Šeks: Sabor je obična pozornica, vlada direktno provodi odluke izvana!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šeks: Sabor je obična pozornica, vlada direktno provodi odluke izvana!
Eto, vidiš da nije bilo teško priznati.tre911 wrote:24red wolf wrote:A voliš ti one iznad prosjeka...Jebeš Europljane, nisu ti po ukusu...tre911 wrote:18, ako si pametan ( u što sumnjam sasvim opravdano) skužiti ćešred wolf wrote:Deset haljina?...Ma lažeš. Barem si ih dvadeset isprobao. A štikle. Nekako mi se čini da su ti crvene fetiš.tre911 wrote:
pardon, deset komada
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...tre911 wrote:nabio sam šaku na njegovo oko i sad sam u banani :)n_razbojnik wrote:auu tre kako te Sokrat probio...
2014-04-14
36red wolf wrote:Eto, vidiš da nije bilo teško priznati.tre911 wrote:24red wolf wrote:A voliš ti one iznad prosjeka...Jebeš Europljane, nisu ti po ukusu...tre911 wrote:18, ako si pametan ( u što sumnjam sasvim opravdano) skužiti ćešred wolf wrote:
Deset haljina?...Ma lažeš. Barem si ih dvadeset isprobao. A štikle. Nekako mi se čini da su ti crvene fetiš.
Guest- Guest
Vidiš da se napalio...n_razbojnik wrote:tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...tre911 wrote:nabio sam šaku na njegovo oko i sad sam u banani :)n_razbojnik wrote:auu tre kako te Sokrat probio...
red wolf-
2016-02-10
vruće glave, vruć zrak,
pružite se na balkonu, nek vas ohladi mrak
E sada...To je već nastrano...tre911 wrote:36red wolf wrote:Eto, vidiš da nije bilo teško priznati.tre911 wrote:24red wolf wrote:A voliš ti one iznad prosjeka...Jebeš Europljane, nisu ti po ukusu...tre911 wrote:
18, ako si pametan ( u što sumnjam sasvim opravdano) skužiti ćeš
red wolf-
2016-02-10
Ono ostvario mi se životni san, ezek me bari :DDn_razbojnik wrote:tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...tre911 wrote:nabio sam šaku na njegovo oko i sad sam u banani :)n_razbojnik wrote:auu tre kako te Sokrat probio...
Guest- Guest
sto se ti kacis?! Nisi ni ti indiferentan,ha?! :Dn_razbojnik wrote:tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...tre911 wrote:nabio sam šaku na njegovo oko i sad sam u banani :)n_razbojnik wrote:auu tre kako te Sokrat probio...
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Spij si jednu, loša energija se ispire alkoholom sam takkic wrote:neki kozmicna efemericna struja lose energija prolazi zadnjih dana kroz ovu planetu bogami..
A znalo bi to ispiranje završiti...ajme, neću baš u detalje...
darth_vader-
2014-04-16
48 kretenu :)red wolf wrote:E sada...To je već nastrano...tre911 wrote:36red wolf wrote:Eto, vidiš da nije bilo teško priznati.tre911 wrote:24red wolf wrote:
A voliš ti one iznad prosjeka...Jebeš Europljane, nisu ti po ukusu...
Guest- Guest
Ja nemam balkon :Dkic wrote:vruće glave, vruć zrak,
Guest- Guest
Ne barim te ja...Samo sam te potakao da izađeš iz čahure...Već si dovoljno ljudima ovdje rekao...Ne srami se zbog toga...Nisi ništa manje nacionalist zbog toga, a i vjerujem da ti nacionalisti na ovom forumu neće zamjeriti tvoju iskrenost.tre911 wrote:Ono ostvario mi se životni san, ezek me bari :DDn_razbojnik wrote:tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...tre911 wrote:
nabio sam šaku na njegovo oko i sad sam u banani :)
Last edited by red wolf on Tue 13 Sep - 18:03; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
60red wolf wrote:Ne barim te ja...Samo sam te potakao da izađeš iz čahure...Već si dovoljno ljudima ovdje rekao...Ne srami se zbog toga...Nisi niša manje nacionalist zbog toga, a i vjerujem da ti nacionalisti na ovom forumu neće zamjeriti tvoju iskrenost.tre911 wrote:Ono ostvario mi se životni san, ezek me bari :DDn_razbojnik wrote:tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:
a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...
Guest- Guest
Voajer u meni reagira...nema ništa do senzualne međuplanetarne ljubavi...ili barem work in progressmaggie13 wrote:sto se ti kacis?! Nisi ni ti indiferentan,ha?! :Dn_razbojnik wrote:tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...tre911 wrote:
nabio sam šaku na njegovo oko i sad sam u banani :)
Evo krivo što smetam uopće
2014-04-14
znaci, proaktivna podrska..nista od diskretne simpatije sa strane :Pn_razbojnik wrote:Voajer u meni reagira...nema ništa do senzualne međuplanetarne ljubavi...ili barem work in progressmaggie13 wrote:sto se ti kacis?! Nisi ni ti indiferentan,ha?! :Dn_razbojnik wrote:tebi to imponujetre911 wrote:Ne znam ni ja, dečko nešto laprda oko svojih životnih iskustava samo mi nije jasno jel me bari ili preko mene pokušava doći do nekog trećeg s kime bi podjelio šup pardon svoja životna iskustva.n_razbojnik wrote:
a ne znam ja tu se vrlo intimne pojedinosti pišu...
Evo krivo što smetam uopće
2014-04-11
tre911 wrote:Ja nemam balkon :Dkic wrote:vruće glave, vruć zrak,
imaš li akvarij? :^^^^
samo podrška, samo progresivno i hrabro...zato i ne startam na tre-a, vidiš da je nesiguran ali vanzemaljac malo napasanmaggie13 wrote:
znaci, proaktivna podrska..nista od diskretne simpatije sa strane :P
2014-04-14
Ups, ne smijem odgovoriti :DDkic wrote:tre911 wrote:Ja nemam balkon :Dkic wrote:vruće glave, vruć zrak,
Guest- Guest
Ne da se otresti jebote, morati ću šintere zvati da mi ga skinu sa nogen_razbojnik wrote:samo podrška, samo progresivno i hrabro...zato i ne startam na tre-a, vidiš da je nesiguran ali vanzemaljac malo napasanmaggie13 wrote:
Guest- Guest
Jbg sad, momak traži pažnje a ti se našao koristan...pomozi sirotu na svoju sramotutre911 wrote:Ne da se otresti jebote, morati ću šintere zvati da mi ga skinu sa nogen_razbojnik wrote:samo podrška, samo progresivno i hrabro...zato i ne startam na tre-a, vidiš da je nesiguran ali vanzemaljac malo napasanmaggie13 wrote:
2014-04-14
tre911 wrote:Ups, ne smijem odgovoriti :DDkic wrote:tre911 wrote:Ja nemam balkon :Dkic wrote:vruće glave, vruć zrak,
pedeju! :^0
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mene ni Sabor ni Vlada ne mogu ukinut dok sam živ
» Pala Vlada! Sabor izglasao opoziv Oreškovića
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Pala Vlada! Sabor izglasao opoziv Oreškovića
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
Page 4 of 5