ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 35 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 2/7/2015, 17:01

betty.boop wrote:
snakebite wrote:
betty.boop wrote:kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama

pa nećeš ti, to je kao da su te vidili na kupanju...

osim, khm...

nosim gacice, yebote ! :^0

pa čemu onda sramota...hehe

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 35 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by betty.boop 2/7/2015, 17:41

pa nije da se po gradu secemo goli, je l'

da tebi slucajno padnu hlace i ostanes u boxericama ko budala na sred ulice, ne bi ti bilo neugodno ? :D

inace, nevezano za donje rublje, ponekad (cesto) me cini tuznom cinjenica da u prebolesnom svijetu zivimo

pogledala spot od rihanne - bbhmm i to mi je u rangu gledanja onih extremista sto je kic prije spominjao

jadna nam djeca sadasnja i buduca :(
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 17:49

ma kakvi...hehe

ma cijeli svijet je lagano u kurcu, sve postaje ludo i ekstremno i to se nimalo ne sviđa nikome...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 2/7/2015, 18:48

uspjela odspavat - bolje da nisam, sad sebi ne mogu doć :^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 19:38

Krepana...i od posla i od vrućine...:dying

Večeram pa odo pravit voćni tortu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 20:06

danas sam saznala da subotu pred godisnji radim....dodje mi da vristim...! :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 2/7/2015, 21:03

preživjet ćeš... :)

mislim  da si kupujem led lampu i trajni lak... i ostalo što ide uz to, set taj, ne
:whistle

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 21:04

Hoću da...ali me izbacilo iz koncepta i osjećam se izigrano jer svi tako dobiju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 2/7/2015, 21:30

Crknuta sam danas.

Danas su me skoro svi nervirali.

I obrukala sam se na poslu. Mislim nisam toliko jer mi je bilo svejedno to će ti ljudi mislit, al ono.
Stoje neke stranke vani, a ja izađem iz ureda, uđem u wc i stvarno ne znam zašto al napravim glasni zvuk ustima oponašanja prdca.

Vani se to normalno čulo.

ne znam, jedva čekam sutra popodne
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by betty.boop 2/7/2015, 21:33

ahahaha, danas je ocito dan sramote :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 22:29

Super si med :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 22:44

To nas med nas vlastiti mozak nekad onako pravo zajebe...ko da isključi razum i na automatiku napravi neku glupost...:D

Grozan grozan dan...stigla nadoplata plina i struje...1100€....pa plaće mi se...puna dva dana se Radovan duploj plaći....:( :'( 

Tješim se nekim koktelom od jagode...muz mi kupio...sutra je dug dan ispred mene....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 2/7/2015, 22:48

U jebenti, kako su glupi takvi momenti s računima. Rekao bi ti moj prijatelj "jebeš ovakvo djetinjstvo"

Uživaj u koktelu, sutra je novi dan...

idem u krevet, noć svima :*
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 22:52

Idem i ja...hvala med...:*

Laku noć...:offt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 22:56

Kako je moguće da je tako puno doslo :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 22:56

Mislim sto je tako skupa struja kod vas :0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2015, 23:20

medication wrote:U jebenti, kako su glupi takvi momenti s računima. Rekao bi ti moj prijatelj "jebeš ovakvo djetinjstvo"

Uživaj u koktelu, sutra je novi dan...

idem u krevet, noć svima :*
e-bay i račun od amerikana su totalni trans...

pogotovo kad shvatiš da si kupio nož, baterije i slične pizdarije...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 3/7/2015, 00:37

mnogo lijepa pjesma..

ne spava mi se.. al ić ću sad.. tuš, pa spavanje

med, legendarna si xD

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/7/2015, 06:01

Dobro jutro....:coffee

Lady prošli vlasnik je godinu dana prodavao stan i bar toliko nije živio u njemu...mi smo preuzeli njegovu ratu,znaci nista se nije trošilo...a mi smo sad npr cijelu zimu grijali na plin...to sto smo do sad plaćali struju i plin nije bilo realno i znali smo da će doći nadoplata...ali me cifra svejedno šokirala...;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/7/2015, 06:02

Alo ljudi,petak je....! :yaay
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 3/7/2015, 06:44

Menu to nista be znaci. Ja se veselim samo nedjelji

Mene be cudi rata strike,pa menu nakon zime dode 2000
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics