Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
neam blage koliko je uopce glasaca u hr
Re: Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
muljaju i pakljaju ali ako trenutno imaš 500 000 polaznika osnovne i srednje škole i ako je cca 350 000 djece predškolske dobi kad to odbiješ od ukupnog broja stanovnika ostane ti oko 2 i pol milijuna uvrh glave 3 milijuna, a to znači da je 2/3 glasovalo...Leviathan2 wrote:neam blage koliko je uopce glasaca u hr
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
SDP je trenutno nebitan. To če postat nekakwa proeuropska umjerena stranka lijewice i to je swe.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Tragedija je kajo u svemu ovome da su SDP i HDZ zajedno digli ručice i sprječili Markičkin referendum koji je jasno određivao da nema predizbornih koalicija, ovi su se odmah našli prozvanima i nastupili ko jedan da to onemoguće a to se obilo prvo o glavu HDZu na izborima prije skoro godinu dana a poslje toga i SDPu na ovim zadnjim. sa te strane mi nije žao nikoga, sami pali sami se ubili pogotovo ako sad gledamo HDZ koji je praktično samostalno izašao na izbore i pomeo konkurenciju da ne ulazimo sad u analizu svega što se događalo.kaja_333 wrote:Oni su zadnji put pobjedili nakon teških lopovluka HDZ a, Sanadera , bezbroj grijeha jer je ljudima bilo naprosto dosta. I to u koaliciji. Došli su do toga da su mogli samostalno, bez privjesaka parirati HDZ u. Da su sami izasli opet bi imali par mandata manje ali to i nije nešto drastično. I za to mogu jedino Zokiju zahvaliti.
Bez njega, pa.. Mogli bi čak i nestati a da njihovu ulogu zauzme most.
Guest- Guest
Pa potpuno i jeste isto, zox je izgubio 6 izbora u nizu i tek na ovim zadnjim se digla buna da nešto ne štima u SDPu.kaja_333 wrote:Dobro, budemo vidjeli ali lako bi nestati zapravo malo pomalo.maggie13 wrote:Ista je stvar sa SDP-om i glasovanjem..slazem se s msxom..
Guest- Guest
taj di zasigurno nosi određeni broj glasova, vjerojatno većinu onih koji glasuju za stožernu stranku koja je stvarala državu. Sa druge strane su oni kojima je bila i ostala jugoslavija na srcu i to će uvijek biti tako dok se SDP ne odrekne tita i partije. SDP se mora profilirati i odbaciti tita i partiju(otvoriti arhive koje skrivaju ko zmija noge) da bi se situacija počela mijenjati a društvo se unormalilo da se više ne gleda na SDP kao na nekoga ko i dalje radi za šugoslaviju i ko i dalje ne štiti komunističke ubojice jer do sada imamo na stotine tisuća kostura ali gle čuda upravo zbog SDPa nemamo ni jednog osuđenog zločinca.kaja_333 wrote:Pa ima i takvih ali to ti je vise shema na konto pokreta koji je zapravo pokrenuo osamostaljivanje i dobio rat.MaximusDecimusMiridije wrote:Hdz ima organiziranu masineriju. Dakle ono....grmalje shema...ujutro se ustane istuce zenu,opsuje boga majci,osamari kcer,potapsa sina,sutne psa....popije pola litre rakije,ode u crkvu....onda ode glasati i ostatak dana rominja kako je sve bolje nego da komunjare dobiju.
Sta tamo neki Mate, Šime,Ante zna, on ne prati politiku, prvi su htjeli hrvatsku, drugi izasli iz sabora van i oni su komunjare. Jednostavno rečeno. Izađe, HDZ zaokruži i bok. Taman da je budo Lončar predsjednik.
Nadalje kao i u cijelom svijetu intencija je da imaš dva bloka i još nekoga sa strane koji eto ponekad donosi prevagu jednima ili drugima. Mi imao 150 stranaka od toga 55 HSPa(kompletno luđaci do zadnjeg) i masu prirepaka od hrelje,HNSa, HSSa, BUZa ... koji se šlepaju uz dvije najveće stranke i glume face kad završe izbori. Potez HDZa i jeste bio odjebati ove prirepke i gle čuda pobjedio je na izborima. Dakle taj sav krpeljski sloj mora nestati i stvoriti se dvije stožerne stranke kao u americi, njemačkoj,.....
Guest- Guest
Ja se slazem. Dvije stozerne bi trebale biti Most i tko god hoce biti drugi boli me qrac :)
Guest- Guest
štite sebe prvensveno i slojeve koji su pljačkali od 85-86 na ovamo ma gdje se danas nalazili.kolerik wrote:ae stite kolege :)debotoijusto wrote:samo to ne , strah bi vladao u HDZkolerik wrote:Nisam bas impresioniran prezimenima koja se vrte po medijima ovih dana. Na SDP ce vjerojatno pokusati napraviti pritisak lijevije stranke, da malo izlesinare ili cak preuzmu njegovo mjesto. Moguce je i ono sto nije bilo moguce u HDZ-u: raskol u stranci i formiranje vise SDP-ova. Moguce jest, vjerojatno nije.
Osobno, volio bi da SDP postane stranka koja se zalaze za ljude koji rade i od rada zive, a i za socijalno pravednije drustvo, te da odustane da bude glasnogovornik suspektnih ideja poput rodne ideologije. SDP bi si popravio i imidz da posve otvori arhive SKH, ljudi jos uvijek traze odgovore na pitanja, da ne napisem kosti.
Guest- Guest
Dobro to znamo od ranije no nije mi jasno zašto se ove bandite iz mosta pokušava predstaviti u drugačijem svijetlu kada je ovo gore konstanta među političarima i to ne samo RH.veber wrote:niti ostalu stoku ne zanima nikaj drugo.veber wrote:most je ....kolerik wrote:maggie13 wrote:nista drugo..prastara ideoloska podjela drustva, dok se, u isto vrijeme,zanemaruju vazni problemi..scenarij koji je partijama itekako odgovarao..da se ne 'progleda', vec slusa njihove prigodne atavisticke bajke..MaximusDecimusMiridije wrote:SDP je sterilan. Ta stranka uopce nema razvijenu politiku. Njihov politicki program je "Nismo ko HDZ" a u samim bitnim stvarima....dakle potezima po samu drzavu su indenticni. I tu sva prica staje. Ljudi biraju jedne i druge na shemu komunjara i ustaša.
Megi, vlast kvari...a MOST ili Zivi zid nisu nekvarljiva roba. Nista oni jos od vlasti nisu vidjeli, a vec grabe. ;)
Pa tko bi se profesionalno bavio politikom i zivio od politike? Mogu shvatiti disdente u nekakvom totalitaristickom rezimu i strankacke vrhuske od 20 ljudi maksimalno. Ostali su uhljebi.
banda lopovska kojoj jedinini cilj dobit fotelje.
nikaj drugo njih ne zanima.
Guest- Guest
Nemoj nju svega ti, probaj megi i još nekoga uhititi da dođu sa tobom ali nemoj lujku ako Boga znaš! Usput znam da ti dugujem veliku čokoladu i to ćemo riješiti čim se poklope prilike za to :))kaja_333 wrote:Ma kajgod , sta bi ja tamo?marcellus wrote:kaja_333 wrote:Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.veber wrote:ne olajavam ljude inače.
opačićka ima nešto zlo u sebi.
ideš s nama u slavoniju, 10 muških i ti
a rekal sam mu na toj temi da nije dobra ideja zvat jednu curu i deset frajera, jer to po defaultu znači sranje...
Mozda je sora za :)
Guest- Guest
Pa nek bude i MOST, nemam ja ništa protiv, ja sam protiv ucjenjivanja i glumatanja frajera sa 5 puta manje mandata od onoga sa kojima želiš djeliti kruh.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se slazem. Dvije stozerne bi trebale biti Most i tko god hoce biti drugi boli me qrac :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa nek bude i MOST, nemam ja ništa protiv, ja sam protiv ucjenjivanja i glumatanja frajera sa 5 puta manje mandata od onoga sa kojima želiš djeliti kruh.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se slazem. Dvije stozerne bi trebale biti Most i tko god hoce biti drugi boli me qrac :)
A ja sam za to da je druga strana ako su face mogli u svakom trenutku ih poslati u kurac pa nisu :) . Jel ko meni brani da dodem u firmu....ko novi radnik. I prva stvar u razgovoru mi bude....ocu odma dva tjedna godisnjeg. Ne zelim radit prekovremene....hocu 7000kn placu....sluzbeni auto,mobitel....i posebno dizajniranu stolicu da mi guzi bude udobno :)
Guest- Guest
I ja sam za to kada ćemo dobiti vladu u takvom slučaju je drugi par opanaka. Što se mene tiče radije bi vidio HDZ u oporbi nego popustio i jednom zahtevu mosta oko kadroviranja u budućoj vladi. One točke koje su stavili nisu problem, dapače iz mog kuta čak i poželjnje no više od 4 misnistarstva ne bi im dao ni u ludilu a i to što bi mogli dobiti je sve osim MUPa, pravosuđa, vojske, školstva i finacija pa kom pravo kom krivo.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Pa nek bude i MOST, nemam ja ništa protiv, ja sam protiv ucjenjivanja i glumatanja frajera sa 5 puta manje mandata od onoga sa kojima želiš djeliti kruh.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se slazem. Dvije stozerne bi trebale biti Most i tko god hoce biti drugi boli me qrac :)
A ja sam za to da je druga strana ako su face mogli u svakom trenutku ih poslati u kurac pa nisu :) . Jel ko meni brani da dodem u firmu....ko novi radnik. I prva stvar u razgovoru mi bude....ocu odma dva tjedna godisnjeg. Ne zelim radit prekovremene....hocu 7000kn placu....sluzbeni auto,mobitel....i posebno dizajniranu stolicu da mi guzi bude udobno :)
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Ode Kamala kobila u tri pm
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Ode Kamala kobila u tri pm
Page 5 of 5