GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Noc:)tre911 wrote:Noć ekipo i nemojte ući u vorp dok se svi ne ukrcaju :))
Nećemo , polako ćemo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Aha :)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Koji Joža ? Broz? :)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:A sto je na naljepnicama ? :) kravice na nebeskim pašnjacima ?MaximusDecimusMiridije wrote:
A evo zadnji put bili oni....ono sta je i Kresimir Cosic bio. Iz Utah oni Mormoni. Dva lika dosla bas ono odijelo,kravata i tako. Bas mi jebeno zao bilo ljudi ono neki znaju bas biti neugodni. Ja pustio unutra sta cu od njih, sjeo s njima i oni rekli svoje,popili kavu,o stavili nekakve naljepnice i to je to bilo :)
Nije, jedna je bila nekakva kao prazna klupa....nesto je lik govorio simbolika neka bla bla bla kao ova klupa ceka vas u nasoj crkvi tako nesto. A druga je Joža bio.
:)) Isus.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pustite kršćanske misionare na miru, oni su ionako benigni. Moj je problem što mene jednostavno više nije briga za ništa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Pustite kršćanske misionare na miru, oni su ionako benigni. Moj je problem što mene jednostavno više nije briga za ništa.
Tehnicki ovo nije moguce. Da te nije briga za ništa, onda to nebi bio problem. Pošto te briga jer te nije briga za ništa znači da je problem evidentan. Što znači da te ipak briga. Samim time što te briga znači da briga pobija tvrdnju da te nije briga. Eto...izliječen si :)
Guest- Guest
Jedno je detekcija problema a drugo volja za njegovo rješavanjeMaximusDecimusMiridije wrote:melkior wrote:Pustite kršćanske misionare na miru, oni su ionako benigni. Moj je problem što mene jednostavno više nije briga za ništa.
Tehnicki ovo nije moguce. Da te nije briga za ništa, onda to nebi bio problem. Pošto te briga jer te nije briga za ništa znači da je problem evidentan. Što znači da te ipak briga. Samim time što te briga znači da briga pobija tvrdnju da te nije briga. Eto...izliječen si :)
2015-08-09
Zašto bi realno pokušavao rješiti problem? Ako pokušavaš rješiti problem ove vrste znači da priznaješ postojanje problema. Što te navlači u krug razmišljanja o nečemu o čemu nebi trebao razmišljati. Problem ne postoji, postoje nekakve izraženije trenutne emocije koje te bacaju u depresiju. Koje nestanu kad prestaneš razmišljati o tome.....mene to zna isto chopiti. Ja se onda drogiram i opijam na krachi period pa me pusti. Drkanje isto pomaže.
Guest- Guest
Ma mene hvata neka kombinacija melankolije i sujete pa me onda pere razdoblje totalne apatije i pasivnosti, a onda nakon toga razdoblje pojačane agresivnosti, često i unutar istog dana...Možda bih stvarno trebao početi pit, trijezan očito nisam svoj.MaximusDecimusMiridije wrote:Zašto bi realno pokušavao rješiti problem? Ako pokušavaš rješiti problem ove vrste znači da priznaješ postojanje problema. Što te navlači u krug razmišljanja o nečemu o čemu nebi trebao razmišljati. Problem ne postoji, postoje nekakve izraženije trenutne emocije koje te bacaju u depresiju. Koje nestanu kad prestaneš razmišljati o tome.....mene to zna isto chopiti. Ja se onda drogiram i opijam na krachi period pa me pusti. Drkanje isto pomaže.
2015-08-09
Treba se drogirat i pobit male zelene.melkior wrote:Ma mene hvata neka kombinacija melankolije i sujete pa me onda pere razdoblje totalne apatije i pasivnosti, a onda nakon toga razdoblje pojačane agresivnosti, često i unutar istog dana...Možda bih stvarno trebao početi pit, trijezan očito nisam svoj.MaximusDecimusMiridije wrote:Zašto bi realno pokušavao rješiti problem? Ako pokušavaš rješiti problem ove vrste znači da priznaješ postojanje problema. Što te navlači u krug razmišljanja o nečemu o čemu nebi trebao razmišljati. Problem ne postoji, postoje nekakve izraženije trenutne emocije koje te bacaju u depresiju. Koje nestanu kad prestaneš razmišljati o tome.....mene to zna isto chopiti. Ja se onda drogiram i opijam na krachi period pa me pusti. Drkanje isto pomaže.
2015-08-09
Ezeka identificirati, locirati i likvidirati. Nije on nikakav dobronamjerni prosvjetitelj, nego se prošli put napio pa je zaksnio na Nibiru kad je nestajao.
..a sto ce istocnonjemacka baba odrasla na dogmi komunizma svi su jednaki...jastreb wrote:Suditi joj za veleizdaju i konfiscirati joj imovinu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Navodno je bila oporba komunizmu. Njezino je djelovanje pogodnije za kapitaliste: masa jeftine radne snage. Jedino što ovi neće raditi.vuksadinare wrote:..a sto ce istocnonjemacka baba odrasla na dogmi komunizma svi su jednaki...jastreb wrote:Suditi joj za veleizdaju i konfiscirati joj imovinu.
Pa Manolić, vidite da je star ko Biblija.kaja_333 wrote:Aha :)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Koji Joža ? Broz? :)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:
A sto je na naljepnicama ? :) kravice na nebeskim pašnjacima ?
Nije, jedna je bila nekakva kao prazna klupa....nesto je lik govorio simbolika neka bla bla bla kao ova klupa ceka vas u nasoj crkvi tako nesto. A druga je Joža bio.
:)) Isus.
Sve je to lijepo, ali ne vidim nikakav plan B ako Turci otvore žicu.
Jedini plan je sporije radit dokumente, pa da ih ne uđe dnevno 5000 nego 2500.
Regoč wrote:Crveni Vuče, životinjo podljudska, javi se psihijatru!
Guest- Guest
Hoće li opći val europskog nezadovoljstva izazvanog terorizmom i migracijama u doglednoj budućnosti doprinijeti da se hrvatskoj obali i otočadi vrati mediteranski štih?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hoce. Uzece ih zabari...jastreb wrote:Hoće li opći val europskog nezadovoljstva izazvanog terorizmom i migracijama u doglednoj budućnosti doprinijeti da se hrvatskoj obali i otočadi vrati mediteranski štih?
Kolko znam,Turci sve vise kupuju objekte ne Jadranskoj obali..dakako,one velike hotele i elitna mjesta...
Guest- Guest
Kolko znam,Turci sve vise kupuju objekte ne Jadranskoj obali..dakako,one velike hotele i elitna mjesta...
Guest- Guest
To mi nije poznato.bogomdani wrote:Kolko znam,Turci sve vise kupuju objekte ne Jadranskoj obali..dakako,one velike hotele i elitna mjesta...
Pričalo se da je jedan novootvoreni hotelski kompleks kupio Arapin,ali kasnije se pokazalo da je bio Španjolac.
Znam za hotele u vlasništvu Slovaka,ali za Turke još nisam čuo.
Samo bi nam još to trebalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Plana nema, a samo je jedan: rafal na kopnu, potapanje na moru.udba wrote:Sve je to lijepo, ali ne vidim nikakav plan B ako Turci otvore žicu.
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» PAO ŠENGEN : Njemačka i Francuska za kontrolu šengenskih granica
» Erdogan prijeti otvaranjem granica migrantima
» BiH izgubila kontrolu nad migrantskom krizom...
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
» Erdogan prijeti otvaranjem granica migrantima
» BiH izgubila kontrolu nad migrantskom krizom...
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
Page 7 of 8