Kad se složna braća slože...
Page 1 of 1
Kad se složna braća slože...
Posao budućnosti
Tvrtka Mate Rimca i mostarski SPARK rade na novom proizvodu
Za sve planirano trebaju im i dodatni kadrovi te je vrlo izvjesno da će grupacija uskoro raspisati natječaj za zapošljavanje još sto stručnjaka. Budući da su svi njihovi planovi vezani za Mostar, svojim su sugrađanima odlučili pokloniti TechPark na otvorenom.
419 pregleda
http://www.vecernji.ba/tvrtka-mate-rimca-i-mostarski-spark-rade-na-novom-proizvodu-1142024
Tvrtka Mate Rimca i mostarski SPARK rade na novom proizvodu
Za sve planirano trebaju im i dodatni kadrovi te je vrlo izvjesno da će grupacija uskoro raspisati natječaj za zapošljavanje još sto stručnjaka. Budući da su svi njihovi planovi vezani za Mostar, svojim su sugrađanima odlučili pokloniti TechPark na otvorenom.
419 pregleda
http://www.vecernji.ba/tvrtka-mate-rimca-i-mostarski-spark-rade-na-novom-proizvodu-1142024
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Kad se složna braća slože...
Hercegovački lopovi! Sve to mi plaćamo. Je li tako, Šitinže?
Regoč wrote:Hercegovački lopovi! Sve to mi plaćamo. Je li tako, Šitinže?
Na odgovor malo sačekaj, dok ne dobije upute od Putina...ili Nikolića i Dačića, šta znam.
2016-07-22
Kradu naša radna mjesta. Ali Ledo smije ići u Srbiju, to je europski. Jelda, Šitinže i ekipo?Eroo wrote:Regoč wrote:Hercegovački lopovi! Sve to mi plaćamo. Je li tako, Šitinže?
Na odgovor malo sačekaj, dok ne dobije upute od Putina...ili Nikolića i Dačića, šta znam.
Regoč wrote:Hercegovački lopovi! Sve to mi plaćamo. Je li tako, Šitinže?
pa Mate nema proizvod i ništa ne prodaje osim magle u plaćenim novinskim člancima
dobio je 30 milijuna kuna kredita od HBORa koji garantira državna agencija HAMAG i to prikazuje okolo kao ostvareni prihod u prošloj godini
onih svojih automobila je prodao 0
njemu jest platila država, ako ne vrati kredit tu je državna garancija - a vi se ljutite na šalterskog radnika koji je uhljeb
Guest- Guest
Može cijela financ-slika njegovih firmi?deda wrote:Regoč wrote:Hercegovački lopovi! Sve to mi plaćamo. Je li tako, Šitinže?
pa Mate nema proizvod i ništa ne prodaje osim magle u plaćenim novinskim člancima
dobio je 30 milijuna kuna kredita od HBORa
Vidim da si "informiran" pa ti neće teško pasti ova zamolba...Načekat ćemo se.
2016-07-22
Eroo wrote:
Vidim da si "informiran"
svi smo dobro informirani jer Mate svaki mjesec ima plaćeni članak u novinama na naslovnoj stranici o tome kako je uspješan i kako razvija nove tehnologije
financijsko stanje ti je dostupno za sve tvrtke registrirane u Hrvatskoj preko FINAe, možeš im slobodno pristupiti putem interneta
nisu prodali niti 1 taj svoj superautomobil, imaju prihod od kredita koji im je dao HBOR
prošle godine nas je tako Rimac obavjestio da sa Slovencima pravi 200 jahti, pa je bilo priča i o tome kako će graditi tvornicu baterija jer to pravi i Elon Musk, pa razvija i samovozeće vozilo za tajnog kupca iz njemačke... naravno sve je laž
pa je isto tako tvrdio da patentira nove tehnologije i zarađuje od toga, da bi poslije promjenio priču i tvrdio kako se tehnologije prebrzo mijenjaju te im se ne isplati patentirati
Rimac je hrvatska inačica Minhazena
Guest- Guest
Rimčev Concept One bolji je od Bugattija
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/tech/rimcev-concept-one-bolji-je-od-bugattija-pobijedio-najbrzeg-507154 - 24sata.hr
slično su prije objavljivani članci da je bolji i od Ferrarija te Poršea
Guest- Guest
Pomislio sam da se radi o Dodi i Draganu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opet tu uništa...deda wrote:Eroo wrote:
Vidim da si "informiran"
svi smo dobro informirani
2016-07-22
Eroo wrote:Opet tu uništa...deda wrote:Eroo wrote:
Vidim da si "informiran"
koliko je automobila prodano?
Guest- Guest
Komentari su ti stvarno, bez zamjerke, uništa. Barem na ovu temu.deda wrote:Eroo wrote:Opet tu uništa...deda wrote:Eroo wrote:
Vidim da si "informiran"
koliko je automobila prodano?
Sve tipa "Imam puno lipi stvari za reć, ali ne smin"...ili neznam, ili kako već
2016-07-22
Similar topics
» slozna braca poslovne prostore grabe a zec u sumi
» Kad se male ruke slože...
» HDZ/SDP drpige..kad se bratske ruke slože u lupeštini
» Kad se HDZ/SDP uhljebnička grla i ruke sloze!HDZ/SDP protiv smanjenja broja lokalnih dužnosnika
» VELIKO ISTRAŽIVANJE U POVODU DRUGE GODIŠNJICE MANDATA PREDSJEDNICE Većina građana složna: Kolinda Grabar-Kitarović posao bolje obavlja od Josipovića
» Kad se male ruke slože...
» HDZ/SDP drpige..kad se bratske ruke slože u lupeštini
» Kad se HDZ/SDP uhljebnička grla i ruke sloze!HDZ/SDP protiv smanjenja broja lokalnih dužnosnika
» VELIKO ISTRAŽIVANJE U POVODU DRUGE GODIŠNJICE MANDATA PREDSJEDNICE Većina građana složna: Kolinda Grabar-Kitarović posao bolje obavlja od Josipovića
Page 1 of 1