Pala Vlada! Sabor izglasao opoziv Oreškovića
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pala Vlada! Sabor izglasao opoziv Oreškovića
NAKON manje od pola godine na vlasti, Sabor je danas izglasao nepovjerenje premijeru Tihomiru Oreškoviću, čime je pala Vlada MOST-a i takozvane Domoljubne koalicije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pala-vlada-sabor-izglasao-opoziv-oreskovica/900116.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pala-vlada-sabor-izglasao-opoziv-oreskovica/900116.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Pala Vlada! Sabor izglasao opoziv Oreškovića
sad neka se HDZ presloze
2014-04-12
a da odmah Todorića predlože za mandatara, da se ne zajebavamo s još jednim bezveznjakom...
2014-12-30
Valjda je ova komedija završila danas...
red wolf-
2016-02-10
A ne, ne, nipošto. Gotov je tek prvi čin.
Guest- Guest
yoda i ja skinuti sa aparata, sa'će BDP rasti, izvoz, osvajamo europsko, jebemo ne vadimo
2014-04-15
Ajme...Pa dokad će to više?Vegvísir wrote:A ne, ne, nipošto. Gotov je tek prvi čin.
red wolf-
2016-02-10
deboto slavi..bit ce poslova..;D
2014-04-12
red wolf wrote:Ajme...Pa dokad će to više?Vegvísir wrote:A ne, ne, nipošto. Gotov je tek prvi čin.
dok se HDZ ne preslozi , misli ekipa oko karamarka
kako je krenulo nece biti ni dovoljno HDZ za tu radnju
2014-04-12
APIS na mukama, a taman uplatili godisnji
2014-04-15
imam posla i previseIvyTeasdale wrote:deboto slavi..bit ce poslova..;D
jos me pukla pohlepica pa uzeo vise nego mogu "progutat"
ove godine nema godisnjeg za mene ...
a sto se moze , sve za hrvatsku
2014-04-12
doveli Tima da ga linčuju za 5 mjeseci hahaha pa hadeze je najgori ološ i ciganija
Kermit-
2014-04-17
Izgleda da neće biti drugog čina...Vegvísir wrote:A ne, ne, nipošto. Gotov je tek prvi čin.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bulj-za-index-idemo-na-izbore-predaja-potpisa-je-tehnicka-stvar/900229.aspx
red wolf-
2016-02-10
Hdz je i prije toga pao na niske grane ali sad je na dnu,pitanje je samo mogu li se srozati i još niže od toga dna...
a Šuker,Milošević.Milinović i kompanija hahahaha koji likovi
vili40-
2015-08-02
zamisli kad kleptoman Vrdoljak im drži slovo hehehe gnoj sa ljudskim licemvili40 wrote:Hdz je i prije toga pao na niske grane ali sad je na dnu,pitanje je samo mogu li se srozati i još niže od toga dna...
Kermit-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:yoda i ja skinuti sa aparata, sa'će BDP rasti, izvoz, osvajamo europsko, jebemo ne vadimo
iduće izbore opet glasamo za ŽZ.. pa opet pregovori 3 mjeseca, pa 6 mjeseci ne funkcionalna vlada, pa opet 6 mjeseci do novih izbora.. i tako u krug..
da smo se tako ponašali od 2000godine, danas bi imali standard možda ne kao švicarska, ali sigurno na razini češke
ne bi bilo zaduživanja, nebi bilo povećanja državne potrošnje za 200%, ne bilo povećanja poreza za 50% itd
Guest- Guest
Spasavajuci karamarka ubili sebe...tko zna cime ih je taj drzao za jaja....r
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
BOŽO PETROV obratio se novinarima nakon izglasavanja nepovjerenja Tihomiru Oreškoviću.
"Čestitam i HDZ-u i SDP-u, jer su u zadnjih šest mjeseci dvije najvažnije odluke postigli zajedno - i izbor ustavnih sudaca i opoziv predsjednika Vlade. Čestitam i sad je jasno tko surađuje. Oni koji su s nama trebali surađivati, nisu surađivali. Nisu pružili pravu priliku za ovu Vladu. Svaka čast.
Mi ćemo se vidjeti na izborima. Ostaje samo dogovor za termin, tu će ključnu riječ imati predsjednica. Vjerujem da će bit u kasnijem trenutku jer je to u svim normalnim državama najesen", rekao je Petrov.
MOST ne daje šansu ni SDP-u ni HDZ-u
"Nema govora o nikakvom preslagivanju. Oni mogu samo sanjati da dođu do broja 76. Danas im je postalo jasno da nemaju 76, po meni su oni skočili u provaliju, a njih treba pitati zašto", rekao je Petrov.
Što se tiče pritisaka, Petrov kaže da je Orešković oko SOA-e rekao ono što je mogao reći.
"Ako je smatrao da nije mogao više reći, onda je to tako bilo poželjno. Zadnjih mjesec dana se mnogo toga vrtilo u medijima, mene zanima kome treba bit u interesu da se sruši Vlada koja želi zaštititi nacionalne interese", rekao je Petrov.
Na pitanje je li mu žao što je išao s HDZ-om, Petrov je rekao da mu nikada nije žao zbog iskustva.
"U to iskustvo smo ušli s dobrom vjerom, dali smo sto posto od sebe, a neki su to opstruirali. Žao mi je zbog ovoga što se dogodilo, ali vjerujem da će građani to na izborima honorirati Domoljubnoj koaliciji na izborima", zaključio je Petrov.
"Čestitam i HDZ-u i SDP-u, jer su u zadnjih šest mjeseci dvije najvažnije odluke postigli zajedno - i izbor ustavnih sudaca i opoziv predsjednika Vlade. Čestitam i sad je jasno tko surađuje. Oni koji su s nama trebali surađivati, nisu surađivali. Nisu pružili pravu priliku za ovu Vladu. Svaka čast.
Mi ćemo se vidjeti na izborima. Ostaje samo dogovor za termin, tu će ključnu riječ imati predsjednica. Vjerujem da će bit u kasnijem trenutku jer je to u svim normalnim državama najesen", rekao je Petrov.
MOST ne daje šansu ni SDP-u ni HDZ-u
"Nema govora o nikakvom preslagivanju. Oni mogu samo sanjati da dođu do broja 76. Danas im je postalo jasno da nemaju 76, po meni su oni skočili u provaliju, a njih treba pitati zašto", rekao je Petrov.
Što se tiče pritisaka, Petrov kaže da je Orešković oko SOA-e rekao ono što je mogao reći.
"Ako je smatrao da nije mogao više reći, onda je to tako bilo poželjno. Zadnjih mjesec dana se mnogo toga vrtilo u medijima, mene zanima kome treba bit u interesu da se sruši Vlada koja želi zaštititi nacionalne interese", rekao je Petrov.
Na pitanje je li mu žao što je išao s HDZ-om, Petrov je rekao da mu nikada nije žao zbog iskustva.
"U to iskustvo smo ušli s dobrom vjerom, dali smo sto posto od sebe, a neki su to opstruirali. Žao mi je zbog ovoga što se dogodilo, ali vjerujem da će građani to na izborima honorirati Domoljubnoj koaliciji na izborima", zaključio je Petrov.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za kog da glasujemo, kad nitko ne valja?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Zastupnički dom izglasao opoziv Donalda Trumpa''
» Vlada u sjeni Vlade Tima Oreškovića
» PALA VLADA
» Pala estonska vlada
» Pala je nizozemska vlada
» Vlada u sjeni Vlade Tima Oreškovića
» PALA VLADA
» Pala estonska vlada