WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: WAWRINKA
Tko je taj placenik ?
Otac Diego i Sin Gabriel su igrali za Bocu
Ne moze biti najveci kad to nije u svojoj zemlji
Otac Diego i Sin Gabriel su igrali za Bocu
Ne moze biti najveci kad to nije u svojoj zemlji
Pa mogu bit nerealan u milijun stvari, al odi je realnost očigledna: Messi je klasa iznad najvećih klasa...
Jednostavno, covik je najbolji svih vrimena...
;)
Jednostavno, covik je najbolji svih vrimena...
;)
Guest- Guest
Realno je da imas fetis na patuljke ,jer si sa mocnog 198 cm DelPa skrenuo na ROUSA od cca 1.68
Ne govorimo o zenama ...ti, kao uvijek, si otvorio temu o ROUS-u
A mocni DelPo svojim svemocnim forehandom prokrcio balkan, nesto sto ni nacisti i turci nisu uspjeli
A mocni DelPo svojim svemocnim forehandom prokrcio balkan, nesto sto ni nacisti i turci nisu uspjeli
[size=31]Maradona otkrio: Za mene u tenisu postoji samo jedan![/size]
Maradonu smo nedavno imali priliku vidjeti u Zagrebu na finalu Davisova kupa gdje je žestoko navijao za svoju Argentinu.
Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Diego Armando Maradona zaljubljenik je u tenis. Osim što ga povremeno igra, Argentinac ga često gleda, a nerijetko ga se može vidjeti na
Mi smo ga imali priliku vidjeti u Zagrebu na finalu Davisova kupa gdje je žestoko navijao za svoju Argentinu. A sad je u razgovoru za B92 otkrio i tko je njegov teniski idol.
- Novak Đoković je fenomen, odličan igrač. Iako je sada Murray prvi i igra sjajno, Đoković će se vratiti na prvo mjesto. međutim, za mene postoji samo jedan broj jedan, a to je Roger Federer. Po mom mišljenju apsolutni broj jedan, rekao je Maradona.a
sad će u srbiji preko noći od narodnog heroja kojem se snimaju filmovi do zločinca lol
Maradonu smo nedavno imali priliku vidjeti u Zagrebu na finalu Davisova kupa gdje je žestoko navijao za svoju Argentinu.
Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Diego Armando Maradona zaljubljenik je u tenis. Osim što ga povremeno igra, Argentinac ga često gleda, a nerijetko ga se može vidjeti na
Mi smo ga imali priliku vidjeti u Zagrebu na finalu Davisova kupa gdje je žestoko navijao za svoju Argentinu. A sad je u razgovoru za B92 otkrio i tko je njegov teniski idol.
- Novak Đoković je fenomen, odličan igrač. Iako je sada Murray prvi i igra sjajno, Đoković će se vratiti na prvo mjesto. međutim, za mene postoji samo jedan broj jedan, a to je Roger Federer. Po mom mišljenju apsolutni broj jedan, rekao je Maradona.a
sad će u srbiji preko noći od narodnog heroja kojem se snimaju filmovi do zločinca lol
kakav masterclass najvećeg jučer više poteza u jedan sat nego svi naprave u sezoni a sad ćelavi iscijedio zvereva uobičajenim maratonom no sam se uvalio kad na mreži igra klošarski
Rafajlo servira za mec..sat manje vise njemu nije bitan
Bome fino roger isprasio berdycha
Bome fino roger isprasio berdycha
rafi se digao kurac kad je ispao đoković plus lagani ždrijeb namješten za đoku jedino je raonić tamo koji je i favorit za finale. na drugoj strani fed, nishikori, murray, waw.. bit će odličnih mečeva
ja bi bi htio vidit feda kako šamara čmareja i onda da stan uzme ili dimitrov ali on ima 2% šanse
ja bi bi htio vidit feda kako šamara čmareja i onda da stan uzme ili dimitrov ali on ima 2% šanse
Sampras je svoj zadnji gs osvojio kao 17.nositelj..federer je na ovom isto 17.nositelj..pa bi bilo fora da on osvoji
Ak ne on onda moze mocni stan ili rafajlo
Nikako crnogorske i skotske bedevije ,niti zute kmice,jos manje bugarski zigolo sto je trpa u kmicu
Ak ne on onda moze mocni stan ili rafajlo
Nikako crnogorske i skotske bedevije ,niti zute kmice,jos manje bugarski zigolo sto je trpa u kmicu
ma fed je prestar jedan meč odigra odlično pa onda drugi klošarski a tu je i pitanje kondicije ali postoji šansa meni bi bilo dosta da dobije čmareja
rafa svaki turnir zadnje 2 godine odigra jedan dobar meč pa poleti i onda šamar tako da njemu ništa ne vjerujem pogotovo što je i danas svako malo upadao u crne rupe
rafa svaki turnir zadnje 2 godine odigra jedan dobar meč pa poleti i onda šamar tako da njemu ništa ne vjerujem pogotovo što je i danas svako malo upadao u crne rupe
kakav seksi meč ali previše se grigor muči s obzirom da mu protvnik ima smiješan servis i forhend
2015-10-11
Boze dragi,ako najveci dobije zutog skakavca danas ,izgledno je finale federer -nadal , old times....
Mocni stan rutinirano u tri tie breaka da ga donna ne ceka dugo
mali čmaraj malo ubrzalo podlogu i odma pedala. fed će teško do pobjede evo već je prvi set praktički gotov. to su godine i oscilacije kad ne možeš spojit 2 jaka meča a žuti nanjušio krv
Crnogorac je dobar tenisac ali nikad ni sjena germanskome sinu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50