Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 36 of 41
Page 36 of 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
veber wrote:a, kaj da klokočem?Noor wrote:Hooliganjetta wrote:Ujna mi je na ignore.veber wrote:ja ločem u birtiji. ne na forumu.Noor wrote:
loče
ovo postaje zabavno, hehe
veber, kvotaj i dalje
očeš pivu? :D
Guest- Guest
ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....
2015-08-08
pozvao sam previše ljudi.
sada moram na jebenu pumpu po 10gajbi
sada moram na jebenu pumpu po 10gajbi
2014-12-30
tako i trebaNoor wrote:tre911 wrote:Zavisi kako koga ogrebeš, sve se tu može iskonstruirati u trenu :)))Noor wrote:tre911 wrote:Ja sam prošao sve faze( doduše ne u jednom danu), od srbina, izdajnika, dezertera, ratnog profitera....i završio na kraju sa pederlukom pa znam kako to izgleda :DDNoor wrote:
a dešava se...al nitko u jednom danu nije uspio to što sam ja...biti i ujna i četnička glupača
dobro, još i lezba stignem biti, sad je to bude ustaška ili četnička, vidjećemo :D
znaš one akcije...NNNI
ja sam spremna
Guest- Guest
Ak je nekom opal šećer, evo kelač. Sfulala sam za jedan dan, but nobody is perfect.
Guest- Guest
sve smo požderali.Noor wrote:veber wrote:a, kaj da klokočem?Noor wrote:Hooliganjetta wrote:Ujna mi je na ignore.veber wrote:
ja ločem u birtiji. ne na forumu.
ovo postaje zabavno, hehe
veber, kvotaj i dalje
očeš pivu? :D
a, ima neka curka koju bi zaskočio
bolje ne pit
2014-12-30
Stavi obruče ko Henrik.kic wrote:Hooliganjetta wrote:Ovog trena bacam oko na ovo: http://www.ivir.nl/publicaties/download/Expert_paper_hate_speech.pdfWinter is coming wrote:servirašHooliganjetta wrote:opserviram.veber wrote:
koliko moraš biti bolestan za nešto takvo?
jedan forum gdje se većina ekipe poznaje dođe moralna "vertikala"
koji kurac radiš na forumu?
nemoj rec da si i ti bot, srce mi se lomi
Guest- Guest
a neko pijan lakše život odrobijaHooliganjetta wrote:Ak je nekom opal šećer
Guest- Guest
tre911 wrote:tako i trebaNoor wrote:tre911 wrote:Zavisi kako koga ogrebeš, sve se tu može iskonstruirati u trenu :)))Noor wrote:tre911 wrote:
Ja sam prošao sve faze( doduše ne u jednom danu), od srbina, izdajnika, dezertera, ratnog profitera....i završio na kraju sa pederlukom pa znam kako to izgleda :DD
dobro, još i lezba stignem biti, sad je to bude ustaška ili četnička, vidjećemo :D
znaš one akcije...NNNI
ja sam spremna
aaaaa....
Guest- Guest
frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.
nemreš bilivit.
2014-12-30
veber wrote:frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.
pa kaj ti imaš 300 ljudi na bazenu? :P
Guest- Guest
ne tvrdim da si lažov, ali me ne bi čudilo da imaš problema sa razumijevanjem napisanog, to je tebi, i ostatku početničke ekipe uobičajen hendikep i kad su bezazlenije stvari u pitanju.... i ovdje ima sasvim solidan broj sugovornika koji su svjedočili svim tim našim upisima iz onih vremena i znaju vrlo dobro da se ja nikad nisam ismijavao iz bilo čije smrti...Winter is coming wrote:imam pamcenje kao slon,sad ako cemo jedni druge nazivati lazovima ova rasprava nema puno smislamichaellcmacha wrote:kakav jasenovac šta fantaziraš ti... ja sam rekao da se u vezi jasenovca vršilo besprizorno friziranje broja žrtava i to je činjenica.... ti vrlo dobro znaš daq su svca vaša sela ostala čitava i da uopće nije istina da se klalo i ubijalo po selima kao i da se nije palilo i uništavalo, tomu u dokaz sam postavio bezbroj srpskih kuća iz srpskih sela koje su starije od ww2 i povijesti koju predaje hrvoje klasnić.... tvoji su slovom imenom i brojem poubijali preko 1800 ljudi na području banovine, ali taj broj je tako "malen" iz dva razloga prvi je da mi nismo skloni preuveličavanju jer ja za nas ogroman broj i taj koji je, a drugi je taj što smo ipak uspjeli većinu stanovništva izmaći od vaših, tvojih koljača.... naglašavam tvojih koljača....Winter is coming wrote:i ti si rekao da jebes jasenovac ali sam ja budala sto sam se na to naljutio jer je to opceprihvaceno ponasanje tamo kod tebe pa se ja cetnik nemam sta na to buniti jelda hvalio si se da si pobio neki dobar broj cetnika jeli,pa sam ispao nepristojan sto ti nisam cestitao,izvini.optuzio si moju blisku rodbinu,mozda i mog oca ne sjecam se pa necu reci da si i njega,neznam sta podrazumjevas pod bliskom rodbinom,tu spada sigurno i on,a na osnovu cega si me optuzio? na osnovu nicega.smijali ste se vi nasim srpskim tragedijama ili ste cutali na njih pa nemojte puno ni od mene ocekivati.a sto se tice tvoje licne tragedije pod uslovom da ne lazes,ja sam ti izrazio saucesce i ogradio se od toga koji je to napravio a tvojoj djeci pa i tebi ubici cetnika jel zelim puno srece,zdravlja i dug zivot,sve sto trazim od tebe je da prestanes uzimati moju rodbinu u usta a mene ako vec moras to mogu tolerisati jer sam navikao.michaellcmacha wrote:pa nije onih 1800 ljudi po banovini džango došao pa potamanio.... a i ti si se najviše sprdao na svaki spomen, a pogotovo kad sam spominjao da ste mi vi, ne marsovci, bestijalno ubili tetu, od oca sestru.... i u đubar ju zakopali... TEBI je to bilo smiješno za ubit se...Winter is coming wrote:
a jebiga,cim nesto nekoga pocne asocirati na neku prijetnju odmah reakcija,mene evo tip direktno optuzuje da su mi rodbina koljaci i niko to ne jebe za zivu silu,cak ni ja,sta bi ja tu trebao,traziti kica da ga banira,ne pada mi na pamet
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jesi ili nisi,tvoja stvar,valjda se meni pricinilo,nebitno,necemo o tome ni o jasenovcumichaellcmacha wrote:ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....
2014-04-14
kad ćeš ispraznit bazenčić (figurativno ) da ja dođem malo na terapijsko plivanje... bez pive i ostalih alkoholija naravno....;))veber wrote:frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Prvoborac, ti si se pridružio čoporu koji me zbog avatara želi portretirati kao alkoholičarku u RL? Am naj... :donquijote:tre911 wrote:a neko pijan lakše život odrobijaHooliganjetta wrote:Ak je nekom opal šećer
Guest- Guest
30-akNoor wrote:veber wrote:frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.
psmtr, nisam kaju pozvao.
2014-12-30
Hooliganjetta wrote:Stavi obruče ko Henrik.kic wrote:Hooliganjetta wrote:Ovog trena bacam oko na ovo: http://www.ivir.nl/publicaties/download/Expert_paper_hate_speech.pdfWinter is coming wrote:servirašHooliganjetta wrote:opserviram.veber wrote:
koliko moraš biti bolestan za nešto takvo?
jedan forum gdje se većina ekipe poznaje dođe moralna "vertikala"
koji kurac radiš na forumu?
nemoj rec da si i ti bot, srce mi se lomi
srpski grb na pocetku dokumenta, odmah mi se ne da citati xD
veber wrote:30-akNoor wrote:veber wrote:frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.
psmtr, nisam kaju pozvao.
kak si mogao zaboraviti...uh
Guest- Guest
mara, ne pitaj.michaellcmacha wrote:kad ćeš ispraznit bazenčić (figurativno ) da ja dođem malo na terapijsko plivanje... bez pive i ostalih alkoholija naravno....;))veber wrote:frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.
za tebe sokić no frks.
2014-12-30
ok i ja se slažem da nema potrebe za ponavljanjem, ukoliko nema jel,Winter is coming wrote:jesi ili nisi,tvoja stvar,valjda se meni pricinilo,nebitno,necemo o tome ni o jasenovcumichaellcmacha wrote:ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....
2015-08-08
Page 36 of 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 36 of 41