UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
Most je još gori od nas jer surađuje sa nama i sluša što mi kažemo kužiš retardu?RayMabus wrote:Kradezeovci su gori od Srba.crvenkasti wrote:Hrvati i Srbi su peirodni neprijatelji, a Hrvati i muslimani se na silu.
Srbi su narod ko i svaki drugi , četnici su isti kuraz ko i ustaše tako da ja razlikujem pojmove Srbin i četnik.
Guest- Guest
Re: UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
Ma kuda ćeš jadan nebio, gdje baš ti da pišeš ovakve budalaštine? Pa srbija je okružena natovim članicama i nema da pisne a kamoli da sprovodi neku rusku politiku u natovom dvorištu. Okani se sisanja vesla i počni razmišljati svojom glavom.Serbinho-3 wrote:tre911 wrote:A jebote koje ti droge konzumiraš??? Ti misliš da će ijedna ruska raketa doći u natovo dvorište??? de zapitaj se jel imaš šanse da na vrijeme prekineš sa tom drogom što si trpaš u heroin da ostaneš koliko toliko normalan.Serbinho-3 wrote:RS proglasi nezavisnost, Putin postavi rakete, baze, prizna RS kao nezavisnu drzavu i sta ce ovi iz EU, lupiti sankcije ili napasti???
Trcanje Zapada grlom u jagode, tipa Kosovo i slicno, moze se vratiti kao bumerang.
Jedina sansa im je mozda Tramp, ali oni kazu za njega da je neotesana budaletina.
Ajde ne baljezgaj.
Dodik ne radi nista za sta nema Rusku podrsku.
Moze sutra postaviti bazu Rusku, raketne sisteme, SU-35, pridruziti se toj Evropsko Kaspijskoj Uniji ili kako vec da se zove sa Belorusijom, Kazahstanom, Rusima i slicno.
Njega Evropa ionako ne zanima, jer mu pakuju Muju i Hasu a usput i familiju istih sa Bliskog Istoka.
Rakete u NATO dvoriste je tebi palo na pamet, droga takodje, vidim da se u istu razumes.
Ne znam sta se kuva, ali gura referendum.
Kada budete vratili Kosovo, vratice vam se RS, bi glasio recimo Putinov odgovor sutra.
Guest- Guest
Bisesksualan sam. Mogu ti hebat malter al necu jer si kreten.....to se samo tako kaže kradezeov tupane.tre911 wrote:Kome ti to možeš jebvati majku idiote kada si obična pederčina?RayMabus wrote:Nebitno. Ovo će mi sad iduce četri godine bit najveca sodistifikacija da mogu jebavat kradezeovcima majku kretensku i da im Vučić preko Pupovca bez kojega PLenky nemože vladat kroji sudbinu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Eto ....Pupovac je zalog da necedu Srbi i Hrvati ratovat ....bar iduce četri godine jer brez njega PLenky i kradeze nemože vladat brez MOSTa koji bi potjerao uhljebe.
Mislim bolje da ne ratuju al ovome kretenu Treu moram pošto prica o nekom ratovanju protiv rs a glasova je za kradeze ....moram mu reč : UMUKNI KRETENČINO JEDNA NA IDUČE ČETRI GODINE.
e ondanakon četiri godine dolazi sdp ide presijecanje koridora i zabijanje zastave islamske države u banja luku da tre i hasanče budu mirni :)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
SRBIJA DOMINIŠE --kradeze i uhljebi 61 + Beljak i lopovi 5 + Pupovac i Vučić 3 + manjine Romi rulls 5 + Bandić i ercegovacka mafija 2 + Glavaš i Glasnović 2 = 78
Pupovac i Vučić 3
IMA BRE DA PLENKY JEDE VUČIĆU IZ RUKE ZA ONA TRI SRPSKA MANDATA ...PUPOVAC I COMPANY
BRE KRADEZE
Pupovac i Vučić 3
IMA BRE DA PLENKY JEDE VUČIĆU IZ RUKE ZA ONA TRI SRPSKA MANDATA ...PUPOVAC I COMPANY
BRE KRADEZE
2014-04-11
Ma ti si kretenčina glupava, kakve veze ima to šta ja glasujem za HDZ ili za nekoga drugoga sa ovom temom idiote nedojebani tulavi? No kad već sereš do jučer si navijao da most ide u koaliciju sa HDZom a sada su uletile one ljige iz HSSa i sad most ne može ucjenjivati pa si ljut do bola. Ako si ljut idi jebi mater političarima mene se okanio za dulji rok imbecilčino dok ti se kockice ne poslože u tulavoj glavurdi. Jel jasno imbecilu ili da ti to neko pokuša još i nacrtati?RayMabus wrote:Bisesksualan sam. Mogu ti hebat malter al necu jer si kreten.....to se samo tako kaže kradezeov tupane.tre911 wrote:Kome ti to možeš jebvati majku idiote kada si obična pederčina?RayMabus wrote:Nebitno. Ovo će mi sad iduce četri godine bit najveca sodistifikacija da mogu jebavat kradezeovcima majku kretensku i da im Vučić preko Pupovca bez kojega PLenky nemože vladat kroji sudbinu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Eto ....Pupovac je zalog da necedu Srbi i Hrvati ratovat ....bar iduce četri godine jer brez njega PLenky i kradeze nemože vladat brez MOSTa koji bi potjerao uhljebe.
Mislim bolje da ne ratuju al ovome kretenu Treu moram pošto prica o nekom ratovanju protiv rs a glasova je za kradeze ....moram mu reč : UMUKNI KRETENČINO JEDNA NA IDUČE ČETRI GODINE.
e ondanakon četiri godine dolazi sdp ide presijecanje koridora i zabijanje zastave islamske države u banja luku da tre i hasanče budu mirni :)
Guest- Guest
SRBIJA DOMINIŠE --kradeze i uhljebi 61 + Beljak i lopovi 5 + Pupovac i Vučić 3 + manjine Romi rulls 5 + Bandić i ercegovacka mafija 2 + Glavaš i Glasnović 2 = 78tre911 wrote:Ma ti si kretenčina glupava, kakve veze ima to šta ja glasujem za HDZ ili za nekoga drugoga sa ovom temom idiote nedojebani tulavi? No kad već sereš do jučer si navijao da most ide u koaliciju sa HDZom a sada su uletile one ljige iz HSSa i sad most ne može ucjenjivati pa si ljut do bola. Ako si ljut idi jebi mater političarima mene se okanio za dulji rok imbecilčino dok ti se kockice ne poslože u tulavoj glavurdi. Jel jasno imbecilu ili da ti to neko pokuša još i nacrtati?RayMabus wrote:Bisesksualan sam. Mogu ti hebat malter al necu jer si kreten.....to se samo tako kaže kradezeov tupane.tre911 wrote:Kome ti to možeš jebvati majku idiote kada si obična pederčina?RayMabus wrote:Nebitno. Ovo će mi sad iduce četri godine bit najveca sodistifikacija da mogu jebavat kradezeovcima majku kretensku i da im Vučić preko Pupovca bez kojega PLenky nemože vladat kroji sudbinu.epikur37 wrote:
Pupovac i Vučić 3
BRE KRADEZE
2014-04-11
Pa pojedoi taj sendvič više, MOST i HDZ idu u koaliciju pa ćeš morati ne samo taj sendvič progutati nego i govna što si tu izasrao. A sad marš u kuću i tamo čekaj daljnji razvoj događaja.RayMabus wrote:SRBIJA DOMINIŠE --kradeze i uhljebi 61 + Beljak i lopovi 5 + Pupovac i Vučić 3 + manjine Romi rulls 5 + Bandić i ercegovacka mafija 2 + Glavaš i Glasnović 2 = 78tre911 wrote:Ma ti si kretenčina glupava, kakve veze ima to šta ja glasujem za HDZ ili za nekoga drugoga sa ovom temom idiote nedojebani tulavi? No kad već sereš do jučer si navijao da most ide u koaliciju sa HDZom a sada su uletile one ljige iz HSSa i sad most ne može ucjenjivati pa si ljut do bola. Ako si ljut idi jebi mater političarima mene se okanio za dulji rok imbecilčino dok ti se kockice ne poslože u tulavoj glavurdi. Jel jasno imbecilu ili da ti to neko pokuša još i nacrtati?RayMabus wrote:Bisesksualan sam. Mogu ti hebat malter al necu jer si kreten.....to se samo tako kaže kradezeov tupane.tre911 wrote:Kome ti to možeš jebvati majku idiote kada si obična pederčina?RayMabus wrote:
Nebitno. Ovo će mi sad iduce četri godine bit najveca sodistifikacija da mogu jebavat kradezeovcima majku kretensku i da im Vučić preko Pupovca bez kojega PLenky nemože vladat kroji sudbinu.
Pupovac i Vučić 3
BRE KRADEZE
Guest- Guest
Mislim da MOST i ovaj HDZ ne idu u koaliciju.
Ono šta je dovelo ovu državu u raspad ne može biti dio riješenja problema.
Nema koalicije.
Neka ti Vučić bude šef.
Ono šta je dovelo ovu državu u raspad ne može biti dio riješenja problema.
Nema koalicije.
Neka ti Vučić bude šef.
2014-04-11
Thank you for coming, it's been very nice to have you here, and i'm glad that you settled your relations with Bosniacks, however i'd like to ask you one more thing before you go; why the fuck are you growing a goddamned pussy under you nose?!
luđak jedanudba wrote:
Thank you for coming, it's been very nice to have you here, and i'm glad that you settled your relations with Bosniacks, however i'd like to ask you one more thing before you go; why the fuck are you growing a goddamned pussy under you nose?!
Guest- Guest
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vucić premijeru RS-a: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
Page 13 of 13