UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Sta radite na podu? :D
T i ja isle u Konzum,pa to vani je grozota!
T i ja isle u Konzum,pa to vani je grozota!
Arwen- Posts : 1830
2014-04-22
Slike ovdje ne vidim.
Koji je tvoj nick sa net.hr-a?
Ne mogu nikako skontati si :D
Koji je tvoj nick sa net.hr-a?
Ne mogu nikako skontati si :D
Arwen-
2014-04-22
Imala sam više nickova, al' najduže sam pisala s angel_of_light. Nisam tamo pisala na modi, uglavnom samo na glazbi uz povremene izlete na nekoliko drugih podforuma.
Guest- Guest
Poznato mi je,ali ne sa mode..vise sto sam citala na ostalim.
Arwen-
2014-04-22
Vegvísir wrote:shenell wrote:Sta radite na podu? :D
i ja sam na podu, na parketu hladnije nego na fotelji
Guest- Guest
lejdi, zasto sam ja stavila smajlic koji kuca u drvo nego da se koristi ?
:knockonwood:
:knockonwood:
betty.boop-
2015-01-23
M3tzTli wrote:Vegvísir wrote:shenell wrote:Sta radite na podu? :D
i ja sam na podu, na parketu hladnije nego na fotelji
Ja sam raspalila klimu i pijem ledenu limunadu. Bring it on summer, BRING IT ON!!!
Guest- Guest
Znači i ovo ljeto preskačeš izlaganje suncu, eh Morticia Addams ?
Guest- Guest
A vjerojatno ću kao i svake godine otići par puta na more, izgoriti kao rak iako se mažem najvećim mogućim faktorom za bebe, dobiti alergiju na kombinaciju sunca i mora i zaključiti fuck this shit, sunce i more su tako precijenjeni. Ako sve ispadne kako se nadam da hoće, možda pobjegnem na koji dan u Švedsku.
Jesi ti već isplanirao gdje ćeš na prženje na suncu i namakanje nožica u plićaku?
Jesi ti već isplanirao gdje ćeš na prženje na suncu i namakanje nožica u plićaku?
Guest- Guest
ako mogu preporucit ovo ulje za suncanje bioderma, stiti od gorenja, a cak i bijeli sirevi s prozirnom i osjetljivom kozom dobiju blagu bakrenu boju
betty.boop-
2015-01-23
mogu sjedit pol dana bez pomicanja, al kad moram sjedit jer sam npr. stavila stopala u vodu sa sodom bikarbonom, onda imam crve u dupetu
betty.boop wrote:ako mogu preporucit ovo ulje za suncanje bioderma, stiti od gorenja, a cak i bijeli sirevi s prozirnom i osjetljivom kozom dobiju blagu bakrenu boju
Thanks, isprobat ću. Biodermine proizvode inače koristim i pašu mi tako da ako nešto i ima potencijala da mi olakša borbu sa suncem, onda bi to moglo biti ovo.
Guest- Guest
Ne znam što mi je popodne, ko da sam od špageta napravljena.
Nemam snage za išta, valjda mi je tlak pao od pola sata spavanja.
Bilo bi super da smo išli na more, al nismo.
Na poslu sam malo preopterećena, jedva čekam da svi odu na godišnji da mogu sredit zaostatke u miru.
Nemam snage za išta, valjda mi je tlak pao od pola sata spavanja.
Bilo bi super da smo išli na more, al nismo.
Na poslu sam malo preopterećena, jedva čekam da svi odu na godišnji da mogu sredit zaostatke u miru.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
I ja sam...ne znam sta mi je gore,toplotni udar na poslu bez klime,5-6 radnih dana u tjednu pa ne vidim djecu kako treba,ili to sto moram subotu raditi pred GO...lagano pucam po šavovima i mislim da je i šefica primijetila da mi je motivacija nula...
Danas mi je jos rekla da inventiram 4 metra zubnih...rekla sam joj da ne dolazi u obzir jer sam sama popodne plus mi ne pada na pamet penjat se na ljestve po ovoj paklenoj vrućini jer je gore sigurno 40+...zaboli me! Toliko mi je svejedno postalo hoce li biti zadovoljni sa mnom ili ne...ti uvjeti pod kojima mi radimo,taj učinak koji moramo podnijeti za tu crkavicu koju dobivamo...mogu u slučaju otkaza,sa tim mojim svim iskustvom naći samo nešto bolje...Bipa radnici su ovdje u drugim firmama poželjni jer je poznato da moramo sve znati i puno moći.....
Danas mi je jos rekla da inventiram 4 metra zubnih...rekla sam joj da ne dolazi u obzir jer sam sama popodne plus mi ne pada na pamet penjat se na ljestve po ovoj paklenoj vrućini jer je gore sigurno 40+...zaboli me! Toliko mi je svejedno postalo hoce li biti zadovoljni sa mnom ili ne...ti uvjeti pod kojima mi radimo,taj učinak koji moramo podnijeti za tu crkavicu koju dobivamo...mogu u slučaju otkaza,sa tim mojim svim iskustvom naći samo nešto bolje...Bipa radnici su ovdje u drugim firmama poželjni jer je poznato da moramo sve znati i puno moći.....
Guest- Guest
A jel razmišljaš o traženju nečeg drugog?
2014-04-14
Ne...isto je u prodaji svugdje...bar mislim...
To je sad kriza u ljeto jer bas u jebeno ljeto moram raditi 35 sati,jer nema tko,ferije je i djecu ne vidim...nemam jedan fucking dan slobodan da odem s njima na bazene...jebem ti posao!!!
To je sad kriza u ljeto jer bas u jebeno ljeto moram raditi 35 sati,jer nema tko,ferije je i djecu ne vidim...nemam jedan fucking dan slobodan da odem s njima na bazene...jebem ti posao!!!
Guest- Guest
Nije uvijek. Meni bar u 8.-mi ne bi trebalo bit.
Od 5-7. I od 11. do 2. me ne pitajte.
Od 5-7. I od 11. do 2. me ne pitajte.
2014-04-14
Zapravo je fama taj faktor, ljudi ne kuže kako se to treba koristiti , možeš koristiti 15 i neće ti biti ništaVegvísir wrote:A vjerojatno ću kao i svake godine otići par puta na more, izgoriti kao rak iako se mažem najvećim mogućim faktorom za bebe, dobiti alergiju na kombinaciju sunca i mora i zaključiti fuck this shit, sunce i more su tako precijenjeni. Ako sve ispadne kako se nadam da hoće, možda pobjegnem na koji dan u Švedsku.
haha nisu precijenjeni, nekada jesu kad je biti blijed ko smrt značilo plavu krv
pođalji razglednicu :^^
u 8. mjesecu idem na g.o
na hvar ću, a onda ne znam ,ovisi kad će mi lošija polovica imati godišnji , možda provedemo i cijeli g.o na hvaru i korčuli
a možda ona ne dobije godišnji što znači da ću 3 tjedna moći crkavati u ladovini sa gajbama piva
Guest- Guest
Ne znam Betty....ona je mene upozorila na vrućine jer nema klime ali opet...ja samo da sjedim,sto je nemoguce ali kažem,iscrpi me tih 40 gradi u firmi...mušterije se bune...i navodno je ova viša u subotu rekla da se mora naći neko rješenje jer to nisu normalni uvjeti u kojima mi radimo....
Sad kad sam ju mjenjala sam joj rekla da si dajem do kraja godine ultimatum i ako vidim da vodjenje nije za mene Vratit cu joj štele...namjerno sam joj to rekla jer ona zna da nam treba vizažist i da bih ja to probala...i ne zelim da mi ponovo ostavi previše posla ko prošli puta....
Kriza mi je,da se primijetiti....:D
Sad kad sam ju mjenjala sam joj rekla da si dajem do kraja godine ultimatum i ako vidim da vodjenje nije za mene Vratit cu joj štele...namjerno sam joj to rekla jer ona zna da nam treba vizažist i da bih ja to probala...i ne zelim da mi ponovo ostavi previše posla ko prošli puta....
Kriza mi je,da se primijetiti....:D
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)