UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Ne znam Betty....ona je mene upozorila na vrućine jer nema klime ali opet...ja samo da sjedim,sto je nemoguce ali kažem,iscrpi me tih 40 gradi u firmi...mušterije se bune...i navodno je ova viša u subotu rekla da se mora naći neko rješenje jer to nisu normalni uvjeti u kojima mi radimo....
Sad kad sam ju mjenjala sam joj rekla da si dajem do kraja godine ultimatum i ako vidim da vodjenje nije za mene Vratit cu joj štele...namjerno sam joj to rekla jer ona zna da nam treba vizažist i da bih ja to probala...i ne zelim da mi ponovo ostavi previše posla ko prošli puta....
Kriza mi je,da se primijetiti....:D
Sad kad sam ju mjenjala sam joj rekla da si dajem do kraja godine ultimatum i ako vidim da vodjenje nije za mene Vratit cu joj štele...namjerno sam joj to rekla jer ona zna da nam treba vizažist i da bih ja to probala...i ne zelim da mi ponovo ostavi previše posla ko prošli puta....
Kriza mi je,da se primijetiti....:D
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Zapravo je fama taj faktor, ljudi ne kuže kako se to treba koristiti , možeš koristiti 15 i neće ti biti ništaVegvísir wrote:A vjerojatno ću kao i svake godine otići par puta na more, izgoriti kao rak iako se mažem najvećim mogućim faktorom za bebe, dobiti alergiju na kombinaciju sunca i mora i zaključiti fuck this shit, sunce i more su tako precijenjeni. Ako sve ispadne kako se nadam da hoće, možda pobjegnem na koji dan u Švedsku.
Jesi ti već isplanirao gdje ćeš na prženje na suncu i namakanje nožica u plićaku?
haha nisu precijenjeni, nekada jesu kad je biti blijed ko smrt značilo plavu krv
pođalji razglednicu :^^
u 8. mjesecu idem na g.o
na hvar ću, a onda ne znam ,ovisi kad će mi lošija polovica imati godišnji , možda provedemo i cijeli g.o na hvaru i korčuli
a možda ona ne dobije godišnji što znači da ću 3 tjedna moći crkavati u ladovini sa gajbama piva
Ma znam kako faktori funkcioniraju, jebemu, nisam prosječna tulava glava koji se zanosi samo visokim brojevima. Te mazalice za bebe uvijek imaju visoki faktor, ali ih uzimam prvenstveno jer su uglavnom prilagođeni sastavom osjetljivoj koži. Faktor sam po sebi mi ne znači puno jer se svakako mažem svakih 10 minuta.
Radije da umjesto razglednice donesem bocu alkohola?
Pa super, izležavanje na Hvaru uopće ne zvuči loše.
Guest- Guest
mislila sam na onaj dio gdje pises da radis 35 sati i ne provodis dovoljno vremena sa djecom
35 je ovdje normalno puno radno vrijeme, ja recimo radim 42
ako zelis priustit svojoj obitelji pristojan zivot, moras radit punom parom, yebiga
zasto vam ne uvedu klimu ?
35 je ovdje normalno puno radno vrijeme, ja recimo radim 42
ako zelis priustit svojoj obitelji pristojan zivot, moras radit punom parom, yebiga
zasto vam ne uvedu klimu ?
betty.boop-
2015-01-23
E pa ja inace radim 25 sati,ZBOG Djece i kad budu veća cu Radit max 30 jer sam lijena ko sid
Guest- Guest
aha, znaci ti radis 35 iako ti to nije po ugovoru ?
betty.boop-
2015-01-23
Promijenila mi je ugovor na 35 preko ljeta...;)
Ja imam 3 djece i sve preko 25 mi je previse...predragofjeno mi je to vrijeme s njima,ne zelim da odrastu a jedva se sjecaju vremena sa mnom,zelim da budu sretni a ne 60 sati tjedno u vrticu...
tu su zatim obaveze...ja ne mogu doci kuci stusirat se i bacit u krevet...ja moram napraviti veceru,nekad da nekad ne,ovisno o danu,,,stavit ves u masinu,njih otusirti,trpanje ukrevet traje bar po pola sata uvijek...kad napokon zaspu tusiram se ja,vjesam ves,pripremam im robu za ujutro,planiram sta za jauzu ujtro.....jednostavno mi je previse...kad radim 25 sati radim ca. 4 dana,3 sam frei i imam vremena za sve.....
Ja imam 3 djece i sve preko 25 mi je previse...predragofjeno mi je to vrijeme s njima,ne zelim da odrastu a jedva se sjecaju vremena sa mnom,zelim da budu sretni a ne 60 sati tjedno u vrticu...
tu su zatim obaveze...ja ne mogu doci kuci stusirat se i bacit u krevet...ja moram napraviti veceru,nekad da nekad ne,ovisno o danu,,,stavit ves u masinu,njih otusirti,trpanje ukrevet traje bar po pola sata uvijek...kad napokon zaspu tusiram se ja,vjesam ves,pripremam im robu za ujutro,planiram sta za jauzu ujtro.....jednostavno mi je previse...kad radim 25 sati radim ca. 4 dana,3 sam frei i imam vremena za sve.....
Guest- Guest
Mislim da ne mozes i karijeru i djecu,neto mora bit zapstavljeno....
Guest- Guest
sve pet ;)
zasto si pristala na mijenjanje ugovora ?
zasto si pristala na mijenjanje ugovora ?
betty.boop-
2015-01-23
Nema tko raditi i ja sam isto zamjenica voditeljica,moram...trebale smo imati jos 2 radnice za subotu ali je jedna dala otkaz i sad eto guramo do prvog 9.
Guest- Guest
svasta, pa to nije tvoj problem
oce ti vratit 25 sati na jesen ?
oce ti vratit 25 sati na jesen ?
betty.boop-
2015-01-23
Vegvísir wrote:
Imaju li nekakvo autohtno zestoko pitje ? Po mogucnosti pitko , a ne kao da pijem mjesavinu kisnice , ustajale mokrace sa dodatkom umjetnih bojila i etanola koji bi mogao biti metanol ?
Nimalo lose.proslo ljeto tako proveo i to po plazama koje su van naseljenih mjesta
Guest- Guest
Da...to me i tješi,ograničeno je...to su ti situacije gdje se dokazuješ...naravno da je moj problem jer inace ostavljam tim na cjedilu...
A na klimi se radi...mala smo filijala sa malom prodajom i ne isplati mi se...
A na klimi se radi...mala smo filijala sa malom prodajom i ne isplati mi se...
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Vegvísir wrote:
Imaju li nekakvo autohtno zestoko pitje ? Po mogucnosti pitko , a ne kao da pijem mjesavinu kisnice , ustajale mokrace sa dodatkom umjetnih bojila i etanola koji bi mogao biti metanol ?
Nimalo lose.proslo ljeto tako proveo i to po plazama koje su van naseljenih mjesta
Imaju raznih rakijica (snaps) uz koje se pjevaju kratke pjesme, uglavnom o alkoholu (snapsvisor). Jako simpatično.
Idilično. Najbolje su divlje plaže, daleko od turističkog ološa. Što dalje od gradskih pretrpanih plaža, to bolje.
Guest- Guest
ok, shvacam
stisni zube ako je samo ljeto, znam da je tesko ali bit ce i veca placa :)
recimo da je to bilo samo jedno forumsko kukanje
stisni zube ako je samo ljeto, znam da je tesko ali bit ce i veca placa :)
recimo da je to bilo samo jedno forumsko kukanje
betty.boop-
2015-01-23
Vegvísir wrote: Najbolje su divlje plaže, daleko od turističkog ološa.
betty.boop-
2015-01-23
Vegvísir wrote:
Imaju raznih rakijica (snaps) uz koje se pjevaju kratke pjesme, uglavnom o alkoholu (snapsvisor). Jako simpatično.
Idilično. Najbolje su divlje plaže, daleko od turističkog ološa. Što dalje od gradskih pretrpanih plaža, to bolje.
To neke karaoke na nordijski nacin..javno sramocenje pod promilazom ^^ ?
Da.nitko te ne gleda dok ti koza otpada haha
@ btw da je meni 25h radni tjedan....jbt radim 48 sati uglavnom nekad i vise , ni ne mogu odabrati satnicu pff .molim vas nemojte se zaliti
Guest- Guest
M3tzTli wrote:Vegvísir wrote:
To neke karaoke na nordijski nacin..javno sramocenje pod promilazom ^^ ?
Otprilike. Ah, good times.
Da.nitko te ne gleda dok ti koza otpada haha
Više ovako nekako:
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)