GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Plana nema, a samo je jedan: rafal na kopnu, potapanje na moru.udba wrote:Sve je to lijepo, ali ne vidim nikakav plan B ako Turci otvore žicu.
Jedini plan je sporije radit dokumente, pa da ih ne uđe dnevno 5000 nego 2500.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Zbog sigurnosnih razlogah ništa ne treba prodavati arapskomu kapitalu.jastreb wrote:To mi nije poznato.bogomdani wrote:Kolko znam,Turci sve vise kupuju objekte ne Jadranskoj obali..dakako,one velike hotele i elitna mjesta...
Pričalo se da je jedan novootvoreni hotelski kompleks kupio Arapin,ali kasnije se pokazalo da je bio Španjolac.
Znam za hotele u vlasništvu Slovaka,ali za Turke još nisam čuo.
Samo bi nam još to trebalo.
2014-04-14
ehhh..da je to bar tako lako..izvozas lovu preko visestrukih off-shore racuna,poreznih rajeva,napose,to das da ti sredi neka odvjetnicka agencija,i haj ti utvrdi podrijetlo..Moze se,doduse,ali ako imas brutalnu racunarsku mrezu..Regoč wrote:Zbog sigurnosnih razlogah ništa ne treba prodavati arapskomu kapitalu.jastreb wrote:To mi nije poznato.bogomdani wrote:Kolko znam,Turci sve vise kupuju objekte ne Jadranskoj obali..dakako,one velike hotele i elitna mjesta...
Pričalo se da je jedan novootvoreni hotelski kompleks kupio Arapin,ali kasnije se pokazalo da je bio Španjolac.
Znam za hotele u vlasništvu Slovaka,ali za Turke još nisam čuo.
Samo bi nam još to trebalo.
Guest- Guest
Ma, može se. Uvedeš pravilo da nema pravnih osobah kao vlasnikah, isključivo fizičke osobe.
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» PAO ŠENGEN : Njemačka i Francuska za kontrolu šengenskih granica
» Erdogan prijeti otvaranjem granica migrantima
» BiH izgubila kontrolu nad migrantskom krizom...
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
» Erdogan prijeti otvaranjem granica migrantima
» BiH izgubila kontrolu nad migrantskom krizom...
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
Page 8 of 8