Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
niti ostalu stoku ne zanima nikaj drugo.veber wrote:most je ....kolerik wrote:maggie13 wrote:nista drugo..prastara ideoloska podjela drustva, dok se, u isto vrijeme,zanemaruju vazni problemi..scenarij koji je partijama itekako odgovarao..da se ne 'progleda', vec slusa njihove prigodne atavisticke bajke..MaximusDecimusMiridije wrote:SDP je sterilan. Ta stranka uopce nema razvijenu politiku. Njihov politicki program je "Nismo ko HDZ" a u samim bitnim stvarima....dakle potezima po samu drzavu su indenticni. I tu sva prica staje. Ljudi biraju jedne i druge na shemu komunjara i ustaša.
Megi, vlast kvari...a MOST ili Zivi zid nisu nekvarljiva roba. Nista oni jos od vlasti nisu vidjeli, a vec grabe. ;)
Pa tko bi se profesionalno bavio politikom i zivio od politike? Mogu shvatiti disdente u nekakvom totalitaristickom rezimu i strankacke vrhuske od 20 ljudi maksimalno. Ostali su uhljebi.
banda lopovska kojoj jedinini cilj dobit fotelje.
nikaj drugo njih ne zanima.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
E tako se pise! Ne citamo svi sve podijeli znanje. ;)michaellcmacha wrote:milan busić ti je mladiću dragi pripadnik šiltova... dalje si sam guglaj.... savo vukelić je mladić koji rastura po dvoru na uni, inače jako dobar prijatelj ondašnjeg nam premijera s kojim je redovito pijuckao kaficu.... inače najpoznatiji po slici na kojoj se kočoperi u arkanovoj uniformi sa pumpericom i plaća račune po pounjskim birtijama sa pištoljem....kolerik wrote:meni ti ne ide ta spika...michaellcmacha wrote:pa gle aj mi reci jel znaš tko su milan busić i savo vukelić... i jel znaš kako i na koji način i u čijem aranžamnu su se samo odjednom doslovno preko noći pojavili u hrvatskoj... aj pa ćemo onda dalje...MaximusDecimusMiridije wrote:Ma zlikovci najgori. Od Mongola nije bilo takve posasti u Hrvatskoj :)
"neki", "oni", "dal ti znas, a ako ne znas onda kus"...
Ako imas nesto za napisati, napisi jasno i glasno, ili stavi link.
Guest- Guest
Da se vrnemo na Kolaricku. Naime , meni je malo kalirala. Udebljala se, opustila i opcenito zapustila. Menopauza, bit ce. Prije je bila stvarno dobra, ono , uhhh.
2014-04-14
a to tak dođe s vremenom...abraham wrote:Da se vrnemo na Kolaricku. Naime , meni je malo kalirala. Udebljala se, opustila i opcenito zapustila. Menopauza, bit ce. Prije je bila stvarno dobra, ono , uhhh.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
da se razumijemo ti likovi se nikog ne bi trebali doticati jer su dopeljani da bi glumili korisne idote kad ovima budu ustrebali... ali trebali bi ljudi u većini ipak biti svjesni da sheme koje rukopolažu aktualni likovi iz sdp-a tipa milanović, ostojić onaj očalinko jo0vanović i grbin (to se pouzdano zna) i još neki imaju za cilj činjenje štete hrvatskoj na svim razinama.... ovi opetovani derneci po baniji i kordunu nisu slučajni niti su ordinirani u režiji četnika iz srbije ili početnika sa ovih terena nego isključivo u režiji gore navedenih.... cura od save je sisačka sdp-ovka a od busića hns-ovka iz topuskog s vrlo bliskim frendli vezama sa rošavim...kolerik wrote:E tako se pise! Ne citamo svi sve podijeli znanje. ;)michaellcmacha wrote:milan busić ti je mladiću dragi pripadnik šiltova... dalje si sam guglaj.... savo vukelić je mladić koji rastura po dvoru na uni, inače jako dobar prijatelj ondašnjeg nam premijera s kojim je redovito pijuckao kaficu.... inače najpoznatiji po slici na kojoj se kočoperi u arkanovoj uniformi sa pumpericom i plaća račune po pounjskim birtijama sa pištoljem....kolerik wrote:meni ti ne ide ta spika...michaellcmacha wrote:pa gle aj mi reci jel znaš tko su milan busić i savo vukelić... i jel znaš kako i na koji način i u čijem aranžamnu su se samo odjednom doslovno preko noći pojavili u hrvatskoj... aj pa ćemo onda dalje...MaximusDecimusMiridije wrote:Ma zlikovci najgori. Od Mongola nije bilo takve posasti u Hrvatskoj :)
"neki", "oni", "dal ti znas, a ako ne znas onda kus"...
Ako imas nesto za napisati, napisi jasno i glasno, ili stavi link.
2015-08-08
vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdpovci-nasrnuli-na-kolaricku-kobra-kobila-bolesna-krava-suga-glupaca-potrosena-fufa/919437.aspx
Ja svakako nisam ljubitelj SDPa - no, Kolarička je svakako jedna od njihovih prvih violina - žena je inteligentna, pametna i kada razmišljam što je bolje za mene ili SDP - što da kažem !!
Guest- Guest
Ne znam ali svakako jedna od zena koja nema ponosa. Podsjeća na žene koje muž izbaci iz kuće a one obilaze mjesecima oko iste kao gluhe kuje i zavijaju , svađaju se , placu, vrijeđaju. Tako ona oko SDP a.redder4 wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdpovci-nasrnuli-na-kolaricku-kobra-kobila-bolesna-krava-suga-glupaca-potrosena-fufa/919437.aspx
Ja svakako nisam ljubitelj SDPa - no, Kolarička je svakako jedna od njihovih prvih violina - žena je inteligentna, pametna i kada razmišljam što je bolje za mene ili SDP - što da kažem !!
Jesu te izbacili, jesu, digneš glavu i ideš dalje. Ovo je dno sto ona izvodi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Valjda mi je zato tako ljigava, sto nema dostojanstvo.
2015-08-15
najgora je ona opačićka.kaja_333 wrote:Valjda mi je zato tako ljigava, sto nema dostojanstvo.
kada am ju upoznao otišao sam po pancirku u auto...
2014-12-30
Čula sam da je jako zločesta.veber wrote:najgora je ona opačićka.kaja_333 wrote:Valjda mi je zato tako ljigava, sto nema dostojanstvo.
kada am ju upoznao otišao sam po pancirku u auto...
Ova je ljigava, kako moze kmečati tako da ju prime natrag . Pa gdje joj je dostojanstvo uopće, fuj.
2015-08-15
kaja_333 wrote:
Ne znam ali svakako jedna od zena koja nema ponosa. Podsjeća na žene koje muž izbaci iz kuće a one obilaze mjesecima oko iste kao gluhe kuje i zavijaju, svađaju se , placu,
nešto ko jugonostalgičari i srbija
ne olajavam ljude inače.
opačićka ima nešto zlo u sebi.
ideš s nama u slavoniju, 10 muških i ti
2014-12-30
Ma bas ono.. Sramotno. Kada te netko baci naglavačke , pa prije bi se ubila nego kmečala da hoću natrag.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Ne znam ali svakako jedna od zena koja nema ponosa. Podsjeća na žene koje muž izbaci iz kuće a one obilaze mjesecima oko iste kao gluhe kuje i zavijaju, svađaju se , placu,
nešto ko jugonostalgičari i srbija
2015-08-15
Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.veber wrote:ne olajavam ljude inače.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.veber wrote:ne olajavam ljude inače.
a rekal sam mu na toj temi da nije dobra ideja zvat jednu curu i deset frajera, jer to po defaultu znači sranje...
doduše zadnji put je veber doveo više forumašica na neki tulum, ali to je bilo davno.
Ma kajgod , sta bi ja tamo?marcellus wrote:kaja_333 wrote:Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.veber wrote:ne olajavam ljude inače.
a rekal sam mu na toj temi da nije dobra ideja zvat jednu curu i deset frajera, jer to po defaultu znači sranje...
Mozda je sora za :)
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ma kajgod , sta bi ja tamo?marcellus wrote:kaja_333 wrote:Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.veber wrote:ne olajavam ljude inače.
wiena je vjerojatno za, al deset frajera nije da ona bude tamo.
veber wrote:ideš s nama u slavoniju, 10 muških i ti
Jebote ovo je pisalo na kutiji od filma "Karin & Barbara superzvijezde"....nisi mogao biti malo vise originalan majkumu? :D
Guest- Guest
de nemoj jebat... šojka.... wiena....marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ma kajgod , sta bi ja tamo?marcellus wrote:kaja_333 wrote:Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.veber wrote:ne olajavam ljude inače.
wiena je vjerojatno za, al deset frajera nije da ona bude tamo.
2015-08-08
a, jebemukaja_333 wrote:Necu ja s vama. 10 muških, ne. Nekad kada ce cure biti mozda.veber wrote:ne olajavam ljude inače.
a, da ja odjebem ove, pa odemo samo ti i ja
uzmem od marca auto.
2014-12-30
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Ode Kamala kobila u tri pm
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Ode Kamala kobila u tri pm
Page 3 of 5