The 1980'S is the best
Page 36 of 45
Page 36 of 45 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 45
Re: The 1980'S is the best
Slave mi, rece "idi kazi Veberu da ti da moj broj". Bas tako, tim recima!veber wrote:rekla kaja da ne dam nikom s foruma broj.Stanojko wrote:Rekla Kaja da mi das njen broj!
bumo ti poslali selfi s večere
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Najbrojnija nogometna braća bili su Miloševići.
Cvijan,Goran,Zoran i Vitomir.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a, dobro kada ti je tako rekla. pozivni za hr znaš.Stanojko wrote:Slave mi, rece "idi kazi Veberu da ti da moj broj". Bas tako, tim recima!veber wrote:rekla kaja da ne dam nikom s foruma broj.Stanojko wrote:Rekla Kaja da mi das njen broj!
0×× ×× ×× ×××
2014-12-30
Dobro, dobro... Posle njoj objasnjavaj zasto kvaris srecu devojacku...veber wrote:a, dobro kada ti je tako rekla. pozivni za hr znaš.Stanojko wrote:Slave mi, rece "idi kazi Veberu da ti da moj broj". Bas tako, tim recima!veber wrote:rekla kaja da ne dam nikom s foruma broj.Stanojko wrote:Rekla Kaja da mi das njen broj!
0×× ×× ×× ×××
veber wrote:da, baš.Noor wrote:Ne izvlači se špijunčino...sve sam doznala, samo da znaš
pa..baš
Guest- Guest
sama će ti dat ili neće brojStanojko wrote:Dobro, dobro... Posle njoj objasnjavaj zasto kvaris srecu devojacku...veber wrote:a, dobro kada ti je tako rekla. pozivni za hr znaš.Stanojko wrote:Slave mi, rece "idi kazi Veberu da ti da moj broj". Bas tako, tim recima!veber wrote:rekla kaja da ne dam nikom s foruma broj.Stanojko wrote:Rekla Kaja da mi das njen broj!
0×× ×× ×× ×××
2014-12-30
Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...udba wrote:Si ti bio u toj diskoteci ili je samo gledo kroz x?tre911 wrote:Borovo selojastreb wrote:A jeli ti u VU(ili Borovu) poznata diskoteka Marakana? (ili C.zvezda). Ne sjećam se ,ali bio sam tamo 88.dzmrdz wrote:id u ocin..:p
Guest- Guest
jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....tre911 wrote:Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...udba wrote:Si ti bio u toj diskoteci ili je samo gledo kroz x?tre911 wrote:Borovo selojastreb wrote:A jeli ti u VU(ili Borovu) poznata diskoteka Marakana? (ili C.zvezda). Ne sjećam se ,ali bio sam tamo 88.dzmrdz wrote:id u ocin..:p
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaze, ovako je sladje... Stidi se... :)veber wrote:sama će ti dat ili neće brojStanojko wrote:Dobro, dobro... Posle njoj objasnjavaj zasto kvaris srecu devojacku...veber wrote:a, dobro kada ti je tako rekla. pozivni za hr znaš.Stanojko wrote:Slave mi, rece "idi kazi Veberu da ti da moj broj". Bas tako, tim recima!veber wrote:
rekla kaja da ne dam nikom s foruma broj.
0×× ×× ×× ×××
Veber je cijepljen protiv romantike. I ti si našel crkvu di buš Boga molilStanojko wrote:Kaze, ovako je sladje... Stidi se... :)veber wrote:sama će ti dat ili neće brojStanojko wrote:Dobro, dobro... Posle njoj objasnjavaj zasto kvaris srecu devojacku...veber wrote:a, dobro kada ti je tako rekla. pozivni za hr znaš.Stanojko wrote:
Slave mi, rece "idi kazi Veberu da ti da moj broj". Bas tako, tim recima!
0×× ×× ×× ×××
Guest- Guest
C,c,c,c...preskocio je ceduljice u skoli, ljubavna pisma...the whole enchelada?Eva wrote:Veber je cijepljen protiv romantike. I ti si našel crkvu di buš Boga molilStanojko wrote:Kaze, ovako je sladje... Stidi se... :)veber wrote:sama će ti dat ili neće brojStanojko wrote:Dobro, dobro... Posle njoj objasnjavaj zasto kvaris srecu devojacku...veber wrote:
a, dobro kada ti je tako rekla. pozivni za hr znaš.
0×× ×× ×× ×××
Imašveber wrote:malo zajebancije. imam dosta brojeva od forumaša, no to je sve na dobrovoljnoj bazi.Noor wrote:
eto, sad znaš...ja nisam, a on blefira. i to nije pravdanje, nego konstatacija
i ne šeram brojeve osim kada se ljudi poznaju pa se desi kao mari da mu se zblesavi mob.
ako se netko u rl ne poznaje neću mu dati broj, neka sami to razrješe.
Guest- Guest
Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....tre911 wrote:Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...udba wrote:Si ti bio u toj diskoteci ili je samo gledo kroz x?tre911 wrote:Borovo selojastreb wrote:
A jeli ti u VU(ili Borovu) poznata diskoteka Marakana? (ili C.zvezda). Ne sjećam se ,ali bio sam tamo 88.
Guest- Guest
Baš, a ti probaj drugim metodama. Inače, i moj muž je tak žical moj broj, pa ti razmisli kak to može završit.Stanojko wrote:C,c,c,c...preskocio je ceduljice u skoli, ljubavna pisma...the whole enchelada?Eva wrote:Veber je cijepljen protiv romantike. I ti si našel crkvu di buš Boga molilStanojko wrote:Kaze, ovako je sladje... Stidi se... :)veber wrote:sama će ti dat ili neće brojStanojko wrote:
Dobro, dobro... Posle njoj objasnjavaj zasto kvaris srecu devojacku...
Guest- Guest
tre911 wrote:Imašveber wrote:malo zajebancije. imam dosta brojeva od forumaša, no to je sve na dobrovoljnoj bazi.Noor wrote:
i ne šeram brojeve osim kada se ljudi poznaju pa se desi kao mari da mu se zblesavi mob.
2015-09-08
znam...znam....tre911 wrote:Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....tre911 wrote:Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...udba wrote:Si ti bio u toj diskoteci ili je samo gledo kroz x?tre911 wrote:
Borovo selo
2015-09-08
ne sjecam se tih..di su ti igrali..u sutjesci?jastreb wrote:Najbrojnija nogometna braća bili su Miloševići.
2015-09-08
Što je smješno vuče :))vuksadinare wrote:tre911 wrote:Imašveber wrote:malo zajebancije. imam dosta brojeva od forumaša, no to je sve na dobrovoljnoj bazi.Noor wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:Tad to još nisam kužio ali poslje mi je dobro došlo :))vuksadinare wrote:jbg..kalio si se na spijunskom zadatku....tre911 wrote:Bio dosta puta, tamo sam prvi put i čuo neke parole koje su poslje bile ko dobar dan - ovo je srbija i tako to...udba wrote:Si ti bio u toj diskoteci ili je samo gledo kroz x?tre911 wrote:
Borovo selo
a jel? zanimljiv podatak
Guest- Guest
ni's..ovaj smajlic...tre911 wrote:Što je smješno vuče :))vuksadinare wrote:tre911 wrote:Imašveber wrote:malo zajebancije. imam dosta brojeva od forumaša, no to je sve na dobrovoljnoj bazi.Noor wrote:
2015-09-08
Eva wrote:Baš, a ti probaj drugim metodama. Inače, i moj muž je tak žical moj broj, pa ti razmisli kak to može završit.Stanojko wrote:C,c,c,c...preskocio je ceduljice u skoli, ljubavna pisma...the whole enchelada?Eva wrote:Veber je cijepljen protiv romantike. I ti si našel crkvu di buš Boga molilStanojko wrote:Kaze, ovako je sladje... Stidi se... :)veber wrote:
sama će ti dat ili neće broj
Ti si musko i ne obmanjuj vise! :p
Guest- Guest
Page 36 of 45 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 45
Page 36 of 45