UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
I da, točno ovo što je Snejk napisao.
Morat ćeš se naučit distancirat i emotivno i fizički od tuđih govana.
Morat ćeš se naučit distancirat i emotivno i fizički od tuđih govana.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
prljavi harry se zaljubio na mostu
Pozdravljam vas .odoh spavati . ustaje se rano
laku noc
laku noc
Guest- Guest
Je, često je potrebna ta jedna veza...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
jedan psiholog (Blažinić op.a.) je rekao da postoje emocionalne kante za smeće, točnije ljudi koji samo slušaju tuđa sranja i proživljavaju ih...treba biti kristalno jasno svima da su njihova sranja i njihovi problemi samo njihovi i ako ne žele poslušati tvoj savjet (99% ne želi) onda te takve pizdarije uopće ne zanimaju...
na spomen takve priče odmah u startu kažem da me boli kurac za to, koliko god to grubo zvučalo...
na spomen takve priče odmah u startu kažem da me boli kurac za to, koliko god to grubo zvučalo...
Guest- Guest
M3tzTli wrote:prljavi harry se zaljubio na mostu
laku noc
ma nemate vi ljudi pojma koja sam ja pičkica u biti...sakrivena u 1m93 i 110 kg ćelave mrcine...
lako noć...
Guest- Guest
Btw mislila sam da vjesto skrivam od drugih sto mislim o sebi a ne da skrivam zlocu svoju..
Guest- Guest
Dobro jutro....
Al ste se raspisali....:)
Losa iskustva su itekako potrebna u životu jer nas ojačaju i nauče...samo ih ne treba ponavljati...vec ici dalje...i "greške" su se znale pokazati itekako važnom skretnicom u životu...ne uvijek,ali često....
Sjećam se da mi je med jednom rekla da nas vlastito nezadovoljstvo u nečemu tjera na promjene i točno tako je....
Ti si lady mlada i ovisna o roditeljima,ali se boris i ideš dalje...samo polako i sve dodje na svoje...sa godinama će doći samopouzdanje....
Zanimljivo kako ljudi ne vole iskrene ljude...kad čujem,igrom slučaja,sta se priča o meni iza ledja,iznenadi me...vjerujem da i kod mojih u Slavoniji dosta me vidi kao vješticu i brutalnu a ja sam samo iskrena i kažem sto je...i prema sebi i prema drugima,i volim i cijenim ljude s kojima ne moram u rukavicama....srećom pa ih ima i takve si biram u životu ...isto tako se ne dam zajebavati i ne dozvoljavam da mi se svatko petlja di ne treba....ali ljudi danas vole da ih se laže....velika masa njih...
Al ste se raspisali....:)
Losa iskustva su itekako potrebna u životu jer nas ojačaju i nauče...samo ih ne treba ponavljati...vec ici dalje...i "greške" su se znale pokazati itekako važnom skretnicom u životu...ne uvijek,ali često....
Sjećam se da mi je med jednom rekla da nas vlastito nezadovoljstvo u nečemu tjera na promjene i točno tako je....
Ti si lady mlada i ovisna o roditeljima,ali se boris i ideš dalje...samo polako i sve dodje na svoje...sa godinama će doći samopouzdanje....
Zanimljivo kako ljudi ne vole iskrene ljude...kad čujem,igrom slučaja,sta se priča o meni iza ledja,iznenadi me...vjerujem da i kod mojih u Slavoniji dosta me vidi kao vješticu i brutalnu a ja sam samo iskrena i kažem sto je...i prema sebi i prema drugima,i volim i cijenim ljude s kojima ne moram u rukavicama....srećom pa ih ima i takve si biram u životu ...isto tako se ne dam zajebavati i ne dozvoljavam da mi se svatko petlja di ne treba....ali ljudi danas vole da ih se laže....velika masa njih...
Last edited by Zagy on 1/7/2015, 06:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Danas prva,pa kod svekra u bolnicu,pa sa prijama na koktel večer...nismo dugo....
Moji svekiji su npr. dobre osobe s kojima se super razumijem jer su normalni i iskreni ljudi otvorenih pogleda na svijet...ako ti ne mogu pomoći nece se ni miješati....
Moji svekiji su npr. dobre osobe s kojima se super razumijem jer su normalni i iskreni ljudi otvorenih pogleda na svijet...ako ti ne mogu pomoći nece se ni miješati....
Guest- Guest
mjehur me počeo zezat
i to me patilo ko malu
bojim se da ću danas pokleknut i otić do ovih ženica što predstavljaju avon...
i to me patilo ko malu
bojim se da ću danas pokleknut i otić do ovih ženica što predstavljaju avon...
spava mi se nenormalno, morat ću danas prileć
i od ovih 'kava' iz automata se baš čudno osjećam.. ko i uostalom od svake kave kad popijem više... dobro je jer stvarno razbudi, al zato sam drugi dan ujutro sva sljepljena i preumorna :bwi: (ne kužim šta znači taj smajl, al mi je baaaaaš fooooora)
i od ovih 'kava' iz automata se baš čudno osjećam.. ko i uostalom od svake kave kad popijem više... dobro je jer stvarno razbudi, al zato sam drugi dan ujutro sva sljepljena i preumorna :bwi: (ne kužim šta znači taj smajl, al mi je baaaaaš fooooora)
daj, kakvi su ovo poslovni textovi rano ujutro ?!
betty.boop-
2015-01-23
modra-
2014-04-17
Jutro
Strahota kako mi se spava!
Jedva cekam da M dođe s posla da ja odspavam koji sat.
Ajde bar je lijepo ako nista drugo,bit ćemo citav dan vani.
Strahota kako mi se spava!
Jedva cekam da M dođe s posla da ja odspavam koji sat.
Ajde bar je lijepo ako nista drugo,bit ćemo citav dan vani.
Arwen-
2014-04-22
betty.boop wrote:daj, kakvi su ovo poslovni textovi rano ujutro ?!
i još brijem da ulazi u domenu poslovne tajne ovo, ne bi se smjelo dijeliti igdje osim među zaposlenicima te firme...
Guest- Guest
da.. htjedoh napisat kicu da zbriše to za koji sat kad zagi prouči
modra-
2014-04-17
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)