UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
Cuj kad skužiš da je NATOu pun kurza srpskog svrstavanja uz Rusiju i ovog privjeska ruskog u BiH onda sam ja rekao isto šta i tu samo to nisam rekao direktno.max123 wrote:i turska je nato.pa odradjuje svoje interese.nato je kurac.pogotovo u ovom buckurisu od bosne nemeoze i da hoce nesto suvislo napravit..RayMabus wrote:MI smo u NATOu ....tako da ...šta Amerika kaže to je to.max123 wrote:sta pametujete koju p materinu?nema druge,triba stat uz balije.zasto?manje zlo!kratko-jasno.a onda se dogovorit.mozda cak i jedan dio zadobijemo i vratimo na pradidovsku.ko nece u svoj tor i mirna bosna..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: UZBUNA u Srbiji!Vučić prekida posjetu SAD-e zbog Seferovih prijetnji ratom Republici Srpskoj
Ja bih da se taj rat ogranici na Eru i Stanojka..nema potrebe dalje siriti..
Guest- Guest
nije granica samo granicar, svi ljudi koji zive blizu su granica, kako si ti zamislio da neko ide stran kroz tvoju zemlju ne zna ni jezik I prolazi kroz sela a da ih neko ne primjeti. Da ne govorim u ogromnom broju kolko bi ih trebalo da iole mijenjaju stvar na terenu. Drugo su tvoje zelje a drugo stvarnost, to sto bi ti volio da dodu u bih je druga stvar. Uostalom nema rata, gubim vrijeme na tebemichaellcmacha wrote:ne mreš blvt... pa koji graničari jebote gdje ti živiš... 1400 kilometara granice i 1100 graničnih policajaca od kojih je pol na bolovanju...:))
2014-04-19
Mhhh... ..one iste koji digose prije neki dan 900 optuznica protiv RH vojske?'..pa bas..nije dobro sto vucete stigmu od ww2,nakon njihova koljanja svega na sto su naisli,pa vas jos i naguzise nakon Domovinskog,i treci puta bi vi,kako Ero kaze,na iste grabulje nagazili..max123 wrote:sta pametujete koju p materinu?nema druge,triba stat uz balije.zasto?manje zlo!kratko-jasno.a onda se dogovorit.mozda cak i jedan dio zadobijemo i vratimo na pradidovsku.ko nece u svoj tor i mirna bosna..
Max,Max...
Guest- Guest
pajdo,kako god pocenes,nije idealno.no,kazem,balije su manje zlo,daleko manje zlo.nama su srbi prirodni neprijatelj,to je tako i amen.srbadija je usla u Hrvatski trbuh,to se ni u snu nije smilo desit,ali sad se mora spasavat sto se spasit moze.Hrvati i srpcad mora djelit ili drina ili zid.nema druge..bogomdani wrote:Mhhh... ..one iste koji digose prije neki dan 900 optuznica protiv RH vojske?'..pa bas..nije dobro sto vucete stigmu od ww2,nakon njihova koljanja svega na sto su naisli,pa vas jos i naguzise nakon Domovinskog,i treci puta bi vi,kako Ero kaze,na iste grabulje nagazili..max123 wrote:sta pametujete koju p materinu?nema druge,triba stat uz balije.zasto?manje zlo!kratko-jasno.a onda se dogovorit.mozda cak i jedan dio zadobijemo i vratimo na pradidovsku.ko nece u svoj tor i mirna bosna..
Max,Max...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Amerikanci su danas malo letili sa svojim f 16 poviše Slunja ....nije njima problem produžit do BL.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-hrvatska-amerika-i-saveznici-pokazali-vojnu-silu-na-poligonu-u-slunju-odrzava-se-velika-vojna-vjezba-u-kojoj-sudjeluju-i-mocni-lovci-f-16/4712195/#&gid=4712219&pid=4712177
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-hrvatska-amerika-i-saveznici-pokazali-vojnu-silu-na-poligonu-u-slunju-odrzava-se-velika-vojna-vjezba-u-kojoj-sudjeluju-i-mocni-lovci-f-16/4712195/#&gid=4712219&pid=4712177
2014-04-11
Oke,iz vase perspektive,srbi su jasno protivnici..lakse se tu nositi sa tom cinjenicom,no Balije,...eeee,,dok je vuna,kukaju i zapomazu,traze pomoc,dok ojacaju,dobijete jatagan u ledja od njih..po meni,ta sorta je gora za hendlati i opcenito sa njima imati posela...kakogod,kako si prostrete,tako cete i leci..max123 wrote:pajdo,kako god pocenes,nije idealno.no,kazem,balije su manje zlo,daleko manje zlo.nama su srbi prirodni neprijatelj,to je tako i amen.srbadija je usla u Hrvatski trbuh,to se ni u snu nije smilo desit,ali sad se mora spasavat st se spasit moze.Hrvati i srpcad morad djelitz ili drina ili zid.nema druge..bogomdani wrote:Mhhh... ..one iste koji digose prije neki dan 900 optuznica protiv RH vojske?'..pa bas..nije dobro sto vucete stigmu od ww2,nakon njihova koljanja svega na sto su naisli,pa vas jos i naguzise nakon Domovinskog,i treci puta bi vi,kako Ero kaze,na iste grabulje nagazili..max123 wrote:sta pametujete koju p materinu?nema druge,triba stat uz balije.zasto?manje zlo!kratko-jasno.a onda se dogovorit.mozda cak i jedan dio zadobijemo i vratimo na pradidovsku.ko nece u svoj tor i mirna bosna..
Max,Max...
Guest- Guest
onda su prelazili preko granice legalno jer ih se pustalo, kakvo di gdje ko..o cemu pricas. Srbi drze granicu pa je normalno da je mogu I prec, kako ces to poredit sa mudzosima, I na kraju, naravno da je broj bitanmichaellcmacha wrote:prelazit će kako tko i kako gdje i kako... i onda se išlo i prelazilo svakako.... a brojevi.... oni su uvijek relativni tako da nema potrebe da ih navodiš u konkretnom smislu.... činjenica je da nikakav problem nije da u BiH uđu islamski militanti u značajnijem broju.... kao što nikakav problem ne bi bio ni da uđu srpski militanti.... kad bi ih kojim slučajem bilo.... a nas neću ni spominjati....prckov wrote:dakle prece preko hrvatske granice pjeske jer je propusno I to komada 20 000- 100 000, jaka vam policija onda I drzava svaka cast. Nego, sto prosli put nisu tako prelazili nego bas bukvalno na granici prelazilimichaellcmacha wrote:ma koje granice, o čemu ti snatriš, jel ti uopće znaš da su sve ove granice propusne da propusnije ne mogu biti... čak i ove sa ogradom su propišane....šta misliš da se prek granice prelazi samo na graničnom prijelazu... bogstobom pa granica se prelazila dok je postojala mrtva straža koju je vojska držala, a kamoli sad kad ju policija koje ni nema čuva....prckov wrote:koje bolan igre, sta sapces..reci. Ko ce ih pustit preko granicemichaellcmacha wrote:
nebitno je to što se bune, to ne znači da i brane odlazak... očito ti baš i ne kužiš kako se te igre igraju....
2014-04-19
zato kazem,oni koji se vrate "pradidovskoj viri",tu mislim na svoje Hrvatsko podrijetlo,a znam da ih ima dosta,njima triba otvorit vrata.tzv.bosnjama dati njihov pregledan dio i zdrao.lakse se je ipak raskusurat u dvoje nego u troje.ja mislim da tu nema dileme..bogomdani wrote:
Oke,iz vase perspektive,srbi su jasno protivnici..lakse se tu nositi sa tom cinjenicom,no Balije,...eeee,,dok je vuna,kukaju i zapomazu,traze pomoc,dok ojacaju,dobijete jatagan u ledja od njih..po meni,ta sorta je gora za hendlati i opcenito sa njima imati posela...kakogod,kako si prostrete,tako cete i leci..
2015-10-28
Šta NATO odluci tako ce bit.bogomdani wrote:Oke,iz vase perspektive,srbi su jasno protivnici..lakse se tu nositi sa tom cinjenicom,no Balije,...eeee,,dok je vuna,kukaju i zapomazu,traze pomoc,dok ojacaju,dobijete jatagan u ledja od njih..po meni,ta sorta je gora za hendlati i opcenito sa njima imati posela...kakogod,kako si prostrete,tako cete i leci..max123 wrote:pajdo,kako god pocenes,nije idealno.no,kazem,balije su manje zlo,daleko manje zlo.nama su srbi prirodni neprijatelj,to je tako i amen.srbadija je usla u Hrvatski trbuh,to se ni u snu nije smilo desit,ali sad se mora spasavat st se spasit moze.Hrvati i srpcad morad djelitz ili drina ili zid.nema druge..bogomdani wrote:Mhhh... ..one iste koji digose prije neki dan 900 optuznica protiv RH vojske?'..pa bas..nije dobro sto vucete stigmu od ww2,nakon njihova koljanja svega na sto su naisli,pa vas jos i naguzise nakon Domovinskog,i treci puta bi vi,kako Ero kaze,na iste grabulje nagazili..max123 wrote:sta pametujete koju p materinu?nema druge,triba stat uz balije.zasto?manje zlo!kratko-jasno.a onda se dogovorit.mozda cak i jedan dio zadobijemo i vratimo na pradidovsku.ko nece u svoj tor i mirna bosna..
Max,Max...
2014-04-11
Kako god zelite..to je vasa odluka..max123 wrote:zato kazem,oni koji se vrate "pradidovskoj viri",tu mislim na svoje Hrvatsko podrijetlo,a znam da ih ima dosta,njima triba otvorit vrata.tzv.bosnjama dati njihov pregledan dio i zdrao.lakse se je ipak raskusurat u dvoje nego u troje.ja mislim da tu nema dileme..bogomdani wrote:
Oke,iz vase perspektive,srbi su jasno protivnici..lakse se tu nositi sa tom cinjenicom,no Balije,...eeee,,dok je vuna,kukaju i zapomazu,traze pomoc,dok ojacaju,dobijete jatagan u ledja od njih..po meni,ta sorta je gora za hendlati i opcenito sa njima imati posela...kakogod,kako si prostrete,tako cete i leci..
Guest- Guest
max123 wrote:zato kazem,oni koji se vrate "pradidovskoj viri",tu mislim na svoje Hrvatsko podrijetlo,a znam da ih ima dosta,njima triba otvorit vrata.tzv.bosnjama dati njihov pregledan dio i zdrao.lakse se je ipak raskusurat u dvoje nego u troje.ja mislim da tu nema dileme..bogomdani wrote:
Ma nema nikakve dileme, sve je to lagano i pizdarija opcenito. Odma sutra to napraviti :))
Guest- Guest
Mdaaaa..RayMabus wrote:Šta NATO odluci tako ce bit.bogomdani wrote:Oke,iz vase perspektive,srbi su jasno protivnici..lakse se tu nositi sa tom cinjenicom,no Balije,...eeee,,dok je vuna,kukaju i zapomazu,traze pomoc,dok ojacaju,dobijete jatagan u ledja od njih..po meni,ta sorta je gora za hendlati i opcenito sa njima imati posela...kakogod,kako si prostrete,tako cete i leci..max123 wrote:pajdo,kako god pocenes,nije idealno.no,kazem,balije su manje zlo,daleko manje zlo.nama su srbi prirodni neprijatelj,to je tako i amen.srbadija je usla u Hrvatski trbuh,to se ni u snu nije smilo desit,ali sad se mora spasavat st se spasit moze.Hrvati i srpcad morad djelitz ili drina ili zid.nema druge..bogomdani wrote:Mhhh... ..one iste koji digose prije neki dan 900 optuznica protiv RH vojske?'..pa bas..nije dobro sto vucete stigmu od ww2,nakon njihova koljanja svega na sto su naisli,pa vas jos i naguzise nakon Domovinskog,i treci puta bi vi,kako Ero kaze,na iste grabulje nagazili..max123 wrote:sta pametujete koju p materinu?nema druge,triba stat uz balije.zasto?manje zlo!kratko-jasno.a onda se dogovorit.mozda cak i jedan dio zadobijemo i vratimo na pradidovsku.ko nece u svoj tor i mirna bosna..
Max,Max...
Guest- Guest
Veži konja kako gazda kaže ....a gazdi je pun kuraz ruskog privjeska u BiH i srpskog šurovanja sa Putinom pa cemo konja privezat u BL.
2014-04-11
svetac,kruva mu,pa ti si nas decko-slavonac.racunamo na te,100%..;)bogomdani wrote:
Kako god zelite..to je vasa odluka..
2015-10-28
A sve ostalo su nijanse.RayMabus wrote:Veži konja kako gazda kaže ....a gazdi je pun kuraz ruskog privjeska u BiH i srpskog šurovanja sa Putinom pa cemo konja privezat u BL.
2014-04-11
a JOK..niti za bilo ciji racun se vise ne picim..sad treba novce zbrinuti...eto,odrasla i Mlada generacija..Yoda,Longi,i tako...max123 wrote:svetac,kruva mu,pa ti si nas decko-slavonac.racunamo na te,100%..;)bogomdani wrote:
Guest- Guest
Ja sam internet warior.bogomdani wrote:a JOK..niti za bilo ciji racun se vise ne picim..sad treba novce zbrinuti...eto,odrasla i Mlada generacija..Yoda,Longi,i tako...max123 wrote:svetac,kruva mu,pa ti si nas decko-slavonac.racunamo na te,100%..;)bogomdani wrote:
2014-04-11
kako god,nek te imaju u vidu..jak si i stamen,pa mos golim rukama kao blek stena..
Guest- Guest
ma jasno,ali u dubini duse ti znas di ti je misto.;)jel tako?tako je vala.tamburica,cvarci,ravnica,cakijanje.priznaj da ti to vec sad fali u danke dojclandu.meni je.iako svaki put kad otidjem doli,razocaram se,pa nazad,pa jovo nanovo.to je tako i tu nema pomoci..:))bogomdani wrote:
a JOK..niti za bilo ciji racun se vise ne picim..sad treba novce zbrinuti...eto,odrasla i Mlada generacija..Yoda,Longi,i tako...
2015-10-28
Svi bi ratovali eh....koi vam je kurac bokte? :)
Guest- Guest
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vucić premijeru RS-a: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Kriza sve jača:Hitan sastanak državnog vrha u Beogradu zbog referenduma u Republici Srpskoj
» Kako kaže Pižon:'To se u Srbiji ne može desiti'!Zbog prijetnji prijavljen član Vučićevog SNS-a:'J...ću joj majku ustašku'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
Page 7 of 13