WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: WAWRINKA
koja dobra vijest. njega su uvijek naši klošari omaložavali. čitao sam da kad je bio treći igrač nisu mu htjeli ni kartu za avion platit.
delpo bi mogao opet bit drugi igrač pa će odma bit dvoboj sa marinom. to bi ako gospa da bilo 90% posla odma obavljeno. ako pak sakupi dovoljno poena da bude prvi onda ivo ima da mu izbije zglobove servisom. samo na bekend pa dok se ne raspadne
delpo bi mogao opet bit drugi igrač pa će odma bit dvoboj sa marinom. to bi ako gospa da bilo 90% posla odma obavljeno. ako pak sakupi dovoljno poena da bude prvi onda ivo ima da mu izbije zglobove servisom. samo na bekend pa dok se ne raspadne
dobio je prošle godine dolgopolova na wimbledonumuckodjubre wrote:Jel ivo jos uvijel nije dobio mec u 5.setova?
kad pogledaš ove đokoviće, federere, nadale i usporediš pa oni udaraju bekend kao male djevojčice pogode winner svaki treći meč
drogira se uspjehom. već je za svadbeni dar poklonio prijateljima đokovićima 2 tanjura jedan za novaka i jelenu a uskoro bi mogao i treći da mali stefan ne ostane gladan
bafalo wrote:drogira se uspjehom. već je za svadbeni dar poklonio prijateljima đokovićima 2 tanjura jedan za novaka i jelenu a uskoro bi mogao i treći da mali stefan ne ostane gladan
19:5
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ako srbi za barbare kazu varvari,bracala je vracala kazu li za bafala vafalo?
muckodjubre wrote:Ako srbi za barbare kazu varvari,bracala je vracala kazu li za bafala vafalo?
vafla!
Guest- Guest
I fc Varcelona
sad vidim dimitrov našamarao nadala. gotovo je rafa vrijeme je za penziju kad te igrač sa najklošarskijim jednoručnim i mentalna sirotinja poput malog grigora sredi
da ima servis i mrežu poput federera mogao bi i on zamaskirat svašta ali ovako ne ide više ne može u drugi tjedan uć
da ima servis i mrežu poput federera mogao bi i on zamaskirat svašta ali ovako ne ide više ne može u drugi tjedan uć
i onda kao stručnjaci rade usporedbe lol ne može to tako svaki igrač je za sebe. pogledaj nadala fenomen igrao sa 18 kako većina može samo sanjat a sad se raspada dok moćni wawrinka pronašao najbolju formu pred tridesete
doktora da ne spominjem koji je kao dobro vino što stariji to bolji. negdje sa 40 će vjerojatno naučit topspin bekend a onda ide na prvo mjesto
doktora da ne spominjem koji je kao dobro vino što stariji to bolji. negdje sa 40 će vjerojatno naučit topspin bekend a onda ide na prvo mjesto
muckodjubre wrote:Ako srbi za barbare kazu varvari,bracala je vracala kazu li za bafala vafalo?
Kaze i hirurgija,holesterol...no kazu li i hurac?
bafalo wrote:i onda kao stručnjaci rade usporedbe lol ne može to tako svaki igrač je za sebe. pogledaj nadala fenomen igrao sa 18 kako većina može samo sanjat a sad se raspada dok moćni wawrinka pronašao najbolju formu pred tridesete
Čru dat ^^
Ziil Los Dii ! wrote:muckodjubre wrote:Ako srbi za barbare kazu varvari,bracala je vracala kazu li za bafala vafalo?
Kaze i hirurgija,holesterol...no kazu li i hurac?
ako se na hrvatskom sudija kaze sudac, kako se kaze kurir?
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50