UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
ko bi ih pustio u ratom zahvacenu zemljudijagram wrote:kud i ovih milijun i nestoprckov wrote:kuda bi doslidijagram wrote:Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.Starhemberg wrote:Ma nisam za rat, zadnja opcija...nego ne daj Bože da ove vehabije krenu...kic wrote:
komplicirano je to brale, šta da rade Hrvati u Srednjoj Bosni koji su skroz isprepleteni s Muslimanima?
suicide squad?
Za dva mjeseca doslo bi ih sto tisuca.
Sefer racuna na njih
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
dodik i cirka 99% republike smrtske.horny,moras pazit da ne izgubis reputaciju dobrog srbe..;)Starhemberg wrote:
Dodik. To ja govorim odavno, nevezano uz radikalizaciju muslimana. Dodik je govno i to prevrtljivo.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
kic wrote:dva brata wrote:bosanska posla
da, uopće nas se ne tiče-
tuta mozak aj prodaj cd-ove Rusima-
a bogati šta da radimo?
šta se može napraviti? može se kao Plenković samo pozivati na mir i toleranciju i uvažavanje, ali ako se ovi žele pobiti šta mi tu možemo, nismo faktor.. naravno Hrvati u BIH nisu dužni se ratovati za mujage niti srbe(tko će biti dobrovoljac može, iako sumnjam da će epi ići u banjaluku braniti srbe)
Guest- Guest
Dodik i klika bi za dva dana bili u Beogradu i odatle pratili krvoproliće koje su prouzročili. S pizdoustim pod rukom.dva brata wrote:zato i govorim, ako bude fighta, muslimani bi pregazili RS u 48 sati..michaellcmacha wrote:oni u bosni su u ovih 20 godina imali kakav takav natalitet i imaju nešto mladih ljudi koji bi čini mi se rado u vojnike... sjećam se tamo 2008 u sesvetskom kraljevcu su delali neki epijevi mujadini i koliko sam ih skopčo oni su sve vrijeme za akciju, bit će da samo čekaju da ih se pusti s lanca.... i plus ovo što ti veliš, ma da ih dođe 20 000 i to je previše...dijagram wrote:Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.Starhemberg wrote:Ma nisam za rat, zadnja opcija...nego ne daj Bože da ove vehabije krenu...kic wrote:Starhemberg wrote:Kako bilo, Srbi i Hrvati se trebaju držati zajedno u Bosni. Zlo se sprema.
komplicirano je to brale, šta da rade Hrvati u Srednjoj Bosni koji su skroz isprepleteni s Muslimanima?
suicide squad?
Sefer racuna na njih
pitanje je bili čak i mješanje Srbije moglo zaustaviti muslimane , oni su ludi i nabrijani i imaju puno veći demografski bazen nego Srbi..
srbi su ostarili i seljavaju se.. a današnja srpska vojska je zakurac, nije to JNA
Guest- Guest
max123 wrote:dodik i cirka 99% republike smrtske.horny,moras pazit da ne izgubis reputaciju dobrog srbe..;)Starhemberg wrote:
Dodik. To ja govorim odavno, nevezano uz radikalizaciju muslimana. Dodik je govno i to prevrtljivo.
Guest- Guest
ti nikad u bosni nisi biodva brata wrote:zato i govorim, ako bude fighta, muslimani bi pregazili RS u 48 sati..michaellcmacha wrote:oni u bosni su u ovih 20 godina imali kakav takav natalitet i imaju nešto mladih ljudi koji bi čini mi se rado u vojnike... sjećam se tamo 2008 u sesvetskom kraljevcu su delali neki epijevi mujadini i koliko sam ih skopčo oni su sve vrijeme za akciju, bit će da samo čekaju da ih se pusti s lanca.... i plus ovo što ti veliš, ma da ih dođe 20 000 i to je previše...dijagram wrote:Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.Starhemberg wrote:Ma nisam za rat, zadnja opcija...nego ne daj Bože da ove vehabije krenu...kic wrote:
suicide squad?
Sefer racuna na njih
pitanje je bili čak i mješanje Srbije moglo zaustaviti muslimane , oni su ludi i nabrijani i imaju puno veći demografski bazen nego Srbi..
srbi su ostarili i seljavaju se.. a današnja srpska vojska je zakurac, nije to JNA
2014-04-19
svakako su najspremniji za borbu, a koliko je to bitno ne treba ponavljatimichaellcmacha wrote:oni u bosni su u ovih 20 godina imali kakav takav natalitet i imaju nešto mladih ljudi koji bi čini mi se rado u vojnike... sjećam se tamo 2008 u sesvetskom kraljevcu su delali neki epijevi mujadini i koliko sam ih skopčo oni su sve vrijeme za akciju, bit će da samo čekaju da ih se pusti s lanca.... i plus ovo što ti veliš, ma da ih dođe 20 000 i to je previše...dijagram wrote:Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.Starhemberg wrote:Ma nisam za rat, zadnja opcija...nego ne daj Bože da ove vehabije krenu...kic wrote:Starhemberg wrote:Kako bilo, Srbi i Hrvati se trebaju držati zajedno u Bosni. Zlo se sprema.
suicide squad?
Sefer racuna na njih
stiglo bi ih iz same europe(s ledja) na tisuce, a ovima s istoka to bi bio pravi izazov, rat s europskim krscanskim narodima
kod nas nece ratovati ni oni koji ratove prizivaju i zestoko navijaju:)
dijagram-
2015-08-09
dva brata wrote:kic wrote:dva brata wrote:bosanska posla
da, uopće nas se ne tiče-
tuta mozak aj prodaj cd-ove Rusima-
a bogati šta da radimo?
šta se može napraviti? može se kao Plenković samo pozivati na mir i toleranciju i uvažavanje, ali ako se ovi žele pobiti šta mi tu možemo, nismo faktor.. naravno Hrvati u BIH nisu dužni se ratovati za mujage niti srbe(tko će biti dobrovoljac može, iako sumnjam da će epi ići u banjaluku braniti srbe)
ma krad krenu događaji, priče nisu uopće bitne, Muslimani možda neće uopće uspjeti u svojoj ofenzivi iako ja iskreno sumnjam da su u stanju napraviti toliko agresiju, pa će iskoristiti trenutak i u zaleđu čistiti Hrvate gdje budu mogli? to ti nije palo na pamet? računaj na veliki broj izbjeglica koji će sasvim sigurno krenuti prema EU, tj preko Hrvatske, sve nas se to jako direktno tiče, nije to vojovanje jedno ljeto pa nazad igrat DOTU..
Starhemberg wrote:Dodik i klika bi za dva dana bili u Beogradu i odatle pratili krvoproliće koje su prouzročili. S pizdoustim pod rukom.dva brata wrote:zato i govorim, ako bude fighta, muslimani bi pregazili RS u 48 sati..michaellcmacha wrote:oni u bosni su u ovih 20 godina imali kakav takav natalitet i imaju nešto mladih ljudi koji bi čini mi se rado u vojnike... sjećam se tamo 2008 u sesvetskom kraljevcu su delali neki epijevi mujadini i koliko sam ih skopčo oni su sve vrijeme za akciju, bit će da samo čekaju da ih se pusti s lanca.... i plus ovo što ti veliš, ma da ih dođe 20 000 i to je previše...dijagram wrote:Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.Starhemberg wrote:
Ma nisam za rat, zadnja opcija...nego ne daj Bože da ove vehabije krenu...
Sefer racuna na njih
pa tako bi to i bilo..
muslimani se osjećaju frustrirani, ima ih 50% , mlađa su populacija, imaju oružja, imaju kompletiranu proizvodnju oružja, mogu proizvoditi artiljeriju i municiju, a stisnuti su u 25% teritorija i osjećaju da im je pobjeda ukradena 95, i da su najviše napatili se..
zato i kažem , kada bi bez vanjskih faktora krenuo juriš muslimana na RS.. rat bi bio gotov u 48 sati..
ako se umješa Srbija, onda nastaje klanje, ali čak i u takvom scenariju , lako moguće da bi sve jedno muslimani pobjedili.
naravno, neće biti ništa od rata, jer će doći i Ameri i Rusi i Turci, poništiti referendum, i bombardirati svaku stranu koja pokuša nešto.. i kraj rata
Guest- Guest
Starhemberg wrote:max123 wrote:dodik i cirka 99% republike smrtske.horny,moras pazit da ne izgubis reputaciju dobrog srbe..;)Starhemberg wrote:
2014-04-19
prckov wrote:ti nikad u bosni nisi biodva brata wrote:zato i govorim, ako bude fighta, muslimani bi pregazili RS u 48 sati..michaellcmacha wrote:oni u bosni su u ovih 20 godina imali kakav takav natalitet i imaju nešto mladih ljudi koji bi čini mi se rado u vojnike... sjećam se tamo 2008 u sesvetskom kraljevcu su delali neki epijevi mujadini i koliko sam ih skopčo oni su sve vrijeme za akciju, bit će da samo čekaju da ih se pusti s lanca.... i plus ovo što ti veliš, ma da ih dođe 20 000 i to je previše...dijagram wrote:Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.Starhemberg wrote:
Ma nisam za rat, zadnja opcija...nego ne daj Bože da ove vehabije krenu...
Sefer racuna na njih
bio sam .. u hercegovini na vjenačnju , ah čitluk.. lip gradić.. prolazim kraj međugorja bogte svi imaju ogromne viletine, žive ko bubreg u loju..
Guest- Guest
najgore je kada se rat "rasplamska" onda ga više nemože niti međunarodna zajednica ugasiti(hint: sirija , yuga itd)..
ali ako je međunarodnoj zajednici stalo do mira, odmah u početku se to može ugasiti, prije nego krenu prvi pucnji.. naravno za stol sjednu rusi, ameri, eu, i turci(relevatni faktori u Bosni) i adio..
svi zajedno bi vjerojatno zadržali status QUO(jer svima odgovara mir) , poništen referendum, dayton ostaje do daljnega i adio..
ali nikada ne znaš.. ako se ovi posvađaju gore(lako moguće) a onda ovi na terenu počnu divljati, nakon 3-4 mjeseca imaš opet pravi rat
ali ako je međunarodnoj zajednici stalo do mira, odmah u početku se to može ugasiti, prije nego krenu prvi pucnji.. naravno za stol sjednu rusi, ameri, eu, i turci(relevatni faktori u Bosni) i adio..
svi zajedno bi vjerojatno zadržali status QUO(jer svima odgovara mir) , poništen referendum, dayton ostaje do daljnega i adio..
ali nikada ne znaš.. ako se ovi posvađaju gore(lako moguće) a onda ovi na terenu počnu divljati, nakon 3-4 mjeseca imaš opet pravi rat
Guest- Guest
malo dobre mjuze,da olabavimo napetu temu.pa kaze..;)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
preko granice ih mogu pustit samo hrvati ili srbi, a mislis da bi i EU bila za isilovce da se nakupe? Nema od toga nistadijagram wrote:svakako su najspremniji za borbu, a koliko je to bitno ne treba ponavljatimichaellcmacha wrote:oni u bosni su u ovih 20 godina imali kakav takav natalitet i imaju nešto mladih ljudi koji bi čini mi se rado u vojnike... sjećam se tamo 2008 u sesvetskom kraljevcu su delali neki epijevi mujadini i koliko sam ih skopčo oni su sve vrijeme za akciju, bit će da samo čekaju da ih se pusti s lanca.... i plus ovo što ti veliš, ma da ih dođe 20 000 i to je previše...dijagram wrote:Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.Starhemberg wrote:Ma nisam za rat, zadnja opcija...nego ne daj Bože da ove vehabije krenu...kic wrote:
suicide squad?
Sefer racuna na njih
stiglo bi ih iz same europe(s ledja) na tisuce, a ovima s istoka to bi bio pravi izazov, rat s europskim krscanskim narodima
kod nas nece ratovati ni oni koji ratove prizivaju i zestoko navijaju:)
2014-04-19
Da se kladit da se i mi mijesamo....tako kaze dayton..q
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
krene rat u BiH, krepaje turizam u RH..
ako krepa turizam, nema epiju turista, nema plaće iz državnog proračun za predavanje magle..
ostaje bez $$$$ , nema mu drugo nego pušku u ruke i juriš na fraposa
ako krepa turizam, nema epiju turista, nema plaće iz državnog proračun za predavanje magle..
ostaje bez $$$$ , nema mu drugo nego pušku u ruke i juriš na fraposa
Guest- Guest
reko sam u bosni ne u hercegovinidva brata wrote:prckov wrote:ti nikad u bosni nisi biodva brata wrote:zato i govorim, ako bude fighta, muslimani bi pregazili RS u 48 sati..michaellcmacha wrote:oni u bosni su u ovih 20 godina imali kakav takav natalitet i imaju nešto mladih ljudi koji bi čini mi se rado u vojnike... sjećam se tamo 2008 u sesvetskom kraljevcu su delali neki epijevi mujadini i koliko sam ih skopčo oni su sve vrijeme za akciju, bit će da samo čekaju da ih se pusti s lanca.... i plus ovo što ti veliš, ma da ih dođe 20 000 i to je previše...dijagram wrote:
Kad bi krenuo kakav sukob bosnu bi preplavili borci iz islamskih zemalja.
Sefer racuna na njih
bio sam .. u hercegovini na vjenačnju , ah čitluk.. lip gradić.. prolazim kraj međugorja bogte svi imaju ogromne viletine, žive ko bubreg u loju..
2014-04-19
Mislim da ih ne zanima : dopizdio im je ruski privjesak u BiH.dva brata wrote:najgore je kada se rat "rasplamska" onda ga više nemože niti međunarodna zajednica ugasiti(hint: sirija , yuga itd)..
Mali zeleni su dobili signal od Washingtona.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dodo sto si kuho sad ces kusati...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Epi juri prema srpskoj, opet su ugroženi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Mislim da ih ne zanima : dopizdio im je ruski privjesak u BiH.dva brata wrote:najgore je kada se rat "rasplamska" onda ga više nemože niti međunarodna zajednica ugasiti(hint: sirija , yuga itd)..
Mali zeleni su dobili signal od Washingtona.
moguće.. i onda preko hrvatske idu muđahedini kao pomoć muslimanima(naredba amera).. rat bi bio brzo gotov
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vucić premijeru RS-a: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
Page 4 of 13