UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
betty.boop wrote:snakebite wrote:betty.boop wrote:kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama
pa nećeš ti, to je kao da su te vidili na kupanju...
osim, khm...
nosim gacice, yebote !
pa čemu onda sramota...hehe
Guest- Guest
pa nije da se po gradu secemo goli, je l'
da tebi slucajno padnu hlace i ostanes u boxericama ko budala na sred ulice, ne bi ti bilo neugodno ? :D
inace, nevezano za donje rublje, ponekad (cesto) me cini tuznom cinjenica da u prebolesnom svijetu zivimo
pogledala spot od rihanne - bbhmm i to mi je u rangu gledanja onih extremista sto je kic prije spominjao
jadna nam djeca sadasnja i buduca :(
da tebi slucajno padnu hlace i ostanes u boxericama ko budala na sred ulice, ne bi ti bilo neugodno ? :D
inace, nevezano za donje rublje, ponekad (cesto) me cini tuznom cinjenica da u prebolesnom svijetu zivimo
pogledala spot od rihanne - bbhmm i to mi je u rangu gledanja onih extremista sto je kic prije spominjao
jadna nam djeca sadasnja i buduca :(
betty.boop-
2015-01-23
ma kakvi...hehe
ma cijeli svijet je lagano u kurcu, sve postaje ludo i ekstremno i to se nimalo ne sviđa nikome...
ma cijeli svijet je lagano u kurcu, sve postaje ludo i ekstremno i to se nimalo ne sviđa nikome...
Guest- Guest
uspjela odspavat - bolje da nisam, sad sebi ne mogu doć
Krepana...i od posla i od vrućine...
Večeram pa odo pravit voćni tortu...
Večeram pa odo pravit voćni tortu...
Guest- Guest
danas sam saznala da subotu pred godisnji radim....dodje mi da vristim...!
Guest- Guest
preživjet ćeš... :)
mislim da si kupujem led lampu i trajni lak... i ostalo što ide uz to, set taj, ne
mislim da si kupujem led lampu i trajni lak... i ostalo što ide uz to, set taj, ne
Hoću da...ali me izbacilo iz koncepta i osjećam se izigrano jer svi tako dobiju...
Guest- Guest
Crknuta sam danas.
Danas su me skoro svi nervirali.
I obrukala sam se na poslu. Mislim nisam toliko jer mi je bilo svejedno to će ti ljudi mislit, al ono.
Stoje neke stranke vani, a ja izađem iz ureda, uđem u wc i stvarno ne znam zašto al napravim glasni zvuk ustima oponašanja prdca.
Vani se to normalno čulo.
ne znam, jedva čekam sutra popodne
Danas su me skoro svi nervirali.
I obrukala sam se na poslu. Mislim nisam toliko jer mi je bilo svejedno to će ti ljudi mislit, al ono.
Stoje neke stranke vani, a ja izađem iz ureda, uđem u wc i stvarno ne znam zašto al napravim glasni zvuk ustima oponašanja prdca.
Vani se to normalno čulo.
ne znam, jedva čekam sutra popodne
medication- Posts : 5689
2014-04-14
ahahaha, danas je ocito dan sramote :D
betty.boop-
2015-01-23
To nas med nas vlastiti mozak nekad onako pravo zajebe...ko da isključi razum i na automatiku napravi neku glupost...:D
Grozan grozan dan...stigla nadoplata plina i struje...1100€....pa plaće mi se...puna dva dana se Radovan duploj plaći....:( :'(
Tješim se nekim koktelom od jagode...muz mi kupio...sutra je dug dan ispred mene....
Grozan grozan dan...stigla nadoplata plina i struje...1100€....pa plaće mi se...puna dva dana se Radovan duploj plaći....:( :'(
Tješim se nekim koktelom od jagode...muz mi kupio...sutra je dug dan ispred mene....
Guest- Guest
U jebenti, kako su glupi takvi momenti s računima. Rekao bi ti moj prijatelj "jebeš ovakvo djetinjstvo"
Uživaj u koktelu, sutra je novi dan...
idem u krevet, noć svima :*
medication- Posts : 5689
2014-04-14
e-bay i račun od amerikana su totalni trans...medication wrote:U jebenti, kako su glupi takvi momenti s računima. Rekao bi ti moj prijatelj "jebeš ovakvo djetinjstvo"
pogotovo kad shvatiš da si kupio nož, baterije i slične pizdarije...
Guest- Guest
mnogo lijepa pjesma..
ne spava mi se.. al ić ću sad.. tuš, pa spavanje
med, legendarna si xD
ne spava mi se.. al ić ću sad.. tuš, pa spavanje
med, legendarna si xD
Dobro jutro....
Lady prošli vlasnik je godinu dana prodavao stan i bar toliko nije živio u njemu...mi smo preuzeli njegovu ratu,znaci nista se nije trošilo...a mi smo sad npr cijelu zimu grijali na plin...to sto smo do sad plaćali struju i plin nije bilo realno i znali smo da će doći nadoplata...ali me cifra svejedno šokirala...;)
Lady prošli vlasnik je godinu dana prodavao stan i bar toliko nije živio u njemu...mi smo preuzeli njegovu ratu,znaci nista se nije trošilo...a mi smo sad npr cijelu zimu grijali na plin...to sto smo do sad plaćali struju i plin nije bilo realno i znali smo da će doći nadoplata...ali me cifra svejedno šokirala...;)
Guest- Guest
Menu to nista be znaci. Ja se veselim samo nedjelji
Mene be cudi rata strike,pa menu nakon zime dode 2000
Mene be cudi rata strike,pa menu nakon zime dode 2000
Arwen-
2014-04-22
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)