UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Dobro jutro...pokušavam se razbudit...
Previše radim,jos je k tome ljeto...
Previše radim,jos je k tome ljeto...
Guest- Guest
i da mici, ljubomorna sam, baš baš!
mogla sam mislit tko će se javit
mogla sam mislit tko će se javit
da, da, da, da, da
ja sam slonica
jako, jako ljubomorna
al nemam nos u oblacima
ja sam slonica
jako, jako ljubomorna
al nemam nos u oblacima
Glupo je malo izvlačiti ikakve zaključke ne poznavajući osobu...ali...Takve napirlitane cure su jako nesigurne,velikom vecinom...i isto je vjerovatno da nije umišljena kako izgleda....
Meni je jednostavno neprimjereno šetati bebača u kolicima,u štiklama...ne znam...
Ima jedna baba kod mene,60+...bez zubi al našminkana,vise neg ja,onda znate koliki...:D i oba ide sa jednom štakom,u štiklama...pa jebote!
Meni je jednostavno neprimjereno šetati bebača u kolicima,u štiklama...ne znam...
Ima jedna baba kod mene,60+...bez zubi al našminkana,vise neg ja,onda znate koliki...:D i oba ide sa jednom štakom,u štiklama...pa jebote!
Guest- Guest
Bijesna sam!
Prije par dana nedaleko od mene djeca su tukla malo mace. Jedan covjek kada je vidio sto rade potrcao je prema njima i vikao. Djeca su se razbjezala i zvala roditelje.
Covjek je odveo mace kod veterinara. Ima potres mozga, trbusno krvarenje i polomljene kosti...
Istome je policija dosla na vrata jer su ga roditelji tuzili da je "napadao njihovu djecu"
Djeca su prosla nekaznjeno.
Prije par dana nedaleko od mene djeca su tukla malo mace. Jedan covjek kada je vidio sto rade potrcao je prema njima i vikao. Djeca su se razbjezala i zvala roditelje.
Covjek je odveo mace kod veterinara. Ima potres mozga, trbusno krvarenje i polomljene kosti...
Istome je policija dosla na vrata jer su ga roditelji tuzili da je "napadao njihovu djecu"
Djeca su prosla nekaznjeno.
Guest- Guest
Lady_D wrote:Modra je lijepa iznutra i izvana.
glupo je izvlačit zaključke, znam, uvijek se prevarim na prvu, i to sam shvatila i život mi je malo ljepši od tad, od tog otkrića.. da nije sve kako se čini na prvu i da treba malo zagrebat ispod..
ali ovo.. neopisivo, mora se doživjet
iznad svega dosad viđenog, fakat :))
Zagy wrote:Glupi roditelji,djeca nisu kriva...!
naravno da jesu djeca kriva
ako imaju dovoljno godina za pretuc malog macica, onda imaju dovoljno godina za prepoznat razliku izmedju dobrog i loseg
znaju da to sto su napravili nije nista drugo no jedno veliko zlo, isto kao sto znaju da se govna ne jedu
a roditelju su debili jos veci, jer umjesto da pretuku djecu, oni napadaju covjeka
betty.boop-
2015-01-23
kad sam radio u školama djeca uglavnom nisu bila veliki idioti, dalo se to još popraviti...
roditelji s druge strane su bili gomila kretenčina...
roditelji s druge strane su bili gomila kretenčina...
Guest- Guest
kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama
betty.boop-
2015-01-23
Bar su vidili zgodnu zensku a ne babu :D
Gledam neke apartmane i mastam o moru :(
Oh i ja biiii
Gledam neke apartmane i mastam o moru :(
Oh i ja biiii
Arwen-
2014-04-22
NEK ti je! :p
Djeca sama nisu sposobna za neku veliku zloću...jedino ju znaju kopirati od odraslih,i zato su meni vise odrasli krivi...djeca jesu u vrh glave sukrivci...roditelji su idioti....
Djeca sama nisu sposobna za neku veliku zloću...jedino ju znaju kopirati od odraslih,i zato su meni vise odrasli krivi...djeca jesu u vrh glave sukrivci...roditelji su idioti....
Guest- Guest
betty.boop wrote:kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama
pa nećeš ti, to je kao da su te vidili na kupanju...
osim, khm...
Guest- Guest
snakebite wrote:betty.boop wrote:kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama
osim, khm...
nosim gacice, yebote !
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:snakebite wrote:betty.boop wrote:kako sam se sad osramotila ... digao mi vjetar haljinu do preko glave, a ususret dva momka poprilicno zgodni ... kako su se smijali, a meni dupe pocrvenilo od srama
osim, khm...
nosim gacice, yebote !
pa čemu onda sramota...hehe
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)