Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
Page 1 of 1
Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
http://www.direktno.hr/eu-i-svijet/zbog-prijetnji-prijavljen-clan-vucicevog-sns-a-j-cu-joj-majku-ustasku-vidjet-ce-ona-tko-sam-ja-169175/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
'hitnu reakciju'..evo samo sto nisu
2015-09-08
Re: Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
zar još ima hrvata u srbiji
ocito ima..ali izgleda lose prolaze...tre wrote:zar još ima hrvata u srbiji
2015-09-08
ova izgleda da je valjda jedina u majdanpeku...pa se šilji kurac na toj jedinki
2015-09-08
kad sam vec na tapetu,
prvo, neverovatno da njihov
verbalni sukob eskalira tako visoko.
drugo, da se procesuira.
trece, da se sacini uporedni pregled,
ovakvih vredjanja u srbiji i hrvatskoj.
cetvrto, bas me interesuje odakle
ja doticni, poreklo.
prvo, neverovatno da njihov
verbalni sukob eskalira tako visoko.
drugo, da se procesuira.
trece, da se sacini uporedni pregled,
ovakvih vredjanja u srbiji i hrvatskoj.
cetvrto, bas me interesuje odakle
ja doticni, poreklo.
Guest- Guest
malo mi je sumnjivo da je stari srbin.
mozda su njegovi nagrabusali u hr.
ovako, da neko iz cista mira,
u cen.srbiji, psuje malobrojne
hrvate, tesko.
pa ni u beogradu nije to prisutno,
posebno ne na licnom nivou.
da neko psuje komsiju zato sto je hrvat.
za vojvodinu ne garantujem, tamo ima
puno stradalih srba iz doba ndh i devedesetih. ima i u bg itd, ali druga je klima.
hrvate, tesko.
puno stradalih srba iz doba ndh i devedesetih. ima i u bg itd, ali druga je klima.
Guest- Guest
gle...radi se o gradicu u sjeverositocnoj srbiji gdje valjda ima par hrvata..ocito je da je zenska sve legalno napravila i ima papire...ali ovome to smeta..pa sam je rekao da nece da pare zarađuje...i ovaj slucaj nije od danas nego od prije....dakle..jednazba je jednostavna tko hoce da je shvati...pizzon wrote:malo mi je sumnjivo da je stari srbin.
hrvate, tesko.
2015-09-08
Similar topics
» Ovo se u Hrvatskoj ne može desiti : U programu uživo zaratili ambasador Izraela i Palestine u Srbiji
» U Srbiji placu zbog kosarice Sulji:Koli moze 'uvazeni' Suljo ne moze
» UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Sve su to zakuhali Mađari, majku im ustašku
» U Srbiji placu zbog kosarice Sulji:Koli moze 'uvazeni' Suljo ne moze
» UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Sve su to zakuhali Mađari, majku im ustašku
Page 1 of 1