ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeremić jedini kandidat vredan pohvale

Page 36 of 41 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Next

Go down

Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 36 Empty Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:28

veber wrote:
Noor wrote:
Hooliganjetta wrote:
veber wrote:
Noor wrote:

loče
ja ločem u birtiji. ne na forumu.
Ujna mi je na ignore.

ovo postaje zabavno, hehe
veber, kvotaj i dalje
a, kaj da klokočem?

očeš pivu? :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 36 Empty Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale

Post by michaellcmacha Sun 25 Sep - 0:28

ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber Sun 25 Sep - 0:28

pozvao sam previše ljudi.
sada moram na jebenu pumpu po 10gajbi

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:28

Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:

a dešava se...al nitko u jednom danu nije uspio to što sam ja...biti i ujna i četnička glupača :D
Ja sam prošao sve faze( doduše ne u jednom danu), od srbina, izdajnika, dezertera, ratnog profitera....i završio na kraju sa pederlukom pa znam kako to izgleda :DD

dobro, još i lezba stignem biti, sad je to bude ustaška ili četnička, vidjećemo :D
Zavisi kako koga ogrebeš, sve se tu može iskonstruirati u trenu :)))

znaš one akcije...NNNI
ja sam spremna :)
tako i treba :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:29

Ak je nekom opal šećer, evo kelač. Sfulala sam za jedan dan, but nobody is perfect. 

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 25 Sep - 0:30

Noor wrote:
veber wrote:
Noor wrote:
Hooliganjetta wrote:
veber wrote:
ja ločem u birtiji. ne na forumu.
Ujna mi je na ignore.

ovo postaje zabavno, hehe
veber, kvotaj i dalje
a, kaj da klokočem?

očeš pivu? :D
sve smo požderali.
a, ima neka curka koju bi zaskočio :D
bolje ne pit

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:30

:offt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:31

kic wrote:
Hooliganjetta wrote:
Winter is coming wrote:
Hooliganjetta wrote:
veber wrote:
koliko moraš biti bolestan za nešto takvo?

jedan forum gdje se većina ekipe poznaje dođe moralna "vertikala"

koji kurac radiš na forumu?
opserviram.
serviraš  geek
Ovog trena bacam oko na ovo: http://www.ivir.nl/publicaties/download/Expert_paper_hate_speech.pdf

flower

nemoj rec da si i ti bot, srce mi se lomi
Stavi obruče ko Henrik.  :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Hooliganjetta wrote:Ak je nekom opal šećer
a neko pijan lakše život odrobija
Guest
Guest

Back to top Go down

tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Ja sam prošao sve faze( doduše ne u jednom danu), od srbina, izdajnika, dezertera, ratnog profitera....i završio na kraju sa pederlukom pa znam kako to izgleda :DD

dobro, još i lezba stignem biti, sad je to bude ustaška ili četnička, vidjećemo :D
Zavisi kako koga ogrebeš, sve se tu može iskonstruirati u trenu :)))

znaš one akcije...NNNI
ja sam spremna :)
tako i treba :aw

aaaaa.... pillowfight
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 25 Sep - 0:32

frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:32

veber wrote:frendovi ošli s kamionom po pivo.
nemreš bilivit.

pa kaj ti imaš 300 ljudi na bazenu? :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 25 Sep - 0:33

Winter is coming wrote:
michaellcmacha wrote:
Winter is coming wrote:
michaellcmacha wrote:
Winter is coming wrote:
a jebiga,cim nesto nekoga pocne asocirati na neku prijetnju odmah reakcija,mene evo tip direktno optuzuje da su mi rodbina koljaci i niko to ne jebe za zivu silu,cak ni ja,sta bi ja tu trebao,traziti kica da ga banira,ne pada mi na pamet
pa nije onih 1800 ljudi po banovini džango došao pa potamanio.... a i ti si se najviše sprdao na svaki spomen, a pogotovo kad sam spominjao da ste mi vi, ne marsovci, bestijalno ubili tetu, od oca sestru.... i u đubar ju zakopali... TEBI je to bilo smiješno za ubit se...
i ti si rekao da jebes jasenovac ali sam ja budala sto sam se na to naljutio jer je to opceprihvaceno ponasanje tamo kod tebe pa se ja cetnik nemam sta na to buniti jelda hvalio si se da si pobio neki dobar broj cetnika jeli,pa sam ispao nepristojan sto ti nisam cestitao,izvini.optuzio si moju blisku rodbinu,mozda i mog oca ne sjecam se pa necu reci da si i njega,neznam sta podrazumjevas pod bliskom rodbinom,tu spada sigurno i on,a na osnovu cega si me optuzio? na osnovu nicega.smijali ste se vi nasim srpskim tragedijama ili ste cutali na njih pa nemojte puno ni od mene ocekivati.a sto se tice tvoje licne tragedije pod uslovom da ne lazes,ja sam ti izrazio saucesce i ogradio se od toga koji je to napravio a tvojoj djeci pa i tebi ubici cetnika jel zelim puno srece,zdravlja i dug zivot,sve sto trazim od tebe je da prestanes uzimati moju rodbinu u usta a mene ako vec moras to mogu tolerisati jer sam navikao.
kakav jasenovac šta fantaziraš ti... ja sam rekao da se u vezi jasenovca vršilo besprizorno friziranje broja žrtava i to je činjenica.... ti vrlo dobro znaš daq su svca vaša sela ostala čitava i da uopće nije istina da se klalo i ubijalo po selima kao i da se nije palilo i uništavalo, tomu u dokaz sam postavio bezbroj srpskih kuća iz srpskih sela koje su starije od ww2 i povijesti koju predaje hrvoje klasnić.... tvoji su slovom imenom i brojem poubijali preko 1800 ljudi na području banovine, ali taj broj je tako "malen" iz dva razloga prvi je da mi nismo skloni preuveličavanju jer ja za nas ogroman broj i taj koji je, a drugi je taj što smo ipak uspjeli većinu stanovništva izmaći od vaših, tvojih koljača.... naglašavam tvojih koljača....
imam pamcenje kao slon,sad ako cemo jedni druge nazivati lazovima ova rasprava nema puno smisla
ne tvrdim da si lažov, ali me ne bi čudilo da imaš problema sa razumijevanjem napisanog, to je tebi, i ostatku početničke ekipe uobičajen hendikep i kad su bezazlenije stvari u pitanju.... i ovdje ima sasvim solidan broj sugovornika koji su svjedočili svim tim našim upisima iz onih vremena i znaju vrlo dobro da se ja nikad nisam ismijavao iz bilo čije smrti...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Winter is coming Sun 25 Sep - 0:34

michaellcmacha wrote:ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....
jesi ili nisi,tvoja stvar,valjda se meni pricinilo,nebitno,necemo o tome ni o jasenovcu

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 25 Sep - 0:35

nemreš bilivit.
kad ćeš ispraznit bazenčić (figurativno ) da ja dođem malo na terapijsko plivanje... bez pive i ostalih alkoholija naravno....;))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:35

tre911 wrote:
Hooliganjetta wrote:Ak je nekom opal šećer
a neko pijan lakše život odrobija
Prvoborac, ti si se pridružio čoporu koji me zbog avatara želi portretirati kao alkoholičarku u RL? Am naj... :donquijote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 25 Sep - 0:36

Noor wrote:
nemreš bilivit.

30-ak
psmtr, nisam kaju pozvao.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic Sun 25 Sep - 0:36

Hooliganjetta wrote:
kic wrote:
Hooliganjetta wrote:
Winter is coming wrote:
Hooliganjetta wrote:
veber wrote:
koliko moraš biti bolestan za nešto takvo?

jedan forum gdje se većina ekipe poznaje dođe moralna "vertikala"

koji kurac radiš na forumu?
opserviram.
serviraš  geek
Ovog trena bacam oko na ovo: http://www.ivir.nl/publicaties/download/Expert_paper_hate_speech.pdf

flower

nemoj rec da si i ti bot, srce mi se lomi
Stavi obruče ko Henrik.  :P

srpski grb na pocetku dokumenta, odmah mi se ne da citati xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Sep - 0:37

veber wrote:
Noor wrote:
nemreš bilivit.

30-ak
psmtr, nisam kaju pozvao.

kak si mogao zaboraviti...uh
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 25 Sep - 0:37

michaellcmacha wrote:
nemreš bilivit.
kad ćeš ispraznit bazenčić (figurativno ) da ja dođem malo na terapijsko plivanje... bez pive i ostalih alkoholija naravno....;))
mara, ne pitaj.
za tebe sokić no frks.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 25 Sep - 0:39

Winter is coming wrote:
michaellcmacha wrote:ja nisam nikog ubio, niti sam se hvalio ikakvim ubojstvima, ja sam ustvrdio da sam bio pripadnik 2gbr koja se solidno suprotstavila velikosrpskoj agresiji i u skladu sa svojim operativnim vojno obrambenim mogućnostima ishodila pozitivne učinke u vojno ratnim sukobima sa četnicima, između ostalih i sa četnicima iz tvog mjesta.... tebi za informaciju pozitivan učinak je vojnička pobjeda a tu je uključena i smrt tvojih sunarodnjaka koji su bili u srazu s nama... međutim nije istina da sam ja likovao nad smrću tih tvojih četnika, naglašavam četnika jer tvoj kraj nije bio poznat po partizanima nego po četnicima, ja sam, to vrlo dobro znaju dionici onog tamo foruma, uvijek tvrdio da su sve te smrti bile nepotrebne i da žalim zbog svake od nbjih kako naše tako i vaše....
jesi ili nisi,tvoja stvar,valjda se meni pricinilo,nebitno,necemo o tome ni o jasenovcu
ok i ja se slažem da nema potrebe za ponavljanjem, ukoliko nema jel,

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 41 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Next

Back to top

- Similar topics