Šeks: Sabor je obična pozornica, vlada direktno provodi odluke izvana!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šeks: Sabor je obična pozornica, vlada direktno provodi odluke izvana!
Pa jesu...To ćete tek shvatiti naknadno.michaellcmacha wrote:e al zato dok je rošavi vladao odluke su se donosile suvereno...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Evo i svemirske komponente SDPa, nije mi jasno kako su zakasnili na izbore u RH,biće u pitanju neka svemirska oluja a DIP nije imao razumjevanje za tored wolf wrote:..To ćete tek shvatiti naknadno.
Guest- Guest
Šeks kao da napada našeg Plenkovića, Šeks je udbaš znači :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kad shvatite, znaj, ja ću vam se smijati...tre911 wrote:Evo i svemirske komponente SDPa, nije mi jasno kako su zakasnili na izbore u RH,biće u pitanju neka svemirska oluja a DIP nije imao razumjevanje za tored wolf wrote:..To ćete tek shvatiti naknadno.
red wolf-
2016-02-10
A dobro, nije to loše s obzirom da se mi tebi smijemo već dugi niz godina a koko stvari stoje biće tako i u narednih desetak godina onako glat. dalje od toga neću ništa prognoziratired wolf wrote:Kad shvatite, znaj, ja ću vam se smijati...tre911 wrote:Evo i svemirske komponente SDPa, nije mi jasno kako su zakasnili na izbore u RH,biće u pitanju neka svemirska oluja a DIP nije imao razumjevanje za tored wolf wrote:..To ćete tek shvatiti naknadno.
Guest- Guest
Shvati jednu stvar...Nitko iz Hrvatske neće odlučivati u kojem će smjeru ići Europa...Tvoj HDZ će samo provoditi što treba...tre911 wrote:A dobro, nije to loše s obzirom da se mi tebi smijemo već dugi niz godina a koko stvari stoje biće tako i u narednih desetak godina onako glat. dalje od toga neću ništa prognoziratired wolf wrote:Kad shvatite, znaj, ja ću vam se smijati...tre911 wrote:Evo i svemirske komponente SDPa, nije mi jasno kako su zakasnili na izbore u RH,biće u pitanju neka svemirska oluja a DIP nije imao razumjevanje za tored wolf wrote:..To ćete tek shvatiti naknadno.
red wolf-
2016-02-10
Dočimnje madzox bio čista suprotnost čim mu je merkelica uši zavrnula pa morao izručiti dva banditen u švabenred wolf wrote:Shvati jednu stvar...Nitko iz Hrvatske neće odlučivati u kojem će smjeru ići Europa...Tvoj HDZ će samo provoditi što treba...tre911 wrote:A dobro, nije to loše s obzirom da se mi tebi smijemo već dugi niz godina a koko stvari stoje biće tako i u narednih desetak godina onako glat. dalje od toga neću ništa prognoziratired wolf wrote:Kad shvatite, znaj, ja ću vam se smijati...tre911 wrote:Evo i svemirske komponente SDPa, nije mi jasno kako su zakasnili na izbore u RH,biće u pitanju neka svemirska oluja a DIP nije imao razumjevanje za tored wolf wrote:..To ćete tek shvatiti naknadno.
Guest- Guest
Ako ništa, borio se...tre911 wrote:Dočimnje madzox bio čista suprotnost čim mu je merkelica uši zavrnula pa morao izručiti dva banditen u švabenred wolf wrote:Shvati jednu stvar...Nitko iz Hrvatske neće odlučivati u kojem će smjeru ići Europa...Tvoj HDZ će samo provoditi što treba...tre911 wrote:A dobro, nije to loše s obzirom da se mi tebi smijemo već dugi niz godina a koko stvari stoje biće tako i u narednih desetak godina onako glat. dalje od toga neću ništa prognoziratired wolf wrote:Kad shvatite, znaj, ja ću vam se smijati...tre911 wrote:
Evo i svemirske komponente SDPa, nije mi jasno kako su zakasnili na izbore u RH,biće u pitanju neka svemirska oluja a DIP nije imao razumjevanje za to
red wolf-
2016-02-10
je, za pogrešne ciljeve i izašao očerupan iz te bitkered wolf wrote:Ako ništa, borio se...tre911 wrote:Dočimnje madzox bio čista suprotnost čim mu je merkelica uši zavrnula pa morao izručiti dva banditen u švabenred wolf wrote:Shvati jednu stvar...Nitko iz Hrvatske neće odlučivati u kojem će smjeru ići Europa...Tvoj HDZ će samo provoditi što treba...tre911 wrote:A dobro, nije to loše s obzirom da se mi tebi smijemo već dugi niz godina a koko stvari stoje biće tako i u narednih desetak godina onako glat. dalje od toga neću ništa prognoziratired wolf wrote:
Kad shvatite, znaj, ja ću vam se smijati...
Guest- Guest
To je tvoje viđenje...Nadam se da si već skinuo gaće i dobro podmazao šupak prije nego ti ku*ina uđe u isti...tre911 wrote:je, za pogrešne ciljeve i izašao očerupan iz te bitkered wolf wrote:Ako ništa, borio se...tre911 wrote:Dočimnje madzox bio čista suprotnost čim mu je merkelica uši zavrnula pa morao izručiti dva banditen u švabenred wolf wrote:Shvati jednu stvar...Nitko iz Hrvatske neće odlučivati u kojem će smjeru ići Europa...Tvoj HDZ će samo provoditi što treba...tre911 wrote:
A dobro, nije to loše s obzirom da se mi tebi smijemo već dugi niz godina a koko stvari stoje biće tako i u narednih desetak godina onako glat. dalje od toga neću ništa prognozirati
red wolf-
2016-02-10
Dečko ti si bolestan čim napad na milanovića doživljavaš kao napad na sebe: previše si se kretenu poistovjetio sa istim tako da bi ti bilo bolje da prvo izađeš iz guzice milanovića da bi nešto suvislo mogao napisati a da je vrijedno to i komentiratired wolf wrote:To je tvoje viđenje...Nadam se da si već skinuo gaće i dobro podmazao šupak prije nego ti ku*ina uđe u isti...tre911 wrote:je, za pogrešne ciljeve i izašao očerupan iz te bitkered wolf wrote:Ako ništa, borio se...tre911 wrote:Dočimnje madzox bio čista suprotnost čim mu je merkelica uši zavrnula pa morao izručiti dva banditen u švabenred wolf wrote:
Shvati jednu stvar...Nitko iz Hrvatske neće odlučivati u kojem će smjeru ići Europa...Tvoj HDZ će samo provoditi što treba...
Guest- Guest
Nadam se da si nabavio dovoljno vazelina...Ostaje ti samo da uživaš.tre911 wrote:Dečko ti si bolestan čim napad na milanovića doživljavaš kao napad na sebe: previše si se kretenu poistovjetio sa istim tako da bi ti bilo bolje da prvo izađeš iz guzice milanovića da bi nešto suvislo mogao napisati a da je vrijedno to i komentiratired wolf wrote:To je tvoje viđenje...Nadam se da si već skinuo gaće i dobro podmazao šupak prije nego ti ku*ina uđe u isti...tre911 wrote:je, za pogrešne ciljeve i izašao očerupan iz te bitkered wolf wrote:Ako ništa, borio se...tre911 wrote:
Dočimnje madzox bio čista suprotnost čim mu je merkelica uši zavrnula pa morao izručiti dva banditen u švaben
red wolf-
2016-02-10
Ti to iz vlastitog iskustva vidim, ajde neka te, samo ja nisam zainteresiran za tvoja sexualna iskustva pa se obrati nekome koga zanima vazelin i slične pizdarije o kojima pišešred wolf wrote:Nadam se da si nabavio dovoljno vazelina...Ostaje ti samo da uživaš.tre911 wrote:Dečko ti si bolestan čim napad na milanovića doživljavaš kao napad na sebe: previše si se kretenu poistovjetio sa istim tako da bi ti bilo bolje da prvo izađeš iz guzice milanovića da bi nešto suvislo mogao napisati a da je vrijedno to i komentiratired wolf wrote:To je tvoje viđenje...Nadam se da si već skinuo gaće i dobro podmazao šupak prije nego ti ku*ina uđe u isti...tre911 wrote:je, za pogrešne ciljeve i izašao očerupan iz te bitkered wolf wrote:
Ako ništa, borio se...
Guest- Guest
Samo se opusti...Više ćeš uživati...tre911 wrote:Ti to iz vlastitog iskustva vidim, ajde neka te, samo ja nisam zainteresiran za tvoja sexualna iskustva pa se obrati nekome koga zanima vazelin i slične pizdarije o kojima pišešred wolf wrote:Nadam se da si nabavio dovoljno vazelina...Ostaje ti samo da uživaš.tre911 wrote:Dečko ti si bolestan čim napad na milanovića doživljavaš kao napad na sebe: previše si se kretenu poistovjetio sa istim tako da bi ti bilo bolje da prvo izađeš iz guzice milanovića da bi nešto suvislo mogao napisati a da je vrijedno to i komentiratired wolf wrote:To je tvoje viđenje...Nadam se da si već skinuo gaće i dobro podmazao šupak prije nego ti ku*ina uđe u isti...tre911 wrote:
je, za pogrešne ciljeve i izašao očerupan iz te bitke
red wolf-
2016-02-10
Svi političari su isti.Za narod nema lijevo ili desno.Ima samo gore ili dolje...
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
Rekoh ne zanima me, ja sam čistokrvni hetero a ti bipsiću nađi sebi srodnu dušu za upražnjavanje svojih maštarijared wolf wrote:Samo se opusti...Više ćeš uživati...tre911 wrote:Ti to iz vlastitog iskustva vidim, ajde neka te, samo ja nisam zainteresiran za tvoja sexualna iskustva pa se obrati nekome koga zanima vazelin i slične pizdarije o kojima pišešred wolf wrote:Nadam se da si nabavio dovoljno vazelina...Ostaje ti samo da uživaš.tre911 wrote:Dečko ti si bolestan čim napad na milanovića doživljavaš kao napad na sebe: previše si se kretenu poistovjetio sa istim tako da bi ti bilo bolje da prvo izađeš iz guzice milanovića da bi nešto suvislo mogao napisati a da je vrijedno to i komentiratired wolf wrote:
To je tvoje viđenje...Nadam se da si već skinuo gaće i dobro podmazao šupak prije nego ti ku*ina uđe u isti...
Guest- Guest
Kad ti pogodi prostatu letjeti ćeš do Mjeseca...tre911 wrote:Rekoh ne zanima me, ja sam čistokrvni hetero a ti bipsiću nađi sebi srodnu dušu za upražnjavanje svojih maštarijared wolf wrote:Samo se opusti...Više ćeš uživati...tre911 wrote:Ti to iz vlastitog iskustva vidim, ajde neka te, samo ja nisam zainteresiran za tvoja sexualna iskustva pa se obrati nekome koga zanima vazelin i slične pizdarije o kojima pišešred wolf wrote:Nadam se da si nabavio dovoljno vazelina...Ostaje ti samo da uživaš.tre911 wrote:
Dečko ti si bolestan čim napad na milanovića doživljavaš kao napad na sebe: previše si se kretenu poistovjetio sa istim tako da bi ti bilo bolje da prvo izađeš iz guzice milanovića da bi nešto suvislo mogao napisati a da je vrijedno to i komentirati
red wolf-
2016-02-10
Dobro tebe to nije sramota, čak vidim i uživaš no zašto te svoje prljave misli prenosiš drugima. Što bi sad htio? da neko postane pederčina kao ti jer se eto tebi to sviđa? Tužan si ti vanzemaljac, jakoo tužanred wolf wrote:Kad ti pogodi prostatu letjeti ćeš do Mjeseca...tre911 wrote:Rekoh ne zanima me, ja sam čistokrvni hetero a ti bipsiću nađi sebi srodnu dušu za upražnjavanje svojih maštarijared wolf wrote:Samo se opusti...Više ćeš uživati...tre911 wrote:Ti to iz vlastitog iskustva vidim, ajde neka te, samo ja nisam zainteresiran za tvoja sexualna iskustva pa se obrati nekome koga zanima vazelin i slične pizdarije o kojima pišešred wolf wrote:
Nadam se da si nabavio dovoljno vazelina...Ostaje ti samo da uživaš.
Guest- Guest
Samo se opusti...tre911 wrote:Dobro tebe to nije sramota, čak vidim i uživaš no zašto te svoje prljave misli prenosiš drugima. Što bi sad htio? da neko postane pederčina kao ti jer se eto tebi to sviđa? Tužan si ti vanzemaljac, jakoo tužanred wolf wrote:Kad ti pogodi prostatu letjeti ćeš do Mjeseca...tre911 wrote:Rekoh ne zanima me, ja sam čistokrvni hetero a ti bipsiću nađi sebi srodnu dušu za upražnjavanje svojih maštarijared wolf wrote:Samo se opusti...Više ćeš uživati...tre911 wrote:
Ti to iz vlastitog iskustva vidim, ajde neka te, samo ja nisam zainteresiran za tvoja sexualna iskustva pa se obrati nekome koga zanima vazelin i slične pizdarije o kojima pišeš
red wolf-
2016-02-10
Ajde kad si navalio de ispričaj nam kako ti je bilo prvi put kad su te zemljani isprašili, vi vanzemljaki sigurno imate i neki posebni lubrikant za susrete van svog solarnog sustava. Jel boljelo, kolio ih je bilo, što si sve morao raditi...ajde kad završiš zvekni se macolom u potiljak i spasi i sebe i svoju okolinu :)red wolf wrote:Samo se opusti...tre911 wrote:Dobro tebe to nije sramota, čak vidim i uživaš no zašto te svoje prljave misli prenosiš drugima. Što bi sad htio? da neko postane pederčina kao ti jer se eto tebi to sviđa? Tužan si ti vanzemaljac, jakoo tužanred wolf wrote:Kad ti pogodi prostatu letjeti ćeš do Mjeseca...tre911 wrote:Rekoh ne zanima me, ja sam čistokrvni hetero a ti bipsiću nađi sebi srodnu dušu za upražnjavanje svojih maštarijared wolf wrote:
Samo se opusti...Više ćeš uživati...
Guest- Guest
Grč će te spriječiti da uživaš...tre911 wrote:Ajde kad si navalio de ispričaj nam kako ti je bilo prvi put kad su te zemljani isprašili, vi vanzemljaki sigurno imate i neki posebni lubrikant za susrete van svog solarnog sustava. Jel boljelo, kolio ih je bilo, što si sve morao raditi...ajde kad završiš zvekni se macolom u potiljak i spasi i sebe i svoju okolinu :)red wolf wrote:Samo se opusti...tre911 wrote:Dobro tebe to nije sramota, čak vidim i uživaš no zašto te svoje prljave misli prenosiš drugima. Što bi sad htio? da neko postane pederčina kao ti jer se eto tebi to sviđa? Tužan si ti vanzemaljac, jakoo tužanred wolf wrote:Kad ti pogodi prostatu letjeti ćeš do Mjeseca...tre911 wrote:
Rekoh ne zanima me, ja sam čistokrvni hetero a ti bipsiću nađi sebi srodnu dušu za upražnjavanje svojih maštarija
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mene ni Sabor ni Vlada ne mogu ukinut dok sam živ
» Pala Vlada! Sabor izglasao opoziv Oreškovića
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Pala Vlada! Sabor izglasao opoziv Oreškovića
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
Page 2 of 5