Braca
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Braca
Vraca se janko? Boze dragi kako mi je falio janko na atpu.....najdrazi igrac
nowitzki-
2014-04-27
Re: Braca
Mislim vraca konacno spreman, ne brojim ovo nalazenje forme do sada
nowitzki-
2014-04-27
https://youtu.be/D4eLXtR5njo
Kakav gospodin
Kakav gospodin
nowitzki-
2014-04-27
kod janka jedino valja pička ima najbolju na atp jedino od berdycha može u istu rečenicu
Janko i radek stepanek, dva najveca jebaca na touru
nowitzki-
2014-04-27
janko, koliko sam ga putao vidjao samo otrovanog od alkohola i koke na sankovima beogradskih klubova...
Guest- Guest
Braćala wrote:janko, koliko sam ga putao vidjao u kevinom stanu kako ju trpa za šaku dinara...
Guest- Guest
Sta je izgubio na kraju, pa 2-0 je vodio..."u picku materinu i tenis"....janko kralj, kad on i doktor odu u penziju tenis vise nece biti isti
nowitzki-
2014-04-27
janko jedini tenisač koji je predao na svih 4 grand slama...odma upali traktor i beži
taj ima više para od federera koliko je u svoje vrijeme namjestio mečeva. on i davydenko noćna mora svake kladionicemuckodjubre wrote:janko jedini tenisač koji je predao na svih 4 grand slama...odma upali traktor i beži
bafalo wrote:taj ima više para od federera koliko je u svoje vrijeme namjestio mečeva. on i davydenko noćna mora svake kladionicemuckodjubre wrote:janko jedini tenisač koji je predao na svih 4 grand slama...odma upali traktor i beži
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ima i vecih nocnih mora, svi talijani, stahovski, pol rusa i francuza...
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Ima i vecih nocnih mora, svi talijani, stahovski, pol rusa i francuza...
paire...
Guest- Guest
Paireu i kyrgiosu treba zabranit igranje, sramote i jedan i drugi ovaj sport....paire je jedan od najvecih talenata ali boli ga kita za tenis....on i ovi smrdljivi kyriosi,tomici,kokinakisi su sranota ovog sporta
nowitzki-
2014-04-27
Stahovski bivsi pobjednik zagreba, jedan od najvecih kraljeva na atpu sta je progovorio za nagradni fon muskih i zenskih i kako je neposteno da isyo dobivsju, stakh ljudina
nowitzki-
2014-04-27
australci od hewitta nadalje sve redom seljaci. samo što je hewittu stalo do tenisa i imao je rezultate da se kurči a ovi klošari na osnovu ničeg glume da su neštonowitzki wrote:Paireu i kyrgiosu treba zabranit igranje, sramote i jedan i drugi ovaj sport....paire je jedan od najvecih talenata ali boli ga kita za tenis....on i ovi smrdljivi kyriosi,tomici,kokinakisi su sranota ovog sporta
doktor opet doktorski. ove godine već 2 titule plus ona 500-tica prodana sa monfilsom kad je servirao za meč. sad nishikori za izjednačavanje najboljeg rezultata samo da servis radi a japanac je tu slab pa će bit prilika na reternu
još jedan šamar nadalu a svaki put sve gori protivnik može komotno potpisat za liverpool
Similar topics
» Breaking - braca dalton osuđena
» Kad se složna braća slože...
» Sto nam to oprastaju pravoslavna braca?
» Srbi i Britanci braća
» Borrelli: Mi i Japanci smo braća
» Kad se složna braća slože...
» Sto nam to oprastaju pravoslavna braca?
» Srbi i Britanci braća
» Borrelli: Mi i Japanci smo braća
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2