WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: WAWRINKA
Di je bracala. Jeli onaj njegov crnogorsko hrvatski mjesanac na turniru ili kod hari krisne gurua. Kmece li srbaljine zbog noleeeee. Jeli ih se opet genocidise.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
stay pressednowitzki wrote:Nisam gledao mec, gledasam cmarsu kako kiksa la me uzelo.....btw. citam da je dobio na nekakvu prevaru, a kako ce drugo najveci glumac od sportasabafalo wrote:mali dirk vamos bamos i onda tiho povlačenje kad je rodžer zacementirao status najvećeg
ustaša
Pa vise je hrvat nego srbin. U biti srbin nije nikako. A to sto je sebi mitoman i navijac iskonskog zla umislio netreba cuditi. Ipak je njina laz duhovna hrana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Djole se morao maskirat u srbina pa je poceo navijat za zvezdu...inace i sam zna da je ustasa
nowitzki-
2014-04-27
španjolski špijun pepe imaz ga drži na uzdi uz pomoć vatikana i britanskih obavještajnih službi koje mu prijete djecom ne daju mu ni meso da jede samo da rusi to riješe i eto novaka opet nazaddesert_fox wrote:Di je bracala. Jeli onaj njegov crnogorsko hrvatski mjesanac na turniru ili kod hari krisne gurua. Kmece li srbaljine zbog noleeeee. Jeli ih se opet genocidise.
novaka je pravoslavlje i srbovanje samo usporilo da je priznao da je ustaša i katolik sad bi imao 30 slamova
U pravu si naime poznato je da katolici dominiraju pogle samo Schumija Messia. Kiketa Federera Sebastiana Loeba. Sve katolici. Pravoslavaca nigdjebafalo wrote:novaka je pravoslavlje i srbovanje samo usporilo da je priznao da je ustaša i katolik sad bi imao 30 slamova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
nowitzki wrote:Nisam gledao mec, gledasam cmarsu kako kiksa la me uzelo.....btw. citam da je dobio na nekakvu prevaru, a kako ce drugo najveci glumac od sportasabafalo wrote:mali dirk vamos bamos i onda tiho povlačenje kad je rodžer zacementirao status najvećeg
Samo ti čitaj.
Na prevaru jer je zatražio medicinski time aut što je inaće dopušteno. Baš čudno za jednog 35-njaka nakon t3-eg meča uzostopno u 5 setova i povratka tenisu nakon 6 mjeseci oporavka od ozljede
Guest- Guest
Senna je isto katolik, a veći je od Senne...desert_fox wrote:U pravu si naime poznato je da katolici dominiraju pogle samo Schumija Messia. Kiketa Federera Sebastiana Loeba. Sve katolici. Pravoslavaca nigdjebafalo wrote:novaka je pravoslavlje i srbovanje samo usporilo da je priznao da je ustaša i katolik sad bi imao 30 slamova
A Loeb je velik šampion, može se rec da je najveci...
Al nema Colinovu karizmu...
Niti bi grupu B moga vozit manirom jednog Waltera Rohrla...
;)
Guest- Guest
Eo jos jedan samar za srbe...fifa oduzima naslov svjetskog prvaka zvezdi...to su samo klubovi koji su od 2000.osvajali sp klubova
Opancar iz kragujevca otkopcan sa aparata
Opancar iz kragujevca otkopcan sa aparata
Ispravak netočnog navoda...fridrih_niche wrote:Senna je isto katolik, a veći je od Schumachera...desert_fox wrote:U pravu si naime poznato je da katolici dominiraju pogle samo Schumija Messia. Kiketa Federera Sebastiana Loeba. Sve katolici. Pravoslavaca nigdjebafalo wrote:novaka je pravoslavlje i srbovanje samo usporilo da je priznao da je ustaša i katolik sad bi imao 30 slamova
A Loeb je velik šampion, može se rec da je najveci...
Al nema Colinovu karizmu...
Niti bi grupu B moga vozit manirom jednog Waltera Rohrla...
;)
;)
Guest- Guest
Senna nikad nije niti je mogao biti veci od michaela schumia. Nikad
2015-09-13
senna se skucao drito u zid a šumi o neki glupi kamen na skijanju. dakle sennu je ubila loša vožnja a šumija hobi. šumi > senna
Pa šumi je jos ziv...a i njega je kostala losa voznja,ali na skijama
6 kvota na skugija protiv carena buste.....to se isplati uzet, frenki ako ima svoj dan itekako moze dobro odigrat, a di ces bolji motiv doma protiv favoriziranih spanjolaca se dokazat i odigrat mec karijere
nowitzki-
2014-04-27
desert_fox wrote:Pa vise je hrvat nego srbin. U biti srbin nije nikako. A to sto je sebi mitoman i navijac iskonskog zla umislio netreba cuditi. Ipak je njina laz duhovna hrana
šta je dražen petrović, pičketino raspala udbaška?
Guest- Guest
Po materi hrvat po caci crnogorac. Uostalom mitomane kakve veze vi imate sa crnogorcima. Dva razlicita naroda dvi razlicite nacije. Na kraju krajeva crnogorci bi se ubili od tuge i sramote zbog 1991. Ne zele da ih sa vama ista vise veze kretencinoBracala wrote:desert_fox wrote:Pa vise je hrvat nego srbin. U biti srbin nije nikako. A to sto je sebi mitoman i navijac iskonskog zla umislio netreba cuditi. Ipak je njina laz duhovna hrana
šta je dražen petrović, pičketino raspala udbaška?
2015-09-13
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50