Na badnjak 2010.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Na badnjak 2010.
Oni kažu da je Mamić lud, a tko su oni nego obični isfrustrirani novinari monstrumi i lažovi. Čak i smrde.
Kako mogu čovjeka tako provocirat?
Pa svi normalni ljudi su osjetljivi kad im neko spominje djecu i mater. Zato još jednom želim svima reći da to nisu prosvjedi protiv Mamića nego protiv slobodne i demokratske Hrvatske koju on predstavlja.
Da je Mamić bio samo k od kriminalca već bi bio u Remetincu s obzirom na antimamićevsku klimu u zemlji. No on je čovjek čista obraza bez dlake na jeziku, naprosto junak starog kova. Mamić je dinamo ove zemlje koji pokreće nogomet.
Ovom prilikom ti čestitam Božić i Novu Godinu i želim ti da budeš na čelu Dinama do 2021!
Ova moja poruka će kako tako dospjeti do tebe.
Kako mogu čovjeka tako provocirat?
Pa svi normalni ljudi su osjetljivi kad im neko spominje djecu i mater. Zato još jednom želim svima reći da to nisu prosvjedi protiv Mamića nego protiv slobodne i demokratske Hrvatske koju on predstavlja.
Da je Mamić bio samo k od kriminalca već bi bio u Remetincu s obzirom na antimamićevsku klimu u zemlji. No on je čovjek čista obraza bez dlake na jeziku, naprosto junak starog kova. Mamić je dinamo ove zemlje koji pokreće nogomet.
Ovom prilikom ti čestitam Božić i Novu Godinu i želim ti da budeš na čelu Dinama do 2021!
Ova moja poruka će kako tako dospjeti do tebe.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Nemam vremena sad odgovarati na poruke, samo na brzinu želim ponovo dati podršku Mamiću.
Bravo Zdravko.svaka čast.ti si jedini u državi koji ima muda popljuvat novinare kako to zaslužuju.to su stoka,gamad... Svašta si umišljaju i uzimaju za pravo. Iživljavaju se na tebi u novinama. Ne samo tebi na svima, a narod to puši, a ti si nemožeš pomoć jer nemaš pravo i nemaš svoju novinu da napišeš članak po svojem guštu. Nikad neću zaboravit kako si lijepo otpilio Flaka, a on je pobjego ko pička kad si mu se upetljao u privatni život... stoka, a kad se on tebi petlja u privatni život nikom ništa ....svaka čast. Drž se i nedaj se.
I ova poruka će dospjeti do tebe. To je sigurno.
Mamiću hrvatski kralju, ti si hrvatsko božanstvo i simbol demokracije!!!
Bravo Zdravko.svaka čast.ti si jedini u državi koji ima muda popljuvat novinare kako to zaslužuju.to su stoka,gamad... Svašta si umišljaju i uzimaju za pravo. Iživljavaju se na tebi u novinama. Ne samo tebi na svima, a narod to puši, a ti si nemožeš pomoć jer nemaš pravo i nemaš svoju novinu da napišeš članak po svojem guštu. Nikad neću zaboravit kako si lijepo otpilio Flaka, a on je pobjego ko pička kad si mu se upetljao u privatni život... stoka, a kad se on tebi petlja u privatni život nikom ništa ....svaka čast. Drž se i nedaj se.
I ova poruka će dospjeti do tebe. To je sigurno.
Mamiću hrvatski kralju, ti si hrvatsko božanstvo i simbol demokracije!!!
to je samo dokaz da je mamić nadzirao bivši forum i pazio da to bude sve u redu. od kad su mu smjestili i poslali ga u zatvor propao je i forum.
Guest- Guest
Similar topics
» Badnjak u Parizu
» U Francuskoj za Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
» Nakon zastave Dodik u predsjedništvo BiH unio i badnjak
» VLADA DEMANTIRALA VLASTITOG PREMIJERA Plenković je lagao na prošli Badnjak
» Zagrebačko naselje na Badnjak dalo Crkvi 400.000 kuna iz svog proračuna
» U Francuskoj za Badnjak zapaljeno preko 800 automobila
» Nakon zastave Dodik u predsjedništvo BiH unio i badnjak
» VLADA DEMANTIRALA VLASTITOG PREMIJERA Plenković je lagao na prošli Badnjak
» Zagrebačko naselje na Badnjak dalo Crkvi 400.000 kuna iz svog proračuna
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet