WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: WAWRINKA
bafalo wrote:nisam vjerovao i kajem se i tražim oprost od najvećeg
Ja tražim oprost jer sam ga otpisa u 5-om setu nakon gubitka servisa.Iskreno nisam virova da se će u tom trenu vratiti, ali pokazaje zašto je najveći. No nisam ga otpisa u pogledu da još ne može osvajati grand slamove, lani kad se pri kraju sezone baš tu pričalo reka sam da se Federer vrača i da ga nikad ne triba otpisati. Sve i da je izgubija danas, reka bi isto da na njega sve dok bude igra triba računati i da još uvik može raditi velike stvari. Definitivno največi.
Di je operw, sakrija se u rupu?
Guest- Guest
šta se imam skrivat. slučajno pobjedio nadala i sad je najveći. kad preokrene 23-10 nek se javi.
Guest- Guest
operw wrote:šta se imam skrivat. slučajno pobjedio nadala i sad je najveći. kad preokrene 23-10 nek se javi.
hahaha, slučajno...
Inaće je sad 23-12. A ne računajući zemlju, izjednačen omjer.
S tim da Federer sigurno nije kriv što u doba dok su njih dvojica vladali i izmjenjivali se na prvom i drugom misto sam Nadal nije više puta došao do finala na drugim podlogama ko Federer na zemlji. Na zemlji su odigrali uvjerljivo najviše mečeva upravo zbog činjenice da je Federer uvjek dobro igra i na zemlji (premda je tu Nadal bolji i najbolji na zemljanim terenima od svih u povijesti) dok Nadal na drugim podlogama i nije toliko
18-14 Grand Slamovi, 6-0 world master finale
Guest- Guest
23 - 10 ili 12 nije važno u konačnici. ako netko u medusobnim omjerima ima takav score onda je smiješno govorit i pričat da je poraženi bolji.
Guest- Guest
operw wrote:23 - 10 ili 12 nije važno u konačnici. ako netko u medusobnim omjerima ima takav score onda je smiješno govorit i pričat da je poraženi bolji.
Federer je bolji jer je osvojio više i puno više puta došao do završnice, primjerice polufinale.
Znaš, ne gledaš međusobni omjer, nego sveukupno jer tenis nije sport gdje igraju Nadal i Federer, ima i drugih tenisača.
Nadal je najbolji igrač na zemlji, bolji od Federera i njegova razlika je upravo zbog velikog broja mečeva na zemlji koji su odigrali. Zašto su na zemlji odigrali puno više nego na drugim podlogama, rekao sam ti. Tu je kriv Nadal ne Federer Sveukupno Federer bolji i veči tenisač
Guest- Guest
bolji i veći tenisač u srazovima s drugim tenisačima. čim naleti na nadala črmlja.
tako u medusobnim omjerima je rezultat 23 - 12 što govori da su igrali češće federer bi osvojio i puno manje turnira.
tako u medusobnim omjerima je rezultat 23 - 12 što govori da su igrali češće federer bi osvojio i puno manje turnira.
Guest- Guest
operw wrote:bolji i veći tenisač u srazovima s drugim tenisačima. čim naleti na nadala črmlja.
Bolji i veči u srazovima s svim igračima
Da su više igrali na zemlji vjerovatno bi Nadal ima veču prednost, istina. No na zemlji su, ponavljam ti igrali najviše puta, čak 15! Dakle, Federer je izborija 15 dvoboja na podlozi na kojoj je Nadal najbolji, čak 5 puta na RG, a ovaj na drugim minimalno. Najbrže podloge su trava i beton, a u Wimbledonu su igrali samo 3 puta, US open niti jednom! Tko je za to kriv? Možda bog, možda nebi, a možda Nadal. Morat će se zadovoljiti s tim da je najbolji u povijesti, ali samo na zemlji
Guest- Guest
kako se operw popisao po amepru
nowitzki-
2014-04-27
operw wrote:tako u medusobnim omjerima je rezultat 23 - 12 što govori da su igrali češće federer bi osvojio i puno manje turnira.
nowitzki-
2014-04-27
Ne racunajuci zemlju :)amper1950 wrote:
Vrh
Sad ce se pocet vazit statistika prvih poluvremena u nogometu a ne cijele utakmice
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Ne racunajuci zemlju :)amper1950 wrote:
Vrh
Sad ce se pocet vazit statistika prvih poluvremena u nogometu a ne cijele utakmice
Tupsone, nisam ja vadio omjer kao neko mjerilo. Nadal je bolji igrač na zemlji, a u doba kad su njih dvojica godinama vladali svjetskim tenisom Federer je toliko puta izborio dvoboj s njim na zemlji, pa su uvjerljivo najviše dvoboja odigrali upravo na toj podlozi, čak 15! Zašto s druge strane Nadal nije uspio toliko puta izboriti dvoboj s Federerom na drugim podlogama? Zato jer jednostavno nije toliko dobar tenisač ko što je Federer.
Nadal bolji na zemlji (zato jer omjer u međusobnim dvobojima kakav je) Federer sve ukupno. Činjenica.
18-14 grand slamovi
6-0 Masters World Tour finale
A ti možeš pod rukicu s operw i lagano dudlati, jednako ko frendovi vam iz srbije (o tome u sljedećem postu)
Guest- Guest
NEVEROVATAN ISPAD
SKANDAL I SRAMOTA Australijan open uvredio Novaka: Prisiljeni smo da trpimo osam godina, ali sada...
http://www.kurir.rs/sport/tenis/skandal-i-sramota-australijan-open-uvredio-novaka-prisiljeni-smo-da-trpimo-osam-godina-ali-sada-clanak-2653971
Naletio na ovo na face-u, otvorija članak i vidija komentare tipa ovo:
U ovoj jednoj rečenici je objašnjeno sve što se desilo sa Noletom. Nije kriva Jelena, nije kriva ishrana, Nole je MORAO da se skloni. Već dugo se pričalo o tome da on ne "prodaje" kao Federer i Nadal, misli se na sve što može da se proda, od automobila do kape ili majice, zato vraćaju iz mrtvih ovu dvojicu. Sramota, umesto da u finalima gledamo nove mlade i talentovane igrače, oni su ih jednostavno sklonili i napravili su finale sa sestrama i ovom dvojicom, 200 godina imaju zajedno... SVE je namešteno.
Kmeći operw, nowitzki i cela srbija
Guest- Guest
Niko nije spomenija Ljubu, ipak je uzeja grand slam.
Na početku turnira su mu se svi smijali kad je reka da je Federer doša uzeti AO jer nije neki mladi igrač koji će se zadovoljiti prolaskom u drugi tjedan. Sad se Ljubo može smijati njima.
"IGRAŠ protiv loptice, a ne protiv suparnika", savjet je kojeg je Ivan Ljubičić, trener Rogera Federera, dao svom igraču uoči finala Australian Opena
Ljubo trenerčina
Guest- Guest
Ljubina sticenica je uzela juniorski AO...prvi natup na GS sa 14 godina i odmah titula.neka cura iz ukrajine
mali dirk vamos bamos i onda tiho povlačenje kad je rodžer zacementirao status najvećeg
ljubo doktor šta god uzme gs pobjednik jedino nije ono drvo raonić ali njemu ne treba trener već svjetsko čudoZiil Los Dii ! wrote:Ljubina sticenica je uzela juniorski AO...prvi natup na GS sa 14 godina i odmah titula.neka cura iz ukrajine
Nisam gledao mec, gledasam cmarsu kako kiksa la me uzelo.....btw. citam da je dobio na nekakvu prevaru, a kako ce drugo najveci glumac od sportasabafalo wrote:mali dirk vamos bamos i onda tiho povlačenje kad je rodžer zacementirao status najvećeg
nowitzki-
2014-04-27
Di je bracala. Jeli onaj njegov crnogorsko hrvatski mjesanac na turniru ili kod hari krisne gurua. Kmece li srbaljine zbog noleeeee. Jeli ih se opet genocidise.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50