WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: WAWRINKA
muckodjubre wrote:
Međutim, s obzirom da je u prošlosti znao predati svoje mečeve ili prekidati u trenutku kada mu ne ide na terenu, Đoković je spomenutim potezom, nakon kojeg je dosta dobro igrao, navukao na sebe bijes navijača, ali i velikana ovog sporta.
McEnroe: Pet minuta nakon pomoći trčao je kao Bolt
AHAHAHAHAHAHHA
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Nemojte... sad ce nam bracala reci da to i je smisao medicinske pomoci ^^
nole i čmarej se izvan terena čine simpatični momci ali na njemu prečesto izađe na vidjelo da su čobani i onda se čude što ih publika ne voli kao federera i nadala.. svatko ima svoje momente i podvikne ili razbije reket u nemoći ali kad čim sve nije idealno počneš kolutat očima i svađat se sa boksom i vrištat ljudi to vide i ne zaboravljaju
a medical je odavno postala srpdnja koja se koristi kao sredstvo ometanja protivnika ili odmora. to je nadal prvi patetentirao ali on ima igračku karizmu pa kad gledaš njegov meč lako zaboraviš na takve stvari
a medical je odavno postala srpdnja koja se koristi kao sredstvo ometanja protivnika ili odmora. to je nadal prvi patetentirao ali on ima igračku karizmu pa kad gledaš njegov meč lako zaboraviš na takve stvari
Pa negdje sa 17 je i počela nazadovat.bafalo wrote:inače pročitao sam negdje da je stan upoznao donnu kad je imala 15 ili tako nešto i počeo karat sa 17 i onda spucao ženu i naravno sve to mu je diglo samopuzdanje. bože kakav majstor
Guest- Guest
računa da će je stan financirat a ako je šutne nać će već nekog drugog zna da nije loša a tenisači imaju šansu upoznat svakok plus imaju koju kunu bez obzira koliko su lošiTommy Ramone wrote:Pa negdje sa 17 je i počela nazadovat.bafalo wrote:inače pročitao sam negdje da je stan upoznao donnu kad je imala 15 ili tako nešto i počeo karat sa 17 i onda spucao ženu i naravno sve to mu je diglo samopuzdanje. bože kakav majstor
ovo je trebalo bit i prošle godine ali je kurva federer pomogao svom prijatelju đokoviću. odi u penziju rodžer i pusti prvi reket švicarske moćnog wawrinku da dominira
još fali samo wimbledon sanjam da iduće godine tamo u finalu uništava prevaru čmareja
2015-08-08
upalite televizore wawrinka opet u finalu a znamo što to znači. prvo je izdominirao srbiju a sad će i rusiju. MOĆNI STAN JEDNOM RUKOM POKIDAO PRAVOSLAVLJE!!
2015-08-08
bafalo wrote:upalite televizore wawrinka opet u finalu a znamo što to znači. prvo je izdominirao srbiju a sad će i rusiju. MOĆNI STAN JEDNOM RUKOM POKIDAO PRAVOSLAVLJE!!
^^
Tih nam nesto opancar iz kragujevca^^
Pao mocni srbosjek u rusiji od njemackog rusa ^^
Svemu je kriva donna i subota ^^
ČESTITKE MLADOM ZVEREVU NA PRVOJ TITULI. stan je dosta pomogao prepasivnom igrom i nadigravanjem ali svejedno dobra partija . malo podsjeća na safina sa kretanjem i snagom u udarcima a ima i voleje što uvijek volim vidjet
šteta što je prekinut niz u finalima ali nema veze. ne može svaki put na drugoj strani bit đoković
šteta što je prekinut niz u finalima ali nema veze. ne može svaki put na drugoj strani bit đoković
ja sam očekivao izlazak u prvoj rundi tako da je ovo ludilo. kad bi ga samo bilo malo više briga za masterse ali onda to ne bi bio stan the manZiil Los Dii ! wrote:Pao mocni srbosjek u rusiji od njemackog rusa ^^
Gledao sam uzivo malog zvereva u umagu pred tri godine protiv montanesa, odvratan karakter, rzmazena pickica
nowitzki-
2014-04-27
i sad je u finalu počeo kmečat nakon 5min ali bolje to nego da je miran pa se guzi svima
Mali sto skuplja loptice mu isao uzet rucnik ovaj potego reket na njega da ce ga zaljepit....
nowitzki-
2014-04-27
Kakva vijest, ivo se vraca iz mirovine da argentince posalje u istu! Boze dragi jadni argentinci, nemoraju ni dolazit
nowitzki-
2014-04-27
Jel ivo jos uvijel nije dobio mec u 5.setova?
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50