ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeremić jedini kandidat vredan pohvale

Page 11 of 41 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Next

Go down

Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 11 Empty Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale

Post by michaellcmacha Fri 23 Sep - 12:28

Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
Piglet wrote:
dzango wrote:
Meni se čini da ste vas dojica pandam jedan drugome. Valjda se zato jedan drugome radujete. Otprilike isto stojite i sa pameću i sa patriotizmom.
Pandam, što je to? :facepalm

Nije ni tebi lako takvom nepismenom, evo čak neću ni komentirati. Pravit ćemo se da je to neki tvoj lokalni turcizam.
Nije džango nepismen...ovo je lapsus calami .... slova su na tipkovnici jedno do drugog
nije nepismen al je čudnovat... ;)
to zato, jer je markirao sa časova iz logike
kad se malo bolje čovjek razmisli u stvari nije tako ni loše što ovuda bazaju sve ovo vrijeme.... ako ništa bar nas vazda i uvijek podsjećaju da s njima nikakvog posla nit sveza imademo za vijeke vjekova....

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 11 Empty Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale

Post by Guest Fri 23 Sep - 12:45

V.S.J._ponovo stavlja Jeremića u prvi plan
Njujork -- Ime Vuka Jeremića se poslednjih dana sve češće spominje zbog kandidature za mesto prvog čoveka UN, a "V.S.J.ga je ponovo stavio u prvi plan.
IZVOR: B92 PETAK, 23.09.2016. | 14:44
Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 11 120675799257e5264a60d72348457800_v4_big

Bivši šef diplomatije Srbije je bio gost video-formata "Opinion džornal" i ponovo je istaknuto da je Jeremić jedini kandidat koji je predstavio jasan plan u kome se navodi šta bi radio na Ist riveru ako bi dobio mandat.
"Začuđujuće, vi ovde zaista imate plan. Mislim da je to prvi put u istoriji da neko to uradi. To je podiglo dosta prašine, zašto ste to uradili?", upitala ga je novinarka. 

Jeremić je u razgovoru, uz potpis "čovek koji želi da reformiše UN", ponovio da je sastavio detaljan spisak 53 stvari koje treba uraditi kako bi UN ponovo postale efikasna organizacija. 

"Teško je ne iznervirati bar nekoga kada ovako zapišeš stvari. Međutim, odlučio sam da ovo uradim jer je ovo moj doprinos transparentnosti, makar izbornog procesa, a nadam se i celokupnog rada u organizaciji. Mislim da svetske vlade, svi članovi ovog kluba, moraju da znaju šta će dobiti ako glasaju za nekoga", rekao je Jeremić. 

Na pitanje o tome koja je najteža reforma među 53, Jeremić je rekao da se prva odnosi na veću transparentnost i odgovornost samog sekretarijata. 

"U pitanju je 'velika zverka' i ona se instiktivno protivi sopstvenoj reformi. Tako da će sledeći generalni sekretar imati puno posla. Druga teška reforma se tiče mira i sigurnosti. Mislim da je to sve više deo našeg svakodnevnog života, a ako UN ne može da odgovori na takav izazov, onda neko može da postavi pitanje i da li nam uopšte treba UN", rekao je Jeremić. 

Jeremić je najavio i dalje korake u izbornom procesu - sledeći krug glasanja, peti po redu, održaće se u ponedeljak, a zatim sledi i šesti krug početkom oktobra. 

"To je ključna runda, jer stalne članice Saveta bezbednosti po prvi put imaju šansu da izraze svoje potencijalno nezadovoljstvo oko nekih kandidata, a imaju i pravo veta", kaže Jeremić. 

Na kraju razgovora, novinarka je podsetila gledaoce da je "Vol strit džornal" već podržao Jeremića u tekstu u kome ga je nazvao "jedinim kandidatom vrednim pohvale".

samo vi zezajte, gura opasno :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni Fri 23 Sep - 12:45

Dread_Pirate_Roberts wrote:uolstrit džrnl... :W
E to je vec teksaski prononkejsn.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by omni Fri 23 Sep - 12:48

pizzon wrote:V.S.J._ponovo stavlja Jeremića u prvi plan
Njujork -- Ime Vuka Jeremića se poslednjih dana sve češće spominje zbog kandidature za mesto prvog čoveka UN, a "V.S.J.ga je ponovo stavio u prvi plan.
IZVOR: B92 PETAK, 23.09.2016. | 14:44
Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 11 120675799257e5264a60d72348457800_v4_big

Bivši šef diplomatije Srbije je bio gost video-formata "Opinion džornal" i ponovo je istaknuto da je Jeremić jedini kandidat koji je predstavio jasan plan u kome se navodi šta bi radio na Ist riveru ako bi dobio mandat.
"Začuđujuće, vi ovde zaista imate plan. Mislim da je to prvi put u istoriji da neko to uradi. To je podiglo dosta prašine, zašto ste to uradili?", upitala ga je novinarka. 

Jeremić je u razgovoru, uz potpis "čovek koji želi da reformiše UN", ponovio da je sastavio detaljan spisak 53 stvari koje treba uraditi kako bi UN ponovo postale efikasna organizacija. 

"Teško je ne iznervirati bar nekoga kada ovako zapišeš stvari. Međutim, odlučio sam da ovo uradim jer je ovo moj doprinos transparentnosti, makar izbornog procesa, a nadam se i celokupnog rada u organizaciji. Mislim da svetske vlade, svi članovi ovog kluba, moraju da znaju šta će dobiti ako glasaju za nekoga", rekao je Jeremić. 

Na pitanje o tome koja je najteža reforma među 53, Jeremić je rekao da se prva odnosi na veću transparentnost i odgovornost samog sekretarijata. 

"U pitanju je 'velika zverka' i ona se instiktivno protivi sopstvenoj reformi. Tako da će sledeći generalni sekretar imati puno posla. Druga teška reforma se tiče mira i sigurnosti. Mislim da je to sve više deo našeg svakodnevnog života, a ako UN ne može da odgovori na takav izazov, onda neko može da postavi pitanje i da li nam uopšte treba UN", rekao je Jeremić. 

Jeremić je najavio i dalje korake u izbornom procesu - sledeći krug glasanja, peti po redu, održaće se u ponedeljak, a zatim sledi i šesti krug početkom oktobra. 

"To je ključna runda, jer stalne članice Saveta bezbednosti po prvi put imaju šansu da izraze svoje potencijalno nezadovoljstvo oko nekih kandidata, a imaju i pravo veta", kaže Jeremić. 

Na kraju razgovora, novinarka je podsetila gledaoce da je "Vol strit džornal" već podržao Jeremića u tekstu u kome ga je nazvao "jedinim kandidatom vrednim pohvale".

samo vi zezajte, gura opasno :))
Vol strit džornal znaci a ne Volstrit džornal. Fajnali kourekt.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber Fri 23 Sep - 13:06

maggie13 wrote:
veber wrote:
maggie13 wrote:
veber wrote:
maggie13 wrote:Dzani dolazi radi mene,miha..eventualno zbog partyja kod vebera na bazenu ;P...i sad ga ne zezaj vise, vec mu je neugodno :D
ajd dodi.
tulum je dva dana.
dolazim, naravno :D moram reci i evi da se pripremi,8-)
ako dode s tobom, moze.
nego kako :P
nju cemo prepustit ekipi, a ti i ja smugnemo u osamu...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by abraham Fri 23 Sep - 14:51

Meni je npr bilo zanimljivo da ime pape Ivana Pavla drugog su prevodili kao Jovan Pavle. Nista Djovani ili Dzon, vec Jovan???Kako bi islo prekrstiti patrijarha Jovana u u Ivan???

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham Fri 23 Sep - 14:52

Bilo kako biloali Jeremic je srpski Hasanbegovic. Najveci srbin a lijaba.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Sep - 15:35

mi rekosmo da bude papa Frančesko, ali ne,
vi volite papa Franja, eto, sad je Franja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni Fri 23 Sep - 15:55

pizzon wrote:mi rekosmo da bude papa Frančesko, ali ne,
To VI nama POPUS(T)ILI?
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Sep - 15:58

omni wrote:
To VI nama POPUS(T)ILI?

to je kriv nas Irinej, da bude isto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham Fri 23 Sep - 16:00

Kakv Irinej?? Vatroslav. To je rvtaska inacica Irineju.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Sep - 16:02

lepo pise  nas  Irinej,
patrijarh srpski Irinej !
Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 11 Patrijarhirinej01
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Fri 23 Sep - 16:36

Piglet wrote:
dzango wrote:
Piglet wrote:
dzango wrote:
Piglet wrote:
Da te sad pitam zašto baš Franja, tek bi te onda osramotio. Prema tome, papa je kako god tko hoće u Srbiji, a ti se dalje divi Vučiću kojeg ste kao pametan narod tolikom aklamacijom izabrali.
Franaj je usvojena srpska verzija, mada je meni to glupo. Zašto ne bio Francisko ili kako se već stvarno zove. Šta ti hoćeš posle Milanovića ili Karamarka. Pa jebote.
Mda, kažeš usvojena verzija, a tebi glupo? Nisam ni sumnjao da si stručnjak, ali imaš pravo, može i Francisko. Može bilo što. Pizzon je već par stranica ranije došao do istog zaključka, uvijek sam govorio da je on pametniji i obrazovaniji od svih vas lažnih patriota.

Kad smo već kod patriota, netko je odavno dobro napisao - nije u Srbiji isto biti patriota i patriJota.
Meni se čini da ste vas dojica pandam jedan drugome. Valjda se zato jedan drugome radujete. Otprilike isto stojite i sa pameću i sa patriotizmom.
Pandam, što je to? :facepalm

Nije ni tebi lako takvom nepismenom, evo čak neću ni komentirati. Pravit ćemo se da je to neki tvoj lokalni turcizam.
Pandan jebem te glupog.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Fri 23 Sep - 16:40

Eroo wrote:Običaj je da se ispod članka navedu "tagovi", baš me zanima piše li i  "volstrit džornal". Džango? :)
Čuo Bosanac u Sloveniji za tagove pa da se istakne.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya Fri 23 Sep - 17:28

Nije Franja nego Peder.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Fri 23 Sep - 17:29

pizzon wrote:lepo pise  nas  Irinej,
patrijarh srpski Irinej !
Jeremić jedini kandidat vredan pohvale - Page 11 Patrijarhirinej01
A je vam lijep. Pokvareni cetnik.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Sep - 17:56

on je cetnik koliko i papa ustasa.
to su gluposti. on je zbog hrvata
naterao srbe da papa i u srbiji
bude franja, mi smo hteli francesko.
nije on cetnik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Fri 23 Sep - 17:57

abraham wrote:Bilo kako biloali Jeremic je srpski Hasanbegovic. Najveci srbin a lijaba.

najveci asevi medju nama, muslimani xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 23 Sep - 17:58

pizzon wrote:on je cetnik koliko i papa ustasa.
nije on cetnik.
A mi onog vašeg nećemo zvati Vartolomej,već Bartolomej. Ili Bartolomeo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Sep - 18:01

jastreb wrote:
pizzon wrote:on je cetnik koliko i papa ustasa.
nije on cetnik.
A mi onog vašeg nećemo zvati Vartolomej,već Bartolomej. Ili Bartolomeo.
nista cudno i nista novo,
 mi smo vam uvek popustali,
pa tako i papa Franja
samo da se smirite
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Piglet Sat 24 Sep - 4:34

pizzon wrote:
omni wrote:
To VI nama POPUS(T)ILI?

to je kriv nas Irinej, da bude isto.
Tako znači, sad vam jezik određuju popovi po političkom diktatu Hrvata?

Kome god se sprdne mijenja jadni srpski jezik, nije ni čudo da je ispao takav kupus.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 41 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Next

Back to top

- Similar topics