Read My Mind (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?guma_1 wrote:...a eto....delam na tome da ništ ne delam....ti?
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
....zna se desit...vili40 wrote:ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?guma_1 wrote:...a eto....delam na tome da ništ ne delam....ti?
2015-09-02
guma pred birtijomvili40 wrote:ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?guma_1 wrote:...a eto....delam na tome da ništ ne delam....ti?
2014-12-30
...u birtiji...ne pred nego u....veber wrote:guma pred birtijomvili40 wrote:ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?guma_1 wrote:...a eto....delam na tome da ništ ne delam....ti?
2015-09-02
veber-
2014-12-30
....peta kolona.....dezinformacije....doveli te u zabludu....veber wrote:rekao mi netko da su te vidjeli isped, ne u
2015-09-02
o,vili..podsjećaš me na mene..guma_1 wrote:....zna se desit...vili40 wrote:ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?guma_1 wrote:...a eto....delam na tome da ništ ne delam....ti?
2014-04-12
kod nas je šiptar na slastičarnu u blizini škole napisao vraćam se odmah. i ceduljica je visila 20 godina.maggie13 wrote:o,vili..podsjećaš me na mene..guma_1 wrote:....zna se desit...vili40 wrote:ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?guma_1 wrote:...a eto....delam na tome da ništ ne delam....ti?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jooj, nemoj baš tako fatalistično,frakcija..zvučiš k'o crveni sadfrakcija wrote:kod nas je šiptar na slastičarnu u blizini škole napisao vraćam se odmah. i ceduljica je visila 20 godina.maggie13 wrote:o,vili..podsjećaš me na mene..guma_1 wrote:....zna se desit...vili40 wrote:ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?guma_1 wrote:...a eto....delam na tome da ništ ne delam....ti?
2014-04-12
kaj,šiptar umro a nitko nije ponovno otvorio sljastičarnu
vili40-
2015-08-02
nama je bilo smiješno nakon nekog vremena.. a nitko se nije zapitao gdje je otišao? jel imao susret sa kamatarom? i sl..maggie13 wrote:jooj, nemoj baš tako fatalistično,frakcija..zvučiš k'o crveni sadfrakcija wrote:kod nas je šiptar na slastičarnu u blizini škole napisao vraćam se odmah. i ceduljica je visila 20 godina.maggie13 wrote:o,vili..podsjećaš me na mene..guma_1 wrote:....zna se desit...vili40 wrote:
ja sam jedamput na vrata zaljepil vraćam se odmah pa me nije bilo čitav dan dok jedna budala nije čekala dva sata,pa ko još čeka pred vratima dva sata?
2016-03-09
Moja se kćerkica naljutila na svoje prijateljice, i stavila na vrata ceduljicu zabranjen ulaz djeci.
Baš je glupa.
Baš je glupa.
crvenkasti-
2014-04-17
frakcijo, želiš li me rasplakati danas?!frakcija wrote:nama je bilo smiješno nakon nekog vremena.. a nitko se nije zapitao gdje je otišao? jel imao susret sa kamatarom? i sl..maggie13 wrote:jooj, nemoj baš tako fatalistično,frakcija..zvučiš k'o crveni sadfrakcija wrote:kod nas je šiptar na slastičarnu u blizini škole napisao vraćam se odmah. i ceduljica je visila 20 godina.maggie13 wrote:o,vili..podsjećaš me na mene..guma_1 wrote:
....zna se desit...
2014-04-12
Na tatu..tako ti nama napišeš nešto negacijski kad se naduriš..crvenkasti wrote:Moja se kćerkica naljutila na svoje prijateljice, i stavila na vrata ceduljicu zabranjen ulaz djeci.
Baš je glupa.
2014-04-12
maggie13 wrote:Na tatu..tako ti nama napišeš nešto negacijski kad se naduriš..crvenkasti wrote:Moja se kćerkica naljutila na svoje prijateljice, i stavila na vrata ceduljicu zabranjen ulaz djeci.
Baš je glupa.
Veber me nervira.
crvenkasti-
2014-04-17
To je normalno, ne zamaraj se, samo si ljubomoran..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Na tatu..tako ti nama napišeš nešto negacijski kad se naduriš..crvenkasti wrote:Moja se kćerkica naljutila na svoje prijateljice, i stavila na vrata ceduljicu zabranjen ulaz djeci.
Baš je glupa.
Veber me nervira.
2014-04-12
Meni je žao što ti više nisi admin, ali sigurno si imala svoje razloge i poštujem..betty.boop wrote:nisam admin vec par tjedana, djeco draga :D
i nikad nisam ja mijenjala naslove ove teme ;)
2014-04-12
ja mislim da je dobila otkaz zbog zanemarivanja dužnosti. :p:maggie13 wrote:Meni je žao što ti više nisi admin, ali sigurno si imala svoje razloge i poštujem..betty.boop wrote:nisam admin vec par tjedana, djeco draga :D
i nikad nisam ja mijenjala naslove ove teme ;)
2016-03-09
:<heart:betty.boop wrote::*
2014-04-12
zašto ne valjalju smajliji? grrr
2014-04-12
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 23 of 50