Read My Mind (chat)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
meni ste sve smijesne,kao i ja vamamaggie13 wrote:to ti je komedija trilogija o jednoj spaljenoj i smijesnoj zeni 8-)dijagram wrote:nikad cuomaggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
znam onog indijanca jonesa
mozda su rod
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
ma neće to niko ni jist..osim toga crkla pećnica.dijagram wrote:posoli i baci u pecnicufrakcija wrote:sad imam po janjeta..opet..zgadilo mi se više..plus moram raskasapit al nemam oštrih noževa doma..da ne dođem u napast u situacijama ko šta je ova .Noor wrote:frakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:
ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanu
uzeo bih i ja al nisam okolo splita
koliko to janjadi imaš?
cijela obitelj ima sto jest dva dana
najgore to povlacit po frizideru
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
znam..sve osim vlastite..tako to ide :-Ddijagram wrote:meni ste sve smijesne,kao i ja vamamaggie13 wrote:to ti je komedija trilogija o jednoj spaljenoj i smijesnoj zeni 8-)dijagram wrote:nikad cuomaggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
mozda su rod
2014-04-12
:)Noor wrote:frakcija wrote:sad imam po janjeta..opet..zgadilo mi se više..plus moram raskasapit al nemam oštrih noževa doma..da ne dođem u napast u situacijama ko šta je ova .Noor wrote:frakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:
ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanu
uzeo bih i ja al nisam okolo splita
koliko to janjadi imaš?
pa šta ti je to..pola, jedan pošteni ručak i ćao
dijagram-
2015-08-09
i ona mi je smijesna, i ja njoj, cesto se smijemomaggie13 wrote:znam..sve osim vlastite..tako to ide :-Ddijagram wrote:meni ste sve smijesne,kao i ja vamamaggie13 wrote:to ti je komedija trilogija o jednoj spaljenoj i smijesnoj zeni 8-)dijagram wrote:nikad cuomaggie13 wrote:
bridget jones..:D
mozda su rod
dijagram-
2015-08-09
au, ma to je samo grijac, sigurno koncar iz 94-tefrakcija wrote:ma neće to niko ni jist..osim toga crkla pećnica.dijagram wrote:posoli i baci u pecnicufrakcija wrote:sad imam po janjeta..opet..zgadilo mi se više..plus moram raskasapit al nemam oštrih noževa doma..da ne dođem u napast u situacijama ko šta je ova .Noor wrote:frakcija wrote:
još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPET
koliko to janjadi imaš?
dijagram-
2015-08-09
ma neko govno šta je išlo gratis sa kužinon na akcijidijagram wrote:au, ma to je samo grijac, sigurno koncar iz 94-tefrakcija wrote:ma neće to niko ni jist..osim toga crkla pećnica.dijagram wrote:posoli i baci u pecnicufrakcija wrote:sad imam po janjeta..opet..zgadilo mi se više..plus moram raskasapit al nemam oštrih noževa doma..da ne dođem u napast u situacijama ko šta je ova .Noor wrote:
koliko to janjadi imaš?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)dijagram wrote:i ona mi je smijesna, i ja njoj, cesto se smijemomaggie13 wrote:znam..sve osim vlastite..tako to ide :-Ddijagram wrote:meni ste sve smijesne,kao i ja vamamaggie13 wrote:to ti je komedija trilogija o jednoj spaljenoj i smijesnoj zeni 8-)dijagram wrote:
nikad cuo
mozda su rod
2014-04-12
@
Kic, najbolja naslovna slika dosad
B-)
Kic, najbolja naslovna slika dosad
B-)
2014-04-12
nismo puknuti,maggie13 wrote:to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)dijagram wrote:i ona mi je smijesna, i ja njoj, cesto se smijemomaggie13 wrote:znam..sve osim vlastite..tako to ide :-Ddijagram wrote:meni ste sve smijesne,kao i ja vamamaggie13 wrote:
to ti je komedija trilogija o jednoj spaljenoj i smijesnoj zeni 8-)
malo drukciji mozda:)
dijagram-
2015-08-09
haha, da, drukciji ;Pdijagram wrote:nismo puknuti,maggie13 wrote:to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)dijagram wrote:i ona mi je smijesna, i ja njoj, cesto se smijemomaggie13 wrote:znam..sve osim vlastite..tako to ide :-Ddijagram wrote:
meni ste sve smijesne,kao i ja vama
2014-04-12
trebaš ga u živo vidjeti ..stvarno je drukčiji :Pmaggie13 wrote:haha, da, drukciji ;Pdijagram wrote:nismo puknuti,maggie13 wrote:to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)dijagram wrote:i ona mi je smijesna, i ja njoj, cesto se smijemomaggie13 wrote:
znam..sve osim vlastite..tako to ide :-D
Guest- Guest
dijagram wrote:nikad cuomaggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
mozda su rod
:)
darth_vader-
2014-04-17
mozda i jesam 8-)Noor wrote:trebaš ga u živo vidjeti ..stvarno je drukčiji :Pmaggie13 wrote:haha, da, drukciji ;Pdijagram wrote:nismo puknuti,maggie13 wrote:to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)dijagram wrote:
i ona mi je smijesna, i ja njoj, cesto se smijemo
2014-04-12
maggie13 wrote:mozda i jesam 8-)Noor wrote:trebaš ga u živo vidjeti ..stvarno je drukčiji :Pmaggie13 wrote:haha, da, drukciji ;Pdijagram wrote:nismo puknuti,maggie13 wrote:
to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)
sve ja znam :P
Guest- Guest
A, dobro..ako je ono sto ti je receno bas sve :0)
2014-04-12
idi me braniti,napala me drugarica sora,straj me:)Noor wrote:trebaš ga u živo vidjeti ..stvarno je drukčiji :Pmaggie13 wrote:haha, da, drukciji ;Pdijagram wrote:nismo puknuti,maggie13 wrote:to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)dijagram wrote:
i ona mi je smijesna, i ja njoj, cesto se smijemo
dijagram-
2015-08-09
ovisi od koga doznam :Pmaggie13 wrote:A, dobro..ako je ono sto ti je receno bas sve :0)
Guest- Guest
dijagram wrote:idi me braniti,napala me drugarica sora,straj me:)Noor wrote:trebaš ga u živo vidjeti ..stvarno je drukčiji :Pmaggie13 wrote:haha, da, drukciji ;Pdijagram wrote:nismo puknuti,maggie13 wrote:
to je super..dvoje puknutih vodenjaka 8-)
saću ja tebe ujko braniti od partizanke, ne brini
Guest- Guest
Ajde branit dijagrama, zove te ;P
2014-04-12
bolje da ona smiri partizanku nego da je ja,..jelmaggie13 wrote:Ajde branit dijagrama, zove te ;P
dijagram-
2015-08-09
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 9 of 50