ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 34 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest Thu 2 Jul - 8:27

Dobro jutro...pokušavam se razbudit...:coffee

Previše radim,jos je k tome ljeto...

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 34 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra Thu 2 Jul - 8:33

i da mici, ljubomorna sam, baš baš!
mogla sam mislit tko će se javit :aw

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 9:24

Cura je zgodna , ti nisi  :D
simple ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 9:56

Modra je lijepa iznutra i izvana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra Thu 2 Jul - 10:10

da, da, da, da, da
cheers

ja sam slonica elephant

jako, jako ljubomorna

al nemam nos u oblacima :jezicina:

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 10:12

Glupo je malo izvlačiti ikakve zaključke ne poznavajući osobu...ali...Takve napirlitane cure su jako nesigurne,velikom vecinom...i isto je vjerovatno da nije umišljena kako izgleda....

Meni je jednostavno neprimjereno šetati bebača u kolicima,u štiklama...ne znam...

Ima jedna baba kod mene,60+...bez zubi al našminkana,vise neg ja,onda znate koliki...:D i oba ide sa jednom štakom,u štiklama...pa jebote! :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 10:23

Bijesna sam!

Prije par dana nedaleko od mene djeca su tukla malo mace. Jedan covjek kada je vidio sto rade potrcao je prema njima i vikao. Djeca su se razbjezala i zvala roditelje. 

Covjek je odveo mace kod veterinara. Ima potres mozga, trbusno krvarenje i polomljene kosti...
Istome je policija dosla na vrata jer su ga roditelji tuzili da je "napadao njihovu djecu"

Djeca su prosla nekaznjeno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 10:28

Glupi roditelji,djeca nisu kriva...!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra Thu 2 Jul - 10:28

Lady_D wrote:Modra je lijepa iznutra i izvana.

:trept :D :P

glupo je izvlačit zaključke, znam, uvijek se prevarim na prvu, i to sam shvatila i život mi je malo ljepši od tad, od tog otkrića.. da nije sve kako se čini na prvu i da treba malo zagrebat ispod..  :x

ali ovo.. neopisivo, mora se doživjet
iznad svega dosad viđenog, fakat :))

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by betty.boop Thu 2 Jul - 11:43

Zagy wrote:Glupi roditelji,djeca nisu kriva...!

naravno da jesu djeca kriva

ako imaju dovoljno godina za pretuc malog macica, onda imaju dovoljno godina za prepoznat razliku izmedju dobrog i loseg

znaju da to sto su napravili nije nista drugo no jedno veliko zlo, isto kao sto znaju da se govna ne jedu

a roditelju su debili jos veci, jer umjesto da pretuku djecu, oni napadaju covjeka
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 11:57

kad sam radio u školama djeca uglavnom nisu bila veliki idioti, dalo se to još popraviti...

roditelji s druge strane su bili gomila kretenčina...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Thu 2 Jul - 12:22

kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Arwen Thu 2 Jul - 12:29

Bar su vidili zgodnu zensku a ne babu :D

Gledam neke apartmane i mastam o moru :(
Oh i ja biiii
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 12:35

NEK ti je! :p

Djeca sama nisu sposobna za neku veliku zloću...jedino ju znaju kopirati od odraslih,i zato su meni vise odrasli krivi...djeca jesu u vrh glave sukrivci...roditelji su idioti....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Thu 2 Jul - 12:55

eto i ti si zla :(
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 12:57

Priznajem samo malo zločestoće....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 14:22

betty.boop wrote:kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama

pa nećeš ti, to je kao da su te vidili na kupanju...

osim, khm...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 14:32

Kic
I'm your father ( op.a. kabuto ) :^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 14:36

hmmm nešto mi šteka forum
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Thu 2 Jul - 14:49

snakebite wrote:
betty.boop wrote:kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama

osim, khm...

nosim gacice, yebote ! :^0
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Thu 2 Jul - 15:01

betty.boop wrote:
snakebite wrote:

osim, khm...

nosim gacice, yebote ! :^0

pa čemu onda sramota...hehe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics