Read My Mind (chat)
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
nju i kći sam u kino odfurao, a kasnije u mekšit. i vratio ih majkamadijagram wrote:ona nije zena, tek je tinejdzerka:)Noor wrote:Lejduša wrote:Sve su zene rucale sa veberom, zapamti toprckov wrote:a koja si ti tico, jes I ti rucala sa veberomLejduša wrote:
jesi i ti? čime te počastio?
vjerojatno lizalo ili sladoled
veber- Posts : 53509
2014-12-30
hahahaveber wrote:nju i kći sam u kino odfurao, a kasnije u mekšit. i vratio ih majkamadijagram wrote:ona nije zena, tek je tinejdzerka:)Noor wrote:Lejduša wrote:Sve su zene rucale sa veberom, zapamti toprckov wrote:
a koja si ti tico, jes I ti rucala sa veberom
dijagram-
2015-08-09
jeste vi svi neozbiljni
2014-04-19
jel beti ona zuze zuzu monamur muzuveber wrote:nije frakcija.Lejduša wrote:Sve su zene rucale sa veberom, zapamti toprckov wrote:a koja si ti tico, jes I ti rucala sa veberomLejduša wrote:Noor wrote:
teško je to zamisliti...
ni bety
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Tinejdzerka nisam niti bi se ikada vratila u te godinwe.
Boze sacuvaj...
Pocastio me ribom i sladoledom
Boze sacuvaj...
Guest- Guest
slijedeći put na mesinu. kod srbina ili u batak.Lejduša wrote:Tinejdzerka nisam niti bi se ikada vratila u te godinwe.
Boze sacuvaj...
veber-
2014-12-30
Samo ti zajebavajveber wrote:nju i kći sam u kino odfurao, a kasnije u mekšit. i vratio ih majkamadijagram wrote:ona nije zena, tek je tinejdzerka:)Noor wrote:Lejduša wrote:Sve su zene rucale sa veberom, zapamti toprckov wrote:
a koja si ti tico, jes I ti rucala sa veberom
Pa me sutra pitaj da se nademo na izlozbi vina u motovunu :p
Guest- Guest
veber wrote:nije frakcija.Lejduša wrote:Sve su zene rucale sa veberom, zapamti toprckov wrote:a koja si ti tico, jes I ti rucala sa veberomLejduša wrote:Noor wrote:
teško je to zamisliti...
ni bety
pa ni ja
Guest- Guest
Lejduša wrote:Tinejdzerka nisam niti bi se ikada vratila u te godinwe.
Boze sacuvaj...
baš lijepo, ja mislila da on samo zeza s tim pozivima, a nikad ni jednu ne odvede
Guest- Guest
Navalite zeneNoor wrote:veber wrote:nije frakcija.Lejduša wrote:Sve su zene rucale sa veberom, zapamti toprckov wrote:a koja si ti tico, jes I ti rucala sa veberomLejduša wrote:
ni bety
pa ni ja
Guest- Guest
I sa mode i ljepote je vodio parNoor wrote:Lejduša wrote:Tinejdzerka nisam niti bi se ikada vratila u te godinwe.
Boze sacuvaj...
baš lijepo, ja mislila da on samo zeza s tim pozivima, a nikad ni jednu ne odvede
Guest- Guest
e, sada si me sjetila. možemo na dane tartufa.Lejduša wrote:Samo ti zajebavajveber wrote:nju i kći sam u kino odfurao, a kasnije u mekšit. i vratio ih majkamadijagram wrote:ona nije zena, tek je tinejdzerka:)Noor wrote:Lejduša wrote:
Sve su zene rucale sa veberom, zapamti to
veber-
2014-12-30
eto, vidi se tko zna. i s vip-a.Lejduša wrote:I sa mode i ljepote je vodio parNoor wrote:Lejduša wrote:Tinejdzerka nisam niti bi se ikada vratila u te godinwe.
Boze sacuvaj...
veber-
2014-12-30
Lejduša wrote:I sa mode i ljepote je vodio parNoor wrote:Lejduša wrote:Tinejdzerka nisam niti bi se ikada vratila u te godinwe.
Boze sacuvaj...
pravi kavalir :)
Guest- Guest
frakcija išla glasat protiv SDP-a. Onda pogledala liste krkana i skužila da je SDP u ovoj županiji naj normalniji od ponuđenih, pa poništila listić. Nisam imala snage nikoga zaokružit. Pomolit ću se da na vlasti više ne vidim Jovanovića, Zmajlovića, Opačičku, Violićku.. i ostale neprijatelje svog narodaprckov wrote:za koga je frakcija glasala zna li ko
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Tartufi su uzasveber wrote:e, sada si me sjetila. možemo na dane tartufa.Lejduša wrote:Samo ti zajebavajveber wrote:nju i kći sam u kino odfurao, a kasnije u mekšit. i vratio ih majkamadijagram wrote:ona nije zena, tek je tinejdzerka:)Noor wrote:
Smrde usta po plinu...
Guest- Guest
sdp je trebao sakrit opačićku u ormar. kravetina glupa...frakcija wrote:frakcija išla glasat protiv SDP-a. Onda pogledala liste krkana i skužila da je SDP u ovoj županiji naj normalniji od ponuđenih, pa poništila listić. Nisam imala snage nikoga zaokružit. Pomolit ću se da na vlasti više ne vidim Jovanovića, Zmajlovića, Opačičku, Violićku.. i ostale neprijatelje svog narodaprckov wrote:za koga je frakcija glasala zna li ko
veber-
2014-12-30
i ubit jovanovića javnoveber wrote:sdp je trebao sakrit opačićku u ormar. kravetina glupa...frakcija wrote:frakcija išla glasat protiv SDP-a. Onda pogledala liste krkana i skužila da je SDP u ovoj županiji naj normalniji od ponuđenih, pa poništila listić. Nisam imala snage nikoga zaokružit. Pomolit ću se da na vlasti više ne vidim Jovanovića, Zmajlovića, Opačičku, Violićku.. i ostale neprijatelje svog narodaprckov wrote:za koga je frakcija glasala zna li ko
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
onda na vinistria?Lejduša wrote:Tartufi su uzasveber wrote:e, sada si me sjetila. možemo na dane tartufa.Lejduša wrote:Samo ti zajebavajveber wrote:nju i kći sam u kino odfurao, a kasnije u mekšit. i vratio ih majkamadijagram wrote:
ona nije zena, tek je tinejdzerka:)
Smrde usta po plinu...
i ćevape
veber-
2014-12-30
i to.frakcija wrote:i ubit jovanovića javnoveber wrote:sdp je trebao sakrit opačićku u ormar. kravetina glupa...frakcija wrote:frakcija išla glasat protiv SDP-a. Onda pogledala liste krkana i skužila da je SDP u ovoj županiji naj normalniji od ponuđenih, pa poništila listić. Nisam imala snage nikoga zaokružit. Pomolit ću se da na vlasti više ne vidim Jovanovića, Zmajlovića, Opačičku, Violićku.. i ostale neprijatelje svog narodaprckov wrote:za koga je frakcija glasala zna li ko
završit ćemo u zatvoru, a nema miješanog odjela
veber-
2014-12-30
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 3 of 50