GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Moze. Ali to ce vec biti ustaska trojka.Regoč wrote:Svratite do mene na Mars, ali bez ćuke, njega pošaljite na Andromedu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Haha. Evo sad možes i mirno zaspati.tre911 wrote:eto hvala na infu :)) To mi jako puno znači :)red wolf wrote:3600 godina...tre911 wrote:Ezek je sa Nibirua a taj se pojavi u našem solarnom sustavu svakih 5ooo godina. Jel ti shavaćaš kakvu mi privilegiju imamo da je ezek među nama i da nas prosvjetljuje :)kaja_333 wrote:On i ja idemo na Neptun . Ti nas dođi posjetiti svemirskim brodom.red wolf wrote:
Sve si razumio...Nego da te pitam, što ćeš biti u budućnosti kad nacionalizam nestane?
2015-08-15
tre911 wrote:ah da, po tebe će doći svemirski brod i otpratiti te barem do andromedered wolf wrote:Ne brini za mene životinjo ljudska, brini se za sebe...tre911 wrote:Dečko kasno je za tebe, peri zubiće i trk u krevet dok teta koja te čuva nije došla i vidjela da joj po kompu prčkaš.red wolf wrote:Strašno je koliko možete biti glupi.....tre911 wrote:
Što prije beštija ode to bolje za sve u evropi, previše je štete napravila i još uvijek je pravi.
Guest- Guest
Pa ja jesam malo.red wolf wrote:Zapravo, vi ljudi ste žalosni...kaja_333 wrote:On i ja idemo na Neptun . Ti nas dođi posjetiti svemirskim brodom.red wolf wrote:Sve si razumio...Nego da te pitam, što ćeš biti u budućnosti kad nacionalizam nestane?tre911 wrote:Veliš nisu ti pomogle terapije pa ti se ne da više ići a?red wolf wrote:
Nema potrebe...
2015-08-15
Pa ne baš.kaja_333 wrote:Haha. Evo sad možes i mirno zaspati.tre911 wrote:eto hvala na infu :)) To mi jako puno znači :)red wolf wrote:3600 godina...tre911 wrote:Ezek je sa Nibirua a taj se pojavi u našem solarnom sustavu svakih 5ooo godina. Jel ti shavaćaš kakvu mi privilegiju imamo da je ezek među nama i da nas prosvjetljuje :)kaja_333 wrote:
On i ja idemo na Neptun . Ti nas dođi posjetiti svemirskim brodom.
red wolf-
2016-02-10
To je dobro za tebe.kaja_333 wrote:Pa ja jesam malo.red wolf wrote:Zapravo, vi ljudi ste žalosni...kaja_333 wrote:On i ja idemo na Neptun . Ti nas dođi posjetiti svemirskim brodom.red wolf wrote:Sve si razumio...Nego da te pitam, što ćeš biti u budućnosti kad nacionalizam nestane?tre911 wrote:
Veliš nisu ti pomogle terapije pa ti se ne da više ići a?
red wolf-
2016-02-10
Je, odlično.red wolf wrote:To je dobro za tebe.kaja_333 wrote:Pa ja jesam malo.red wolf wrote:Zapravo, vi ljudi ste žalosni...kaja_333 wrote:On i ja idemo na Neptun . Ti nas dođi posjetiti svemirskim brodom.red wolf wrote:
Sve si razumio...Nego da te pitam, što ćeš biti u budućnosti kad nacionalizam nestane?
2015-08-15
Kratko i jasno: pobit sve vanzemaljce. Sive, zelene, crvene, žute, debele, mršave, sve. S Andromede, Venere, Nibiru, Plutona, Marsa i onu stoku iz druge galaksije. S ticalima koji izgledaju kao bogomoljke i one druge koji izgledaju kao gušteri. GMO i prirodno uzgojene. Jebo mater svemiru, sve ćemo vas pobit.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kaja_333 wrote:Pa ja jesam malo.red wolf wrote:Zapravo, vi ljudi ste žalosni...kaja_333 wrote:On i ja idemo na Neptun . Ti nas dođi posjetiti svemirskim brodom.red wolf wrote:Sve si razumio...Nego da te pitam, što ćeš biti u budućnosti kad nacionalizam nestane?tre911 wrote:Veliš nisu ti pomogle terapije pa ti se ne da više ići a?red wolf wrote:
Nema potrebe...
DA! Suze ti je Bog dao s razlogom životinjo ljudska.kaja_333 wrote:Je, odlično.red wolf wrote:To je dobro za tebe.kaja_333 wrote:Pa ja jesam malo.red wolf wrote:Zapravo, vi ljudi ste žalosni...kaja_333 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Tnx:)kic wrote:kaja_333 wrote:Pa ja jesam malo.red wolf wrote:Zapravo, vi ljudi ste žalosni...kaja_333 wrote:On i ja idemo na Neptun . Ti nas dođi posjetiti svemirskim brodom.red wolf wrote:
2015-08-15
red wolf wrote:Pa ne baš.kaja_333 wrote:Haha. Evo sad možes i mirno zaspati.tre911 wrote:eto hvala na infu :)) To mi jako puno znači :)red wolf wrote:3600 godina...tre911 wrote:
Ezek je sa Nibirua a taj se pojavi u našem solarnom sustavu svakih 5ooo godina. Jel ti shavaćaš kakvu mi privilegiju imamo da je ezek među nama i da nas prosvjetljuje :)
a što te muči?
Guest- Guest
A što ako su jako slični ljudima? Što onda?melkior wrote:Kratko i jasno: pobit sve vanzemaljce. Sive, zelene, crvene, žute, debele, mršave, sve. S Andromede, Venere, Nibiru, Plutona, Marsa i onu stoku iz druge galaksije. S ticalima koji izgledaju kao bogomoljke i one druge koji izgledaju kao gušteri. GMO i prirodno uzgojene. Jebo mater svemiru, sve ćemo vas pobit.
red wolf-
2016-02-10
Sve ćemo koloniziratikaja_333 wrote:Moze. Ali to ce vec biti ustaska trojka.Regoč wrote:Svratite do mene na Mars, ali bez ćuke, njega pošaljite na Andromedu.
Guest- Guest
Pa da, dodaj malo octa i limunske kiseline, imaš izvrsno sredstvo za čišćenje Dodaj još sodu bikarbonu i dobit ćeš sraćkured wolf wrote:DA! Suze ti je Bog dao s razlogom životinjo ljudska.kaja_333 wrote:Je, odlično.red wolf wrote:To je dobro za tebe.kaja_333 wrote:Pa ja jesam malo.red wolf wrote:
Zapravo, vi ljudi ste žalosni...
2015-08-09
Je crveni vuče , i nogu mi je dao s razlogom i oko.red wolf wrote:DA! Suze ti je Bog dao s razlogom životinjo ljudska.kaja_333 wrote:Je, odlično.red wolf wrote:To je dobro za tebe.kaja_333 wrote:Pa ja jesam malo.red wolf wrote:
Zapravo, vi ljudi ste žalosni...
Briljiras večeras vidim.
2015-08-15
Onda ih pogotovo pobit jer mi je dovoljno da se svaki dan gledam u ogledalored wolf wrote:A što ako su jako slični ljudima? Što onda?melkior wrote:Kratko i jasno: pobit sve vanzemaljce. Sive, zelene, crvene, žute, debele, mršave, sve. S Andromede, Venere, Nibiru, Plutona, Marsa i onu stoku iz druge galaksije. S ticalima koji izgledaju kao bogomoljke i one druge koji izgledaju kao gušteri. GMO i prirodno uzgojene. Jebo mater svemiru, sve ćemo vas pobit.
2015-08-09
Ja cu se zaljubiti u jednog onda.red wolf wrote:A što ako su jako slični ljudima? Što onda?melkior wrote:Kratko i jasno: pobit sve vanzemaljce. Sive, zelene, crvene, žute, debele, mršave, sve. S Andromede, Venere, Nibiru, Plutona, Marsa i onu stoku iz druge galaksije. S ticalima koji izgledaju kao bogomoljke i one druge koji izgledaju kao gušteri. GMO i prirodno uzgojene. Jebo mater svemiru, sve ćemo vas pobit.
2015-08-15
Sve.tre911 wrote:Sve ćemo koloniziratikaja_333 wrote:Moze. Ali to ce vec biti ustaska trojka.Regoč wrote:Svratite do mene na Mars, ali bez ćuke, njega pošaljite na Andromedu.
2015-08-15
Je ali sam malo sada napet zbog svemirskih prostranstava koji su pred nama a sve zahvaljujući ezeku :)kaja_333 wrote:Haha. Evo sad možes i mirno zaspati.tre911 wrote:eto hvala na infu :)) To mi jako puno znači :)red wolf wrote:3600 godina...tre911 wrote:Ezek je sa Nibirua a taj se pojavi u našem solarnom sustavu svakih 5ooo godina. Jel ti shavaćaš kakvu mi privilegiju imamo da je ezek među nama i da nas prosvjetljuje :)kaja_333 wrote:
Guest- Guest
Pa ne baš...Dosađujem se...kaja_333 wrote:Je crveni vuče , i nogu mi je dao s razlogom i oko.red wolf wrote:DA! Suze ti je Bog dao s razlogom životinjo ljudska.kaja_333 wrote:Je, odlično.red wolf wrote:To je dobro za tebe.kaja_333 wrote:
Pa ja jesam malo.
Briljiras večeras vidim.
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» PAO ŠENGEN : Njemačka i Francuska za kontrolu šengenskih granica
» Erdogan prijeti otvaranjem granica migrantima
» BiH izgubila kontrolu nad migrantskom krizom...
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
» Erdogan prijeti otvaranjem granica migrantima
» BiH izgubila kontrolu nad migrantskom krizom...
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
Page 3 of 8