The 1980'S is the best
Page 37 of 45
Page 37 of 45 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 45
Re: The 1980'S is the best
Eva wrote:Baš, a ti probaj drugim metodama. Inače, i moj muž je tak žical moj broj, pa ti razmisli kak to može završit.Stanojko wrote:C,c,c,c...preskocio je ceduljice u skoli, ljubavna pisma...the whole enchelada?Eva wrote:Veber je cijepljen protiv romantike. I ti si našel crkvu di buš Boga molilStanojko wrote:Kaze, ovako je sladje... Stidi se... :)veber wrote:
sama će ti dat ili neće broj
Ti si musko i ne obmanjuj vise! :p
Guest- Guest
Sve za RHNoor wrote:tre911 wrote:Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....tre911 wrote:Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...udba wrote:
Si ti bio u toj diskoteci ili je samo gledo kroz x?
a jel? zanimljiv podatak
Guest- Guest
tako ej tre...ljubi bliznjega svoga ali i ne vjeruj mu i provjeri ga...domovina prije svega...tre911 wrote:Sve za RHNoor wrote:tre911 wrote:Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....tre911 wrote:
Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...
a jel? zanimljiv podatak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre911 wrote:Sve za RHNoor wrote:tre911 wrote:Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....tre911 wrote:
Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...
a jel? zanimljiv podatak
di ti je binom
Guest- Guest
A to, tebe bi čovjek nasmijao da ti mali prst pokaževuksadinare wrote:ni's..ovaj smajlic...tre911 wrote:Što je smješno vuče :))vuksadinare wrote:tre911 wrote:Imašveber wrote:
malo zajebancije. imam dosta brojeva od forumaša, no to je sve na dobrovoljnoj bazi.
i ne šeram brojeve osim kada se ljudi poznaju pa se desi kao mari da mu se zblesavi mob.
ako se netko u rl ne poznaje neću mu dati broj, neka sami to razrješe.
Guest- Guest
vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
2014-12-30
Prioriteti se moraju znativuksadinare wrote:tako ej tre...ljubi bliznjega svoga ali i ne vjeruj mu i provjeri ga...domovina prije svega...tre911 wrote:Sve za RHNoor wrote:tre911 wrote:Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:
jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....
a jel? zanimljiv podatak
Guest- Guest
pa da...ali ovaj mi ej bas nekako simpatican..ono tipa..'saljem ti samo javi..'tre911 wrote:A to, tebe bi čovjek nasmijao da ti mali prst pokaževuksadinare wrote:ni's..ovaj smajlic...tre911 wrote:Što je smješno vuče :))vuksadinare wrote:tre911 wrote:
Imaš
2015-09-08
veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
2015-09-08
veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
evo ga
Guest- Guest
Ja to drugim metodama, sa planine sve nadgledamNoor wrote:tre911 wrote:Sve za RHNoor wrote:tre911 wrote:Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:
jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....
a jel? zanimljiv podatak
di ti je binom
Guest- Guest
A jesi smješan, pa ne gledaju svi gore u ona crvena slova pa da vide jel ima poruka pa to onda malo vako ja pošaljem da se bolje vidi :)vuksadinare wrote:pa da...ali ovaj mi ej bas nekako simpatican..ono tipa..'saljem ti samo javi..'tre911 wrote:A to, tebe bi čovjek nasmijao da ti mali prst pokaževuksadinare wrote:ni's..ovaj smajlic...tre911 wrote:Što je smješno vuče :))vuksadinare wrote:
Guest- Guest
Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)vuksadinare wrote:veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
Guest- Guest
koga?Noor wrote:veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
evo ga
2014-12-30
ma jasno....ko en kuzi glup...tre911 wrote:A jesi smješan, pa ne gledaju svi gore u ona crvena slova pa da vide jel ima poruka pa to onda malo vako ja pošaljem da se bolje vidi :)vuksadinare wrote:pa da...ali ovaj mi ej bas nekako simpatican..ono tipa..'saljem ti samo javi..'tre911 wrote:A to, tebe bi čovjek nasmijao da ti mali prst pokaževuksadinare wrote:ni's..ovaj smajlic...tre911 wrote:
Što je smješno vuče :))
2015-09-08
na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzbatre911 wrote:Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)vuksadinare wrote:veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
2015-09-08
veber wrote:koga?Noor wrote:veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
evo ga
SISavca
Guest- Guest
A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzbatre911 wrote:Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)vuksadinare wrote:veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
Guest- Guest
ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzbatre911 wrote:Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)vuksadinare wrote:veber wrote:
vidio, dapače zvao odmah nakon toga.
2015-09-08
jasno jasno nego kako, samo koji će ti kiki onda ti smajlići, de nam reci i otkrij izvor svoga zadovoljstva :)vuksadinare wrote:ma jasno....ko en kuzi glup...tre911 wrote:A jesi smješan, pa ne gledaju svi gore u ona crvena slova pa da vide jel ima poruka pa to onda malo vako ja pošaljem da se bolje vidi :)vuksadinare wrote:pa da...ali ovaj mi ej bas nekako simpatican..ono tipa..'saljem ti samo javi..'tre911 wrote:A to, tebe bi čovjek nasmijao da ti mali prst pokaževuksadinare wrote:
ni's..ovaj smajlic...
Guest- Guest
....istina....veselim se istini....doslo mi tako...tre911 wrote:jasno jasno nego kako, samo koji će ti kiki onda ti smajlići, de nam reci i otkrij izvor svoga zadovoljstva :)vuksadinare wrote:ma jasno....ko en kuzi glup...tre911 wrote:A jesi smješan, pa ne gledaju svi gore u ona crvena slova pa da vide jel ima poruka pa to onda malo vako ja pošaljem da se bolje vidi :)vuksadinare wrote:pa da...ali ovaj mi ej bas nekako simpatican..ono tipa..'saljem ti samo javi..'tre911 wrote:
A to, tebe bi čovjek nasmijao da ti mali prst pokaže
2015-09-08
Page 37 of 45 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 45
Page 37 of 45