ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Živi zid pred građanskim ratom

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Živi zid pred građanskim ratom - Page 9 Empty Re: Živi zid pred građanskim ratom

Post by aben 14/9/2016, 20:17

deda ultimate nemesis wrote:
asilovski wrote:Drugim rječima deda ti moraš pod hitno prestati se kretati u domenu definicija i teorija te slobodno zaploviti slobodnim tržištima ako ništa drugo stekneš iskustveno zananje koje od ovoga svjetlosnim godinama daleko

Vi za stanje u društvu krivite moral, poštenje, ideologiju političara i ljudi na funkcijama, karakterne osobine i još štošta.

Ja problem vidim u niskom IQ nacije. Hrvati su jednostavno preglupi da bi mogli organizirati funkcionalno društvo. Ne znam koliko to puta treba ponavljati, stavljati grafove i statističke podatke. Prosječni IQ Hrvata sa diplomom je 105, intelektualna elita ne vjeruje u teoriju evolucije npr., promovira pseudoznanost i nadrilječništvo, pa tako i u području ekonomije imaš običan šund i pizdarije. Moja stajališta su sasvim prizemna i realna, nisu puke teorije i definicije.

Hrvatska se može jedino tješiti što nije kao Bosna, jer tamo je nekih 70% nacije mentalno retardirano.

a zoč pri rješavanju mirovinske sheme slobodno raspolažeš živopisnin vokabularon, a kod ideja za uređenje sruštva koristiš eufemizme poput funkcionalnosti? zoč ne rečeš da se založeš za državno upravljanje privatne imovine, da nisi za to da pojedinac more odustati od sudjelovanja u ekonomiji ako to želi, nego da moraju postojati sredstva prisile?

ko ča rob na jugu moro shvatiti da moro roditi, radi funkcionalnosti zajednice.

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Živi zid pred građanskim ratom - Page 9 Empty Re: Živi zid pred građanskim ratom

Post by udba 15/9/2016, 11:14

deda ultimate nemesis wrote:
asilovski wrote:Drugim rječima deda ti moraš pod hitno prestati se kretati u domenu definicija i teorija te slobodno zaploviti slobodnim tržištima ako ništa drugo stekneš iskustveno zananje koje od ovoga svjetlosnim godinama daleko

Vi za stanje u društvu krivite moral, poštenje, ideologiju političara i ljudi na funkcijama, karakterne osobine i još štošta.

Ja problem vidim u niskom IQ nacije. Hrvati su jednostavno preglupi da bi mogli organizirati funkcionalno društvo. Ne znam koliko to puta treba ponavljati, stavljati grafove i statističke podatke. Prosječni IQ Hrvata sa diplomom je 105, intelektualna elita ne vjeruje u teoriju evolucije npr., promovira pseudoznanost i nadrilječništvo, pa tako i u području ekonomije imaš običan šund i pizdarije. Moja stajališta su sasvim prizemna i realna, nisu puke teorije i definicije.

Hrvatska se može jedino tješiti što nije kao Bosna, jer tamo je nekih 70% nacije mentalno retardirano.

Onda nam još i dobro ide. Jako dobro.

Ali nema ti veze IQ s parama. Emirati i Katar imaju IQ nula pa plivaju u zlatu, Mongoli imaju IQ 120 pa se tuku s medvjedima za ovce. Kerum ima IQ 5 pa voza jahte i ženi 20 godina mlađe. Mi smo ovdje kao pametni, a krademo dane na gluposti pišući ovdje. Osim toga mi imamo more i EU u blizini, šta će nam IQ? Turisti dolaze, a ko oće radit ima Njemačku i Irsku.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by marcellus 15/9/2016, 11:36

udba wrote:
Onda nam još i dobro ide. Jako dobro.

abrahamov duh je ušao u tebe

još malo pa ćeš i ti za švecku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by udba 15/9/2016, 11:40

marcellus wrote:
udba wrote:Onda nam još i dobro ide. Jako dobro.

abrahamov duh je ušao u tebe

još malo pa ćeš i ti za švecku

Već sam spreman, kupio švecko odijelo i dao vrizuru napravit.

Živi zid pred građanskim ratom - Page 9 Islamicrageboy
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics