niko od te vlasti nije zalozio za sprovodjenje rezolucije koja po kumanovskom sporazumu garantuje da se srpska vojska locira na granici sa Albanijom i time obezbjedi re integraciju Kosova u sastav Srbije?pizzon wrote:delimicno i to stoji.Winter is coming wrote:nazadnjaci su dosli na vlast zato jer se narodu zgadio Tadic,nista drugo
to sad ne moze da obezbedi ni car dusan.
Ovako, jbiga, imate Vulina i njegovu prepoznatljivu retoriku. Nije Vučić, ali ti je to isto dok mu je član Vlade.
I da, danas vam je najbolji izbor da im nezavisnost podržite u UN . Ne zezam, sasvim ozbiljno mislim...Kosovo nije čak ni Krim, je daleko nepovoljnije za Srbiju, bez obzira s kakvom vojnom silom raspolagali.
Eroo- Posts : 78961
2016-07-22
U pravu si.Stanojko wrote:Pa to je mozda laz za alpske siptare, ali za SS i Vermaht nije...Eroo wrote: Ako vaš predsjednik države mirno kaže da je u Jasenovcu bilo 1 milijun srpskih žrtava, a mediji tu očevidnu laž prešute, onda ste stvarno gotovi, na izdisaju.
I da, ubistvo srpskog strog svata je je bio glavni razlog rata na Balkanu.
2016-07-22
Jak sam na jeziku a jak sam još na jednom mestu.Noor wrote:dzango wrote:Ja ću da je branim ispod ženine suknje.Noor wrote:pizzon wrote:
ja sam odgovorio.
na jezicima ste najjači
Isto kao i ubistvo Franca Ferdinanda.Eroo wrote:U pravu si.Stanojko wrote:Pa to je mozda laz za alpske siptare, ali za SS i Vermaht nije...Eroo wrote: Ako vaš predsjednik države mirno kaže da je u Jasenovcu bilo 1 milijun srpskih žrtava, a mediji tu očevidnu laž prešute, onda ste stvarno gotovi, na izdisaju.
znam, na skrivanju ispod suknjedzango wrote:Jak sam na jeziku a jak sam još na jednom mestu.Noor wrote:dzango wrote:Ja ću da je branim ispod ženine suknje.Noor wrote:pizzon wrote:
ja sam odgovorio.
na jezicima ste najjači
Guest- Guest
Slično, ali još gore. Argumenti za one koji raspolažu samo s jednom moždanom ćelijom.dzango wrote:Isto kao i ubistvo Franca Ferdinanda.Eroo wrote:U pravu si.Stanojko wrote:Pa to je mozda laz za alpske siptare, ali za SS i Vermaht nije...Eroo wrote: Ako vaš predsjednik države mirno kaže da je u Jasenovcu bilo 1 milijun srpskih žrtava, a mediji tu očevidnu laž prešute, onda ste stvarno gotovi, na izdisaju.
2016-07-22
Od toga postane još jače.Noor wrote:znam, na skrivanju ispod suknjedzango wrote:Jak sam na jeziku a jak sam još na jednom mestu.Noor wrote:dzango wrote:Ja ću da je branim ispod ženine suknje.Noor wrote:
na jezicima ste najjači
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dodik-ako-se-zarati-rs-ni-minute-nece-ostati-u-bih/920918.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne, naravno da je razlog srpska zelja da vladaju istim...Eroo wrote:U pravu si.Stanojko wrote:Pa to je mozda laz za alpske siptare, ali za SS i Vermaht nije...Eroo wrote: Ako vaš predsjednik države mirno kaže da je u Jasenovcu bilo 1 milijun srpskih žrtava, a mediji tu očevidnu laž prešute, onda ste stvarno gotovi, na izdisaju.
Imalo bi smisla o ovome pricat detaljnije kad bi mi netko pokazao sa cime ce to Srbija ratovat ....ovako mogu samo reci aj onaj istocni dio rs , naslonjen na Srbiju i to tako kako tako ok al ovaj zapadni ....to je u okruženju sa svih strana ....ne postoji uopce mogucnost da bi to mogli držat pod vojskom pa cak ni uz pomoc Rusije.
2014-04-11
Tacno, vi i vase cvece ste previse zajebani...RayMabus wrote:Imalo bi smisla o ovome pricat detaljnije kad bi mi netko pokazao sa cime ce to Srbija ratovat ....ovako mogu samo reci aj onaj istocni dio rs , naslonjen na Srbiju i to tako kako tako ok al ovaj zapadni ....to je u okruženju sa svih strana ....ne postoji uopce mogucnost da bi to mogli držat pod vojskom pa cak ni uz pomoc Rusije.
Ma nije to nego ono jedan pogled na to tamo ....u okruženju je sa svih strana :Stanojko wrote:Tacno, vi i vase cvece ste previse zajebani...RayMabus wrote:Imalo bi smisla o ovome pricat detaljnije kad bi mi netko pokazao sa cime ce to Srbija ratovat ....ovako mogu samo reci aj onaj istocni dio rs , naslonjen na Srbiju i to tako kako tako ok al ovaj zapadni ....to je u okruženju sa svih strana ....ne postoji uopce mogucnost da bi to mogli držat pod vojskom pa cak ni uz pomoc Rusije.
2014-04-11
pa dobro je zborio ray...ovima u zapadnoj srpskoj mogu pomoci tako da im doslepavaju oruzje i ljudstvo zrakoplovima...to ej jedini nacin...no postoji problem da bi svaki takav zrakoplov bio u opasnosti od rusenja...da bi izbjegli nadletanje dijelom teritorija federacije...morali bi preko hrvatske uz dozvolu naravno..sto je u toj soluciji nemoguce..ili laksom solucijom kamionima i busevima kroz hrvatsku sto bi se dalo srediti uz obilate novcane izdatke...i uz to da u hrvatskoj ne dođe do otvorenog bunta zbog toga sto je velika mogucnost ako se bude cede prevozilo kao i oruzje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dakle....mozemo reci u slucaju rata zapadni dio srpske je u izrazitoj nevolji....recimo i ne mjesanjem tamosnjih bh-a hrvata situacija nije nista manje povoljna za srbe iz tog dijela...kao izbjeglice opet moraju u hrvatsku ili na hrvatske prostore bh-a...a u tom slucaju veceg priljeva srpskih izbjeglica dolazimo do toga ili onoga da bi se slicna situacija mogla ponoviti ko sa muslimanima devedesetih da velik broj izbjeglica narusi brojnost domicilnog naroda i potencijalno moze uzrokovat sukob između hravta i srba...pa shodno tome jedina mogucnost za srbe iz srpske bi bila hrvatska kao tranzitni centar prema srbiji ili zapadnoj europi kojoj je ionako dovoljno nevolja sa musimanskim migrantima....sve u svemu zapdna srpska jedino spas vidi u hravtskoj...na sve nacine osim oruzane pomoci
2015-09-08
Znaci po tebi nije oružana pomoc ako im neizrokamo pistu Laktašima , ako im puštamo sirovu naftu preko cijevovoda u rafineriju u Brodu da imaju nafte .....i druge nevidljive stvari ?vuksadinare wrote:...sve u svemu zapdna srpska jedino spas vidi u hravtskoj...na sve nacine osim oruzane pomoci
2014-04-11
..ne radi se o tome.....hrvatska se ima pravo umijesati u rat i po vlastitom ustavu i po daytonu i po međunarodnom pravu o zastiti svog terirtorija ako ej ugrozen do 30 kilometara od svoje granice...mislim suludo bi bilo srbima da u slucaju rata poduzimaju nekakve akcije protiv hrvatske...u smislu oruzanih provokacija..snajperisanja,granatiranjem hravtskog teritorija sto nije nemoguce jer vjerojatno u slucaju rata nacui ce se i podsta radikalnih elemenata u vojsci oli snagama srpske koji zele malo zagorcati zivot hrvatskoj..tu vidim prvenstveno one iz bivse sao krajine koji ce u toj prilici vidjeti da za osvetu roknu kojeg ustasu ili nanesu stetu hrvatskoj..u tom slucaju hravtska vojska ce intervenirati a onda pomoz bog srbima u zapadnoj srpskoj koji bi ionako bili u nevolji do strane muslimana...i ako ima razboritih u srpskoj to bi prvo trebali omoguciti jer im u slucaju sukoba sa muslimanima ne trebaju jos nevolje i sukob sa hrvatskom i hrvatimaRayMabus wrote:Znaci po tebi nije oružana pomoc ako im neizrokamo pistu Laktašima , ako im puštamo sirovu naftu preko cijevovoda u rafineriju u Brodu da imaju nafte .....i druge nevidljive stvari ?vuksadinare wrote:...sve u svemu zapdna srpska jedino spas vidi u hravtskoj...na sve nacine osim oruzane pomoci
2015-09-08
AP ume da napiše:
Tokom rata koji je usledio, piše AP, oni su "proterali ne-Srbe sa teritorije pod svojom kontrolom s ciljem da ona postane deo susedne Srbije. Ljudi koji nisu Srbi koji tamo žive, vide taj datum kao simbol svog proterivanja i znak da je Republika Srpska i dalje mesto namenjeno samo za Srbe", navodi AP.
Tokom rata koji je usledio, piše AP, oni su "proterali ne-Srbe sa teritorije pod svojom kontrolom s ciljem da ona postane deo susedne Srbije. Ljudi koji nisu Srbi koji tamo žive, vide taj datum kao simbol svog proterivanja i znak da je Republika Srpska i dalje mesto namenjeno samo za Srbe", navodi AP.
Last edited by kofein on Wed 21 Sep - 15:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
Onda najbolje da pozovu UNPROFOR.vuksadinare wrote:..ne radi se o tome.....hrvatska se ima pravo umijesati u rat i po vlastitom ustavu i po daytonu i po međunarodnom pravu o zastiti svog terirtorija ako ej ugrozen do 30 kilometara od svoje granice...mislim suludo bi bilo srbima da u slucaju rata poduzimaju nekakve akcije protiv hrvatske...u smislu oruzanih provokacija..snajperisanja,granatiranjem hravtskog teritorija sto nije nemoguce jer vjerojatno u slucaju rata nacui ce se i podsta radikalnih elemenata u vojsci oli snagama srpske koji zele malo zagorcati zivot hrvatskoj..tu vidim prvenstveno one iz bivse sao krajine koji ce u toj prilici vidjeti da za osvetu roknu kojeg ustasu ili nanesu stetu hrvatskoj..u tom slucaju hravtska vojska ce intervenirati a onda pomoz bog srbima u zapadnoj srpskoj koji bi ionako bili u nevolji do strane muslimana...i ako ima razboritih u srpskoj to bi prvo trebali omoguciti jer im u slucaju sukoba sa muslimanima ne trebaju jos nevolje i sukob sa hrvatskom i hrvatimaRayMabus wrote:Znaci po tebi nije oružana pomoc ako im neizrokamo pistu Laktašima , ako im puštamo sirovu naftu preko cijevovoda u rafineriju u Brodu da imaju nafte .....i druge nevidljive stvari ?vuksadinare wrote:...sve u svemu zapdna srpska jedino spas vidi u hravtskoj...na sve nacine osim oruzane pomoci
EUFOR ili Snage Evropske unije je naziv za vojsku u Bosni i Hercegovini koji nadgleda vojnu implementaciju Dejtonskog sporazuma. Također EUFOR je djelovao i u DR Kongo, Čadu i Centralnoafričkoj Republici. U Bosni i Hercegovini su naslijedili SFOR i IFOR. Zamjena SFOR-a sa EUFOR-om je, u najvećoj mjeri, bila samo promjena komandira: 80% svih trupa je ostalo na položajima. Zamijenili su NATO-ov SFOR 2. decembra 2004. godine
2014-04-11
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Putin Erdoganu jasno stavio do znanja: Ne diraj Srpsku to je naše!
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» SRBIJA DANAS TOTALNA REZIGNACIJA NITKO U SVIJETU NE RAZUMIJE SRPSKU MUKU
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» oskar znanja
Page 8 of 13