Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 26 of 41
Page 26 of 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
pa nemoj,nemam ja nikakve iluzije,volim razobliciti lazi i iskristalizirati neke stvari a to sam sad i uradioNoor wrote:Winter is coming wrote:zali se kicu sta da ti radimNoor wrote:Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
pali traktor i ćao!
ne smetaš ti meni, nego...kažeš da ti se gadimo. ne bi ja s takvim ljudima koji mi se gade bila ni trena, a ne ovoliko vremena koliko tu otčamiš
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
vebera je najvise i provocirao te vrijeđao, pa mu malo vise ide na zivce..osobito kad je odlucio ignorirat, a ovaj nastavio..to su njihova posla.dzango wrote:Veber se zaljubiška u Crvenkastog i zove ga na dejt.maggie13 wrote:pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?veber wrote:crveni je maliciozno govno četničko.maggie13 wrote:Sve sam rekla..ima ih ovdje koji pisu o zenama,npr,takve gadarije, ima ih zlocestih, ljubomornih, spletkarosa..crveni je ok za forumsku komunikaciju, samo se mora ostavit spominjanja djece, makar mislio 'najbolje' ili 'najgore'..
koje je otišlo za beograd i dolazi ovdje dolazi srat. ja nisam na niti jednom srpskom forumu.
probudi se i prvo se ušalta na forum i ide srat.
konstantno sere, a kako ga nitko ne fućka počeo je jebat mačkumater.
nisam mu ja, a ni drugi kriv što je sin jugooficira gibao zai što je za srbiju.
nitko ga nije tjerao i neka odjebe sa svojim frustracijama.
ili, ako već vuče vraga za rep i sere, neka se pojavi gdje smo dogovorili.
jednostavno, a ne iz srbije srat da nisam došao...
2014-04-12
Dok se vi zajebavate Jeremić će postati gensek UN-a.
Čemu to? ja tvoju niti ičiju ne spominjem kao ni djecu ili roditelje, ko ima nešto protiv mene ili nekoga neka to raspravlja sa njim ili sa mojom malenkošću a obitelj neka ostavi debelo po strani.dzango wrote:Ja sam i sam priznao ranije na temi da spominjem žene.tre911 wrote:Đžango ti si moju ženu spominjao na desetke puta iako je nisam spominjao nigdje tako da...dzango wrote:NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.tre911 wrote:A inferiornost je ne spominjati bilo čiju djecu u bilo kojem kontekstu? ma hajde, baš mi je to drago čuti od tebe i crvenog četnika.dzango wrote:
Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.
Guest- Guest
Ko se bije, taj se voli.maggie13 wrote:vebera je najvise i provocirao te vrijeđao, pa mu malo vise ide na zivce..osobito kad je odlucio ignorirat, a ovaj nastavio..to su njihova posla.dzango wrote:Veber se zaljubiška u Crvenkastog i zove ga na dejt.maggie13 wrote:pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?veber wrote:crveni je maliciozno govno četničko.maggie13 wrote:Sve sam rekla..ima ih ovdje koji pisu o zenama,npr,takve gadarije, ima ih zlocestih, ljubomornih, spletkarosa..crveni je ok za forumsku komunikaciju, samo se mora ostavit spominjanja djece, makar mislio 'najbolje' ili 'najgore'..
koje je otišlo za beograd i dolazi ovdje dolazi srat. ja nisam na niti jednom srpskom forumu.
Crveni je samo SPOMENUO dijete,nis vise,nis manje..nije nikog vrijedjao...dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:Pravda za Crvenkastog.MaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
neće se sa djecom zajebavati, to ti ja kažem.
Tolik ose dušebriznici sad digli na noge straznje,samo radi spominjanja djeteta,bez ikakve uvrede,kao da je napravio sva zla svijeta..,no kad se nekom jebe mater,samo zato jer drugacije misli,kaze ocigledne stvari,ili je komjunjara i nes drugo,svi presutno šute ka najveće picke..Pa se mal ozeza na tu stranu,kao svi svima jebu matere,to je ono,"po naški"....Mater je isto svetinja kao i dijete,i to se ne smije VRIJEDJATI,OMALOVAZAVATI,PSOVATI...i to da vrijedi za sve...
Crvenkasti od samog pocetka suptilno ebe tutleke u lubanju...fino,bez vrijedjanja,psovanja,ovog i onog,jednostavno im brutalno njezno utjera do jaja,i ostavi ih u cudu..ebi ga..Cijelo vrijeme tvrdi za sebe da je glup,a rekao bih u par navrata je slucajno otkrio da pored Longija,koji isto pravi sprdnju sa sobom,i jos kojeg lika,moze mozgom istriskati svakog od ovih sto ga konstantno vrijedjaju i omalovazavaju..
To sto baulja Forumom i prca na finjaka,je njegov stil,kao i stil kojeg svako drugi ima..Kome izmiksa kitom ono u glavi,sam je vlasnik glave kriv,sto mu umno ne moze vratiti..
Guest- Guest
draga,maggie13 wrote:pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?
kic mi već prijeti, a govance nikako da dođe. onaj, ne kic.
i bezveze je o nekom koga nema.
kraj rasprave za mene.
idem vidjet jel onaj frend koji je opao prije par sati u bazen, isplivao.
možda mu se nekaj desilo?
Last edited by veber on 24/9/2016, 23:10; edited 1 time in total
2014-12-30
nevine zajebancije, a?Winter is coming wrote:pa nemoj,nemam ja nikakve iluzije,volim razobliciti lazi i iskristalizirati neke stvari a to sam sad i uradioNoor wrote:Winter is coming wrote:zali se kicu sta da ti radimNoor wrote:Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
pali traktor i ćao!
ne smetaš ti meni, nego...kažeš da ti se gadimo. ne bi ja s takvim ljudima koji mi se gade bila ni trena, a ne ovoliko vremena koliko tu otčamiš
to još samo vi pušite ovdje.
meni je rekao da sam glupača četnička i straaašno me uvrijedio
iskompleksirana budaletina željna pažnje, al traži je na posve krivi način.
Guest- Guest
Pa sad, to je više atak na tvoju muškost nego na samu ženu koju uopšte i ne znam. A i najmanja je je uvreda jer je žena promenjiva kategorija za razliku od majke, oca i dece. Veber se na primer uopšte ne ljuti kada mu spomeneš ženu.tre911 wrote:Čemu to? ja tvoju niti ičiju ne spominjem kao ni djecu ili roditelje, ko ima nešto protiv mene ili nekoga neka to raspravlja sa njim ili sa mojom malenkošću a obitelj neka ostavi debelo po strani.dzango wrote:Ja sam i sam priznao ranije na temi da spominjem žene.tre911 wrote:Đžango ti si moju ženu spominjao na desetke puta iako je nisam spominjao nigdje tako da...dzango wrote:NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.tre911 wrote:
A inferiornost je ne spominjati bilo čiju djecu u bilo kojem kontekstu? ma hajde, baš mi je to drago čuti od tebe i crvenog četnika.
meni je crveni četnik na ignoru pa nek sere koliko hoće. Da ga svi stavite na ignore drugačije bi budaletina pisala, ovako ima uvijek publiku koja mu plješće ili se svađa sa njim ili se nadmudruje a to mu je duševna hrana. Ignore zakon za takve idiote.maggie13 wrote:vebera je najvise i provocirao te vrijeđao, pa mu malo vise ide na zivce..osobito kad je odlucio ignorirat, a ovaj nastavio..to su njihova posla.dzango wrote:Veber se zaljubiška u Crvenkastog i zove ga na dejt.maggie13 wrote:pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?veber wrote:crveni je maliciozno govno četničko.maggie13 wrote:Sve sam rekla..ima ih ovdje koji pisu o zenama,npr,takve gadarije, ima ih zlocestih, ljubomornih, spletkarosa..crveni je ok za forumsku komunikaciju, samo se mora ostavit spominjanja djece, makar mislio 'najbolje' ili 'najgore'..
Guest- Guest
treu smeta, pa uvazi.dzango wrote:Pa sad, to je više atak na tvoju muškost nego na samu ženu koju uopšte i ne znam. A i najmanja je je uvreda jer je žena promenjiva kategorija za razliku od majke, oca i dece. Veber se na primer uopšte ne ljuti kada mu spomeneš ženu.tre911 wrote:Čemu to? ja tvoju niti ičiju ne spominjem kao ni djecu ili roditelje, ko ima nešto protiv mene ili nekoga neka to raspravlja sa njim ili sa mojom malenkošću a obitelj neka ostavi debelo po strani.dzango wrote:Ja sam i sam priznao ranije na temi da spominjem žene.tre911 wrote:Đžango ti si moju ženu spominjao na desetke puta iako je nisam spominjao nigdje tako da...dzango wrote:
NIje bilo ništa uvredljivo za decu. A kažu i da ovaj i sam često spominje svoju decu na forumu.
2014-04-12
Pa dobro..ozenjeni i jedva cekaju da netko drugi preuzme brigu o mocavoj zeni...
Guest- Guest
Pa jebem mu mater, što mu ne pustiste vodu u bazen.veber wrote:draga,maggie13 wrote:pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?
kraj rasprave za mene.
Baš zato.maggie13 wrote:treu smeta, pa uvazi.dzango wrote:Pa sad, to je više atak na tvoju muškost nego na samu ženu koju uopšte i ne znam. A i najmanja je je uvreda jer je žena promenjiva kategorija za razliku od majke, oca i dece. Veber se na primer uopšte ne ljuti kada mu spomeneš ženu.tre911 wrote:Čemu to? ja tvoju niti ičiju ne spominjem kao ni djecu ili roditelje, ko ima nešto protiv mene ili nekoga neka to raspravlja sa njim ili sa mojom malenkošću a obitelj neka ostavi debelo po strani.dzango wrote:Ja sam i sam priznao ranije na temi da spominjem žene.tre911 wrote:
Đžango ti si moju ženu spominjao na desetke puta iako je nisam spominjao nigdje tako da...
Seru bezveze.bogomdani wrote:Crveni je samo SPOMENUO dijete,nis vise,nis manje..nije nikog vrijedjao...dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:Pravda za Crvenkastog.MaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Tolik ose dušebriznici sad digli na noge straznje,samo radi spominjanja djeteta,bez ikakve uvrede,kao da je napravio sva zla svijeta..,no kad se nekom jebe mater,samo zato jer drugacije misli,kaze ocigledne stvari,ili je komjunjara i nes drugo,svi presutno šute ka najveće picke..Pa se mal ozeza na tu stranu,kao svi svima jebu matere,to je ono,"po naški"....Mater je isto svetinja kao i dijete,i to se ne smije VRIJEDJATI,OMALOVAZAVATI,PSOVATI...i to da vrijedi za sve...
Crvenkasti od samog pocetka suptilno ebe tutleke u lubanju...fino,bez vrijedjanja,psovanja,ovog i onog,jednostavno im brutalno njezno utjera do jaja,i ostavi ih u cudu..ebi ga..Cijelo vrijeme tvrdi za sebe da je glup,a rekao bih u par navrata je slucajno otkrio da pored Longija,koji isto pravi sprdnju sa sobom,i jos kojeg lika,moze mozgom istriskati svakog od ovih sto ga konstantno vrijedjaju i omalovazavaju..
To sto baulja Forumom i prca na finjaka,je njegov stil,kao i stil kojeg svako drugi ima..Kome izmiksa kitom ono u glavi,sam je vlasnik glave kriv,sto mu umno ne moze vratiti..
ma samo te provocira, dosadno mu..crveni, mislim..zanemari..veber wrote:draga,maggie13 wrote:pa necemo ga izgnat jer je drugaciji..ili?
kraj rasprave za mene.
Ajde, nahrani covjeka ;-)
2014-04-12
Noor wrote:nevine zajebancije, a?Winter is coming wrote:pa nemoj,nemam ja nikakve iluzije,volim razobliciti lazi i iskristalizirati neke stvari a to sam sad i uradioNoor wrote:Winter is coming wrote:zali se kicu sta da ti radimNoor wrote:Winter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
pali traktor i ćao!
joj winter ti je uvijek malo u sukobu sa samim sobom malo ti je gubitak vremena rasprava s njim, zivi u SAD a mrzi ih..
srami se.dzango wrote:Baš zato.maggie13 wrote:treu smeta, pa uvazi.dzango wrote:Pa sad, to je više atak na tvoju muškost nego na samu ženu koju uopšte i ne znam. A i najmanja je je uvreda jer je žena promenjiva kategorija za razliku od majke, oca i dece. Veber se na primer uopšte ne ljuti kada mu spomeneš ženu.tre911 wrote:Čemu to? ja tvoju niti ičiju ne spominjem kao ni djecu ili roditelje, ko ima nešto protiv mene ili nekoga neka to raspravlja sa njim ili sa mojom malenkošću a obitelj neka ostavi debelo po strani.dzango wrote:
Ja sam i sam priznao ranije na temi da spominjem žene.
2014-04-12
Idem u ćošak.maggie13 wrote:srami se.dzango wrote:Baš zato.maggie13 wrote:treu smeta, pa uvazi.dzango wrote:Pa sad, to je više atak na tvoju muškost nego na samu ženu koju uopšte i ne znam. A i najmanja je je uvreda jer je žena promenjiva kategorija za razliku od majke, oca i dece. Veber se na primer uopšte ne ljuti kada mu spomeneš ženu.tre911 wrote:
Čemu to? ja tvoju niti ičiju ne spominjem kao ni djecu ili roditelje, ko ima nešto protiv mene ili nekoga neka to raspravlja sa njim ili sa mojom malenkošću a obitelj neka ostavi debelo po strani.
Ma daj..strvinari se oborili,jasno iz kojeg razloga...cista sam neutrala u ovom slucaju,jer me ne jebe da sam Srbin ili Hrvat,pa mogu reci objektivno...dzango wrote:Seru bezveze.bogomdani wrote:Crveni je samo SPOMENUO dijete,nis vise,nis manje..nije nikog vrijedjao...dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:
Pravda za Crvenkastog.
Guest- Guest
kic wrote:Noor wrote:nevine zajebancije, a?Winter is coming wrote:pa nemoj,nemam ja nikakve iluzije,volim razobliciti lazi i iskristalizirati neke stvari a to sam sad i uradioNoor wrote:Winter is coming wrote:
zali se kicu sta da ti radim
joj winter ti je uvijek malo u sukobu sa samim sobom malo ti je gubitak vremena rasprava s njim, zivi u SAD a mrzi ih..
doć će zeko na mleko :)
Guest- Guest
Page 26 of 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 26 of 41