ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..." - Page 5 Empty Re: Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."

Post by Leviathan2 14/9/2016, 22:03

neam blage koliko je uopce glasaca u hr

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..." - Page 5 Empty Re: Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."

Post by michaellcmacha 14/9/2016, 22:08

Leviathan2 wrote:neam blage koliko je uopce glasaca u hr
muljaju i pakljaju ali ako trenutno imaš 500 000 polaznika osnovne i srednje škole i ako je cca 350 000 djece predškolske dobi kad to odbiješ od ukupnog broja stanovnika  ostane ti oko 2 i pol milijuna uvrh glave 3 milijuna, a to znači da je 2/3 glasovalo...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/9/2016, 22:31

SDP je trenutno nebitan. To če postat nekakwa proeuropska umjerena stranka lijewice i to je swe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:12

kaja_333 wrote:Oni su zadnji put pobjedili nakon teških lopovluka HDZ a, Sanadera , bezbroj grijeha jer je ljudima bilo naprosto dosta. I to u koaliciji. Došli su do toga da su mogli samostalno, bez privjesaka parirati HDZ u. Da su sami izasli opet bi imali par mandata manje ali to i nije nešto drastično. I za to mogu jedino Zokiju zahvaliti.
Bez njega, pa.. Mogli bi čak i nestati a da njihovu ulogu zauzme most.
Tragedija je kajo u svemu ovome da su SDP i HDZ zajedno digli ručice i sprječili Markičkin referendum koji je jasno određivao da nema predizbornih koalicija, ovi su se odmah našli prozvanima i nastupili ko jedan da to onemoguće a to se obilo prvo o glavu HDZu na izborima prije skoro godinu dana a poslje toga i SDPu na ovim zadnjim. sa te strane mi nije žao nikoga, sami pali sami se ubili pogotovo ako sad gledamo HDZ koji je praktično samostalno izašao na izbore i pomeo konkurenciju da ne ulazimo sad u analizu svega što se događalo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:13

kaja_333 wrote:
maggie13 wrote:Ista je stvar sa SDP-om i glasovanjem..slazem se s msxom..
Dobro, budemo vidjeli ali lako bi nestati zapravo malo pomalo.
Pa potpuno i jeste isto, zox je izgubio 6 izbora u nizu i tek na ovim zadnjim se digla buna da nešto ne štima u SDPu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:32

kaja_333 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Hdz ima organiziranu masineriju. Dakle ono....grmalje shema...ujutro se ustane istuce zenu,opsuje boga majci,osamari kcer,potapsa sina,sutne psa....popije pola litre rakije,ode u crkvu....onda ode glasati i ostatak dana rominja kako je sve bolje nego da komunjare dobiju. 
Pa ima i takvih ali to ti je vise shema na konto pokreta koji je zapravo pokrenuo osamostaljivanje i dobio rat. 
Sta tamo neki Mate, Šime,Ante zna, on ne prati politiku, prvi su htjeli hrvatsku,  drugi izasli iz sabora van i oni su komunjare. Jednostavno rečeno. Izađe, HDZ zaokruži i bok. Taman da je budo Lončar predsjednik.
taj di zasigurno nosi određeni broj  glasova, vjerojatno većinu onih koji glasuju za stožernu stranku koja je stvarala državu. Sa druge strane su oni kojima je bila i ostala jugoslavija na srcu i to će uvijek biti tako dok se SDP ne odrekne tita i partije. SDP se mora profilirati i odbaciti tita i partiju(otvoriti arhive koje skrivaju ko zmija noge) da bi se situacija počela mijenjati a društvo se unormalilo da se više ne gleda na SDP kao na nekoga ko i dalje radi za šugoslaviju i ko i dalje ne štiti komunističke ubojice jer do sada imamo na stotine tisuća kostura ali gle čuda upravo zbog SDPa nemamo ni jednog osuđenog zločinca.
Nadalje kao i u cijelom svijetu intencija je da imaš dva bloka i još nekoga sa strane koji eto ponekad donosi prevagu jednima ili drugima. Mi imao 150 stranaka od toga 55 HSPa(kompletno luđaci do zadnjeg) i masu prirepaka od hrelje,HNSa, HSSa, BUZa ... koji se šlepaju uz dvije najveće stranke i glume face kad završe izbori. Potez HDZa i jeste bio odjebati ove prirepke i gle čuda pobjedio je na izborima. Dakle taj sav krpeljski sloj mora nestati i stvoriti se dvije stožerne stranke kao u americi, njemačkoj,.....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:33

Ja se slazem. Dvije stozerne bi trebale biti Most i tko god hoce biti drugi boli me qrac :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:38

kolerik wrote:
debotoijusto wrote:
kolerik wrote:Nisam bas impresioniran prezimenima koja se vrte po medijima ovih dana. Na SDP ce vjerojatno pokusati napraviti pritisak lijevije stranke, da malo izlesinare ili cak preuzmu njegovo mjesto. Moguce je i ono sto nije bilo moguce u HDZ-u: raskol u stranci i formiranje vise SDP-ova. Moguce jest, vjerojatno nije.

Osobno, volio bi da SDP postane stranka koja se zalaze za ljude koji rade i od rada zive, a i za socijalno pravednije drustvo, te da odustane da bude glasnogovornik suspektnih ideja poput rodne ideologije. SDP bi si popravio i imidz da posve otvori arhive SKH, ljudi jos uvijek traze odgovore na pitanja, da ne napisem kosti.
samo to ne , strah bi vladao u HDZ
ae stite kolege :)
štite sebe prvensveno i slojeve koji su pljačkali od 85-86 na ovamo ma gdje se danas nalazili.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:44

veber wrote:
veber wrote:
kolerik wrote:
maggie13 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:SDP je sterilan. Ta stranka uopce nema razvijenu politiku. Njihov politicki program je "Nismo ko HDZ" a u samim bitnim stvarima....dakle potezima po samu drzavu su indenticni. I tu sva prica staje. Ljudi biraju jedne i druge na shemu komunjara i ustaša.
nista drugo..prastara ideoloska podjela drustva, dok se, u isto vrijeme,zanemaruju vazni problemi..scenarij koji je partijama itekako odgovarao..da se ne 'progleda', vec slusa njihove prigodne atavisticke bajke..

Megi, vlast kvari...a MOST ili Zivi zid nisu nekvarljiva roba. Nista oni jos od vlasti nisu vidjeli, a vec grabe. ;)

Pa tko bi se profesionalno bavio politikom i zivio od politike? Mogu shvatiti disdente u nekakvom totalitaristickom rezimu i strankacke vrhuske od 20 ljudi maksimalno. Ostali su uhljebi.
most je ....
banda lopovska kojoj jedinini cilj dobit fotelje.

nikaj drugo njih ne zanima.
niti ostalu stoku ne zanima nikaj drugo.
Dobro to znamo od ranije no nije mi jasno zašto se ove bandite iz mosta pokušava predstaviti u drugačijem svijetlu kada je ovo gore konstanta  među političarima i to ne samo RH.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:47

kaja_333 wrote:
marcellus wrote:
kaja_333 wrote:
veber wrote:ne olajavam ljude inače.
opačićka ima nešto zlo u sebi.

ideš s nama u slavoniju, 10 muških i ti :D
Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.

a rekal sam mu na toj temi da nije dobra ideja zvat jednu curu i deset frajera, jer to po defaultu znači sranje...
Ma kajgod , sta bi ja tamo? 
Mozda je sora za :)
Nemoj nju svega ti, probaj megi i još nekoga uhititi da dođu sa tobom ali nemoj lujku ako Boga znaš! Usput znam da ti dugujem veliku čokoladu i to ćemo riješiti čim se poklope prilike za to :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:55

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se slazem. Dvije stozerne bi trebale biti Most i tko god hoce biti drugi boli me qrac :)
Pa nek bude i MOST, nemam ja ništa protiv, ja sam protiv ucjenjivanja i glumatanja frajera sa 5 puta manje mandata od onoga sa kojima želiš djeliti kruh.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:02

tre911 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se slazem. Dvije stozerne bi trebale biti Most i tko god hoce biti drugi boli me qrac :)
Pa nek bude i MOST, nemam ja ništa protiv, ja sam protiv ucjenjivanja i glumatanja frajera sa 5 puta manje mandata od onoga sa kojima želiš djeliti kruh.

A ja sam za to da je druga strana ako su face mogli u svakom trenutku ih poslati u kurac pa nisu :) . Jel ko meni brani da dodem u firmu....ko novi radnik. I prva stvar u razgovoru mi bude....ocu odma dva tjedna godisnjeg. Ne zelim radit prekovremene....hocu 7000kn placu....sluzbeni auto,mobitel....i posebno dizajniranu stolicu da mi guzi bude udobno :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:09

MaximusDecimusMiridije wrote:
tre911 wrote:

A ja sam za to da je druga strana ako su face mogli u svakom trenutku ih poslati u kurac pa nisu :) . Jel ko meni brani da dodem u firmu....ko novi radnik. I prva stvar u razgovoru mi bude....ocu odma dva tjedna godisnjeg. Ne zelim radit prekovremene....hocu 7000kn placu....sluzbeni auto,mobitel....i posebno dizajniranu stolicu da mi guzi bude udobno :)
I ja sam za to  kada ćemo dobiti vladu u takvom slučaju je drugi par opanaka. Što se mene tiče radije bi vidio HDZ u oporbi nego popustio i jednom zahtevu mosta oko kadroviranja u budućoj vladi. One točke koje su stavili nisu problem, dapače iz mog kuta čak i poželjnje no više od 4 misnistarstva ne bi im dao ni u ludilu a i to što bi mogli dobiti je sve osim MUPa, pravosuđa, vojske, školstva i finacija pa kom pravo kom krivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics